Happy Birthday Lisa


Åh, jag älskar denna låten. Första gången jag hörde det blev jag kär. Hur glad skulle man inte va om han sjöng på ens födelsedag? Jag skulle bli över lycklig. Bästa födelsedags present ever. :D

Planet Earth


Jag börjar bli mer och mer glömsk över saker som jag skulle lägga ut i bloggen. Planet Earth är en av de sakerna. Men nu är den här. Det är en fint dikt av Michael från filmen "This is it". Älskar det.

Han ”dog” flera gånger


Han fick återupplivas tre gånger de sista 18 månaderna av sitt liv.

Han levde på lånad tid, säger en tidigare anställd.

Michael Jackson hade flera drogkollapser.

Enligt en tidigare anställd var Jackson nära att dö vid inte mindre än tre tillfällen under sina sista 18 månader i livet.

Samtliga gånger ska det ha berott på en drogöverdos.

– Jag har blivit allt mer övertygad om att han levde på lånad tid, säger källan till Sunday Express.

Källa: Expressen.

Dagens bild


Viktor ville ha denna bilden som dagens bild. Snygg var den!

Kallade Madonna för elak häxa


Michael Jackson ansåg att Madonna var avundsjuk på hans framgångar och kallade henne för en elak häxa.
Det avslöjar den nu avlidne popstjärnan i ett filmat samtal med en av sina rådgivare.
- Hon är inte snäll, säger han i videon.
I boken "The Michael Jackson Tapes", som är skriven av stjärnans förre rådgivare Shmuley Boteach, berättar Michael Jackson om sin dejt med Madonna 1991. Enligt popstjärnan försökte Madonna få med honom på strippklubb och ha telefonsex – men han vägrade. Jackson tyckte att Madonna var avundsjuk och "inte sexig".
– Hon är inte snäll. Jag tror att hon sade några elaka saker om mig till pressen efteråt och jag sade att hon var en elak häxa, säger han enligt The Daily Mail.

Källa: Aftonbladet.

Musikduellen 4 
Billie Jean < VS > Beat it


Billie Jean vann ganska stort förra gången. Då visste jag inte vilken låtsom kunde slå det men sen kom jag fram till Beat it. Men det kanske inte heller kan slå den? Det bestämmer ni. Vilken är din favorit nu?

Erkände att han ljugit


Ännu en person som erkänner att han har ljugit något om Michael. Denna gången är det Martin Bashir som har sakt att han har ljugit i intervjuven "Living with Michael Jackson". Kolla på videon så vet ni lite mer. Varför sa ingen något när han levde? Var alla rädda för att säga sanningen när Michael levde? Hm...

Jacksonkonsert i farozonen


Planerna på en stor hyllningskonsert tillägnad Michael Jackson i London är i farozonen, uppger BBC. Arrangörerna har har förlorat sin huvudsponsor och gått i konkurs.
Konserten skulle först ha givits i Wien i höstas med stjärnor som Mary J Blige, Chris Brown och Natalie Cole.

Men Jermaine Jackson, Michael Jacksons bror och en av dem som arbetar med evenemanget, hade svårt att få ihop tillräckligt många artister i tid varpå konserten flyttades fram till i sommar i stället. Den skulle ges på Wembley i London. Huruvida Jermaine Jackson väljer att gå vidare med arrangemanget ensam eller inte är oklart.

Källa: Msn.

Michael Jackson cake
Alla bilder från Flickr.


Jag vill ha en! Jag kan inte välja vilken som är bäst för att jag älskar alla lika mycket. Men det här är bara fyra av tusentals till. Det kanske finns snyggare? Vilken är din favorit?

"This Is It" Blu Ray trailer!


Jacksonthrill bjuder på en första titt på nya klipp från This Is It. Du kan bland annat se Michael dansa loss i studion och klipp från både Dirty Diana och MJ Air! Trailern är inte officiell, utan en fan made. Hur dom nya klippen kommit ut är dock oklart.

Källa: Jacksonthrill.

Populäraste bloggen

 


Hanna
 har skrivit upp några av de populäraste Michael Jackson bloggar och denna blogg stod med på listan! Gud vad glad jag är. Frågan hon ställde var: Vilken blogg är mest populärast? Det kan ni bestämma! Gillar ni min blogg om honom? Rösta på mig! Ska bli riktig kul och se vem som vinner. :D

Fakta om "Captain EO"Bra låt från filmen:


Några visste inte så mycket om "Captain EO", så varför inte ta att berätta lite? Captain EO var en science fiction-film i 3D regisserad av Francis Ford Coppola med Michael Jackson i huvudrollen. Filmen visades på Disneys temaparker under 1980- och 1990-talet.
Filmens exekutiva producent var George Lucas med koreografi av Jeffrey Hornaday, fotografi av Peter Anderson och producerad av Rusty Lemorande. Handlingen skrevs av Lemorande, Lucas och Coppola. Filmmusiken skrevs gemensamt av James Horner och inkluderade två sånger av Michael Jackson ("We Are Here to Change the World" och "Another Part of Me"). Anjelica Huston spelade Häxdrottningen (Witch Queen).

"Jag ska mörda alla Michael Jacksons fans"


FBI höll komplett galning under uppsikt – han hotade mörda Michael Jackson och alla hans fans.

En man hotade att mörda Michael Jackson och tusentals av hans fans om han inte fick hälften av stjärnans förmögenhet, avslöjas det i FBI-dokument som tidningen The Sun har tagit del av.

Frank Paul Jones hade blivit besatt av Michaels syster Janet. Han skickade ett antal oroande hotbrev

I ett brev skrev han: "Hälften av Michaels egendom är min ... om han inte betalar så kommer jag komma efter honom. Jag kommer att begå massmord på en av Michael Jacksons konserter om jag finner det nödvändigt, i ett försök att mörda Michael. Då måste ni ta itu med min situation i allmänhetens ögon."

Källa: Nyheter24.

Veckans fråga: 27/12 -2009Vad är Michael Jacksons favorit färg?

Stand up to cancer


Stand up to cancer är ett väljörenhets program. Dom brukar bjuda in massa olika artister för att sjunga på deras program. Artisterna som Beyonce, Fergie, Leona Lewis, Rihanna, Mary J Blige, Miley Cyrus, Nicole Scherzinger och Mariah Carey m.m. På det här klippet gjorde de en hyllning till Michael. Inte direkt ny men jag älskar det.

"Captain EO" tillbaka till Disneyland!


Nu är det klart, Michael's film "Captain EO" kommer tillbaka till Disneyland! Nöjesfältet har planer på att få tillbaka 3D science fiction-filmen redan i februari 2010, dvs. över 23 år efter det att filmen hade premiär i California.

I 17-minuters filmen är såklart Michael i huvudrollen som en sjungande och dansande galaktisk kommendör. Filmen var regisserad av Francis Ford Coppola och producerades av George Lukas, skaparen till bla. Star Wars.

Källa: Jacksonthrill.

FBI-filer släpps


333 sidor av det tidigare hemligstämplade materialet blir offentligt.
På måndag morgon släpper den federala polisbyrån FBI 333 sidor med tidigare hemligstämplade dokument rörande Michael Jackson.

Dokumenten berör bland annat anklagelserna om Jacksons sexuella ofredanden från 1993 och 2004.

Bland dokumenten finns också alla fall som Michael Jackson själv blivit offer för, däribland utpressningsförsök.

Ingenting rörande Popkungens dödsfall kommer däremot att finnas med bland dokumenten som släpps på måndag morgon, skriver TMZ.

Källa: Nyheter24, hittade den på Memorytokingofpop först.

Sex månader sen...


Jag vet att det är lite dålig uppdatering här men jag hade inte lust och blogga. Första gången! Men imorgon bli det bättre. Jag lovar.
Ni har väl inte glömt att TV4 visade Dangerous Tour från Bukarest klockan 16.50 idag. Det gör inget om du har glömt det, för SVT2 visar 30th Anniversary Celebration där Michael och massa andra artister är med som en hyllning till honom, som soloartist i 30 år, tror jag att det var. Och Simsons kanske visade en avsnitt som Michael är med i. Det är inte jag säkert, men jag tror att de gör det.
Sex månader sen han dog. :(

Michael Jackson på tjugolappen


En sida för alla oss som är trötta på att se Selma Lagerlöf på tjugolappen, Selma har inte funnits där speciellt länge. hon avbildades på tjugolappen år 1992, så det var inte jättelängesedan. Men dagens ungdomar är "ganska" trötta på att se Selma Lagerlöf på tjugolappen.

Det är info på en grupp där ni kan klicka här om ni vill ha Michael på tjugolappen och fler förslag på hur den kan se ut. Vem vet? En dag kanske han är där. Ni måste ha facebook för att bli medlem. Det är en facebook grupp.

Merry Christmas!

Jag hinner tyvärr inte blogga imorgon [24/12] så jag vill bara säga god jul alla läsare. Hoppas att ni får en fin jul! Ni får njuta av en video när Michael firar jul, riktig fina julklappar han fick, inte sant?

Special Christmas


Janet Jackson tillbringar tusentals pounds göra julen speciell för sin avlidne bror Michael barn. Sångaren - som är lillasyster i slutet av "Thriller"-stjärnan - har insisterat på att göra juldagen (25.12.09) en "kul" tid för hans dotter Paris, 12 och son Prince Michael I, 11, och sju år gamla Prince Michael II, även känd som "Blanket".
En källa säger: "Det var som en tyst, mörk semester i år, men Janet har ingripit för att göra den precis som Michael gjorde - kul. Michael älskade julen. Han var som en stor grabb och nu Janet har gjort detta på. Hon måste ha spenderat tusentals på träd, dekorationer och den typ av leksaker Michael skulle älska att vara lurar runt med på juldagens morgon. "

Källa: Contactmusic och Clip tipsade, tack! :)

Bästa album sedan år 2000


Michael's album Invincible valdes av Billboards läsare som världens bästa album under decennier, dvs. sedan år 2000. Mer än 170.000 människor var med och röstade. Det som var intressant nog, var att albumet inte var bland röstnings alternativen. Alla som ville rösta på Invincible, var tvungna att manuellt skriva hela albumet och artistnamn.

Albumet This Is It ligger även det tvåa i Billboards kategori bästa album under år 2009.

Källa: Jacksonthrill.

"Stark Raving Dad"
Som många Jackson-fans redan vet så har Michael medverkat i "The Simpsons"! Avsnittet hette "Stark Raving Dad" och det var Säsong 3 och 1:a avsnittet (1991) som Jackson gjorde rösten åt karaktären Leon Kompowsky och tyvärr är det den enda episoden som karaktären och Jackson medverkar i. En känd låt från avsnittet är "Lisa it´s your birthday" som Bart och Leon sjunger för Lisa. Var för jag skriver om detta är för att TheMoonWalker tipsade om att det kanske kommer visas på Simpsons-maratonet som äger rum på TV6 på Annandag Jul. Maratonet börjar 13:30 och slutar 23.00 så om jag inte har räknat fel så kommer alltså säsong 3-avsnittet visas Kl 14.30!

Jackson 5 blir 4


Jackson 4 turnerar igen.Nu hoppas syskonen kunna återskapa soundet från förr.
Under onsdagen meddelade Michael Jacksons bröder att de nu planerar en världsturné - som Jackson 4.
- I 40 år har vi haft stort stöd av våra fans runt om i världen. Och vi borde ge dem en jättebra turné, säger Jackie, 58 enligt The Sun.
Tito, Jermanie, Jackie och Marlon hoppas nu att kunnaåterskapa soundet som gjorde dem till stjärnor med Jackson 5 - innan Michael blev soloartist
- Vi vill ge oss ut på vägarna och bara köra, säger Jeramine, 54.

Källa: Expressen.

Making of Thriller


Thriller fyller ju 27 år för några veckor sen. Jag har hittat några klipp när de höll på göra videon. Ni kan se resten av delarna på youtube, ni vet, part 1, 2, 3 osv. Finns ungefär sju eller något? Minns inte riktig. Ett ord om video: Häftig! Gud så coolt och gud vad bra videon blev den. Mycket smink och dans och ja, om ni kollar på alla de där klippen så tror jag att ni vet vad jag menar. ;D

Privata telefonsamtal


Tejpade inspelningar av telefonsamtal mellan Michael Jackson och en kvinna vid namn "Glenda". I dessa ljudband, inspelad i början av Dangerous Tour 1992, Michael berättar om sin barndom, sin brist på ett kärleksliv, Tatum O'Neal och hans ansträngda relation med sin dominerande far Joseph Jackson. OBSERVERA: Audio är dålig kvalitet och utskrifter inte synkroniserade med en mer. Finns i del tre delar.

Källa: Liveleak [Delarna kan ni hitta på höger sida] och Matilda tipsade!

"This is it" omslagen

Blu Ray:


Steelbook:


DVD:


Collectors Edition:


Sony har släppt dom officiella omslagen för This is it på DVD/Blu Ray och Special Collectors Edition.
Officiellt datum för släppen är: 26 januari 2010.

Källa: Jacksonthrill.

Message from Michael Jackson


Cybéle
 hittade denna videon på facebook och ville att jag skulle lägga ut den, självklart gör jag det! Jag tycker att det var en riktig fin medelande från honom. :)

Veckans fråga: 20/12 -2009Vad önskar du dig till jul?


Mitt svar: Jag önskar mig mycket MJ saker som ni kanske vet. Kläder och pengar måste jag nog ha, haha!

Someone put your hand out


Låten finns med på en Pepsi promo kassett, också finns den med på The Ultimate Collection. I 2008 släpptes den på "Michael Jackson: King Of Pop - Den svenska Collection".

Radioprogram


Cybéle
 tipsade om att på SVT2 visas ett radioprogram och att klockan 16 imorgon kommer MJ-fansen stå utanför glasburen så kan man rösta på världens bästa MJlåt, dans och mycket mer. Låter kul. :D

TV4+ klockan 16.30


Fredag den 25 december blir det ännu en Michael Jackson program som du kan kolla på. Denna gången är det Dangerous Tour som visas på TV4+ klockan 16.30. Jag hoppas verkligen att jag kan kolla för att den är så bra. 

Michael Jackson Medley


Många kanske redan har sett det eller hur men ni måste hålla med om att de är hur grymma som helst! Jag har sett den ett par gånger men glömmer alltid att lägga in det här. Melina skickade ett mail och skrev att jag måste lägga ut det och jag tänker självklart inte glömma det. Så här är den.

Kan vara på väg till Sverige


Michael Jackson kan vara på väg till Sverige. Popstjärnan planerar en världsturné. Efter framgångarna i London planerar nu Michael Jackson en världsturné under tre års tid.
Såldes 750 000 biljetter till 50 Jackson-konserter på O2-arenan i London, slut på bara fyra och en halv timma.
Mellan spelningarna i London kommer Jackson ha tid för konserter i andra länder. Och enligt Sun planerar därför Michael Jackson nu en världsturné från september 2009 till januari 2010. Men det räcker inte. Popstjärnan är beredd att låta avskedsturnén pågå i tre år över hela världen.
Intresset i London har varit så stort att arrangören AEG Lives chef Randy Phillips tror att de kan fylla 02-arenan i två år.
- Mike frågade hur länge han skulle vara i Storbritannien. Jag svarade: "Antagligen såpass länge att du kan få
brittiskt pass.".


Källa: Expressen [Läs mer, gammal nyhet].

Ny kategori kanske

Som rubriken, ny kategori kommer kanske snart in i bloggen, på söndag med andra ord. Jag tror faktisk att många av er kommer gilla den. Vill ni veta vad den heter? Den heter "Veckans fråga". Varje söndag kommer det vara en fråga som ni ska svara på. Det kan handla om Michael och mycket mer. Låter det bra eller? Jag har ju märkt att många av er gillar att svara på frågor så... Ni bestämmer, ska det bli något ny eller inte?

"I am hearbroken..."

CDON - T-shirt


CDON har nu några Michael Jackson T-shirt, det kanske de hade innan också. Det tror jag nog att de har. För mig så är de riktig snygga faktisk. Jag har hittat några och jag blev kär. Självklart ska några T-shirt av Michael vara med på önskelista.

Musikduellen 3


  
Black or white < VS > Billie Jean


På musikduellen 2 vann Black or white ganska stort. Nu tävlar den låten med Billie Jean. Vilken är din favorit nu?

Ne-Yo hyllar


Ett klipp där Ne-Yo sjöng "Lady in My Life" i BET Awards på O2 arena. Allså en hyllning till Michael. Rätt bra tycker jag. Det är inte bara där han hyllade honom utan sjöng samma eller någon annat låt lite överallt.

Jackson kung av pop


Michael Jacksons liv från han var barn till slutet. Tidningens målgrupp är fans till Michael Jackson och andra som kan vara intresserade av att läsa en sammanfattning om hans liv. Vi tror det kan vara en bra produkt att ge bort i juletider och att många far, morföräldrar säkert kan tänkas köpa den till barn och barnbarn.

Det är allså serietidningen som skulle komma ut och nu är den ute, som en hyllning till Michael. Den värkar riktig bra. Vill ni ha den? Kolla vilken affär som är nära dig här.

Bröder anklagar läkaren


Det var i en lång och exklusiv intervju med CNN-ankaret Larry King som Jermaine Jackson öppet anklagade Michaels läkare Conrad Murray för att ha mördat deras lillebror i juni.
- Jag är väldigt upprörd över att höra att den här läkaren får gå tillbaka och jobba. Att ta vår brors liv, ett av de största namnen i världen... vem ska han vara läkare åt? Han borde åtalas, sa Jermaine med bröderna Tito, Jackie och Marlon vid sin sida.
Marlon fyllde i genom att säga:
- Jag känner väldigt starkt att visa läkare bara gör saker och ting för sin egen skull.

Källa: Expressen och jag hittade den på Liberiangirl först. Förresten, ni måste läsa det här.

The Jacksons Variety show 1977


"I guess Mikey didn't like it". Haha! Det tror inte jag heller. Hur söt är inte det här? Skrattade hur mycket som helst när jag såg den första gången.

Michael Jackson till PSP


Sony som mer eller mindre avvecklat UMD-filmerna har bestämt sig för att släppa Michael Jackson-dokumentären This is It som baseras på den konsert som aldrig blev av efter hans oväntade bortgång i våras.

Den kommer naturligtvis även på Blu-ray och DVD, men ingen av dem kommer att innehålla en digital kopia att ladda över till sin PSP, vilket Sony försökt satsa på. De som har en PSP Go tycks därmed få leva utan Michael Jackson, något de förhoppningsvis ska klara...

Källa: Gamereactor.

2300 Jackson Street

Ungefär 1958:


2009:


Joseph Jackson och Katherine Scruse gifte sig den 5 november 1949 och köpte ett litet hus med endast två rum på 2300 Jackson Street i Gary, Indiana för 800 dollar. Det här huset vet nog många av er vad det är. Det är där Michael bodde när han var liten. Michael och hans syskon dansade och sjöng mycket där, samtidigt kan man bli slagen av Joe. Ja, mycket har hänt i det huset. Men nu? Nu är det ett minne för Michael.

Spel släppt för Iphone


MeowWalker är namnet på det nya Michael Jackson spelet som idag släpptes till Iphone. Du är en katt som med hjälp av Michaels moves tar dig fram genom kyrkogården i Thriller, till underjorden i Smooth Criminal. Det är ett enkelt och roligt spel som kommer med grymma Michael moves och tuff musik. Sugen? Har du en Iphone och vill spela? Ladda hem spelet här.

Källa: Jacksonthrill.

"Where's Daddy Gone?"


Ser ni att han gråter? :(


Michael Jackson's yngste son Prince Michael II kallas Blanket är fortfarande förvirrad om var sent Superstar - den lille pojken tycker att hans pappa är njuta av en semester. King of Pop avled efter ett hjärtstillestånd förra månaden, men hans sju år gamla son är för ung för att förstå att hans far har gått bort. Jackson långsiktiga vän, före detta barnskådespelare Mark Lester, var med Blanket under stjärnans minneshögtid i Los Angeles Staples Center tidigare denna månad då han var tvungen att besvara den hjärtskärande frågan. Lester säger: "Det är uppenbart för mig att Blanket är fortfarande osäkra på exakt vad som hände med hans far. Han sa," Var är pappa borta? På semester? " Det var en retorisk fråga, och det krossade mitt hjärta".

Källa: Starpulse och Clip tipsade, tack! Lite översättnings fel men jag tror att ni förstod vad det handlar om. Stackas Blanket. :(

Sunset driver


Låten kom inte med på Off the wall men släpptes senare på Michael Jackson: The Ultimate Collection.

Ni vet...


...i denna videon ser ni en kille som klär ut sig till en gammal man och var med på Michaels minnecermoni. Många tror att Michael lever och att det kan vara han. Jag har änven skrivit om att Michael brukar klär sig till en gammal man för några veckor sen. Tror ni att det är sant? Att Michael lever? Hm, det har ju kommit upp så mycket om det så man vet inte riktig. Men om man "känner" honom rätt så är det inte han i videon.

Svensken vill släppa nya låtar


"Vill göra det för välgörenhet"
Under slutet av Michael Jacksons liv arbetade han och svenske producenten RedOne på nya pophits. De hann aldrig bli färdiga.

Man nu vill RedOne ge ut låtarna och låta världen ta del av dem.

– Det hade blivit stort. Det lät jättebra, säger han till TT Spektra
Låten ”This is it”, som släpptes postumt för en dryg månad sedan sedan skulle blivit Michael Jacksons sista. Men nu vill den svenske superproducenten Nadir "RedOne" Khayat ge ut materialet som han och stjärnan arbetade med under stjärnans sista tid, rapporterar TT Spektra.

Källa: Aftonbladet, hittade den först på Michaeljacksonblogg.

Musikvideon för This is it!


Här är den officiella musicvideon för This is it! Videon som är inspelad i Gary Indiana tar oss tillbaka till kvarteren där allting en gång startade. Det är Spike Lee som ligger bakom produktionen och inspelningen. Spike är väldigt känd för att alltid ha stått på Michaels sida och är också mannen bakom inspelningen av videon till They Don't Care About Us. Någon mer än jag som älskar musikvideon?

Text och video är tagen från Kingofpopmj.

Idol final 2009


Michael Jackson var också på Idol finalen 2009 igår, men inte så länge. Jag fick rysningar, vet inte varför men det var grym och höra hans låtar där igen. Grattis Erik som vann måste jag också säga! Denna klippet la jag inte ut på morgonen för att jag inte hittade den på youtube men nu är den här. Varsågoda!

Fredspriskonserten


Under gårdagens Nobel Fredspriskonsert så sjöng alla artister som var med på evenemanget Man In The Mirror tillsamans på slutet av showen. Riktig bra tycker jag!

Dagens bild


Ser ut som att han har det skönt där. :D

2009 Billboard Year End Charts


Nu har en helt lisa över "2009 Billoard Year End Chats" kommit ut. Michael Jackson finns på första plats som Top Digital Album Artists! Grattis! Blev glad när jag såg det. Om jag har missat något så får ni säga till! Jag råkade klicka bort sidan så jag minns inte källan och sånna saker, hann inte kolla genom hela heller.

Top Digital Album Artists:
1) Michael Jackson
2) Kings Of Leon
3) Taylor Swift

"Earth Song Girl"


En intervju har gjorts med den kända lilla flickan Jasmine, även kallad "Earth Song Girl", från filmen This Is It. Söt tjej tycker jag. :)

Källa: Jacksonthrill.

Mera bilder!

Nadia [Har du en blogg?] skickade in de här bilderna och några till. De blev lite små men ni kan se de va? Hur snygga är inte Michael på bilderna? :O

Jag är så dålig på att kolla på mail så ni vet det. Brukar inte kolla in där så ofta och sen har man en hel del saker att svara på. Men jag blir så glad när ni skickar in. Slutar aldrig med det!

Cheater


Cheater är en låt av Michael Jackson som inte kom med på Bad albumet. Men den finns på finns med på The Ultimate Collection. Bra låt tycker jag!

Musketörerna måste göras om


Michael Jackson stoppar en pjäs fem månader efter sin död. "Det är helt orimligt att hans musik är med på Stadsteatern", säger ett amerikanskt musikförlag. När Stadsteatern den här veckan släpper vårprogrammet, finns De tre musketörerna inte längre med, 8 000 biljetter är stoppade.
– Det är väldigt tråkigt att De tre musketörerna stoppas nästa år. Det är en jättebra pjäs, och det kul att den drar mycket folk. Men samtidigt måste man acceptera att några artister inte vill ha sin musik i pjäsen. Michael Jackson gav inte sitt tillstånd medan han levde och hans dödsbo har inte ändrat på det, säger Lars Karlsson vid Warner Chappells svenska del.

Källa: SVD.

Gammal man


Michael Jackson gick långt för att försäkra sig om att ingen kände igen honom när han vistades ute bland allmänheten. Enligt den nära vännen Kenny Ortega klädde han till och med ut sig till en gammal man.Musikmogulen berättar att han trodde att Jackson hade struntat i att möta honom på en biograf vid ett tillfälle – ända fram till att en äldre herre i rullstol började prata med honom.

– Han älskade att att gå ut men han kunde inte röra sig bland folk om han inte var förklädd, säger Ortega till femalefirst.co.uk.

Källa: Aftonbalet.

Jermaine beskedet


Tja, vad ska man säga? :'( Jag vill inte ens tänka på den dan, den är så himla sorlig.

30th Anniversary CelebrationDen 25 december 2009 klockan 21.05 viar SVT2 Michael Jackson 30 the Anniversary Celebration. Det är exakt ett halv år sendan Michael dog. 30th Anniversary Celebration var namnet på två jubileumskonserter som ägde rum den 7 och 10 september 2001 i Madison Square Garden, New York. Det huvudsakliga syftet med konserterna var att hylla Michael Jacksons 30-åriga solokarriär, men de gav även Jackson ett tillfälle att marknadsföra sin nya skiva "Invincible". Biljetterna sålde slut på mindre än 5 timmar och drog en publik på ungefär 20.000 personer. Ni kan läsa lite mer om 30th Anniversary Celebration på Wikipedia.

Men om ni inte kan eller orka vänta så länge kan ni ju köpa det nu! Det finns att köpa här och på många andra ställen. Jag hoppas att vi är hemma så jag kan se detta.

"This is it" kläder


De kläderna du såg på videon skulle Michael ha på sig på "This is it" konserer. Jag älskar de!

Önska dig MJ saker?

Du kanske önskar dig MJ saker till jul? Jag kollade nyss på en sida där en kille/tjej säljer hur många MJ saker som helst, bäst av allt är de billiga! De är inte direkt nya men det är väl bättre än inget?

VIKTIGT!
Om han/hon har skickat mail till dig och inte fått svar efter en vecka säljer personen den vidare till någon annan!
Du majlar personen om du är helt säker på att du vill köpa något. [vegasus@gmail.com]

Sidan hittar du här. Så vad väntar du på? ^^

Top 10 of the 1980s


Hittade en sida där du kan rösta på Michael som kan vinna bästa artisten på 1980-talet! Just nu leder Whitney Houston stort och vi vill såklart inte att Michael ska förlora va? Så börja rösta här!

Dagens bild


Good Michael. :D

Kallar Michael för pappa i video


En exklusiv video har läckt ut där Michael Jackson åker vattenskoter tillsammans med sin påstådde son, den norske rapparen Omer Bhatti.

I videon, som är inspelad 1997, kan man höra att Omer kallar Michael för pappa.

Vid ett tillfälle vänder sig Omer om till Michael och säger: "Pappa, kommer du med mig?".

Michael låter Omer, som då var 13 år, styra vattenskotern.

Det märks att Omer såg upp till Michael då han har tejpat sin näsa precis som Michael brukade göra.

På stranden står Michaels föräldrar, Joe och Katherine Jackson och tittar på.

–Alla kan se hur nära han och Omer var. De beter sig som far och son, säger en källa till The Sun.

Här kan du se videon där Omer kallar Michael för pappa.

Källa: Nyheter24 och Popkungen.

Live in Bucharest 1992


Moa
 ville att jag skulle lägga ut denna videon. Er önska är min lag. Haha. ;D Älskar denna. Michael har så bra idéer på hans konserer. Håller ni inte med? Han är en geni! Gud så bra. Denna låten är en av de som får mig att gråta vänlig lätt. :'(

"Tämligen god hälsa"


Michael Jackson var vid ”tämligen god hälsa” när han fick sin överdos av smärtstillande medel. Det visar resultatet från en av obduktionerna, skriver nyhetsbyrån AP.
Enligt nyhetsbyrån uppvisade den 50-årige artistens kropp en rad märken efter nålstick och popikonen hade även skador på lungorna. Runt ansiktet syntes också ärr efter flera plastikoperationer.

Michael Jackson hade inga spår av alkohol eller droger i sin kropp när han dog, skriver AP.

Källa: DN.

Thriller live i Bucharest

 

Thriller är så coolt när den farmförs live. Att de hinenr fixa allt så fort och Michael har så många idéer så allt blir ju så coolt. Jag älskar låten Thriller men när jag var mindre var jag rädd för den när den videon visades. Tyckte verkligen att den var läsking. Haha!

"This is it" släpps...


...den 24/2 -10! Cybéle skrev det i sig blogg och sa till mig och kolla efter. Och där såg jag att det skulle släppas. ;D Längtar ni?

Michael Jackson Opus book


The Official Michael Jackson Opus är karriär antologi legenden själv hjälpte till att skapa, och den enda godkända och stöddes av hans egendom. Med över 400 sidor och aldrig tidigare visat fotografier av Michael privata arkiv, anekdoter från stora namnen inom underhållning, kommer denna exklusiva hyllning boken hjälpa fans skatt minnet av en extraordinär person och artist.

Du kan köpa det här.

You are my life


Moa vill ha denna låten som dagens låt. Hon skrev:
Den låten valde jag för att det är en av mina absoluta favoriter, det är liksom det jag känner för han. Fast jag känner så mycket mer också!

Låten är från Invincible skivan. Jag älskar den!
RSS 2.0
>
> >