Anklagar arrangör för sonens död


Det är snart ett år sedan Michael Jackson dog av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles. Och omständigheterna kring hans död är fortfarande omstridda. Nu påstår popstjärnans pappa att företaget AEG Live ligger bakom sonens död.

Michael Jacksons läkare Conrad Murray har blivit åtalad för att ha orsakat popstjärnans död för snart ett år sedan. Men Jacksons pappa, Joe Jackson nöjer sig inte med det. Nu skyller han Michaels död på företaget AEG Live – det företag som arrangerade Michaels aldrig genomförda come back-konserter i London, rapporterar CNN.

I en 169 sidor lång skrivelse till myndigheterna i Kalifornien anklagar han företaget för att ha hetsat Michael Jackson att ta ut sig. Han menar också att AEG Live pressat Conrad Murray att ge mer och mer lugnande och smärtstillande medel till Jackson då han inte orkade repetera så mycket som företaget ville.

Källa. [Läs mer!]

Kommentarer
Postat av: Sissi

sv; tack :)

2010-06-24 @ 18:21:25
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; tack :D

2010-06-24 @ 18:26:47
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: andrea

sv, tack detsamma :D

2010-06-24 @ 18:30:56
URL: http://andrealm.blogg.se/
Postat av: Hanna: MJ fan

hmm.. Stackars Joe, jag kan förstå att han vill ha rättvisa, men börjar det inte gå lite långt nu..?Vilken gullig bild på MJ! aww, love it! <3

2010-06-24 @ 21:41:06
URL: http://hannadacke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0