Mycket intelligenta och underbara


Michael tidigare sjuksköterska Cherilyn Lee kan inte längre anställas med familjen, men det betyder inte att det finns hårda känslor. I själva verket talade Lee till E! Nyheter på fredagens MMPA Oscar Vecka Student Filmskapare Lunch och hade inget annat än lysande saker att säga om Prince, Paris och Blanket. "Barnen är underbara. De är mycket intelligenta, de är mycket alert, de talar mer än ett språk, säger hon. "De är väl disciplinerade barn. De är mycket kärleksfull, välanpassade barn."
Lee, som fortfarande "kommunicerar" med  Jackson, sade barnen klarar sig bra efter förlusten av sin far, beror till stor del deras expansiva stödsystem.
"För varje barn förlorar en förälder är mycket svårt, men de har en stark familj och de har sina kusiner. De faktiskt är det bra." Och medan hon inte kan kommentera det elpistol berättelse från tidigare i veckan, sa Lee med ett skratt, "Allt jag kan säga är att pojkar är pojkar." Lee anser också att Katherine Jackson är absolut bästa möjliga vårdnadshavare för de tre barn, och ser stora saker i deras framtid. "De är mycket kreativa barn. De har det från sin far, sade hon. "Vad de än gör kommer att bli väldigt speciellt."

Källa: LegendaryMichaelJackson.
Kommentarer
Postat av: Cybéle

haha men sån e jag xD

2010-03-12 @ 17:03:58
URL: http://sweetc.blogg.se/
Postat av: E♥ M♥ M♥ A

desamma:d vca gör du

2010-03-12 @ 17:20:41
URL: http://whatabeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Leonard

Tack, men det vet jag inte om jag kommer alls. Kanske någon gång men nu känns bloggen ganska avslutat för mig! :)

2010-03-12 @ 17:23:25
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny Forsberg♥- Min kamp mot min vikt.

ja du med =)

2010-03-12 @ 17:27:56
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: TheMoonWalker

TIPS: http://themoonwalker.blogg.se/2010/march/nytt-album-till-arsdagen.html

2010-03-12 @ 17:31:43
URL: http://themoonwalker.blogg.se/
Postat av: L.O.V.E.

Hej!Jag gillar verkligen din blogg och tycker att du är jätteduktig, men ibland verkar det på texterna som om du har översatt från engelska med något dataprogram som inte fungerar helt hundra? Språket blir då lite konstigt med omvänd ordföljd och en del ord med helt annan betydelse. Du kanske kan be någon om hjälp att korrektur-läsa innan du publicerar texten?Lycka till!

2010-03-12 @ 18:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0