Triller 27 år


Jag har faktisk nästan, men bara nästan glömt att albumet Thriller, världens mest sålda album faktisk fyller 27 år. 27 år som världens mest sålda album. Ingen har slått det rekodet. Rätt coolt! Jag tror att det kommer hålla ett bra tag till. Tror inte ni det?

Väl gjorda målningar
Jag loggade in på MJJ och såg en jätte snygg sak som de hade skrivit om. Det är två väl gjorda Michael Jackson målningar som verkligen liknar honom. Riktig snygga. Vill du köpa en sånt? Klick här. Dyra men riktig snygga!

Lukta som Michael


Nu kan du snart lukta som Michael Jackson. Parfymen, som tillverkas av företaget My DNA Fragrance, innehåller DNA från den döde popikonens hår, skriver The Sun. Håret har företaget fått från John Reznikoff, som är ägare till världens största samling av hår från historiskt kända personer. Michael Jackson är en celebriteterna i samlingen.
- Vi har analyserat hans privata samling kändishår och tar nu fram exklusiva parfymer från varje kändis, uppger företaget på sin hemsida.

Källa: Expressen.

Super Bowl XXVII


Jag hittade videon på Popkungen. Måste bara lägga in det för jag tyckte att det var så coolt. Han uppträdde i halvleken på Super Bowl XXVII den 21 januari 1993 med 3000 barn. Programmet slog ett nytt tittarrekord. Riktig coolt! Kolla och njut av det.


Annsans skickade in denna fina bilden. :D Gud, jag blir verkligen glad när ni skickar något! Fortsätt med det!

Sorlig men fin


Moa
 skickade denna bilden för ganska länge sen. Hade lite problem med bilden, för ingen kunde se den. Hoppas att det funkar nu! Jättefin bild, men samtidig sorlig. :(

Självmordsvåg


Enligt Sky News ska ett dussintal Michael Jackson-fans ha begått självmord till följd av stjärnans död.

Gary Taylor, som är mannen bakom en av världens största Michael Jackson fan club-sajter MJJcommunity.com, säger till Sky News att förkrossade fans har begått självmord på grund av stjärnans död.

– Enligt mina uppgifter är det 12 fans som har begått självmord. Det är en allvarlig händelse som de har personerna går igenom men det här är något Michael Jackson aldrig skulle vilja. Han skulle ha sagt åt dem att leva.

Källa: Metro. [Gammal nyhet, glömt att skriva om det!]

The sweetest laugh


Nadia
 rekommendera denna video. Gud va fint och vad glad jag blev när jag kollade. Så fint och se honom le. Saknar dig Michael.

Dagens bild


Matildaol ville ha denna bilden som dagens bild. Hon tyckte att han såg så glad ut. Det tycker jag också. Vem skulle inte bli glad när man har vunnit så många priser? Han slog ju rekod också. ;D

Tattoo
Det här är några av miljoner tatueringar av Micheal. Riktig coola. Jag vill göra en liten, liten en men jag vågar inte. Och jag är för liten. Kanske i framtiden. Men jag tror nästan inte det. Jag vill men vågar inte. x) Skulle ni vilja göra en?

Live At GBill Clinton's Gala 1992


Jag måste verkligen bli bättre på att ladda upp video, speciellt live. Tycker inte ni det? Här är en av mina favoriter. Det var kärleken vid första ögonkastet. Eller jag älskar alla live vertioner men Heal the world älskar jag verkligen. Jättefin låt!

Musikduellen 2 
Black or white < VS > Remember the time


Det blev lika förra gången så jag kunde inte ta vinnalåten och tävla med en annan. Istället så tar jag två helt nya låtar. Vinnaren tävlar med en ny låt. Rösta på!

Fans rasar mot Raw


Kanal 5:s miss väckte reaktioner över hela världen.

Kanalen mejlbombades efter ett grovt Michael Jackson-skämt i programmet ”Raw”.

– Jag skulle ha klippt bort det, säger frontkomikern Mårten Andersson.

Popikonen Michael Jacksons död är fortfarande ett känsligt ämne för många. Sedan Kanal 5 av misstag visade ett grovt skämt om sångaren har hundratals protestmejl från hela världen vällt in till programledningen.

– Jag fick en klump i magen när jag såg att det där sändes, säger komiken Mårten Andersson, upphovsman till ”Raw comedy club”.

Källa: Aftonbladet.

Tell me I`m not dreaming


Denna låten har Michael och Jermaine gjort tillsammans. Jag älskar den, verkligen. Jag vet inte riktig i vilket album den finns eller om den har kommit ut än.

Mission ClothingMission Kläder Red Button Front shirt med Mission Lion design. Om du har sett Michael Jackson This Is It Movie Trailer, filmen själv eller köpt CD-skivan kommer du att ha sett The King Of Pop bärandes denna shirt design från Mission Clothing. Detta är den verkliga designen från Mission Kläder som är varumärkesskyddade. Skjortan har några rhinestone detaljer om det. I filmen framgår det att Michael's stylist lagt till ytterligare rhinestones för att bära skjorta på scen under lamporna. Vi har ett uppdrag Kläder återförsäljare i många år och vi är deras rekommenderade återförsäljare. Det är samma shirt design som visas i filmerna på YouTube och som ses på bild i CD-fodralet. Låt dig inte luras av billiga knockoff tröjor du kan se erbjuds på annat håll - detta är din möjlighet att äga samma mönster kvalitet shirt från samma designer som kan ses på Michael Jackson. Det är den ultimata MJ Fan objekt.

Det finns att köpa på Tattooapparel.

Jag hittade denna infomation här. En riktig bra blogg för mode älskare och Michael Jackson älskare! Där finns mycket info om hans kläder. Var de finns att köpa m.m. Riktig coolt och bra sida. Själv har jag börjat läsa det.

Kontakt med fansen på Twitter


Visste ni att Randy vill ha kontakt med alla Michael fans ute i världen på Twitter? Det är faktisk sant. Det är den äkta. Där kan du får reda på lite vad som händer hos de m.m. Klick här för att komma dit.

Du bestämmer!


Många vet ju att jag lägger dagens låt/bild. Jag fick en tanke för några dagar sendan att ni skulle få bestämma vilken låt och bild det blir och inte bara jag. Det är ju en minnesblogg och alla fans får vara med och bestämma lite. Ni får välja vilken låt eller bild ni vill, men inte de jag redan har tagit med i bloggen. Ni får också göra det här hur många gånger ni vill. Jag har skappat en ny kategori som heter "Du väljer" och denna inlägg tillhör den. Vill du vara med och välja låt, klick på den!

Så här gör ni [Dagens låt]:
Ni skickar in låtens namn.
Beskriv låten som jag brukar göra och varför du just tog den låten.

Så här gör ni [Dagens bild]:
Du väljer en bild som jag inte har haft i bloggen.

Hollywood walk of fame


Är det bara jag eller vill ni också dit? Till Hollywood walk of fame. Där sjärnor finns. En av de är Michaels. Han fick den 1984. Jag vill jätte gärna dit. Hur kul skulle det va? Fast jag vet inte om jag kan gå där ifrån när jag är där. :S

Fakta om Hollywood walk of fame:
Hollywood Walk of Fame är trottoarerna längs gatorna Hollywood Boulevard och Vine Street i Hollywood, som är belagda med kvadratiska stenar av konstgjord marmor, var och en försedd med en röd femuddig stjärna på svart botten.

Stjärnan visar namnet på den person, som hedrats med plattan och en symbol, som visar inom vilken bransch man gjort sig förtjänt av den. Det är Hollywoods handelskammare, som utser personer, som gjort en stor insats för underhållningsvärlden i USA.

Familjen håller ihop!Vad kul de verkar ha!


Hela familjen Jackson håller ihop!


Paris


Hela familjen Jackson, inklusive Michael Jacksons barn körde ner till Las Vegas igår i en jättestor konvoj av SUV:ar för att besöka son farfar Joe Jackson över thanksgiving-helgen. Barnen Prince, Paris och Blanket plus deras rycktade fjärde syskon Omer verkade alla på bra humör trots att de skulle fira sin första jul utan pappa Michael. Det är skönt att se att familjen håller ihop trots tuffa tider. Det verkar även som om deras mormor Katherine och farbror och faster Janet och Jermaine tar väl hand om barnen.

Källa: Posh24.

Jag tycker faktisk att Prince ser kul ut på bilderna. ;D

"Go to hell"


Ja, vad ska man säga? Jag har faktisk aldrig hört honom säga så eller något så det var lite kul när han sa det tycker jag. :) Det fick mig att skratta lite med.

"Han är ansvarig för Michaels död"


Det pågår fortfarande en utredning kring Michael Jacksons död i somras, men frågar man Janet Jackson råder det inga tvivel om vem hon tycker bör bära skulden för sin bror tragiska bortgång.

Läkaren Conrad Murray har tidigare erkänt att han gav sångaren det starka narkosmedlet propofol bara timmarna innan hans död, men har samtidigt hävdat att han inte gjort något olagligt. Janet är dock av en annan åsikt.

— Dr. Conrad Murray var den som gav honom propofol. Jag tycker att han är ansvarig, säger hon i en intervju med ABC news.

Källa: Msn.

Ny header!


Nu har jag en ny header. Jag har inte gjort det själv. Det var Victoria som har gjort den. Samma person som gjorde den förra. Som vanlig så blir jag så glad när någon skickar in något och denna header passar designen fint fint. Som ni vet så har jag gjort lite ändringar med designen så att headern skulle få plats. Men jag tror faktisk att ni knappt har märkt något. :D

Ritad bildJohanna ritade denna jättefina bilden! Tack så mycket för att du ville dela med dig. Jag önskar att jag kan ritar av Michael så fint. Har testat, men det blev inte så lik när jag gör det. :)

Dagens bild


Kolla på leende, det är allt du behöver.

TV4 sänder dokusåpa


TV 4 sänder den uppmärksammade dokusåpan om Michael Jacksons familj. Den sex delar långa serien - som fått titeln "Jackson: A family dynasty" - följer Michael Jacksons fyra bröder Jackie, Jermaine, Tito och Marlon, uppger TV-planeten.

Fokus ska ligga på brödernas kommande turné, deras interna relationer och även hur de påverkats av Michaels bortgång tidigare i år.

Deras familjer kommer också att medverka. Dock är det oklart om Michaels tre barn - som numera bor hos sin farmor Katherine - medverkar.

Serien börjar sändas i USA den 13 december. TV 4 har inte satt något svenskt datum än.

Källa: Msn.

350 000 dollar


Minnessakerna efter Michael Jackson var höjdpunkten på auktionen där hundratals rockföremål såldes, många av dem utan någon koppling till "The King of Pop", som dog i juni.
Köpare av handsken, som inför auktionen väntades inbringa 50 000 dollar, var affärsmannen Fossman Ma från Hongkong.
Den svarta jackan gick för 20 gånger mer än vad den var värderad till. Med kommission slutade prislappen på 275 000 dollar.

Källa: Expressen.

American music awards 2009


Okej. Nu har American music awards 2009 varit. Jag säger bara grattis till vinnana och Michael själv faktisk som vann fyra av fem priser! Gud så kul! Det är synd att Michael inte kunde vara där och ta emot alla priser själv men hans bror Jermaine kom och tog emot de. Janet upptrede med en av hennes låten, riktig bra. Michael vann Favourite Pop/Rock Artist, Favourite Pop/Rock Album, Favourite Soul/R&B Artist och Favourite Soul/R&B album. Grattis igen Michael!

Övriga vinnare kan jag ändå ta med:

ARTIST OF THE YEAR
Taylor Swift

POP/ROCK
Favorite Male Artist: Michael Jackson
Favorite Female Artist: Taylor Swift
Favorite Band, Duo or Group: The Black Eyed Peas
Favorite Album: Number Ones, Michael Jackson

COUNTRY
Favorite Male Artist: Keith Urban
Favorite Female Artist: Taylor Swift
Favorite Band, Duo or Group: Rascal Flatts
Favorite Album: Fearless, Taylor Swift

SOUL/RHYTHM & BLUES
Favorite Male Artist: Michael Jackson
Favorite Female Artist: Beyoncé
Favorite Band, Duo or Group: The Black Eyed Peas
Favorite Album: Number Ones, Michael Jackson

RAP/HIP-HOP
Favorite Male Artist: Jay-Z
Favorite Album: Blueprint 3, Jay-Z

ADULT CONTEMPORARY
Favorite Artist: Taylor Swift

LATIN MUSIC
Favorite Artist: Aventura

ALTERNATIVE ROCK MUSIC
Favorite Artist: Green Day

CONTEMPORARY INSPIRATIONAL
Favorite Artist: Mary Mary

SOUNDTRACKS
Favorite Album: Twilight Soundtrack

T-Mobile BREAKTHROUGH ARTIST (ALL GENRES)
Gloriana

Someone in the dark

 


Hanna
ville att jag skulle lägga in denna låten. Hon tyckte att den är så fint och det tycker jag med, det är därför den blev dagens låt! Njut av den vet ja! Förlåt att det kom i bloggen så sent!

Uppdatering:
Vet ni vad jag har glömt att säga? Ikväll smäller det. Det är AMA gala! Michael är ju nominerade i fem kategorier och tänk om han vinner alla? Det hoppas verkligen jag. Ska ni kolla? Det kan inte jag göra, skola. :( Berätta gärna hur det gick!

Evan Chandler är död


Far till den pojke som en gång anklagade Michael Jackson för ofredande har begått självmord, sa myndigheterna /idag [17/11]. Beverly Hills tandläkare Evan Chandler, 65, hittades död i Jersey City, NJ, i en lyxig lägenhet vattnet. En Jersey City tjänsteman sade Chandler var finns i säng med en skottskada i huvudet. Han höll fortfarande pistolen när kroppen hittades. En källa bekräftade dödsfallet, som inträffade den 5 november. Polisen sa att det inte förefaller som han lämnade efter sig ett självmordsbrev. Fd tandläkare och lovande manusförfattare hade flera kosmetiska ingrepp, gör honom nästan oigenkännliga från hur han såg ut eftersom Jackson ärendet, sade en familj källa.

Källa: Nypost. Läs också här. Där står det om att Jordan Chandler ljög och allt och att han faktisk älskar Michael. Tror eller ej...

Handskriven text ute för auktion!


Ett papper med refrängen på låttexten vid namn ‘The Innocent Man’, skriven av Michael Jackson är ute för auktion.
Denna text var tydligen skriven av Michael under rättegången 2005.

För er som inte kan läsa vad det står så står det:

If I sail to Acapulco or Cancun Mexico
There the law is waiting for me
and God knows that I'm innocent

If they wont take me in Cairo
then lord where will I go?

I’ll die a man without a country
and only God knew I was innocent now.

Källa: MJJ.

Fredspris 2010


Jag fick ett jättebra tips från Rebbie igår att ni kan rösta på Michael så att han kan få fredspriset 2010!  Hon skrev till mig: Du kan skriva upp dig om du går in på länken och klickar på "Sign this petition". Kom ihåg att skriva korrekta uppgifter, det här är en seriös grej och då vill inte norska Nobelkommittéen få en namnlista där alla heter "Bajs Korv, Pruttlandet". Här kan du läsa om varför han ska vinna och  allt. Jag har gjort min del, spännande och se om ni också skriver på.

Samma hudsjukdom


Michael Jacksons son Prince har fått samma hudsjukdom som fadern. Det påstår systern La Toya Jackson.

Det kan betyda att Michael verkligen är pappan, eftersom sjukdomen är delvis ärftlig.

Rykteskarusellen kring Michael Jacksons tre barn tycks aldrig vilja sluta snurra. Men nu verkar en del av mysteriet ha fått sin lösning. I alla fall om man får tro La Toya Jackson. I engelska Daily Mirror säger hon att Michael Jacksons äldsta son Prince Michael Jr, 12, har fått vitiligo. Alltså samma hudsjukdom som Michael påstods ha.

Källa: Aftonbladet [Läs mer].

"Vi är precis som Peter Pan"


Japp, nu har Mjackson en ny design.
Med folkmassor i bakgrunden, Michael Jackson's Kids - Prince Michael och Paris - fick luften samtidigt njuta av iFly simulerade fallskärmshoppning rida på Universal CityWalk helgen.

Källa: TMZ.

Liv blir serietidning


En biografi över Michael Jackson i serieform ges ut på svenska till jul. En andra upplaga av biografin, med text av författaren Wey-Yuih Loh och illustrationer av tecknaren Giovanni Timpano, gavs ut i USA slutet av oktober.

Serietidningen är en hyllning till Jackson och tar upp hans liv från barndomen fram till hans död i juni i år. Den svenska versionen ges ut av förlaget Serieplaneten.

Källa: Hallandsposten.

Janet bryter tystnaden


I en ny intervjuv, har ett klipp från Janet Jacksons första intervju sedan tidiga bortgång hennes älskade bror, Michael Jackson, debuterade. Janet Jackson kommer att sitta ner för en intervju med Robin Roberts av ABC för ett "Primetime" särskild nästa Onsdag 18 november, med titeln "Into the Spotlight: Janet Jackson". På vilket säkerligen svårt att diskutera, avslöjar Janet Jackson, att "Det är fortfarande så svårt för mig", och att hon inte laddat "talat om detta med någon."

Källa: Examiner.

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har vart sjuk några dagar nu så jag kunde inte blogga. Men jag ska försöka nu. :)

Ny Michael och Janet duett!Janet Jackson har slagit sig ihop med sin avlidne bror Michael för att spela in en ny låt till hennes kommande samlingsalbum. Syskonen duetted om HIT dance spår "Scream", som även visas på nya Number Ones album, men få fans visste paret hade samarbetat om en annan låt med titeln "Make Me", som kommer nära de två cd-uppsättning. Mycket lite är känt om nya spår, bortsett från det faktum att det spelades in förra året. Jackson's nya hits paket kommer att släppas i november.

Källa: MJJ.

And the winnwe is...


Många tävlande! Tyvärr tar jag inte med de som kommenterade när jag hade avslutat tävlingen. Kul tävling eller vad tycker ni? Många hade rätt! Jag kan säga att det inte är Michaels syster La Toya eller Janet, inte Beoncé fast man kan tror det. Tjejen heter Tatiana Thumbtzen, hon från Michaels video: The way you make me feel. Även om vissa bara skrev förnamnet så är det godkännt. :)

Vinnarna är då:
Cybéle, Nadia, Carina, Victoria, Gloriousloveely, Lynda, Matilda, Sajjaamouishi.

Michael Jackson ö


Genius. Den folken över på Al Manakh rapporterar att av de 158 poster i en online-tävling för utformning av ett monument till minne av liv Michael Jackson, tre föreslå att en ny ö utanför Dubai i form av hans ansikte. Photo Bildtext: Den föreslagna Jackson ön skulle skapas mellan Palm Deira och Palm Jumeirah. Courtesy Live Forever konkurrens för att fira livet på Michael Jackson Michael Jackson hade en sak för Gulfstaterna, inklusive Dubai. År 2005 besökte han The World öar med Nakheel och siktades över hela staden. Här är några bilder från detta besök. Egenvektorer i New York City föreslå inrättandet av en ö i form av en av MJ's dance innebär (se ovan). Teamet skriva: "Michael Jackson ikoniska danssteg känns igen som jordens karta eller en palm. The Michael Jackson Memorial Island skulle placeras utanför Dubai bredvid den andre mannen som öar. Ön skulle omfatta en flygplats, hotell , nöjesparker och många rancher. "Live Forever" konkurrens är värd Archinect och Bustler.

Se andra mönster...Zsuzsanna i Wien och Budapest skriver i sin post för Jackson Islands: "Dubai har varit platsen för arkitektoniska underverk, vars resultat är synliga även från yttre rymden. Ingen av de befintliga konstruktioner kommer dock vara jämförbara i storslagenhet till nya Jackson öar. Med en storlek på 10 av 15 km, är de öar som bildades efter rader av Michael Jackson's ansikte. Hans ansikte, en sluten vik, vänder mot kontinenten. skillnad från alla de andra öarna i Dubai, dessa av dessa är konstgjorda kullar, nådde en topp på 3.776 meter (höjden på Mount Fuji)".Steven Ward of Louisville kallar sina förslag "The King Of Pop". Han skriver: "som en hyllning till Michael Jackson, Dubais mest spektakulära konstgjord ö utvecklingen hittills kommer att fånga Jacksons underskrift innebär i profil. Från toppen av The Palm Jumeirah utveckling, The King Of Pop kommer att förlänga ytterligare 25 km till Arabian Gulf, lägga hundratals kilometer av nya strandlinjen till Dubai vattnet och tusentals möjligheter för Jacksons arv att inspirera spännande nya bostads-, fritids-och nöjesdistrikt i olika inställningar."

Källa här.

Spännade eller hur? Jag tycker att alla förslag var bra och snygga! Kan inte bestämma mig vilken jag gillar mest. :D

Michaels handstil

Postad Bild Postad Bild


Ni vet ju hur Michaels atograf ser ut. Kanske vet ni hur hans handstil är också? På bilden lyckades jag få tag på en bild som kan vara hans handstil, vad tror ni?

Vår nästa superkändis


Hon fick sitt hår tvättat och klippt på en exklusiv frisörsalong. 

Michael Jacksons dotter, Paris Jackson, har blivit den hetaste kändisklienten i USA på senaste tiden.

Den elvaåriga Paris besökte Andy Lecomptes berömda frisörsalong i Los Angeles förra veckan.

Det är en populär salong dit världsstjärnor som Madonna, Britney Spears, Jennifer Lopez och Gwyneth Paltrow går för att klippa sig.

Salongen har en gömd entré och är så exklusiv att den inte ens behöver en skylt.

Hennes två bröder, Prince Michael och Blanket väntade med sina livvakter medan Paris fick sitt hår tvättat, klippt och stylat.

Hon fick även sina naglar målade med svart nagellack. Men trots att hon blev så väl omhändertagen var det något som inte stod rätt till.

– De var inte som normala barn som är lekfulla och glada, säger en kund som var på salongen samtidigt som kändisbarnen och fortsätter:

– Jag vet att de nyligen förlorat sin pappa men deras totala avsaknad av känslor gjorde att det var som att se tre robotar, säger kunden till The Sun.

Källa: Nyheter24.

Barnen räddar hundenInblandning barn och Scooby Doo går hand i hand - så det känns självklart att Michael Jackson har barnen hjälpt till att rädda en hund som heter Scooby Roo.

Som vi sa förra månaden, Prince och Paris Jackson såg Scooby på nyheterna och beslutade att hjälpa till. Well it worked - Scooby var utrustad med en egen vagn i helgen. Fuzzy Rescue, berättar den organisation som räddade Scooby, vi tar det ca 1-2 veckor för honom att vänja sig vid bilen - och han kommer att vara igång runt på nolltid.

Källa: TMZ.

Dagens bild


Dagen då han slog rekod. Och jag tror att ni vet vad det är, eller hur? :D

Vem är tjejen?

Vi kör en tävling i bloggen eller vad tycker ni? Jag kör en ganska lätt tävling. Ni ska svara på en fråga och det är: Vem är tjejen på bilden? Jag tror att de flesta som läser bloggen vet vem det är, men vi får se. När det är tillräcklig många som tävlar så avslutar jag tävlingen.

Vinnaren/arna får en länk i ett inlägg. Låtar det bra? Ni som inte har blogg skriver jag bara namnet eller Anonym som många brukar "heta". :)

AVSLUTAT!

Part 15


Halvvägs in i filmen. Haha, i starten, Michael vill bara sjunga själv? x)

Long version


Clip skickade in en länge version av denna filmen. Söt som vanlig eller vad tycker ni? ^^

"This is it" längre på bioMichael Jackson-filmen "This is it" kommer att visas tre veckor längre än planerat på svenska biografer.
Från början var det tänkt att filmen, som hade premiär 28 oktober, bara skulle visas i två veckor.
Filmbolaget meddelar att efterfrågan varit så stor att speltiden förlängs.
Bara den första veckan har filmen setts av 141 679 biobesökare.
Filmen är baserad på inspelat material från repetitionerna inför det som skulle bli Michael Jacksons comebackkonserter i London med start i juli i år.
Världsstjärnan Michael Jackson avled den 25 juni.

Källa: Expressen.

Utnyttja Michaels död


Tidigare har Michael Jacksons pappa, Joe Jackson, anklagats för att utnyttja uppståndelsen kring Michaels död genom att göra reklam för sitt skivbolag. Nu är han i farten igen.

Den 79-årige pappan vill att Priscilla Presley, som var gift med Elvis Presley, och deras gemensamma dotter, Lisa Marie Presley, ska hjälpa honom att förvandla Neverland till en framgångsrik pengamaskin som Graceland.

Han begär i hemlighet att Lisa Marie och Priscilla ska ge honom råd om hur han ska kunna tjäna lika mycket pengar på Neverland som de gör med Graceland, där Elvis vilar.

Joe tror nämligen att Neverland kan bli en lika stor ekonomisk succé som Graceland.

Han sägs även överväga att flytta Michaels kropp till Neverland. Detta trots att att den avlidne popikonen har sagt att han aldrig ville återvända till Neverland efter polisens razzia mot ranchen år 2003.

– Joe plågade Michael när han levde. Om hans planer på att begrava Michael på Neverland lyckas kommer hans son aldrig att få vila i frid. Att förvandla Neverland till Graceland är en sak, men att flytta Michael till ett ställe som han hatade är ett stort svek, säger en källa enligt Female First.

Källa: Nyheter24.

Michaels film floppar


Försäljningen går inte bra och nu reas biljetterna till Michael Jacksons film ut.

This is It skulle blivit Michaels höjdpunkt i döden som så gott som hela hans karriär var i livet. I stället har det visat sig bli en riktig flopp.

Det hela sägs vara del i deras nya kampanj Fandango Friday, enligt Perez Hilton. Men att "ge bort" biljetter för 1 dollar är inte den bästa affären. Hittills har filmen knappt spelat in 8 miljoner dollar något som producenten Sony hade räknat med att slå med råge.

Källa: Nyheter24 [Läs mer!].

Man vill bara skratta åt detta, floppar? Varför skulle den vara på bio i tre veckor till. Ibland undar jag var de tänker innan de skriver. Typ pengar?

Ellen show


Videon från Kingofpopmj.


Dansarna som skulle vara med på "This is it" dansade live på Ellen show. Jag förstår verkligen varför de valde de! Helt grymma är de ju!

Dansanarna som var där heter som var med heter: Daniel Yao, Nicholas Bass, Daniel Celebre, Mekia Cox, Christopher Grant, Misha Hamilton, Shannon Holtzapffel, Devin Jamieson, Charles Klapow, Ricardo Reid, Danielle Rueda Watts, Tyne Stecklein och Timor Steffens.

Hyllades på torget


På Lilla Torg i Kristianstad såg det ut som vilken lördag som helst. Men plötsligt började musik höras och två tjejer i röda t-tröjor började röra sig vant till musiken. Och strax slöt andra ungdomar upp. Till slut var det ett 50-tal ungdomar som synkroniserat dansade till musiken. Anledningen? Hylla en idol som betytt mycket. 

Arrangörerna Emma Andersson och Linnea Nyberg hade inte trott att så många skulle sluta upp, men var överlyckliga efter sista dansen. 

– Det är ju folk som har hoppat på utan att ha tränat så det är roligt och modigt av dem, sa Emma Andersson. 

Och reaktionerna var bara positiva från omgivningen berättade Linnea Nyberg. 

– Det är folk som har kommit fram och sagt att det var bra och roligt, så det är jättekul att höra.

Källa: Sr.

MTV EMA hylling


En till hyllning för Michael det var på EMA som var live igår på MTV. Någon som kollade? Jag tycker att det var coolt att de gjorde så. Att många fans fick sjunga lite och så. Visst var de bra?

Sonen Prince


Gloriousloveely bloggen hittade jag en av de finaste jag har sett. Ni kan se det på videon. Så hilma söt! Paris var lite blyg men Prince pratar för fullt. Haha, men så söt ändå. Prince var ungefär tre år och Paris två i videon. :)

Can't let her get awayEn jättebra låt från Dangerous album. :)

Dagens bild


Så söt! Håller ni med mig?

"Michael värd mer död än levande"Sedan Michael Jacksons död har filmen This is It om hans sista dagar varit en av de mest efterlängtade filmerna i år. Och med marknadsföringstricket att bara låta filmen gå i drygt två veckor gjorde sig fansen redo för att vallfärda till biograferna.

Men redan innan premiären avfärdade familj och vänner det filmiska verket. Personen i filmen var inte Michael Jackson, påstod de. Och nu när This is It dragit in mycket mindre än förväntat fortsätter pappa Joe Jackson att kritisera filmen.

– Han var värd mer död än levande. Jag skulle hellre ha honom levande, säger den 80-årige patriarken.

Både Michael Jackson själv och hans syskon har berättat om en väldigt svår uppväxt med fadern. Något som Joe Jackson själv inte velat kännas vid. När han nu överlevt ett av sina barn sörjer han.

– Det var väldigt känslosamt att höra Michaels sång. Ibland när jag är för mig själv och börjar tänka på alla saker vi gick igenom gråter jag, säger han enligt Extra.

Källa: Nyheter24.

Nya Neverland


Jackson ville göra huset till sitt nya Neverland men han avled innan planerna.

Den spektakulära fastigheten som går i dekadent barockstil med marmor, kristallkronor och gulddetaljer i överflöd, skulle bli Michael Jacksons nya Neverland. Men den storslagna planen gick i stöpet i och med hans död.

Trots sina miljonskulder så var Michael för bara ett år sedan på ny husjakt. Han hade spanat in ett Bel Air-hus för otroliga 38 miljoner dollar. Ett hus som han förhandlat om i drygt sju år. På nya bilder kan man se sångaren spatsera runt i fastigheten inför ett stundande köp.

Huset användes då som inspelningsplats och Michael Jackson fotograferades med Bollywoodstjärnan Hrithik Roshan och den sydamerikanska skådespelerskan Barbara Mori.

Källa: Nyheter24 [Bilder finns att kolla!].

In the arms of Michael Jackson


Okej, jag kunde visst blogga lite till idag. Blev trött på allt pluggande så jag loggade in på datorn och här är jag. I alla fall, jag hade tänkt att lägga en super fint video som Matilda skickade in för några dagar sen. Finns inga ord för hur fint den är. :')

"Michael skulle inte gilla filmen"


La Jackson hävdar att hennes avlidne bror Michael inte skulle ha gillat /konsertdokumentären “This is it” som släpps senare den här månaden. Sångerskan menar att Michael inte gav allt under de filmade repetitionerna – något han absolut inte skulle ha velat att andra skulle se.

— Han älskade att ge sitt allt. Det är så han är. Han vill att människor ska se honom på topp och inte lite halvdan, säger hon till Popeater och tillägger att hon ändå kommer att ge sitt eget godkännande till filmen.

— Jag kommer att stötta min bror på alla sätt jag kan. Jag älskar honom.

Källa: Starlounge [Denna nyheten är från 15/10].

Det blir tyvärr inte mer bloggande idag. Jag måste plugga till något prov som jag måste bli bättre på. Jag hoppas att ni förstår.

Blir inte årets julklapp


Dvd-utgåvan av Michael Jackson-filmen "This is it" blir inte årets julklapp.

Expressen uppger att Sony Pictures ursprungliga plan var att släppa filmen i lagom tid till julrushen, men att man nu ändrar sitt beslut på grund av kritik från filmbranschen. Den menar att det är för kort tid mellan biopremiären och det planerade dvd-släppet. När dvd:n i stället släpps är ännu oklart.

"This is it" gick upp på biograferna över hela världen under onsdagen, och har redan blivit en enorm kassasuccé.

Bara första dygnet spelade filmen in 20 miljoner dollar.

Källa: Msn och Cybéle tipsade, tack! :D

Så här gör du


Ni vet väl alla fans att ni kan rösta på Michael på AMA - galan 2009? Jag sa det förra gången men många hade problemet med det. Men nu har Antonia tipsat mig hur du kan göra. Ni har ju problem med att bli medlem eller hur? Så hon skrev så här:

Ni som har haft problem med att göra sig medlem, jag tror jag vet vad ni har haft för problem med. Där ska man skriva in telefonnummeret, glöm inte att skriva +46 först. Om ditt nummer är så här: 0705... Då skriver man +46705... Alltså man tar bort den första nollan.

Under state/province skriver ni ert län. Glöm ej att välja Sweden under country först.

Om ni är under 18 år är ni tvungna att skriva era föräldrars mail.

Kom ihåg att man kan bara rösta en gång, så slösa inte bort din röst på någon annan om du vill att Michael ska vinna.

Han är nominerade i flera kategorier, så leta upp de, eller så kommer kategorierna i ordning efterhand som ni röstar, så då finner ni honom nominerad lättare.

Ni har fram till den 22 november, sen stängs katergorierna.

För att rösta på Michael trycker ni här. Tack så jätte mycket för tipset Antonia! Det var till stort hjälp. Så, nu vet ni hur man gör, så börja! :D

Tröstpresent till fansen


"Michael Jackson's This is it" är en tillrättalagd dokumentär - där kameran är på behörigt avstånd från Michael Jackson, skriver Expressens filmrecensent Miranda Sigander.

Det sparades inte på krutet inför Michael Jacksons stora comeback - konserterna som skulle ha ägt rum på The O2 Arena i London. Bland annat producerades en ny Thriller-video i 3D och ett imponerande Smooth criminal–intro där MJ är inklippt i "Gilda" och blir jagad av Humphrey Bogart.

Källa: Expressen [läs mer].

Nu har jag gjort det


Då har jag sett det. Jag såg "This is it" igår. Det var så bra! Den bästa MJ film jag har sett, och den andra jag har sett. ;D Jag var lite arg på kvällen, men sen när jag såg filmen blev jag glad. Jag ville gråta, men jag kunde inte. Jag såg hur glad han var och då jag blir glad. Jag kunde inte gråta.

Jag kan inte beskriva hur det känns när jag såg den filmen. Det var mäktig. Det var som att man såg honom live. Jag vill jätte gärna se den igen! :D Vad tycker ni som har sett filmen?

We are the world


En demo till We are the world. Det är bara Michael som sjunger och det är bara lite texst som ändras. Eller så är det bara jag som hörde fel. När jag hörde denna låten för första gången blev jag fast vid det. :D

"This is it" slog rekod


Filmen var ursprungligen tänkt att dokumentera sångarens tankar och drömmar inför den stora comebacken med den allra sista "This is it"-turnén.
Efter sångarens död hade filmbolaget bara cirka tre månader på sig att göra om och färdigställa filmen, men höll trots de förändrade omständigheterna fast vid den ursprungliga visionen.
- Filmen var hela tiden tänkt att handla om att låta fansen se vad Michaels dröm med showen handlade om, och så blev det också, säger regissören Kenny Ortega till Variety.
Redan strax efter premiären hade filmen slagit rekord. Trycket efter biljetter har varit massivt, och förhandspremiären i USA i tisdags drog in uppskattningsvis 13,2 miljoner. Ungefär samma belopp var det i onsdags, skriver Variety.

Källa: Expressen och Michaeljacksonblogg.
RSS 2.0
>
> >