Janet säljer sin brors skor


En paljettskor som Michael skulle ha på sin sista konserer säljs nu på auktion. Syster Janet sålde skona under en välgörenhetsauktion för drygt 100 000 kr.

Se video på Sydsvenskan.

Janet talar ut


Janet Jackson har gett sin första intervju sedan Michael Jackson dog i juni. Hon berättar för Harper’s Bazaar att hon finner tröst i sin musikkarriär men att hon undvikit att se på tv och läsa nyheter.
I intervjun säger hon: ”Folk kan ha noshörningshud, men det finns en gräns där du kommer att bli sårad. Alla består inte av sten.” Den 43-åriga sångerskan är stolt över sitt syskonbarn Paris som höll ett kort tal till pappa under en minnesceremoni.
Janet Jackson träffade sin bror mindre än sex veckor före hans död: ”Vi hade så kul den dagen. Vi fortsatte att ringa  efteråt och sa till varandra hur bra det hade varit.”

Källa här.

Korta med kul

 

Tre roliga video med Michael. Älskar de, skrattar verje gång, speciellt när han sjunger djup. Haha! x)

Eddie Razaz

 

Ni som kollade på Idol 2009 igår vet ju att Eddie Razaz sjöng Man in the mirror. Jag tyckte inte att det var så bra när jag hörde det först men sen när jag lyssnade mer på det så gillar jag faktisk det. Han är bra. Vad tycker ni?

Jermaines tribute

 

Så fint. :')

"Madonna var förälskad i mig"

http://images.starlounge.com/slideshows-3/Oscar1.jpg

Före sin död var Michael Jackson övertygad om att Madonna var upp över sina öron förälskad i honom. Men Michael själv tyckte att Madonna var ”totalt osexig”. Allt detta enligt Michaels nära vän och andlige ledare, rabbinen Shmuley Boteach.

— Jag tror att hon var djupt förälskad i mig, men jag var inte kär i henne. Hon gjorde många galna saker. Jag visste att vi inte hade någonting gemensamt, ska Michael ha berättat under ett bandat samtal med rabbinen.

Källa: Msn.

Fly awayEn låt som inte kom med på Bad album. Jag älskar den låten. :D

Borttagna låtar m.m


Jag har tänk och tänk om jag ska lägga ut några [eller alla] borttagna låtar och sånna saker som dagens låt eller något sånt? Vad tycker ni? Jag menar, de låtarna jag lägger ut finns ju redan i hans album och så, men skulle det inte bli bra om jag lägger ut borttagn låtar också?

Roller Babies

 

Låten passar mycket bättre till reklamen än orginala tycker jag. Så söta är de och bra på att åka. ;D

Frimärken

Tuvalu i Söderhavet ger ut Michael Jackson-frimärken

Det första arket Michael Jackson-frimärken har fyra olika motiv som visar honom sjunga, klädd i slips och kavaj. Ett ark säljs för $ 5,20. Tuvalu-dollarn är jämbördiga med den australiska dollar

Måste man då resa ända till Tuvalu för att köpa dessa frimärken? Nej, man kan beställa frimärken på postorder från The Tuvalu Philatelic Bureau. Passa på att beställa några färggranna frimärken med koraller och tropiska fiskar från öns laguner.

Källa: Mynewsdesk och såg den först hos Inmemoryofmj.

Uppdatering:
Jag har kollat runt lite och jag tror att man kan beställa de här, men jag är inte säker. Kolla bara runt på sidan så kommer ni fram. På den sidan finns det också en till sorts Michael Jacskson frimärke. Snygg den också!

Biljetterna släpps idag!

 

Biljetterna till This is it släpps idag! Det finns att beställa på SF.se. Tack CLIP för att du skickade sidan så jag slipper leta. x) Hur många ska gå? Jag hoppas att filmen kommer till vår stad då, annars så kommer den alltid några veckor efter. Om jag inte får tag på biljetterna så finns ju alltid internet. Hoppas att jag får pengar av föräldrarna för det kostar 100 kr. :D

Omer ska spela Michael


Norske Omer Bhatti, 25, har pekats ut som Michael Jacksons okända son. Nu ska han spela huvudrollen i en ny film om sångaren, skriver The Sun.
- Familjen har ett mycket nära förhållande till Omer, säger en anonym uppgiftslämnare till tidningen.
Omer Bhatti uppges vara Michael Jacksons fjärde barn, som ska ha kommit till under en tillfällig affär med ett norskt fan. Nu ska Bhatti spela Jackson i en film om stjärnans storhetstid, skriver The Sun.
- Familjen har ett nära förhållande till Omer, precis som Michael hade. Han är fantastiskt duktig på att uppträda, och de vill att han ska spela den vuxne Michael, säger en källa till The Sun.


Källa: Expressen.

Tre månader sen


Ja, det är tre månader sen Michael J. Jackson lämnade världen. Om jag ska vara ärlig så är jag fortfarande chockad, jag har inte fattat att det är sant och jag kommer nog aldrig att göra det. Michael är inte bara en artist för mig. Han är något som det inte finns något ord för. Jag saknar honom, hans röst och mer. Jag gråter efter honom väldigt ofta. Jag kanske inte gillade själva Michael förren dagen efter hans död men hans musik har jag alltid älskat och det jag kommer alltid att göra det. <3 ♥

One more chance


En musikvideo till låten höll på att spelas in i November 2003 i Las Vegas, filmningen avbröts pga pedofilanklagelserna och istället sattes en musikvideo ihop av klipp från tidigare musikvideor.

One more chance är en låt från Michael Jacksons album Number Ones där den var den enda nyinspelade låten.

Låten klarade sig förvånansvärt bra i större delen av världen (förutom i USA där den med sin placering på som högst 85:e plats gjorde den till Michael Jacksons största USA flopp sedan Stranger In Moscow) trots pedofilanklagelser och avsaknaden av en ordentlig musikvideo klättrade låten upp till en 5:e plats i Storbritannien och en 1:a plats i Moldavien och Venezuela.

Nämnvärt är även att Jackson innan denna låt spelat in och släppt två andra låtar med titeln "One More Chance", 1970 på albumet ABC och 1984 på albumet Victory, både dessa tillsammans med bröderna i The Jackson 5 och The Jacksons.

"Inspelningen"

http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/013.jpg

 

http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/035.jpg

 

http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/114.jpg

 

http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/172.jpg

 

http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/118.jpg

 

http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/159.jpg
Alla bilder är tagna från MJJpictues + det finns mer.

 

Det var lite bilder från inspelningen av filmen This is it eller hur man ska säga det. Det känns verkligen att han är där och spelar in filmen som ska visas på bio för alla fans. Att han håller på med det han älskar. <3

Hyllningssång till pappa


Efter det känslosamma talet - nu vill Paris Jackson spela in en hyllningslåt till sin pappa.
- Hon är övertygad om att det är en bra idé, säger en källa till tidningen The Sun.

Paris Jackson överraskade alla när hon greppade mikrofonen i Staples Center och hyllade sin pappa Michael Jackson med ett kort, tårfyllt och känslomässigt tal.
Men mest överraskad ska hon själv ha blivit, över den stora uppståndelse hennes pappas död orsakat i världen.
- Hon var överväldigad. Hon hade aldrig förstått hur berömd han var, säger en källa till The Sun.


Källa: Gt.

Ny singel

 

Lagom till biopremiären av Michael Jacksons konsertfilm 28 oktober släpps en dubbel-cd med musik ur filmen. Men redan den 12 oktober släpps en helt ny singel som har samma titel som filmen, "This is it", skriver Rolling Stone.

Låten spelas över sluttexterna i filmen som bygger på filmat material från superstjärnans repetitioner inför comebackkonserterna i London som aldrig blev av.

Dubbel-cd:n släpps den 27 oktober. Albumet består av en skiva med originalversioner av låtarna som Michael Jackson framför i filmen, plus den nya singeln. Den andra skivan innehåller demoversioner av några av Michael Jacksons mest berömda låtar samt ett spår där Michael Jackson läser en dikt kallad "Planet earth".

Med skivan följer även en 36-sidig booklet med foton från repetitionerna.

 

Källa: Msn.

Dagens bild

 

Dagens bild idag. Fin eller hur? :D

Gone too soon

 

Gone too soon är en låt av sångaren Michael Jackson som blev den sista singeln från albumet Dangerous. Låten är dedicerad till Ryan White, en av Michaels vänner som dog av aids. Låten floppade över hela världen och nådde i de flesta länder inte ens till 10-i-topp.

Jag vet inte hur den floppade men den låten är grymt bra.

Hemliga fiender


Det är popkungens forne manager Dieter Wiesner som avslöjar den tills nu hemliga fiendelistan. Enligt honom hade superstjärnan Michael Jackson en lång lista med fiender som han var övertygad om var ute efter att förinta honom.

– Jag frågade honom, "Michael, vad gör du?", och då svarade han "De här människorna är ute efter mig och de vill förstöra mitt liv", säger Wiesner enligt The Sun.

Dokumentet skrevs i all hemlighet och bara Jacksons närmaste medarbetare hade tillgång till den. En av de som stod med på listan är den tyske trollkonstnären Uri Geller som påstår sig kunna forma olika metaller med tankekraft. Och att han står med i listan förvånar honom inte.

Källa: Psspy.

Bra eller dåligt blogg?

 

Jag har kollat lite på de gamla inlägg och jämtför lite med nu och jag tycker faktisk att jag skriver ganska samma saker ofta. Som dagens bild och låt, lite tips på filmer och böcker, nyheter, såna saker. Tycker ni om det eller skulle ni vilja ha något annat i bloggen? Jag tar emot alla förslag!

Glöm inte skicka in saker via mjackson.blogg@hot.. eller adda mig på msn. Förlåt också för att jag inte bloggar in där så ofta. Min msn funkar inte perfekt just nu men jag ska fixa det så snart som möjligt.

Another part of me

 

Another part of me är en låt skriven och framförd av Michael Jackson från hans album Bad från 1987. Från början var det meningen att Another Part of Me eller den nu bortklipptna låten "Street Walker" skulle vara titellåten. Men producenten Quincy Jones gillade inte titeln och det blev Street Walker. Men även det byttes bort. Another Part of Me utgavs som singel den 11 juli 1988.

Fler begravings video

 

 

 

Här är fler video från begravningen. Omöjlig att inte gråta. :'( <3

Whitney Houston sörjer


Under dagen sändes den andra delen av intervjun med Whitney Houston hos talkshowdrottningen Oprah. Whitney berättade om hur hon känner kring Michael Jacksons plötsliga död.

Källa: Thevoice.

Rätta svaren♥ Vilken datum skrev jag mitt första inlägg i bloggen?
Svar: Den 5 Juli.

♥ Hur gammal är jag?

Svar: Jag är 12, född 96:a.

♥ Vilken år kom Off the wall ut?
Svar: 1979.

♥ Vilken skostorlek har Michael?
Svar: Han har 43.

Okey, det var bara fyra som svarade rätt och det var Alicia,  Popkungen,  AWA och A L M A. Grattis! Jag kanske ska göra mera såna här frågor, fast svårare såklart. ;)

Part 14


Tycker faktisk att vi ska få lite mer fart på den här filmen. :D

Dagens bild

 

Ingenting är som förr längre. :(

De får fem miljoner


Michael Jacksons mamma, Katherine, får motsvarande 630 000 kronor per månad från sin sons dödsbo, enligt rättegångsdokument som offentliggjordes i går.
Pengarna måste Katherine Jackson bland annat använda för att försörja Michael Jacksons tre barn som hon har vårdnaden för.
Katherine Jackson får 190 000 själv. Pengarna ska gå till bland annat en assistent, hemhjälp, chaufför, kläder och kroppsvård.

Källa: Expressen.

Bilder från VMA - galan

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/madonna_picgruog50645.jpg

 

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/michael_jackson_getty90713111.jpg

 

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/jackson_tribute_getty90712911.jpg

 

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/michael_jackson_90712906.jpg

 

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/janet_jackson_90713765.jpg

 

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/janet_jackson_getty90712600.jpg

 

http://www.mtv.com/content/ontv/vma/2009/photo/flipbook/09-show-highlights/janet_jackson_getty90713541.jpg

 

Det var lite bilder från galan som jag lovade. Jag hittade de på MTV någonstans. Råkade klicka bort sida tyvärr men jag har bilderna. Måste säga att det var ganska svårt och hitta bra bilder, haha! Tror ni att Janet grät? Det gör jag, man ser det på sminket. Men jag förstår henne om hon gjorde det.

Jag har frågor

 

Okej, jag kör lite frågor om hur mycket ni vet om mig, bloggen och såklart Michael. Svarar du rätt på alla får du en länk. ;D


♥ Vilken datum skrev jag mitt första inlägg i bloggen?

♥ Hur gammal är jag?

♥ Vilken år kom Off the wall ut?

♥ Vilken skostorlek har Michael?

 

Lite lätta men i alla fall. Ska bli spännande och se hur mycket ni vet. Kom ihåg, svarar ni rätt på alla får ni en länk!

Michael Jackson tema

 

För några dagar sen så spelade de They don't care about us och och en sjöng Heal the world på idol. Det kanske har varit många fler som sjöng men då har jag inte sett de. Jag har alltid en tanke om att det kommer bli en Michael Jackson tema på idol, men jag vet inte. Vad tror du?

Dagens bild


Första gången jag såg denna bilden har jag alltid undrat om det är Michael. Nu vet jag i alla fall svaret. x)

Madonnas tal

Madonna, klädd i svart, inlädde MTV-galan i Radio City Music Hall i New York med att kalla Michael Jackson ”en av de största talanger som världen någonsin skådat”.

– Michael Jackson föddes i augusti 1958. Det gjorde jag med. Michael Jackson växte upp i en förort i Mellanvästern. Det gjorde jag med. Michael Jackson hade åtta bröder och systrar. Det har jag också. Michael Jackson var sex år gammal när han blev en superstjärna. När jag var sex år gammal dog min mamma. Jag tror att han drog nitlotten. Jag hade ingen mamma, men han hade aldrig någon barndom.

– Det tog mig hela veckan att skriva talet och jag gjorde det från hjärtat, sade Madonna efteråt.

 

Källa: DN.


Jag såg repriset på MTV VMA 2009 i förrgår. Jag gräd när jag hörde Madonna prata. Vilken bra tal! Jag lovar också att det snart kommer bilder från galan. Håll ut!

30 meter moonwalk

Det här klippet från japansk tv visar en något udda tävling. Ett gäng Michael Jackson-fans gör upp om vem som kan moonwalka 30 meter på kortast tid.


Nu är det här ingen tävling i utklädning, men moonwalkade verkligen Michael Jackson under "Jackson 5"-perioden? Den första tävlande kör i alla fall på afroperuk, svart kostym – och skokräm i ansiktet.

Källa: Metro.

This Time Around

This Time Around är en låtav Michael Jackson Låten släpptes tillsammans med Earth Song till amerikanska radiostationer under början av december 1995 för att stötta försäljningen av HIStory-albumet men misslyckades totalt. Varken This Time Around eller Earth Song fick någon speltid på radio och singeln gick inte att köpa i affärerna, videon till Earth Song gick dock bra på MTV.

Detta drag var dödsstöten för HIStory-albumets försäljning i USA, utan någon singel ute under den viktiga julhelgen och ett alldeles för stort mellanrum mellan You Are Not Alone och They Don't Care About Us åkte albumet ut från listorna och lyckades aldrig ta sig tillbaka. HIStory Eran avslutades därmed i USA efter 37 veckor och 3.5 miljoner sålda skivor, så var dock inte fallet i resten av världen där HIStory fortsatte att sälja bra ända in i 1998.

This Time Around har aldrig framförts live och det var aldrig någon musikvideo till den.

Säkerheten kring barnenSäkerheten skärps kring avlidne Michael Jacksons tre barn Prince Michael, 12, Paris, 11, och Blanket, 7.

Enligt News of the world ska syskonskaran ständigt bevakas av sex livvakter framöver – till en kostnad av 1,5 miljoner dollar om året.

Familjen Jacksons advokater har sett ut ett säkerhetsteam som har blivit specialtränat för att kunna bekämpa och hantera kidnappning och liknande.

— Michaels död har gjort dem mer utsatta. De kommer att bevakas som kungligheter, säger en källa till tidningen.
Källa: Starlounge.

La Toya intervju


Det var intervju som La Toya gjorde med Barbra Walters. Gud vad bra saker hon sa. Saker som jag inte visste heller. Jag ville bara gråta i slutet asså. Så fint sakt.

The Jacksons del 2The Jacksons släppte sammanlagt sju stycken album. Det första var The Jacksons, vars största hit blev "Enjoy Yourself" och "Show You The Way To Go". Albumet blev inte någon jättesuccé, men deras nästa album Destiny blev mer framgångsrikt, med låtar som "Shake Your Body (Down To the Ground)" och "Blame It On the Boogie". Deras tredje album Triumph hade en mindre hit med låten "Can You Feel It", en hyllningslåt till mänskliga relationer och enighet. Brodern Jermaine Jackson återförenades senare med gruppen, varpå deras näst sista skiva Victory utgavs. Michael sade att efter "Victory Tour" 1984 så skulle han lämna gruppen och satsa på sin solokarriär. The Jacksons släppte 1989 sin sista skiva 2300 Jackson Street utan Michael och Marlon.
Källa: Wikipedia.

Dagens bild


Det får bli dagens bild idag! Det blir sista inlägget idag också, tyvärr. Ha en bra dag så länge! :)

This is it official trailer

Jag längtar som tusan till filmen! Kan inte vänta asså. Filmen kommer den 28 oktober. :)

Cry out of joy

Denna låten är en tribut från Akon till Michael Jackson. Så bra och fint. Vill bara gråta asså.. Ni kan också kolla en video på youtube där Akon prata om Michael Jackson. Klick här så kommer ni dit.

The Ultimate Collection


Bild: Google.se

Michael Jackson: The Ultimate Collection släpptes 2004 och är en samlingsbox på fyra skivor med musik av Michael Jackson, den femte skivan är live-konserten från Bucharest från Dangerous Tour.

Finna att köpa här + många andra ställen.

Artister hyllar Michael


Ni trodde väl inte att jag skulle glämma att lägga ut tribute till Michael av Janet och många fler? Det kom bara lite sent men här är den. Såg nu en liten miss som Janet gjorde fast det knappt märkts? På Smooth Criminal lutet som jag kallar det så kunde inte många göra det. Såg så kul ut! Haha. Tycker att det är jättebra ändå! Massa artister som står upp och verkligen hyllar Michael! Måste kolla på repriserna. :D

Rolia Michael

 

Blir man inte glad av det här? Jag sitter och skrattar i alla fall. Gör ni? :D Bilden/Videon är från Neverland då de letade efter ägg, fast alla barn tog alla ägg han hittade och det var inte så många. Haha!

Butterflies

 

Butterflies var en påtänkt singel avMichael från albumet Invincible Istället släpptes låten bara till radiostationerna i USA, ett marknadsföringsdrag som har kritiserats. Eftersom singeln inte fanns att köpa ledde detta möjligtvis till försäljningen av Invincible-albumet steg men det var inget som syntes på listorna. Genom endast speltid på radion nådde Butterflies en 14:e plats på Billboard listan.

Beslutet att inte släppa Butterflies som singel ledde till att Michael Jackson som ända sedan år 2000 legat i en tvist med Sony BMG om rättigheterna till sina låtar från perioden 1984-1991 anklagade Sony för att vara rasistiska och inte bry sig om sina svarta artister. Michael Jackson demonstrerade till och med utanför Sony USAs högkvarter tillsammans med sina fans och tvingade till slut den japanska ägaren Sony att avsätta Sony Music Entertainments VD Tommy Mottola.

Michael dollar

 

Tänk i framtiden, för att hylla King of pop med pengar. Att de byter ut alla pengar och Michael dollar som jag kallar det kom istället. Det skulle vara kul, fast jag vet inte om jag skulle våga spendera något.

Prince Michael och Paris

Gud vilken söt video jag har hittar. x)

Nya namnet på gång

Michael Jacksons familj utlovar flera stora namn till hyllningsgalan för den avlidne popikonen i Wien den 26 september [men nu är den inställt och kommer istället 2010]. Stjärnans bror Jermaine Jackson hoppas att Stevie Wonder, R Kelly och Maroon 5 ska kunna medverka, sa han på en presskonferens i London på onsdagen. Men inga avtal är skrivna, uppger Reuters.

Sedan tidigare är det känt att Mary J Blige kommer att uppträda på konserten vid slottet Schönbrunn.

Källa: Msn.

Dagens bild

 

Tyckte att den såg coolt ut så jag har den som dagens bild idag. ;D Enjoy!

Michael grejer

 

Annika för videon! Gud så många fina grejer det va som va med! :D

Galan flyttas till 2010Hyllningsgalan för avlidne popikonen Michael Jackson som skulle hållas vid slottet Schönbrunn i Wien den 26 september har ställts in. Arrangörerna vill i stället att evenemanget ska hållas i London i juni 2010, rapporterar AFP.

"Det var väldigt svårt att få till stånd galan, vilket normalt kräver sex månaders arbete. På grund av det har vi bestämt oss för att boka om galan till början av juni nästa år, men inte i Wien utan i London", uppger konsertarrangören Georg Kindel i ett pressmeddelande.

Källa: Msn.

Stranger in Moscow


Stranger in Moscow är en låt av sångaren Michael Jackson från USA. Låten finns med på hans musikalbumHIStory. Själva originallåten floppade medan flera remixversioner toppade dans och klubblistorna vilket gjorde låten till Michael Jacksons största klubbhit. Resultaten var också bättre i Europa där singeln släpptes nära ett år tidigare än i USA, i Europa släpptes singeln i november 1996 medan den i USA släpptes i augusti 1997.

Förutom den sena släppningen fick "Stranger in Moscow" nära noll speltid på radio samt näst intill inget promotion från Sony Music USA. Placeringen som nr 91 gjorde den till Michael Jacksons största flopp på 20 år i USA.

Den stilfulla svartvita musikvideon består i att Jackson vandrar nedför en gata allt runtomkring honom (som till exempel regnet och omgivande människor) händer i slowmotion.

"Jag sjunger duett med Michael"

http://images.starlounge.com/slideshows-3/1252588576012_jermaine2.jpg

 

När Michael Jackson den 26 september ska hyllas med en konsert på slottet Schönbrunn i Wien kommer han själv att finnas på plats.

Detta, när han med hjälp av teknikens under, åter ”blir till liv” för att sjunga en duett med sin bror Jermaine Jackson, 54. Det avslöjade storebrodern med tårar i ögonen på en presskonferens i går.

På presskonferensen berättade Jermaine också om saknaden av sin bror, som gick ur tiden den 25 juni.

Källa: Msn.

MTV music awards


Tagen från Kingofpopmj.

 

Det var en tribute till Michael Jackson, King of pop från MTV music awards. Glöm inte att Janet hyllar Michael där också! Det är hon som öppnar årets galan om jag har fattat rätt. Ska inte det bli spännande? Tyvärr börjar den i Sverige klockan 2.00 på en måndag så jag kommer se repriset.


Repris går [på MTV]:

Onsdag 16/9 13:30
Torsdag 17/9 13:30
Torsdag 17/9 19.30
Fredag 18/9 00:00
Lördag 19/9 kl 09:00 + 23:05
Söndag 20/9 kl 09:00+ 21:45

Neverland

 

Så kul det ser ut, vill va med. :D

Dagens bild


Är det Prince Michael  som fyller? ;D

This is it movie

 

 

Det där var då poster till This is it movie och trailer till filmen. Det värkar så bra och jag tror att den blir bra också. Vad tror ni?

Såld för 350 000Den juvelklädda handsken som bars av Michael Jackson såldes på lördagen på en auktion i Melbourne i Australien. Priset landade på rekordsumman 350 000 kronor, skriver Reuters. Det flockades av människor under auktionen i Melbourne när handsken gick under klubban.

Men bara en av dem gick hem med juvelhandsken – Warwick Stone, som budade över telefon från Hard rock hotel och casino i Las Vegas. Det är också där handsken så småningom kommer att visas upp, uppger Reuters. Handskens utgångspris låg på nära hälften av slutbudet.

Källa.

Dagens bild9/9 - 2009's dagens bild! Så fint.

Janet ska hylla Michael


Jenet Jackson ska göra ett uppträdande tillägnat sin framlidne bror Michael Jackson när MTV video music awards går av stapeln på söndag.

Enligt MTV är planen att Janet ska öppna showen med ett hyllningsnummer som ska hedra Michaels minne och karriär.

Kungen av pop gick bort den 25 juni i år. Under sin karriär hann han bidra med en hel del minnesvärda framträdanden på den årliga MTV-galan. 1984 belönades han för videon till ”Thriller”. Tio år senare blev hans galakyss med dåvarande hustrun Lisa Marie Presley förstasidesstoff. Janet Jackson har belönats niofaldigt på galan under årens lopp.

Källa: Msn.

Can you feel itEn låt av The Jacksons 5. :)

Mary J Blige på Jackson-gala


Mary J Blige, Akon och Chris Brown hör till de artister som kommer att vara med vid hyllningsgalan för Michael Jackson i Wien den 26 september. Under tisdagen presenterades delar av artistuppställningen av Michael Jacksons broder Jermaine och konsertarrangören Georg Kindel vid en presskonferens i Wien, skriver Reuters.

Andra klar namn är Natalie Cole och Sister Sledge.

Sammanlagt 13 artister är hittills bekräftade för hyllningskonserten som kommer att hållas vid slottet Schönbrunn i centrala Wien. Sammanlagt 20-25 artister ska medverka och de resterande namnen presenteras i Berlin och London senare i veckan.

Läs mer på Msn.

Tyska TV-kanalen


Jag tror inte att många har missat detta men jag lägger upp den ändå.

Efter Michael Jacksons död har flera videoklipp lagts ut på internet som sägs bevisa att popkungen fortfarande lever.
En av filmerna visar vad som uppges vara Jacksons dödsattest – och sägs vara ofulllständig.
En annan film slår fast att Michael Jackson inte låg på båren när han hämtades av rättsmedicinsk personal.
"Det var inte Michael… det var någon typ som hade lagt sig på båren och spelade rollen som den döde Michael", står det i videon.

Källa: Expressen.

R Kelly släpper Jacksonlåtar

Sångaren R Kelly tänker släppa fem låtar som han spelat in med Michael Jackson.

Enligt NME hade de båda ett pågående samarbete fram till Jacksons död i juni. De jobbade med fem låtar tillsammans, och nu tänker R Kelly se till att de kommer ut.

- Michael gillade att jag försökte sjunga dem precis som han, säger han till Black Voices.

Enligt NME finns en stor skatt av outgivna låtar som Michael Jackson före sin död arbetade med tillsammans med artister som Will.i.am, Akon and Ne-Yo.

Källa: Msn.


Vill också passa på och tipsa er om Discshop, tipsat Nadia. Där kan du köpa affischer, t-shirtar, dokumentärer m.m! En bra sidan den också!

Give in to me


Give in to me är en låt av Michael Jackson. Låten, som blev en hit, innhåller även ett gästspel på gitarr av Slash.

Musikvideon till Give in to me utspelar sig i klubbmiljö där Michael och Slash spelar för en mindre publik. Musikvideon premiärvisades på Oprah Winfreys intervju med Michael Jackson 1993.

In skickat bild

 


In skickat av Amanda, tack! Jättefin! :)

Randy angriper media

 

Randy Jackson, Michael Jacksons bror, går till hårt angrepp mot mediernas agerande under Michaels begravning.

Han säger att journalisternas helikoptrar allvarligt störde ceremonin, trots att familjen vädjat om en flygfri zon runt kyrkogården, skriver AFP.

- Vi hade bett medierna att respektera det privata och heliga i ceremonin; att ge oss en stund av avskildhet för att sörja som en familj, utanför strålkastarljuset. Många medieorganisationer valde att ignorera vår önskan, sade han efter fredagens begravning.

Nu vädjar Randy Jackson till medierna att ta bort helikopterbilderna och aldrig använda dem igen.

Källa: Msn.Nu är hela designen klar. Tack så jättemycket Victoria som har gjort denna fina headern! Jag älskar den verkligen! Gör ni också det?

Part 13The Jacksons: American Dream Part 13! Länge sen jag la ut det!

Kolla in denna här sidan. Fotopic bloggen skickade den. Där kan du skriva till hans familj och minns honom. En jättebra sida för alla fans!

Michael Jackson "Moonwalk"


Michael Jackson's enda självbiografi, Moonwalk kommer att göras tillgängliga för allmänheten återigen börjar den 13 oktober 2009.

"Jag har alltid velat kunna berätta, du vet, berättelser som kom ur min själ. Jag vill sitta vid en brasa och berätta för människor historier - få dem att se bilder, få dem att gråta och skratta, ta dem någonstans känslomässigt med något så bedrägligt enkla som ord. Jag vill berätta historier för att flytta sina själar och omvandla dem. Jag har alltid velat kunna göra det. föreställa sig hur stora författare måste känna och veta att de har den makten . Jag känner ibland att jag kunde göra det. Det är något jag skulle vilja utveckla. På ett sätt, låtskrivande har samma kompetens, skapar den känslomässiga toppar och dalar, men historien är en skiss. It's Quicksilver. Det finns väldigt få böcker skrivit om konsten att berätta historier, hur man Grip lyssnare, hur man får en grupp människor samman och roa dem. Inga kostymer, inget smink, ingenting, bara du och din röst och ditt kraftfull förmåga att ta dem någonstans, att omvandla deras liv, om så bara för minuter. " -Michael Jackson.

Källa: Michael's hemsida eller läs mer där, fast på engelska.

Dagens bild

 

Fin bild eller hur? :D

 

Den nya designen är uppe! Den kanske inte är lika fint som den förra, eller vad tycker ni? Jag är inte riktig nöjd med headern, vill ni kanske göra en till blogg? Jag har helt slut på idéer. En header som passar designen. Jag länkar till dig om du har en blogg! :)

You rock my world

 

You rock my world var en hitlåt av Michael Jackson. Låten var den första singel från sångarens album Invincible. Jackson själv ville hellre släppa låten "Unbreakable" som första singel men blev överkörd av Sony som ville ha "You Rock My World" eftersom det skulle bli enklare att släppa den.

Låten i sin fulla albumversion innehåller ett intro där komikern och skådespelaren Chris Tucker medverkar. Tucker medverkade senare även i musikvideon till låten.

Singeln släpptes i USA endast till radiostationerna men lyckades endast genom speltid på radio att nå en tionde plats och låten blev därmed Michael Jacksons största hit i USA sen You Are Not Alone 1995.

Tecknade Michael Jackson

 

Alla bilder är från google.se och fler finns det där! Jag ville ha med alla men det gick bara inte. Haha! Snygga eller hur? Önskar att jag kan rita så bra. Vilken tycker ni är finast, för mig går det inte att välja för att jag gillar alla lika mycket.

Betalar själv

http://images.starlounge.com/slideshows-3/michaelbannerny.jpg


Familjen tog förväl för 7 milkoner.

Till och med när han är död tvingas han betala för sin familj.

Michael Jacksons begravning tidigt i går morse rapporteras ha kostat mer än sju miljoner kronor.

Hans bankrutta släktingar slog på stort när stjärnan fördes till sin sista vila.

Macaulay Culkin, Elizabeth Taylor, Lisa Marie Presley och fler än 200 andra gäster var på plats på den privata ceremonin på Forest Lawn-kyrkogården i Glendale i Kalifornien.

I hettan tvingades de vänta i långt mer än en timme innan Jacksons släktingar behagade dyka upp.

Aftonbladet var på plats och såg familjens kortege rulla in genom grindarna.

Källa: Aftonbladet.

Video från begravningen


Tagen från Inmemoryofmj.

 

Fint begravning ska jag faktisk säga. Sitter här och gråter lite. Jag kan allvar inte fatta det. Allt som har hänt och nu finns han inte här. Men nu finns han på en mycket bättre plats. <3

Dagens bild

 

Dagens bild, länge sen eller hur? :D

The way you make me feel


The way you make me feel är en hitsingel av Michael Jackson från albumet Bad. Precis som Bad-singeln nådde The Way You Make Me Feel nummer 1 på Billboard-listan som en av fem singlar från samma album.[1] I Storbritannien nådde singeln som bäst upp till nummer tre, låten nådde inte förstaplatsen i speciellt många länder men lyckades ändå ta sig upp på topp 10 på de flesta ställen.

The Way You Make Me Feel är en kärlekshistoria om en man som är förälskad i en kvinna och beskriver hur han känner för henne, låten har blivit en av Michael Jacksons mest kända låtar. 2006 släpptes låten åter på singel men den här gången på en DualDisc-skiva som en del av Visionary-projektet.

This is it

 

Ni har väl inte glömt att kungen av pop kommer begravas idag [Vet inte om det är sant för tidningarna ljuger så mycket men..] ? Jag hoppas verkligen att han får vila nu, det behöver han! Samtidigt så vill jag att han ska vara här nere på jorden med oss. Saknar honom så himla mycket! Finns inga ord för hur mycket.

 

If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself and then make the change

Rest in peace ♥

Michael Jacksons underbara värld 1958 - 2009

 

Från oskuldsfull tonåring till fulländad vuxen artist förtrollade Kungen av pop världen med sin unika talang. Ett bildspäckat häfte där hans liv fångats i ord och bild och som även innehåller bilder från Michael Jacksons minnesceremoni.

Ur "Michael Jacksons underbara värld 1958-2009":

"Jag vill påstå att Michael Jackson var den sista stora superstjärnan före sin för tidiga död. Som självutnämnd "kung av pop" var han en innovatör som välsignats med en makalös gåva. Han var en man som skapade sitt eget oefterhärmliga varumärke och som roade världen med sin vidunderliga talang. Michael Jackson föddes med en perfekt röst och en gudagiven talang för att dansa, likt en utomjording från en underbar planet. Han var en sångare, dansare, videopionjär, modeikon, make och far. Framför allt var han en fulländad artist utan motstycke i sin generation."

Finns att köpa här.

Har Prince Michael Jackson Jr ärvda vitiligo?!


Richard Wittal främst hudläkare i Sydney, Australien säger att vitiligo har en genetisk benägenhet. 10% av alla dem som lider av vitiligo har en familjehistoria av denna sjukdom. Michael fick diagnosen hudsjukdomen vitiligo 1986. Under årtionden var Michael offer för konspiration att förvandla sin hud till vitt och beskylldes också för att vända ryggen åt sin afrikansk härkomst, men han visade allt detta fel i en intervju med Oprah genom att förklara detaljerna i vitiligo sjukdom. Prince Michael Jackson Jr har vita fläckar på sina händer, fingrar och nacke. Har Michael Jackson's äldste son ärvde vitiligo?

Källa [+ mer och bättre bilder på Prince]: Glossymagazine.

Macaulay är far till Blanket

Normal text Stor text Macaulay Culkin påstås vara far till Michael Jacksons son Blanket.

Först påstods han vara vid liv. Sen sas det att han var homosexuell.

Nu kommer det senaste ryktet om Michael Jackson:

Skådespelaren Macaulay Culkin, 29, är far till hans son Blanket.

Enligt brittiska The Sun donerade ”Ensam hemma”-stjärnan Macaulay Culkin sin sperma för att hjälpa Michael Jackson att skaffa barn.

Resultatet sägs vara Jacksons nu sjuåriga son Prince Michael II, oftast kallad ”Blanket”.

Lär mer på Aftonbladet.

The Jacksons del 1

1976 lämnade gruppen Motown, efter att ha släppt ca 11 singlar som sålt i över 100 miljoner exemplar, och skrev på för "Epic Records". Michaels äldre bror Jermaine, som då var gift med Berry Gordys dotter Hazel, valde att stanna på Motown och satsa på sin solokarriär. Jermaine blev ersatt av Michaels yngre bror Randy Jackson, och tillsammans med sina andra bröder bildade de "The Jacksons", eftersom namnet The Jackson 5 tillhörde Motown.

The Jacksons stora succélåtar var bland annat "Blame It On the Boogie", "Shake Your Body (Down To the Ground)", "Things I Do For You", "Lovely One", "Heartbreak Hotel" (namnet på den låten ändrades senare till "This Place Hotel), "Can You Feel It" och "State of Chock", en duett med Michael och Mick Jagger. Från början var det tänkt att Queensångaren Freddie Mercury skulle ha sjungit låten med Michael, men samarbetet avbröts. Dock har låten där Michael och Freddie sjunger tillsammans läckt ut på internet.

Källa: Wikipedia.

RSS 2.0
>
> >