Höjd säkerhet vid mausoleum


Polisen har rustat inför årsdagen av Michael Jacksons död. Tusentals fans förväntas i dag anlända till graven för att hedra popstjärnans minne. Det är i dag ett år sedan "King of pop" avled i sitt hem. Nya säkerhetsregler ska skydda Michael Jacksons mausoleum på Forest Lawn-kyrkogården.

Fansen kommer få promenera till stjärnans mausoleum, de har möjlighet att lämna blommor, men därefter måste de lämna kyrkogården. Enligt norska NRK får säkerhetsvakterna föra bort alla som uppehåller sig vid popstjärnans grav. Den lokala polisen har stängt av gatorna i närheten av kyrkogården. Försäljning av souvenirer är inte heller tillåtet, rapporterar LA Times.

Polisen i Los Angeles träffade familjen Jackson redan för två månader sedan för att göra upp en plan inför årsdagen. Michael Jacksons familj medverkar på en minnesceremoni på hotellet Beverly Hills Hilton på lördag där flera stora stjärnor uppträder, uppger NRK.

Källa. Hittade nyheten hos Popkungen. [Gammal nyhet!]

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Sv: samma!

2010-07-14 @ 11:28:26
URL: http://hastjenkan.blogg.se/
Postat av: karolina

du gillade MJ,

titta här !

http://www.youtube.com/watch?v=_cbEZuj2FI4

2010-07-14 @ 19:31:39
URL: http://karolinapalm.blogg.se/
Postat av: fia

michael jag saknar dej så tänk att du aldrig mer kommer attt kuna uppträda med din otroliga röst:"(du var den finaste mäniska på denna jord och det menar jag värkligen du är bäst du kommer alltid leva kvar i mitt hjärta///love you michael<333333333333

2010-07-14 @ 20:45:54
URL: http://bbarafia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0