Kontakta mig?



Ni vet väl att ni kan skicka in idol bilder och tips till mig? Skicka också en länk till din blogg om du har en. Ni kanske har låt tips [jag har inte hört alla MJ låtar än och det passar bra som tips till mig]. Tips om vad jag kan skriva om här i bloggen. Sånna saker! Allt ni behöver göra är att skicka det till [email protected]!

Jag drömmde om Michael idag. Det händer inte så ofta! Har du drömt om honom?
Kommentarer
Postat av: anonym

hej,din blogg är jättebra men något som jag tycker att du ska ha med är hans enormt bra nummer från motown 25 då han sjunger billie jean.Och en sak till,Du kanske har sett the jacksons:an american dream.Den filmen är jättebra och finns på youtube i c.a 25 avsnitt.Lägg in ett avsnitt per dag.Det kommer nog dina läsare gilla,och lägg märke till skådespelaren som spelar michael i slutet av filmen vad lik han är honom.Ville bara säga det.Du rockar kram.

2009-08-09 @ 11:00:57
Postat av: isabelle

gå gärna in & rösta i foto finalen på min blogg ! :D

2009-08-09 @ 11:14:17
URL: http://iisssabelle.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag har drömt om honom! bara en gång som jag kan minnas, konstigt men tanke på hur mycket jag tänker på honom. haha :)

fick syn på kategorin "Kändisar hyllar/sörjer MJ" nu, Darin hyllade ju honom igår på sommarkrysset och Heat gjorde det på allsång på skansen, om du skulle missat det ^^

2009-08-09 @ 11:35:43
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: Pip

sv: Tack destamma :)

2009-08-09 @ 11:44:08
URL: http://mittnamnarpip.blogg.se/
Postat av: YouDontKnowMe

Du borde lägga in lite video på honom när han hade några intervju som t.ex. den med Oprah och en annan där han bjuder sin syster LaToya innan hon började operera sig. Den heter typ The unauthorized interview of MJ! Det finns tre parts. Kram!

2009-08-09 @ 11:58:40
Postat av: alicia

Jag drömde om honom inatt! Eller jag var på typ ett cafe eller nått och så spelades Earth song i bakgrunden. Och jag har drömt om honom en annan gång också, det var typ på mitt landställe, så utanpå huset såg det ut som vanligt, litet och så, och sen när man kom in var det typ värsta Neverland stället, och så var Michael där och jag och min kompis typ busade med honom hahaha och han va as söt och typ 'lekte' me oss och sånt dära(: åh, fan att de inte var sant ! började gråta när jag vaknade då :(

2009-08-09 @ 20:20:55
Postat av: Jenny

Jag har drömt om honom!!!! Han satt på en sten i Neverland, och så såg han ledsen ut... och då kom jag fram och tröstade honom =')

Men det var en väldigt kort dröm, men ändå... :)

2009-08-10 @ 19:47:56
URL: http://jennypennanstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0