Gud behöver inte Jackson som trofé

 
Gospelsångaren Andrae Crouch må ha de mest goda avsikter med att berätta om sitt möte med popsångaren Michael Jackson strax före hans död. Men berättelser av det här slaget är långt ifrån oproblematiska. Uppgifterna om att Jackson kan ha blivit kristen är av naturliga skäl svåra att kontrollera eftersom han inte längre lever. Och även om avsikten är att uppmuntra skapas i samma andetag en bismak av att vilja profitera på en avliden. Andrae Crouch framställer inte heller Jacksons eventuella omvändelse som ett bekräftat faktum. Han säger i stället att han "tror att han blev kristen".

Det finns ingen anledning att betvivla besöket och hans förbön för popsångaren, men man kan inte undgå att jämföra med liknande ryktesspridning kring andra kända personer som avlidit.

Låt oss hoppas på det bästa i fallet Jackson. Men ytterst är det en sak mellan honom själv och vår Herre. Gud behöver hur som helst inga troféer.

Källa.
Kommentarer
Postat av: ♥ABSSOLUTARNELAA

tack detsamma!

rösta på veckans blogg! :))

2009-08-13 @ 15:45:56
URL: http://aarnnela.blogg.se/
Postat av: Nono

Micheal jackson blev muslim den 22 november 2008,

jag är själv muslim här är en länk

till en av hans muslimska låthttp://www.youtube.com/watch?v=62nFP5cbet4

2009-08-13 @ 15:48:28
URL: http://dimantflickaan.blogg.se/
Postat av: ♥ABSSOLUTARNELAA

tack för din röst! :D

2009-08-13 @ 15:50:28
URL: http://aarnnela.blogg.se/
Postat av: adam lagerström

vilket jävla skit att han försvann, R.I.P

2009-08-13 @ 16:00:53
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hejsan.

Tänkte bara säga att du har en fin blogg:)

Och undrar om du vill att vi ska bevaka varandra i bloglovin?

Kram!

2009-08-13 @ 16:09:19
URL: http://jeanettejk.blogg.se/
Postat av: Meddie

Jag vill gärna lägga fram lite här om vad denna artikel säger, eftersom jag själv följer stenhårt om Michael blev muslim eller inte och det är det hela min blogg om honom handlar om. Jag hoppas verkligen att du publicerar denna kmt från mig.I artikeln säger Pastor att han bad med Michael och hoppas på att Michael blev kristen! Men pastorn säger även att Michael VAR muslim! Om ni vill följa detta så kom gärna in på min blogg. För jag har i mina kmt på bloggen heta disskutioner om detta. Och just nu så tynger verkligen de faktan som jag har fått i hop än så länge att Michael blev muslim.Jag hoppas att du godkänner denna kmt för det här ÄR en viktigt att det sanna kommer fram om Michael.Peace!

Postat av: Popkungen

Men visst var Michael kristen då han var liten? Och senare ryktades det om att han hade blivit muslim. Och nu ryktas det om att han hade blivit kristen igen?

2009-09-20 @ 18:16:28
URL: http://popkungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0