Jag vill gå med Cirque du soleil


Alla sorters människor är anslutna till Michael Jackson är spricker i sömmarna sequined att vara en del av den kommande MJ-tema Cirque du Soleil show - inklusive en av dansarna från Michael's "This Is It"-turnén.
TMZ har lärt Danielle Rueda-Watts, en av de 12 dansare plockas av Jackson för London konserter - har faktiskt arbetat med Cirque innan (om "Love" visar) och hon berättar det vore "bra att arbeta med dessa människor igen. "När vi först rapporterade först Cirque visa att den öppna hösten 2011 och kommer att inriktas mycket på dans - med varumärke Cirque akrobatik.

Källa.

Katherine rengör husetKatherine Jackson är nedskärningen av antalet barnbarn i hennes San Fernando Valley herrgård - och elpistol händelsen var droppen.
Källor med direkt kunskap om situationen berätta för TMZ. Katherine har sagt Alejandra Genevieve Oaziaza - som just nu bor på gården, tillsammans med två av hennes barn med Randy Jackson och två andra av Jermaine Jackson - att hon måste ta barnen och flytta från gården nästa vecka, för handledning sju barn är bara för mycket för den 79-åriga farmor.

Men tror inte att Katherine är hjärtlösa. Det är det motsatta. Hon flyttar Alejandra, tillsammans med Jaafar, Jermajesty, Donte och Randy Jr till ett San Fernando Valley lägenhet som ägs av konkursboet.

Källa. [Läs mer!]

Soda Pop Porträtt!


Vi har hört från en amerikansk konstnär, Dan Brown, som vill dela med mig av hans senaste verk, en tolv meter lång porträtt av Michael som han gjort helt från pop burkar läsk, 1.680 av dem!

Stycket, med rubriken "Tribute To The King of Pop ", invigdes det i Los Angeles i mars och har fått höga betyg av media och konsten. För att se Dan arbete, klicka här.

Källa.

Skrin mysteriet


Det är svaret på frågan du var ganska nyfiken på och sedan glömde bort, men nu du är som "Helig ko, jag vill verkligen veta - hur gjorde Michael Jacksons kropp till synes försvinna efter hans minnescermonin, bara för att dyka upp på kyrkogården?

Den 7 juli 2009 Staples Center minnesmärke hölls inför tusentals människor i downtown LA - Jacksons kropp var faktiskt i en $ 25,000 brons kista.

Efter minnescermonin, trots att hundratals kameror och tusentals ögon var riktade mot utgångarna, ingen såg något bevis för att kistan lämnat byggnaden. Det drivs en gräsbevuxen kulle typ teorin att Jacksons kropp var inte riktigt inne i kistan och kanske var han fortfarande levde.

Slutligen spioner har våra bekänna färg. Jacksons kropp faktiskt anländer i en likbil, men det kvar i ett SWAT van. Den van drevs till en hemlig plats, där det rendezvoused med en Forest Lawn van - som sedan transporteras den avlidne till kyrkogården utan att märkas.

Källa.

Dagens bild


Det får bli en bild på Michael och Blanket idag. Så fint!

Uppdatering: Det kanske är Prince, haha! De är så lika tycker jag.

"Biologisk son" avvisade


En av fordringsägarnas krav på Michael Jackson egendom har förkastat lämnades in av en 25-årig man som säger att han är den biologiska son till den avlidne sångaren.

Prince Michael Malaki Jet Jackson hade lämnat in en ansökan med gården, men han ber inte om pengar - han vill ha ett DNA-test som bevisar att han är MJ:s kött och blod.

Men som vi först rapporterade, Howard Weitzman, advokat för den egendom, formellt avvisade ett gäng påståenden i går, inklusive ett från PMMJJ Vi sa flera avslag är på väg , så håll ögonen öppna.

Källa.

Citat


Don't write the song, don't write anything. Let the song create itself!

~ Michael Jackson.

Att få dansa med The King of Pop


Misha Gabriel började som tvååring, han har delat scen med några av världens mest framgångsrika artister. Misha blev utvald att få uppträda tillsammans med Michael i "This is It". Att få dansa tillsammans med The King of Pop innebar en dröm som blev sann för Misha. Se här nedan.

Källa.

Michael Jackson’s Dance Range


Själv tycker jag att musiken inte passar in, haha! Men själva innehållet älskar jag. Riktigt kul!

Drömbilar
Kolla in de här drömbilarna som är målade med Michael Jackson-konst. Bilderna lades upp av Lindy [på Michael Jacksons officiella hemsida] och vi ville dela dem med alla andra Michael fans.

Källa.

Veckans fråga: 25/4 - 2010

Bild från TMZ.


Tror du att Michael Jackson lever?


Mitt svar: Jag vet faktisk inte vad jag ska tror. Jag ändrar mig hela tiden. Men jag tror faktisk mer att han lever än att han är död, konstig nog. Oavsett vad så kommer jag att älskar honom ändå.

Global MJ Disney Dag


Joe Bagnall, som berättade om "En miljon träd För Michael", har information om ett annat projekt, en fan dag på Disneyland juni 29th. 1. Årliga "Global MJ Disney Day" tisdag 29 Juni 2010.

"Michael Jackson Fans från hela världen kommer att besöka Magic Kingdom för att hedra och fira vår Peter Pan. Alla fans är från alla grupper och hörn av världen, inbjudna som vi stödjer varandra, njuta av minnen och dela i en anda av L.O.V.E!

Källa. [Läs mer!]

Kassett och videoband


Fick tips från Cybéle, hon hittade det här på Fokis blogg. Jag såg den också där och jag älskar verkligen idén. Det är en tjej som gör utslitna kassett och videoband till konst. Jag har bara lust att prova på. Fast jag hittar tyvärr ingen kassett eller videoband.

Bounce gör Jackson-hyllning


Alla eller många i alla fall vet att Bounce kommer göra en sista förställning i Globen. Jag läste nyss på Aftonbladet [länk till artikel] om de och såg att de kommer göra en Michael Jackson hyllning! Jag tycker att det är super kul med riktig tråkigt att de kommer sluta. Efter 13 år! Ska ni gå? Det ska tyvärr inte jag.

For all time


For all time är en låt av Michael Jackson. Outgiven från albumet Thriller och Dangerous.

T-shirt på CDON

CDON säljer ju Michael Jackson T-shirt. Just nu såg jag att de har rea på många av T-shirt som finns. Om ni vill kolla eller köpa kan ni klicka här. Jag såg också att här kan man köpa 2 för 299 kr, men det går bara att välja mellan fyra stycken och det är inte de på bilden. Klick här för att komma till sidan.

Goda framsteg


Prince Michael, Paris och Blanket Jackson gör goda framsteg i sina karate klasser! Michael Jacksons barn har troget kommer att karate med Jermaine Jackson's Kids, Jafar och Jermajesty Jackson, och det ser ut som deras hårda arbete verkligen lönar sig. Förra gången de var alla fläckiga sport vita bälten, men nu är alla bär gula sådana. Fortsätt med det goda arbetet!

Källa.

"Michael Jackson utställning"


Sent i oktober 2009 avslöjade Grammy Museét i Los Angeles att deras exklusiva utställning under våren skulle heta Michael Jackson: A Musical Legacy. Utställningen är en uppföljning till den tidigare Michael Jackson: HIStyle exhibit som öppnade i februari 2009. "Den överväldigade responsen för våra tidigare utställningar visar Michaels plats i musikhistorien och på allmänhetens förhållande till hans musik." Sade den verkställande direktören Robert Santelli. "Vi är glada att kunna visa upp ännu mer av Michaels liv för hans fans och vi hoppas att det kan ses som en hyllning till en av historiens största underhållare." Läs mer här.

Källa.

The Mitchell Brothers


Jag hittade låten på Spotify för länge sen, men aldrig har jag skrivit om det i bloggen. Konstigt eller hur? Dax att göra det tycker jag.

Låten heter "Michael Jackson" och det var en hyllning till honom av The Mitchell Brothers och Calvin Harris. Jag älskar låten för att det är så sant. "I wish I could move like Michael Jackson", ingen kan bli som Michael, ingen!

The Jacksons - A family dystany del 6


Igår visades den sista delen av The Jacksons A family dystany. De pratade om Michael rätt så mycket denna gången. Man får ju se lite om det skulle bli något konser och efter allt bråk så var inte alla bröder riktig överens. Hur det gick får ni se!

Cirque du Soleil hyllar King of pop


Michael Jacksons dödsbo bekräftar nu att den hyllade kanadensiska nycirkusgruppen Cirque du Soleil ska få göra två dramatiserade föreställningar baserade på popkungens musik. Cirque du Soleil klassas som världens bästa cirkusgrupp. Enligt ett pressmeddelande kommer en första, turnerande, föreställning att ha premiär hösten 2011. Föreställning nummer två har därefter premiär i slutet av 2012 och kommer att spelas på en fast scen i Las Vegas. Här över kan ni se "Trailern" för showen. Inte säkert helt säkert än om det kommer till Sverige.

Källa.

Skicka ett brev till Michaels bröder!


684 North Camden Drive
Suite 200 Beverly Hills
CA 90210

Andressen över är till Michael Jacksons bröder. Om man vill skriva brev till Michaels bröder så ska man skicka breven till adressen över. Det var Jackie Jackson som la upp adressen på sin Twitter idag. Jackie Jackson har ett Verified Account vilket betyder att man är 100% säker att kontot är äkta. Så adressen över är helt rätt och det är ingen som försöker lura er!

Källa.

Avsnitt 6 av 6


Jag glömde näsan att skriva att det faktisk är den sista delen av The Jackson A family dynasty. Det är i denna avsnittet man får veta om det kommer bli något av konseret som de har jobbat hårt för.

Avsnitt 6 av 6:
Beslutet att ställa in konserten är fattat men Jermaine och Tito vägrar ge upp. När de två får höra en nyskriven låt försöker de övertala de andra bröderna att ge låten och konserten en chans.

Åsa Larssons hyllning
Hej mitt namn är Åsa Larsson och hösten 09 gjorde jag en dansföreställning till hyllning av Michael Jackson. Jag sökte dansare och vi repade hela hösten. 

Hela showen är byggd på MJ's koreografier och självklart hans låtar. Showen hade premiär i Januari 2010 och nu finns den äntligen uppe på youtube! 

Eftersom detta är en blogg till hyllning av MJ och min show var likaså så tänkte jag fråga om du ville lägga upp den här? Vill verkligen att alla MJ fans ska få se den då den fått väldigt bra respons av folk som inte var så stora fans. 

Jag skulle verkligen bli jätteglad om ni la upp den på eran sida! Läser bloggen varje dag och är ett stort MJ fan sen jag var 8 år.

Tack på förhand!
Åsa :)

Hej Åsa, kul att du hyllade Michael Jackson på det sättet! Självklart lägger jag upp det här. Jag tycker att ni gjorde en super bra jobb!

Seattle Flash Mob


29 Augusti 2009 officiella täckning av Seattles Michael Jackson Flash Mob Omkring 300 personer dansa till "Beat It" för att hedra Michael Jackson. Älskar det!

Ny officiell Bobblehead


Triumph International, Inc. på licens från Bravado Merchandising meddelat frisläppandet av en ny begränsad upplaga och Officiellt licenserad Michael Jackson Bobblehead.

Varje Bobblehead verkligen handgjorda och målade och åtgärder ca 7 inches tall. Den Bobblehead är en del av en samlare serien och kommer med ett äkthetsintyg.

Källa.

Dagens bild


Älskar verkligen denna bilden, så fint!

ZOOZbeat Jackson 5 Remix


"ZOOZbeat Jackson 5 Remix" iPhone / iPod Touch App nu tillgänglig i iTunes App Store. Se det officiella pressmeddelandet nedan. Ny ZOOZbeat Jackson 5 Remix iPhone App och Contest med över 6000 dollar i priser lanseras idag på Apple iTunes App Store.

Mobile Music Studio Remixing App har fem Jackson 5 favoriter: ABC, Dancing Machine, I Want You Back, Mama's Pearl och The Love You Save.

Källa. [Läs mer!]

Apollo Theatre (NY) Hall of Fame


Apollo var den plats där Jackson 5 vann ett av sina berömda Amateur Night konserter i slutet av 60-talet och lanserade sin underbara karriär.

Vid en gala och vid konsert den 14 juni kommer Michael att hedras som en Apollo Legend, tillsammans med Aretha Franklin och de kommer båda inskrivna i Apollos Hall Of Fame.

Källa.

Sjukhuset använder "Beat It"


Personalen vid universitetssjukhuset i South Manchester, använder "Beat It" som inspiration i en kampanj för att slå sjukhus buggar. Verkställande direktören är Julian Hartley på sång, tillsammans med ungefär sjuttio läkare, kirurger, sjuksköterskor, tekniker, kontorspersonal, städpersonal och även patienter har anpassat låten att göra en musikvideo uppmuntra alla att tvätta händerna och följa strikta hygien.

Videon är en del av sjukhusets vårdhygieniska enhet, som har sett fall av MRSA sjunka med mer än 60%, och C difficile med över 50% under de senaste tolv månaderna. Och börjat med "Vill inte se några i närheten, inte vill se någon bakterier, de bättre försvinna," det har visat en träff med personal, studenter och patienter och kan ses på YouTube.

Källa.

Förnyar ett 30 år långt förhållande


De ansvariga för Michael Jacksons dödsbo, John Branca och John McClain har förnyat avtalet med Sony Music efter ett 30 år långt samarbete. 

Med detta nya avtal får Sony Musics, Columbia Epic Label Group och Legacy Recordings, tillgång till Michael Jacksons katalog men även rätten att starta nya projekt, då även rätten att släppa musik som tidigare inte funnits att köpa. Det första projektet förväntas dra igång i november 2010.

Som soloartist på Epic Records under hela tre decennier har Michael sålt miljontals skivor världen över och haft hela 13 låtar som listettor. Michael Jackson är en av väldigt få som har fått två platser i The Rock and Roll Hall of Fame, vunnit 13 Grammys och fått ta emot priset i American Music Award som "Århundradets artist". Sony Legacy Recordings har också skapat ett antal framgångsrika projekt. Som 25-års jubileums albumet "Thriller", det mest sålda albumet över hela världen, med stora marginaler. "Thriller" visade återigen kraften i Michaels musik och Michael gick återigen upp på plats nummer ett på topplistor över hela världen under 2008.

Källa. [Läs mer!]

Team Rongedal


Jag glämde skriva om det igår men ni som kollade på Körslaget vet nog att Team Rongedal sjöng låten "I wan't you back" av The Jackson 5. Själv så tycker jag att det inte var så bra. De skriker rätt mycket. Det är min åsikt, vad tycker du?

Michael födelsedag i Gary


Den första någonsin Michael Jackson "Fanvention" kommer att hållas på Michael födelsedag helgen, från 26 till 29 augusti i Gary, Indiana, och hela världen inbjuds att delta och fira.

Förhoppningen är att omkring tolv tusen fans kommer att anlända i Gary för händelsen. En presskonferens kommer att hållas den 9 mars med Katherine Jackson som speciell gäst.

För ytterligare information, vänligen klicka här.

Källa.

Veckans fråga: 18/4 - 2010Hur många barn har varje syskon Jackson?

Ny Tribute band


I oktober 2009 skappades en ny Michael Jackson Tribute band, The Smooth Criminalz Band bildades.

Källa.

Citat


And I remember going to the record studio and there was a park across the street and I'd see all the children playing and I would cry because it would make me sad that I would have to work instead.

~ Michael Jackson.

Rebbie Jackson show


RTJP Evenemang, LLC har samarbetat med rådet för gemenskapens frågor och flera sponsorer för rådets årliga Motown hyllningskonsert. Organisationen är stolta över att presentera denna ytterst speciella kväll. För första gången sedan död megastjärnan Michael Jackson, familjemedlemmar till The King Of Pop, som leds av äldre syster Rebbie Jackson, kommer att utföra en fullfjädrad konsert som kommer att omfatta ett mycket speciellt nick till sena Thriller sångare.

Den visar också kommer att innehålla Tribute's Damon Harris Temptations, den historiska Motown grupp som gett upphov till låtar som "Papa Was A Rolling Stone", "Just My Imagination", "My Girl" och "Get Ready". som sångerska för Temptations från 1971 till 1975, sjöng Damon Harris en särskild duett med Michael Jackson på Jesse Jackson Operation Tryck nytta i 1972. Michael Jackson och Donny Osmond presenteras Mr Harris och The Temptations med en Grammy för "Papa Was A Rolling Stone"

Källa. [Läs mer!]

Jay-Z pratar om "Off the Wall"


Kolla in den här videon när Jay-Z snackar om MJs "Off The Wall".

Källa.

What's up with you?


Michael Jackson och Eddie Murphy har gjort denna video ihop. Den är roliga tidiga 90-talet delvis animerade musikvideo. Jag älskar låten och Emma ville att jag ska lägga ut den.

Mer outgivna låtar?


Vi har kontaktats av Jane Grost, berätta för oss om en Youtube video från The Artisan News Service, av Red One, den berömda skivproducent som arbetade med Michael på ett album. Red One säger att han diskuterar album med Michael's Estate med tanke på dess framtida version. Han vill inte att dra ekonomisk nytta med utsättningen, men skulle vilja göra dem till sociala medvetandet. Han säger att han respekterar Michael arbete för mycket för att använda det för egen vinning.

Vidare förefaller det som om låtarna är inte en del av 250 miljoner dollar kontrakt med Sony för tio projekt. Att höra om detta projekt kan du klicka här.

Källa.

The Jacksons - A family dystany del 5


Vad tyckte ni om gårdagens program? De bråkade faktisk vändligt mycket tycker jag. jermaine och Tito vill spela in låtarna i studion medan Marlon och Jackie hittar på danssteg och kommer försent till studion, sånna saker.

Ortega var inspirerad av Michael


Kenny Ortega, Michael på lång tid vän och co-direktör för "This Is It" har talat om de många olika sätt Michael har inspirerat honom.

På röda mattan hunnit ikapp Ortega vid en St Jude Children's Research Hospital händelsen på tisdag kväll i Los Angeles. Han sade att huvudfokus för hans projekt som nu ger igen, delvis tack vare att Michael. "Nu min resa handlar om att dela, och om att påminna, och om att höja medvetandet, sade han. "Och jag måste säga att Michael Jackson gjorde mycket för att få in det i ljuset för mig."

Källa.

Avsnitt 5 av 6


Idag klockan 22.40 - 23.35 så kommer programet att visas. Samma tid som förra gången allså. Det här är den näst sista program och jag tycker att det har gått rätt så fort. Kommer sakna den faktisk. Även om det visas så sent varje torsdag.

Avsnitt 5 av 6:
Bröderna fokuserar på förberedelserna inför den kommande konserten. Men Jermaine kan inte släppa hans bröders bristande intresse angående hans försenade hyllningskonsert till Michael. När han kommer med nya anklagelser splittras bröderna i två läger

Två oljemålningar


Sibelle Tvermoes från Danmark har kontaktat oss. Hon skulle vilja dela några av hennes Michael konstverk med sina fans och vill att vi berätta om det. Två av hennes målningar skildra Michael som en man och en ung pojke. Hon arbetar också på en serie målningar och har två nästan klar.

Källa.

Varför han inte kunde sova: överstimulering


Michael Jackson sägs ha haft fruktansvärda problem med att få sova. Det är därför han enligt uppgift blev beroende av droger som Propofol för insomning, ett läkemedel som gavs till honom i mycket höga doser natten han dog. Men experter kan ha upptäckt den verkliga anledningen till att han inte kunde sova. Myndigheter hittade en flaska med starka stimulantia i Michael Jacksons rum, rapporterar TMZ.

Den omärkt flaska innehåller 13 piller, där varje piller innehållande av 25 mg efedrin, 200 milligram koffein (som motsvarar ett sex-pack av koks) och 80 mg acetylsalicylsyra. Den toxikologiska rapporten från Jacksons obduktionen hittades spår av efedrin i urinen. Efedrin används ofta som en aptit suppressant, men på grund av läkemedlets biverkningar - som kan inkludera hjärtattacker, stroke och död - det är också ett kontrollerat ämne.

Obduktionen visade att Propofol nivån i Michael Jacksons kropp var 10 till 100 gånger högre än dosen Dr Conrad Murray säger att han gav sångerskan. Murray försvar är att hävda att Jackson gav sig den mäktiga dos propofol som dödade honom.

Källa.

Dagens bild


Denna bilden tog nog när de spelade in musikvideo till låten "In the closet". Älskar denna bilden!

Siedah Garrett


Siedah Garrett var en av de som skrev Michael Jacksons låt Man in the mirror. På videon sjöng hon Man in the mirror live på Worldwide Number One Song. Hon sa några fina ord till honom. Detta var nog en hyllning till honom från henne. Jag älskar det!

Di leva gör cover på Man in the mirror!


Thomas Di Leva eller Di leva som han nu kallar sig [?] har valt att hedra Michael på sin senaste platta med en cover på man in the mirror. Låten hittas inte på youtube så ni får använda er av Spotify och skriva exakt detta: Di leva man in the mirror.

Vad tycker ni? Jag tycker faktisk att det var bra, det var inte min typ av musik eller hur man ska säga det.

Källa.

Häftig utmaning att spela MJ musikLärarna föreslog temat - eleverna på musikskolan i Finspång nappade direkt och på skärtorsdagen bjöd de på en musikshow med Michael Jackson-tema.

Det började redan i höstas när showen framfördes för elevernas vänner och bekanta på skolan. - De som deltog fick blodad tand och ville göra om uppvisningen för lite mer folk, säger Åsa Wärnberg, lärare på skolan.

Efter en dryg veckas intensivt repeterande framförde de en repertoar med bland annat "Man in the mirror" och välkända hitten "Thriller".

Källa. [Läs mer!]

Team Picasso


Får inte glämma att Team Picasso sjöng Michael Jacksons They don't care about us igår kväll. Var reklam på programmet jag kollade och så tittade jag på Körslaget och då var det genomgång på alla låtar. Sen kom låten They don't care about us. Jag tyckte att det var helt okej. Vad tycker du?

Veckans fråga: 11/4 - 2010Vem spelar gitarrsolot i Beat It?

The world is a mess


Här uppträder The Jackon 5 på ett annorlunda. De sjunger i kör och sjuger låten "The world is a mess". Jag älskar låten och deras dans, wow, älskar det!

Unbreakable


Unbreakable är en låt från albumet Invincible.

Berättar sanningen om popkungen


Kiki Chambers jobbade för Michael Jackson i tolv år. För tidningen Dagen berättar hon om livet på Neverland.

-Jag vill inte att världen ska minnas honom som en sjuk person, för det var han inte.

Nu bor Kiki Chambers i en ort i Västsverige. Men i tolv år, mellan 1991 och 2003, jobbade hon som hemhjälp åt Michael Jackson på Neverland.

– Jag vill att man ska minnas Michael som en person som ville göra världen lite bättre, och som en pappa, för den rollen såg jag som den som var allra viktigast för honom, säger hon till tidningen Dagen.

Hon hamnade på Neverland av en slump eftersom hon kände en byggarbetare som jobbade där. När hon blev anställd fick hon strikta regler om att inte tilltala stjärnan.

– En gång frågade han mig varför ingen pratade med honom. Då var jag tvungen att svara att det var reglerna vi hade att följa. Det förstod han inte, han hade inte satt upp dem.

Källa. [Läs mer!]

Den nya header är här!


Nu är den nya header på sin plats! Fick den av Jonna idag. Temat som hon gjorde var svart och blått. Jag älskar den! Vad tycker du?

Bad Tour magic


Bad Tour magic, håller verkligen med! Emelie tipsade mig om videon. Älskar verkligen det. Låten Halo i bakrunden och Michael på bild. Gud, han är så bra!

Två söta video
Denja ville att jag skulle lägga upp de här två video, för de är hennes favoriter. Självklart gör jag det! Jag älskar de! Jag har lagt ut videon där Michael och Emmanuel Lewis dansar tillsammans, men man kan aldrig få nog av det!

The Jacksons - A family dystany del 4


Vad tyckte ni om avsnitten då? Det har jag nästan glömt och fråga. Det handlade bland annat om filmen This is it, dras konser och Jermaine tog upp det där om hans hyllning konser till Michael. Jag tyckte att Jermaine skulle låta bröderna vara med faktisk och hylla Michael tillsammas. Och man kan höra lite av vissa låtar som kanske kommer med i The Jackson 5 konseren. Älskar det! Och filmen This is it, förstår att det verkligen är svårt för de att bestämma sig för att gå eller inte. Min åsikt, vad tycker du?

Musikduellen 8   
They don't care about us < VS > Man in the mirror


They don't care about us vann förra gången. Det var riktig jämt faktisk! Låten tävlar nu med Man in the mirror. Vilken låt vinner denna gången?

Används ilska för filmscen


På scenen i Tyler Perry's nya filmen Why Did I Get Married Too?, Janet tvungen att krossa upp möbler med en golfklubba.  Sångaren-cum-skådespelerskan reprises sin roll som psykoterapeut i uppföljaren till 2007 års film Varför fick jag Gift? och Janet har erkänt att hon hittat känslomässiga scenen terapeutiska efter ett tufft 2009, som såg henne split från lång tid pojkvän Jermaine Dupri och förlust av King of Pop.

"Man måste gräva djupt, men det fanns vissa saker som fanns precis där för mig. sidor som just hade hänt, med min bror förbi, och även relationer, upplever just det, "The Daily Star noterade att hon hade sagt. Michael avled efter att ha lidit ett allvarligt hjärtstillestånd i juni 2009.

Källa.

Bucharest


Det här är Bukarests officiell video. Omkring 200 samlades folk att sätta en hyllning till den unika Michael Jackson på hans födelsedag, den 29 augusti. Jag älskar det! Vad tycker du?

Barnen kan tvingas vittna


Trots att doktor Conrad Murray anklagas för ofrivilligt vållande till popkungen Michael Jacksons död, står han fast vid sin uppfattning om att det var Michael själv som begärde dosen av Propofol, som sedan visade sig vara dödlig. Detta enligt nära vänner till familjen Jackson, som pratar med Popeaters bloggare Rob Shuter.

Shuter menar även på att Jacksons barn kan komma att tvingas att vittna i rättegången mot Conrad Murray. Paris, Prince eller Blanket – åtminstone ett av de tre barnen kommer att behöva vittna.

Jacksons familj vill göra det rätta för barnen och förstår att det kommer att bli traumatiskt om de tvingas delta i rättegången. De är även säkra på att det är Murray som är ansvarig för Michaels död och tror att det som barnen såg den dagen kommer att bevisa det, detta enligt en insider till Popeater.

Källa.

Nu är det samma tid igen


Okej, förra gången blev det inget The Jackson 5 A family dynasty, det sändes bara på TV4 HD. Men ikväll klockan 22.40 - 23.35 så ska det börja sända som vanligt igen. Det är då avsnitt nummer fyra.

Avsnitt 4 av 6:
Premiären av This is it, en film om Michael Jackson, närmar sig och bröderna Jacksons ställs inför ett dilemma, om de ska gå på premiären eller inte. Oavsett vad de bestämmer sig för kommer de att kritiseras av pressen. Det är också dags för dem att fokusera på sin kommande konsert och de isolerar sig långt bort från alla störande moment. Allt går bra till en början men när Jermaine tar upp en känslig fråga är bråken igång igen.

Nytt datum för rättegång!


Imåndags så var det rättegång för Dr. Conrad Murray. Vad jag vet så hände inte något speciellt. De bestämmde ett nytt datum. Den 14 juni kommer vi kanske få veta lite mer om Michael död och kanske hamnar Dr. Conrad Murray i fängelse?

Jag förstod inte riktig varför de ändrade datumet. Kunde de bara inte reda ut allt den dan?

3D tavla med Michael


Gothic Zone säljer dom nu 3D tavlor med kända personer & Michael är en av dom.  Butiken ligger i Hedemora om någon skulle ha vägarna förbi, annars går det bra att beställa via nätet.

Tavlan är 34x44cm & kostar 199 kr. Motivet är ifrån Blood On The Dance Floor .

Källa.

Fans kräver rättvisa


På måndagen hölls de förberedande förhandlingarna i en domstol i Los Angeles inför rättegången mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray.

Utöver Michael Jacksons föräldrar Katherine och Joe Jackson och Michaels syskon Janet, Jermaine och Randy, hade ett 50-tal trogna fans slutit upp utanför domstolsbyggnaden.

- Jag är här för Michael. Rättvisa måste skipas, men det händer inte. Åtalet är helt löjeväckande hittills. Precis som alla andra underbara fans här, så är jag här för att stötta Michael och kräva rättvisa, sa Michael Kiss till APTN.

57-åriga Conrad Murray är åtalad för vållande till annans död. Om han fälls riskerar han som mest fyra års fängelse. Murray själv hävdar att han är oskyldig.

Källa.

Mobbade sin syster


Bildernas i höstas chockade nöjesvärlden. En överviktig Janet Jackson i bylsiga kläder som knappt klarade av att jogga. Det var inte så vi var vana att se den 40-åriga superstjärnan. Bröstblottningen på Super Bowl och Michael Jacksons sexskandal fick henne att börja hetsäta.

- Ända sedan jag var liten har jag älskat att äta. Jag brukade äta fast jag inte var hungrig, har hon sagt

Men Michaels inblanding i Janets viktproblem tycks vara mer komplicerad än så. I den brittiska musiktidningen ”Q” berättar hon att Michael Jackson brukade mobba henne som barn. Han kallade henne bland annat för ”Fat Butt”, som på svenska skulle betyda ”fetröv”.

– Michael fick mig alltid att känna mig som tjock när jag var liten. Han kallade mig för fula namn. Det påverkade mig, även som vuxen.

Källa. [Läs mer!] Tack Julia för tipset!

Välj en favorit


Bad Tour - Dangerous Tour - History Tour - This is it


Här har vi några klädstil från alla Michael's tour. Vilken tycker ni är snyggast? Jag gillar alla men om jag verkligen måste välja så är det nog nummer ett från Bad Tour. Passar honom riktig bra, fast alla kläder han har passar honom bra de också, haha! Vilken är din favorit?

"Outtake" från Bashir dokumentären


Ny tidigare outgivet videoklipp med MJ från Bashir dokumentären, som inte kom med.

Källa.

"Han dödade sig själv"


Detaljer ur läkaren Conrad Murrays försvar i den kommande rättegången om Michael Jacksons död har läckt ut till nöjessajten TMZ . Sajten uppger att de har flera källor. Försvaret kommer att hävda att popstjärnan själv injicerade sig med en dödlig dos av sömnmedel.

Conrad Murray uppger att han gav Michael Jackson en låg dos propofol klockan 10.50 på förmiddagen den 25 juni, ungefär 1/8-del av en flaska på 20 mg.

Dosen han gav söver någon i mellan fem och tio minuter. Men Michael Jackson hade redan propofol och ativan (kallas lorazepan i Sverige) och versed (midazolam) i systemet, och det skapade en synergieffekt som gjorde att Jackson skulle sova en längre period. Under den följande timmen stannade doktor Murray i rummet och satt i telefon under den största delen av tiden.

Källa.

Murray till rätten idag!


Idag 5 april kl 17.00 (Svensk tid) Så ska Murray till rätten. Det kommer filmas live utanför på TMZ och det får man inte missa! Kommer vara mycket Michael fans som är där och visar sitt stöd. Alltså kl.17.00 svensk tid på TMZ.

Källa.

Fall out boy ft. John Mayer - Beat it


Under 2007 började Fall Out Boy spela "Beat It" på olika konserter och framförde låten under MTV Video Music Awards 2007. Bandet spelade också låten på 2008 års New Year's Party på TV-kanalen network FOX. I februari, 2008, gav bandet ut en studioversion av "Beat It", tillsammans med John Mayer på gitarr, på deras livealbum: Live in Phoenix. Den gjorde sin debut som singel tidigt i april, 2008.

Källa.

Kom tillbaka från de döda


De nya detaljerna kring Michaels dödskamp avslöjas av News of the World. Tidningen har tagit del av dokumenten i den stämning som riktas mot artistens personlige läkare Conrad Murray. Stämningen innehåller flera detaljer kring Jacksons dödskamp som inte var kända tidigare.

Michael Jackoson dödförklarades i sitt hem av de sjukvårdare som var först på plats. Trots det fördes han i ilfart till sjukhuset. Där lyckades läkaren Dr Cooper, chef för akuten på sjukhuset, mot alla odds få igång hjärtat igen. Då hade det gått över en timme sedan Michael dödförklarades första gången.

I sjukhusets beskrivning av händelsen står det att Michaels puls var "långsam och omkring 40 slag i minuten" när han kom in klockan 13.21.

13.22 "visade hjärtat viss aktivitet". 13.33 "uppmättes en svag puls", och 13.52 hade han "en puls på 53 slag i minuten", enligt dokumenten från sjukhuset. Vid 14.05 opererade doktorerna in en så kallad ballongpump i hjärtat i en förhoppning att lyckas få igång en "normal hjärtaktivitet".

Källa. [Läs mer!] Maria tipsade, tack!

Dagens bild


Så mycket han har gjort för alla barn i världen. <3

Till alla mj-fans!


Detta gäller MICHAEL JOSEPH JACKSON-ÄLSKARE, ni andra kan skita i detta!

Den 25 juni 2010 ska alla MJ-fans skrika "I LOVE YOU MICHAEL!"
Kolla upp mot himlen och ge en luftpuss & ett peace tecken.
Alla som älskar Michael måste göra detta! Alla ska ha MJ-tröjor & MJ-hattar, och ett hjärta på kinden.
Alla MJ-kläder ni har ska på er!
Michael skulle säkert uppskatta detta!


SPRID DETTA VIDARE!

MICHAEL JOSEPH JACKSON FOREVER IN OUR HEARTS.

Vi visste att Michael hade problem


Det har gått drygt nio månader sedan popstjärnan Michael Jackson gick bort. Sedan dess Janet Jackson varit mycket sparsam med kommentarer kring broderns död. I en längre intervju med Oprah Winfrey berättar nu Janet om familjen Jacksons försök att få ett stopp på Michaels beroende av droger och olika mediciner. Förnekade inte

- Han var tunn. Vi visste att han hade problem. Jag tror att många människor tror att vi förnekade det, men det gjorde vi inte alls, säger hon i tv-intervjun. 

- Vi försökte ingripa flera gånger.

Janet Jackson säger även i intervjun att hon skyller broderns död på Conrad Murray, doktorn som nu står åtalad för dråp.

- Han var den som gav Michael drogerna så vitt jag vet.

Källa. [Läs mer!]

Happy Birthday Paris!
Jag har fått massor med kommentarer om Paris som fyller år idag. Jag har inte glömt det utan jag hade inte så mycket tid att blogga.

Paris fyller 12 år idag och jag önskar att hon har haft en bra födelsedag med massor med fina presenter. Idag är det hennes dag!

Glad Påsk!


Det har varit Påsk ett tag nu och jag önskar alla er, Glad Påsk! Har ni några speciella planer? Hoppas att ni kommer ha det bra i alla fall. Här i bloggen njuter jag av en video då Michael letar efter ägg i Neverland med några barn. Han hittade en, men en kille tog den, haha!

Best dance moves


Jag fick ett tips från Julia om videon [Tack!]. Jag älskar det! Låten är lite blandat av Bad och Smooth Criminal. Videon ska förställa alla Michael Jackson bästa dance moves. Ingen dansar bättre än Michael enligt mig!

"Verörda" om Jackson barn välfärdMichael Jackson's ex-fru Debbie Rowe är "mycket oroad" över välfärden för sina två barn av Kungen av pop, efter rapporter om en elpistol fick till Jackson familjens hem. Tjänstemän från Los Angeles County Department of Children and Family Services (DCFS) besökte Jacksons "Encino, Kalifornien egendom Måndag 10 Mars efter att ha fått ett tips av om en incident med en elpistol.

Katherine Jackson tvingades att offentligt förneka påståenden Jermaine Jackson's 13-åriga barn Jaafar, som köpte gadget online, hade attackerat hans kusin Blanket - slutet sångarens yngste son - med vapen. Men trots Jacksons familj matriark förnekelser är Rowe fortfarande orolig för säkerheten för sina två barn, Prince Michael, 13, och Paris, 11, som båda bor tillsammans med sin mormor, enligt hennes nära kompis Marc Schaffel.

Han säger till People.com, "Just nu är hon Mortified och mycket, mycket bekymrad över välfärden för sina barn och vad de utsätts för." Schaffel tillägger att Rowe "kommer att vidta åtgärder för att säkerställa detta inte händer igen, men under tiden hon är" vänta och se vad Children and Family Services säger först."

Källa.

Elizabeth, I love you


Dagens låt heter Elizabeth, I love you. Låten har Michael skrivit själv till sin bästa vän Elizabeth. Han sjöng låten på hennes födelsedag. Både Nadia och Jonna ville att jag skulle lägga upp den.

Flygplansbanner gjorda av fansen


5 April ska Murray tillbaka till rätten igen och den här gången får vi hoppas på att vi verkligen får Justice 4 Michael.

Som vi alla vet är ju vi, Michael fans, de trognaste fansen och flera tusen fans har via facebook donerat pengar och kommit upp med en lysande ide inför 5 april.

Ett flygplan har hyrts in och det har tryckts upp en stor banner med texten "WE DEMAND JUSTICE FOR MICHAEL", som kommer hänga bakpå planet.

Det har gjorts en photoshopad bild på hur det kommer att se ut, ni kan se den nedan. Detta är bara lite av vad som planerats inför 5 april.

Källa.

Dr.Murray flyttar till Sverige!


Den 5 april ska Dr Murray upp i rätten igen och många fans världen över hoppas på justice och att det ska bli en rättegång inom kort. Men Murray har andra planer. Doktorn ska ha tittat på hus, - I Sverige!

Till den amerikanska tv kanalen 1 berättade Murrays talesman att Murray ser sig som en fri man och vet att han kommer gå därefter. Enligt talesmannen ska Murray ha tittat på ett hus i centrala Göteborg, och har planer på att flytta redan om 2 månader.

Murray ska även ha tittat på ett café och en tandläkarklinik i centrala Göteborg, hurvida han är i köpens planer eller bara nyfiken på svensk kultur låter vi vara osagt. Murrays talesman berättar också att detta är det enda rätta för Murray, som vill slippa all mediauppståndelse kring honom, specielt i USA.

Källa.

Avsnitt 4 av 6


Nya tider om The Jackson 5 A family dynasty. Denna gången är jag inte helt säker men det står att det skulle vara klockan 21.00-22.00. Men när jag kollar på "schema" på alla program som går på TV så står det ingenting om programet detta. Vi får helt enkel se.

Avsnitt 4 av 6:
Premiären av This is it, en film om Michael Jackson, närmar sig och bröderna Jacksons ställs inför ett dilemma, om de ska gå på premiären eller inte. Oavsett vad de bestämmer sig för kommer de att kritiseras av pressen. Det är också dags för dem att fokusera på sin kommande konsert och de isolerar sig långt bort från alla störande moment. Allt går bra till en början men när Jermaine tar upp en känslig fråga är bråken igång igen.

RSS 2.0
>
> >