Janet Jackson på Oprah Winfrey

Jag fick ett tips från Perla om att Janet Jackson kommer att vara med på Oprah Winfrey show. Där kommer hon tala öppet som sin brors död och hur hans barn har det och om anklagelserna mot hans läkare. Så imorgon [1/9] klockan 13:05 - 14:00 kommer programmet visas.

Ny utställning
En ny utställning har kommit till USA/L.A. En utställning lite utöver det vanliga. Se mer på video.

Källa.

Kändisars pratar om Michael's musik


Här är en video där kändisarna pratar om Michael's låtar, vilka låtar som de verkligen gillar och så pratar de om hans framträdande och allt sånt. Kul och kolla på!

Födelsedag tribute i Blackpool


Förenade Dance Organisationen har inlett UDOLive med en serie av fyra stjärnspäckat dans och visar musik att äga rum i Blackpool under augusti Bank Holiday helgen.

Den UDO Live händelser kommer att innehålla en Michael hyllning show, rubricerade som mångfald, på söndag augusti 29 som Michael Jackson skulle ha fyllt 52 år.

Det visar kommer att äga rum på Winter Gardens Teater från 27 - 30 augusti, och det kommer vara stjärna Spellbound, som vann Britain's Got Talent 2010, xfactor vinnaren Alexandra Burke, och en mängd andra handlingar som Twist and Puls, Olly Murs, Chipmunk och A3.

Källa.

Skolstart för Prince och Paris


Prince och Paris Jackson har tagit ett stort steg - de har lämnat "homeschool" för en av de mest exklusiva privata skolorna i landet. De startade i Buckley School i San Fernando Valley på onsdagen.

Enligt källor ska Prince ha sagt sig vara sugen på att få en "social upplevelse", Paris ska i början ha varit emot förslaget om skolan, men ska senare ha ändrat sig i stort sett.

Lilla Blanket däremot får fortfarande privatlärare och undervisas hemma.

Vad tycker ni om detta?

Källa.

52 år


Idag skulle Michael Jackson fyllt 52 år. Tänk att tiden går så fort! Jag som tyckte att jag nyss skrev om hans 51 årsdag. Här i bloggen bjuder jag på en video med massa bilder på honom. Jag ska försöka blogga mer än vanligt idag. Vi får se hur det blir. 

Så länge säger jag bara stort grattis Michael! Vi saknar dig. ♥

The Wiz släpps på BluRay 30 november!


Nyss skaffat Moonwalker på BluRay? Då är det dags att öppna plånboken igen... Den 30 november släpps nämligen The Wiz i ny upplaga -igen. Denna gång släpps den på BluRay och kommer att komma med en bonus grej: "Wiz on down the Road".

Källa.

Murray i rätten 23 augusti


Alltså är nästa träff i rätten 26 oktober, inget märkvärdigt händer då det kommer vara "Status hearing" [The Status Hearing is an informal discussion between the Judge, the prosecution and the defendant about the case. After considering the case against you, you can decide whether to change your plea or to continue with your not guilty plea.] Murray lär ju fortfarande vara så korkad att han aser sig vara oskyldig.

The preliminary hearing, which is estimated to take two or three weeks, is now scheduled to start on January 4 2011, Pastor said.

Alltså 4 januari 2011 ska det bestämmas vidare det blir rättegång eller ej mot Murray. Datumet är prelliminärt.

Rättegången kommer inte börja 4 januari, det kommer vara "preliminary hearing", vilket betyder att det kommer bestämmas vidare det överhuvudtaget blir rättegång eller ej då.

[Preliminary hearing [evidentiary hearing] is a proceeding, after a criminal complaint has been filed by the prosecutor, to determine whether there is enough evidence to require a trial. In the United States, the judge must find there is probable cause that a crime was committed.]

Källa. [Text tagen därifrån]

"Bloggare för varenda unge"


Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på - eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över. Din hjälp behövs!

Ett sätt att hjälpa barn världen över är att bli "Bloggare för varenda unge". Då blir du en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling. Skriv om kampen för varenda unge på din blogg. Vill du veta mer? Klick här.

"Stjäla" Michaels idéer


Efter att ha sett Michaels repetitions filmen "This Is It" tjejbandet The Saturdays inspirerats att göra sina kommande live visar mer av ett spektakel.

Una Healey förklaras, "Vi är alltid drömt om vad vi skulle kunna göra som ett band. Jag tittade på Michael Jacksons "This Is It" igår kväll och det skulle ha vart en jäkla show. Liksom det Michael Jackson visade bör det allt vara spektaklet. Han kan inte använda dem nu, så kanske vi kan stjäla hans idéer.

Källa.

This is it premiär i 3D inom kort!


Enligt BBFC hemsida blev en ny 3D version av This is it godkänd och färdig och klar häromdagen, 19 Augusti 2010. Detta betyder att vi kommer få en ny version och ett nytt släpp av TII på BluRay i 3D! Mer info lär vi ju få från $ony snart, men tillsvidare hittar ni mer info här.

Källa.

Michael Jackson stad öppnad!


Idag öppnade Japan en Michael Jackson stad i form av en stad/museum. Ta en titt på videon!

Källa.

Utredningen kring Dr. Conrad Murray


Mer än sex månader efter Michael Jackson bortgång, kan hans omtalade läkare Dr. Conrad Murray behöva stå inför rätta nästa vecka enligt TMZ. Angeles County District befullmäktigat ombud Steve Cooley och medlemmar I hans ämbete har träffats för att diskutera kring Dr. Conrad Murray och åtalanden kring ofrivilligt dråp vilket kan lämnas in redan nästa vecka. En talesman för Angeles County District kunde inte nås för en kommentar.

Tidigare i år rapporterade TMZ att Los Angeles-polisen hade avslutat sin utredning king Jacksons död och var redo att skicka ärendet till DA: s kontor inom några veckor. Enligt den senaste rapporten så har Los Angeles-polisen fortfarande inte lagt fram ärendet till DA, men medlemmar av DA: s kontor har arbetat nära med polisen i ärendet och är förtrogna med dess detaljer. Målet har tilldelats David Walgren och har enligt uppgifter informerat Cooley om ärendet och är i besittning av alla polisen anteckningar i ärendet. Murray har sagt till utredarna att han förvaltat kirurgisk bedövning propofol, liksom andra lugnande medel till Michael Jackson flera gånger under timmarna som leder fram till hans död, och rättsläkarens har kommit fram till att sångaren dog av dödliga halter av drogen. För att Murray ska komma undan med ofrivilligt dråp så krävs det att åklagare kan bevisa att Murray bedrev grov vårdslöshet i sina handlingar, men att det inte var med avsikt att skada eller döda Michael.

Källa. [Det är idag vi får veta om det blir en rättegång eller om Murray idag blir en fri man. Allt börjar klockan 21.30. Ni kan se en live video inne hos Jacksonthrills forum, men då måste ni vara medlem där.]

Veckans fan är...


Louise Rydhs favorit bild.


...Louise Rydh, grattis! Jag håller med dig, bilden är väldigt söt!

Svar på frågorna:

Vad heter du? Louise Rydh.
Hur gammal är du? 18 år.
Har du någon blogg? Ja.

Hur ska du hylla honom den 29 augusti 2010? Jag ska ta på mig en av mina Michael Jackson T-shirtar och lyssna massa på MJ, kolla på massa MJ dvd:er och skriva blogginlägg om honom.
Har du sett han live? Nej, tyvärr inte.
Vilka filmer med Michael har du sett? The Jacksons: An american dream, Michael Jackson story - unmasked, Man in the mirror, This is it och Live in bucharest.
Favorit citat med Michael? "In a world filled with hate, we must still dare to hope. In a world filled with anger, we must still dare to comfort. In a world filles with despair, we must still dare to dream. And in a world filled with distrust, we must still dare to believe".
Vad tycker du om Michael? Han var den största inom musiken, det är svårt att inte älska honom för att han gjorde så mycket. Han har berört så många, när han har sjungt och dansat , men också när han har hjälpt sjuka barn och barn i andra länder. Han var inte bara "The king of pop" och han var så mycket mer. Det var många som bara såg honom som en popstjärna, men jag såg honom även som en man som ville ha ett vanligt liv och ville vara hjälpsam, skapa fred i världen. Det känns som denna mannen har berört alla på något sätt, och han gör det fortfarande även fast han inte finns här, och han kommer nog alltid göra det så länge hans musik lever kvar.

Dansfeber


Som ni ser i videon så kommer det snart ett program som heter Dansfeber. Vi ser Michael Jacksons "Smooth Criminal" i reklamen och hoppas på att det kommer vara lite Michael Jackson i programmet. Det är åtta avsnitter som sänds varje lördag på TV4 klockan 20:00.

Handling:
Kända personer ger sig ut på dansgolvet för att hylla några av världens populäraste och med klassiska danser från videos, musikaler och tv-program. Danserna kan framföras solo, i duett eller grupp. Till sin hjälp har de ett team med en fotograf, en kostymör och en sminkös som ska förvandla kändisarna till de kända förlagorna. Juryn består av experter och av tittarna. Programledare är Kattis Ahlström.

Tack för tipset Ellinore!

MJJ Magazine - ut snart


"MJJ Magazine - The Michael Jackson Magazine" ägnar er fansen. Det här avsnittet för din konst, foton och brev.
Du kan skicka in förslag, målningar, dikter, foton av dina MJ rum och samlingar via e-post fans@mjjmagazine.com Om du träffade The King Of Pop e-posta oss dina berättelser och bilder med Michael. Denna särskilda hyllning kommer att omfatta fans meddelanden, konst-verk & dedikationer från fanklubbar och fans över hela världen att minnas The King Of Pop. Allt inskickat material måste vara på engelska språket. Att göra meningsfulla din ansökan ange namn och land tillsammans med ett foto av dig själv. För att skydda din integritet kommer vi inte publicera fullständiga namn om inte tillstånd. Allt material skall lämnas in inom 15 augusti, 2010.

Källa. [Gammal nyhet!]

Bli veckans fan!


Kul att många vill vara med i "Veckans fan"! Tyvärr kan inte alla bli "Veckans fan" samtidigt här, men ju mer du är med, har du större chans att bli "Veckans fan".

Nu kör vi igen, inför nästa vecka. Börjar skriva lite tidigare så att många kan vara med. Nya frågor bli det också. Om du inte vet vad det är, lär här.

Frågorna:
Vad heter du?
Hur gammal är du?
Har du någon blogg?

Hur ska du hylla honom den 29 augusti 2010?
Har du sett han live?
Vilka filmer med Michael har du sett?
Favorit citat med Michael?
Vad tycker du om Michael?

Skicka in era svar till mjackson.blogg@hotmail.com. Skicka gärna in era favorit Michael Jackson bild eller något ni har gjort! Vinnaren kommer jag välja ut på måndag.

Sov i Michael Jacksons säng


Nu kan fansen få sova på Jacksons säng i den Irländska herrgård som en gång var hemmet för stjärnan och hans barn, men som nu är öppen för allmänheten. Gårdens ägare Paddy Dunning erbjuder semesterfirare och fans av Jackson att leva livet som kungen av pop. Jacksons fans kan nu bo på Coolatore House för en helg eller så och sova i Jacksons säng för uppåt på $ 1,500.

Källa.

Work that body


Det var sjuk länge sen jag la ut "Dagens låt" och jag tycker att det är dags igen. Efter som många vill att jag ska lägga ut outgivna låtar så blev det en låt som heter "Work that body". Den kom inte med i albumet "Dangerous".

Föräldrar skiljer sig – efter 60 år


Michael Jacksons mamma uppges "ha fått nog". Nu skiljer sig Katherine och Joe Jackson, efter att ha varit gifta i över 60 år. Katherine Jackson, 80, har lämnat in en skilsmässoansökan. Hon ska ”slutligen ha fått nog” av maken Joes, 81, beteende. Droppen som fick bägaren att rinna över ska ha varit när Joe i en intervju anklagade sin hustru för delaktighet i sonens död, skriver Daily Star.

– Jag bad henne åka över och bo med honom, men hon insisterade på att han behövde få vara i fred, sade Joe om Katherine när han pratade om tiden innan Michael Jacksons död.

En nära vän till familjen säger att hon nu, efter 60 år, har fått nog:

– Hon har blivit förödmjukad av honom alldeles för länge.

Källa. [Läs mer!]

Se staden dansa The Drill!


Folk från staden Korai Square Athens [?] gick ihop och gjorde en flashmob på Michael Jackson's TDCAU/The drill. Som vanligt när Michael Jackson fans går ihop och gör något i Michaels namn så är det för något vettigt och för att hjälpa andra. Denna gången var det för att hjälpa offren av torrtyr och de ska ha fått in rekord mycket pengar till fonden.

Källa.

Michael Jackson episode?


Den goda folk på "Glee" redan har gett oss doser av popikoner Madonna och Lady Gaga och Britney Spears är upp nästa säsong två. Många hävdar att det bara är rättvist att följande episod engagemang går till mannen som uppfann pop i första hand. Du hörde mig. Nästa stora namn inom musiken för att få "Glee" behandling skulle kunna vara... Michael Jackson.

"Det skulle vara ganska cool," Matthew Morrison (aka Will Schuester) utropade ta itu med de rykten om att en MJ episod planeras .

"Han är förmodligen den bästa och mest ikoniska artist i musikhistorien", tillade han.

Källa.

Veckans fan är...


Dibora Daniel favorit bilderna.


...Dibora Daniel, stort grattis! Riktig fina bilder du skickade in också.

Svar på frågorna:
Vad heter du?
Dibora Daniel.
Hur gammal är du? 15 år.
Har du någon blogg? Ja.

Hur länge har du läst denna blogg? Jag har läst den typ sen du startade den.
Hur länge har du varit Michael Jackson fan? Jag har älskat han sen jag gick typ i 3:an.
Favorit film och bok om Michael? Bok: Moonwalker. Film: This is it och Moonwalker.
Hur upptäckte du honom? Min familj har alltid älskat han och dom gör det självklart fortfarande.
Men jag hittade en kassett med Jackson 5 låtar som var min mammas när jag gick i 3:an. Jag började lyssna på deras låtar och blev besatt av "I want you back". Sen började jag lyssna på Billie Jean, Thriller osv. Jag tänkte: Den hära personen är ett geni! Och jag har älskat han sen dess.
Hur mycket betyder han för dig? Michael Joseph Jackson är en legend, den största! Men mycket mer. Det känns som om han var en familjemedlem för mig. Det känns som att jag har känt han i hela mitt liv. Han är The king of music men även The king of love. För kärlek var något som var otroligt viktigt för han och han ville att världen skulle bli bättre och han ville att alla skulle bara älska varandra än att hata varandra.
Han är som en gud också, asså han är to good to be true. Jag kan inte fatta att en person, EN person kan vara så talangfull, så sexig, snäll, vacker,fantastisk och ett geni. Allt det hära och mycket mer var han!
Jag kommer ihåg när jag var yngre och drömde om att få träffa han, har gjort det typ hela mitt liv.
Jag hade planerat att gå på hans konsert med min storasyster men den 25 juni ringde min storasyster och berättade att han hade dött. Jag kunde inte fatta det, jag trodde inte på det. Jag ville inte tro på det. Men såg sen på tv, bloggar, youtube och på andra ställen där folk skrev R.I.P The king of pop och då var jag tvungen att inse att han hade dött. Jag kommer aldrig sluta älska han, har aldrig heller gjort det.
Det finns bara en The king of music och det är Michael Joseph Jackson!
I´ll never let you part, for you´re always in my heart MJ <3

"Hade Jackson i telefonen"


I dagens "Sommar i P1" berättade Darin om när hans största idol väckte honom mitt i natten.

- Jag hade Michael Jackson i telefonen, säger artisten.

I dagens "Sommar i P1" berättade artisten Darin Zanyar, 23, om ett av de största ögonblicken i sitt liv. Nämligen när han väcktes mitt i natten av telefonen och hans största idol fanns i andra änden. Klockan var tre på natten och Darin låg och sov i sitt rum i föräldrarhemmet i Råcksta i Stockholm. Samtalet var från en vän i USA, "var bara tyst och lyssna", sa han till Darin.

- Jag förstod ingenting men jag hängde kvar i telefonen. Det var lite otydligt i början. Plötsligt hörde jag någon börja sjunga, jag förstod direkt då att det var Michael Jackson i bakgrunden. Jag hade Michael Jackson i telefonen! Jag hade precis vaknat och var samtidigt chockad så hela grejen kändes overklig.

I telefonluren hörde Darin hur hans stora idol gick in i ett sångbås och började sjunga till musiken till låt han inte hade hört förut.

Källa. [Läs mer!] 

Bli veckans fan!


Jag fick en super bra tips från en som kallade sig M.m [Tack!] om att jag skulle ha något som heter "Veckans fan". Jag tycker att det är en riktig kul idé och hoppas att ni är med också.

"Veckans fan" går ut på att jag väljer en person som har skickat in sitt svar på mina frågor och lite annat. Den personen som vinner kommer jag skriva om det i ett inlägg och länka personen. Efter en vecka kommer jag välja en ny "Veckans fan". Jag hoppas att ni förstår, jag är lite dåligt på att förklara, haha!

Frågorna:
Vad heter du?
Hur gammal är du?
Har du någon blogg?

Hur länge har du läst denna blogg?
Hur länge har du varit Michael Jackson fan?
Favorit film och bok om Michael?
Hur upptäckte du honom?
Hur mycket betyder han för dig?

Skicka in era svar till mjackson.blogg@hotmail.com. Skicka gärna in era favorit Michael Jackson bild eller något ni har gjort! Vinnaren kommer jag välja ut på måndag.

Veckans fråga: 15/8 - 2010När börjar du skolan igen?


Mitt svar:
Jag börjar den 23 augusti.

Michael Jackson bar i Rom


Trodde du att Kina var dom enda som tagit MJ ut i samhället med sitt Michael Jackson Cafe? Well, då trodde du fel. Nu utmanar Rom, Kina med en Michael Jackson bar!

I baren som förövrigt är täckt med Michael Merchandise överallt kan du även beställa in drinkar som enligt rykten kan få en "Off the wall". På tv-skärmarna snurrar Michael videos och konserter och i högtalarna spelas endast Michael musik på Max.

Källa.

Vill kopiera Michael's Moonwalker


Gaga är i farten igen. Nu har hon planer på att göra en bio film där hon ska hedra sig själv. I en intervju berättar Gaga att hon vill kopiera Michael Jacksons idé och kopiera i hans film Moonwalker. Med andra ord, Gaga vill göra en film där hon blandar in alla sina musikvideos i filmen. Det tog inte lång tid innan Michael fans världen över började protestera på Gaga och som ett fan ska ha skrivit: "Rör döda lik om du så gärna vill. Men håll dina smutsiga fingrar från Michael Jacksons verk, och kom med dina egna idéer!"

Andra fans gick lite längre och skrev:

She is delusional. MJ made GOOD mini movies,most w/a msg,whats hers? This is how u wear a telephone on ur head?!..smh..

Its ok to be inspired,but never to copy or compare urself.Shes so over-rated.

Nothing this creature has done is in any way original. Everything had been done before and better. Manson did it, Madonna did it. That she is copying yet again is no shock.

Källa.

USA gör tonåringarna redo för skolan


I USA har det startats en kampanj för många av landets skolor. Pärmar, böcker, annteckningsblock, pennfodral, tavlor m.m. har förberets och finns att köpa i butiker runtom i landet. Allt pryder ingen mindre än Michael Jackson.

Flera skolor har gjort avtal och kommer ha prylarna redo när skolorna öppnar igen. För dom som inte har en så bra skola finns sakerna och köpa i butiker och på nätet.

Källa.

Cafe öppnar i Kina
Ett av världens [?] första Michael Jackson cafen har öppnat i Kina. Beställ allt från menyn som går i sann Michael Jackson anda. Inredningen är självklart i Jackson anda det med och musiken, ja... Michael Jackson.

Källa.

Erbjuder sig att tvätta bort klottret


En MJ-fan club är på ett desperat uppdrag för att rensa upp den senaste tidens graffiti utanför King of pop's grav - hävdar några dåliga äpplen skulle kunna förstöra allt för MJ:s icke - anhängare.

Officiella Michael Jackson fans av California har förlängts en olivgren till Forest Lawn Cemetery - där MJ är begravd - erbjuder sig att rensa upp i den senaste vågen av dolda skadegörelse utanför sångaren grav. Innan kyrkogården beslutar att förbud MJ fans helt.

Källa. [Läs mer!] Hittade nyheten Thekingofpop.

Hundar klädda som Michael


Jag tycker att hundarna är jätte söta, men jag gillar inte när man klär ut sina hundar. 

Bilder från Jacksonthrill.

Jagar kasinoägare


Advokater som företräder Michael Jacksons egendom vidtar rättsliga åtgärder mot bossarna i ett online kasino som har använt Michael Jacksons bild och namn utan tillstånd.

Kasinohemsidan, som har allt från poker till andra kasinospel, har en bild av Michael under varje sektion på sin hemsida och nämner sångaren i den inledande texten för hemsidan.

Det står: ”The King of Pop is proud to bring you the most exciting Vegas style online casino betting experience on the Net!”

Men en advokat till Michael Jacksons egendom berättar att sajten inte har fått tillåtelse att använda Michael som ansikte för att sälja deras tjänster. Han menar också att detta är något Michael aldrig skulle stå för. Han fortsätter och berättar att dom nu kommer att vidta alla rättsliga åtgärder som är nödvändiga för att stänga ned hemsidan.

Källa.

Things I do for you


Julia vill att jag ska lägga ut denna låten med The Jackson och här är den! Jag älskar denna låten.

Köp Invincible den 29 augusti


Michael Jackson fans från hela världen kommer att köpa Invincible albumet på samma dag den 29 augusti, alltså på Michaels födelsedag. För er som inte hittar albumet i butik, ladda hem det via itunes (kostar säkert runt 99kr). Om du redan har albumet så ge bort den som en gåva! Fans har gått ihop och planerat detta så att Michael bara inte kanske klättrar på listan med det albumet, utan kanske även hamnar i Guinness rekordbok för mest köpta album under en dag!

Källa.

Skridskostjärnan hyllar


Skridskostjärnan David Pelletier & Jamie sale kör "Scream" vid ett av sina uppträdanden på isen. Dom båda är två stora fan till Michael Jackson och valde därför att använda sig av idolen vid detta uppträdande

Källa.

Förlåt för den dåliga uppdatering igår. Jag hann inte skriva något, för att jag var borta hela dan.

Hatt med MJ autograf


Den här hatten skulle jag verkligen inte tacka nej till! En ganska lik hatt som Michael brukar ha och med Michael's autograf på. Haha, fast det dåliga är att det går bort om man tvättar den, men jag tror att ingen är så super dumt och gör det.

Dansar till Guinness Rekord


Tusentals människor samlades på lördagen i USA/WEST BEND för att delta i Guinness världsrekord för den största "Thriller" dansen.

Stadens borgmästare sade att det var kul att vara en del av evenemanget som det jobbats med i flera veckor.
De satte det amerikanska rekordet med över 1.800 [!] deltagare som dansade dansstegen från Michael Jacksons Thriller!

Mexico City har dock det nuvarande världsrekordet, med mer än 13.000 personer. Det rekordet sattes efter stjärnans död i augusti 2009.

Källa. [Se videon!]

"Jag är Michael Jacksons dotter"


Jag tittade på video på msn.se och vad såg jag? En video om en tjej som påstår att hon är Michaels dotter och borde arva efter honom. Hon ville också ta hand om Michaels barn, så att de får en normalare liv.

Vad ska man säga? Varför kommer allt sånt upp när Michael har dött?

Här är länken till videon.

Pernilla och Benjamin Wahlgren


Fick ett mail från Linn på bloggens msn [mjackson.blogg@hotmail.com] om denna video. Det är från sen 30 december, 2009 när Pernilla och Benjamin Wahlgren uppträder på Eldsjälgala i Liseberghallen i Göteborg. De sjöng "Don't stop til you det enough", "The way you make me feel och Man in the mirror. Jag tyckte att det va bra! Vad tycker ni?

Vårdpersonal frias


Inget åtal kommer väckas mot de sju läkare och den sjuksköterska som tidigare var misstänkta för att ha vållat Michael Jacksons död, rapporterar CNN.

Anledningen till att det inte blir åtal är att det inte finns tillräckligt med bevis, skriver CNN. En av doktorerna som använde sig av ett falskt namn när han skrev ut receptbelagda mediciner till Michael Jackson riskerar dock fortfarande disciplinära åtgärder.

Det var den 25 juni förra året som Michael Jackson avled av en överdos av propofol, ett kraftigt bedövningsmedel som även brukas vid narkos. Sångarens privata läkare, Dr. Conrad Murray, gav stjärnan propofol intravenöst samma dag som han avled. Läkaren åtalades tidigare i år för att ha orsakat Michael Jacksons död och domstolsförhandlingarna mot honom påbörjas i augusti.

Källa.

Skyddsängel

Fick en kommentar från Hanna idag om att Jacksonthrill har skrivit en fint inlägg på Facebook. Jag var nyfiken och kollade. Jag vet inte vad jag ska säga, men det är riktig fin av Michael att prata med honom.

Captain Eo del 1 och 2
En Anonym person skrev till mig på bloggens Bloggsvar om att jag skulle lägga ut klipp på Captain Eo. Visst gör jag det! Jag lägger ut hela filmen här. Jag är inte säker, men jag tror att jag har gjort det innan. Det gör väl inget om jag lägger ut det igen? Den är ju så bra!
RSS 2.0
>
> >