Bevis på att Michael var oskyldig


Ni vet ju vad Michael blev anklagad för 1993?  Allt det var en stor ljögn. Jordan Chandler har själv erkännt att det var det. Hans pappa Evan Chandler begick självmord, inte så långt efter Michaels död. Men det blev inte lika stor som 1993 då allt det här kom. Det förstördes mycket av Michaels liv. I video avslöjar Geraldine Hughes om att Michael var oskyldig i sin bok Redemption. Gloriousloveely tipsade om video, tack!

Mycket bättre


Minns ni när jag skrev inlägget "40 bästa låtar i en låt"? Alicia har skickat in en mycket bättre version av ddet. Wow, säger jag bara. Det är mycket bättre än den jag la ut!

Michael in Wonderland
Little Michael försvinner i Underlandet, och måste finna sin väg ut. Funktioner den klassiska 70-tals låt, "Got to Be There".
Det är allså en Michael Jackson version av Alice i Underlandet. Jag älskar det, så kul och bra den är!

Är döds reportet äkta?


Ny bevisning måste framkommit om den tidpunkt ambulanspersonalen bröt nyheten om Michael Jackson död.
En bandinspelning som rapporterar Michael Jakson död tros innehålla ett Los Angeles Fire Department medicinsk arbetstagaren ringa till sjukhuset UCLA.
Rösten på bandet säger: "Patient är Michael Jackson, pop stjärna sångerska. Ingen puls, ingen andning. Svara. Försökte att återuppliva honom. Unsuccessful. Vi har gjort allt vi kan. Vi borde vara där om fem minuter. Det ser inte bra ut. Det ser inte bra ". Bandet har ännu inte bekräftats som äkta.
En LAFD talesman syn på inspelningen är," Jag kunde inte bekräfta att det är en av våra anställda. Det skulle kunna vara. De hänvisar till ''popstjärnan Michael Jackson'' men det är inte vår praxis att nämna namn. 
"Om äkta, då bandet skulle kunna användas i Dr Conrad Murrays rättegång senare i år som motsäger hans påståenden Michael Jakson fortfarande varm och hade en puls när han fann Jackson och sätta honom i ambulansen.

Källa: Oneindia.

Veckans fråga: 28/2 - 2010Vad skulle du göra om du fick vara "chef" över denna blogg i en dag?

Michael Jackson V.I.P

Nu har en ny Michael Jackson shop kommit. Den heter MichaelJacksonvip. Jag har kollat runt på den sidan lite och jag älskar allt de säljer. Riktig snygg och lik. Kolla in den vettja!

Cute chinese boy dancing


Här är en söt 4-åring som har Michael som favorit dansare, eller ''Michael Jicksen'' som han säger det, haha! Killen är från Kina och wow, han är så bra på att dansa. Jag älskar hans kläder och hans dans. Så söt!

Staket ska förhindra fansen


Det lilla huset på 2300 Jackson Street i Gary, Indiana som är Michael Jacksons barndomshem har förändrat sitt utseende under de senaste månaderna. Förut kunde besökare/fans gå enda fram till dörren och lägga sina presenter mm och samtidigt få en glimt av Michaels barndomshem. Nu har man istället täckt över fönstrena och satt staket runt hela tomten för att förhindra besökare att ta sig fram till huset. Efter att Michael dog så har huset fått otroligt många besökare och det går till och med turistbussar dit så därför tog man beslutet om att "säkra" tomten och huset från besökare!

Källa: Jacksonthrill - forum.

Thriller toppar listan


Det är åtta månader sedan avlagd Michael Jackson och hans död är fortfarande kände djupt inom musikvärlden (du behöver bara lyssna till det emotionella Jackson del kvar en nyinspelning av "We Are the World" för bevis). Det verkar som Jackson arv kommer att vara riktigt odödlig, och anledningen är hans musik. Konstnären vänster bakom några av de mest kända poplåtar som någonsin skrivits - varav många kom från hans häpnadsväckande breakout albumet Thriller, som kom ut 1982 och första toppade Billboard albumlistan denna dag 1983.
Drivet av enorma singel "Billie Jean", "Beat It" och "Human Nature," Thriller hållit ett strupgrepp på topplaceringen under större delen av 1983. Efter det trädde ställning den 26 februari, stannade det där under 17 veckor i följd innan vi stötte med soundtracket till "Flashdance". Två veckor senare återvände den till # 1 innan vi slog ut på nytt av polisens Synchronicity. Det kommer tillbaka för ytterligare en vecka i september, innan hoppar av, men återvände till början för de två sista veckorna av året. Det tillbringade sedan de första 15 veckorna av 1984 # 1 också. All told, Thriller var den bäst säljande album i USA för en slutsumma på 37 veckor, en helt okända springa.

Källa: MTV Newsroom [Läs mer!].

Besöker Michaels grav


Här är bilderna som lär få Michael Jacksons fans att rasa. I förra veckan begav sig läkaren Conrad Murray till Forest Lawn-kyrkan i Glendale för att besöka den plats där hans före detta patient ligger begraven.
Doktor Murray finns dock inte på listan över de personer som tillåts komma in till Michael Jacksons minnesplats inne i gravkapellet. Han fick istället nöja sig med en stunds kontemplation på en bänk utanför entrén.
Conrad Murray har tidigare erkänt att han gett Michael Jackson starka smärtstillande preparat strax före stjärnans död och på måndagen åtalades han för ofrivilligt vållande av annans död.

Källa: Starlounge [Fler bilder!].

Ny bättre design


Haha, den förra design fick ju inte stanna så länge? Men jag gillar inte den så mycket som denna nya. Jag tycker att det är blivit hundra gånger bättre. Header är gjord av Victoria (tack för en riktig fint header igen!). Vad tycker ni, bättre eller sämre?

On Sweden


Nu är den äntligen här. The Jackson  family dynasty sänds i Sverige den 11 mars! Många av er kanske redan har sett reklamen på TV:n? Det har inte jag. Så mycket man har längtat och nu ska den äntligen visas. Det här tänker jag följa. Tid och sånt vet jag inte än men när jag vet ska jag självklart att skriva det här i bloggen. Längtar ni?

Nytt Pussel

Bild


Nashville Game Företaget har producerat en rad pussel som firar framgångar stor afro-amerikaner. Dr Martin Luther King Jr, Barack Obama och andra ingår i serien och att de nu har lagt Michael till sin samling.
Michael pussel är en kopia av en målning och åtgärder 19 "med 26,75" (inches). Den innehåller 1026 bitar och är prissätt på $ 18,95 (US)
Vill du köpa? Köp den här. Tänk på att det är olämpligt för barn under 4 år!

Källa: Jacksonthrill - forum.

107 personer följer bloggen!


Jag har varit inne på Bloglovin' lite och såg att det är 107 personer som följer den här blogg! Så glad jag är. Att så många är med och minns Michael i en blogg. Det är inte dåligt. Fortsätt så! Och tack för alla fina kommentar jag har fått under alla månaderna, det betyder!

Laptop coverAlla bilder kommer från Lightinthebox och redigerat av mig [blev lite konstig bild].


Jag hittade lite latop med Michael Jackson på! Riktig snygg eller hur? Det finns fler mönster än Michael på deras hemsida om ni vill kolla. Jag gillar alla jätte mycket men om jag måste välja en som jag gillar mest så är det väl nummer 4 som ska förställa nummer 6 [har skrivit fel]. Tycker att den har fina färger och så. Vilken gillar ni mest?

Dancing senior Citizens


På The Leisure World pantionat uppträde Bert, Frank och Kurt med deras egna verasion av "Billie Jean". För att göra uppträdandet komplett så använde de sig av glitter handskar , för korta byxor och fedora hattar. Publiken bestod av ca 50 personer som blev mycket överaskade och glada över uppträdandet! De som dansade heter Bert Carroll, 81, Frank Tripoli, 77 och Kurt Bourhenne, 71. Jag hittade detta på Jacksonthrill - forum för ett tag sen.

2 stycken Opus böcker auktioneras


Paula Abdul var på LKL's show för Haiti igår kväll och hon sa at hon kommer att donera en Michael Jackson Opus fylld med autografer från många kändisar som befann sig på showen samma kväll som t.ex. Jennifer Lopez, Ben Stiller, Benicio del Toro, Snoop Dog, Tea Leoni, Will.i.am, Ryan Seacrest, Maria Bello, Jared Leto, Alyssa Milano, Nicole Richie, Joel Madden och många andra . Minimum budet ligger på $3000 och auktionen kommer att avslutas den 26 februari. Det är två st. opus böcker som kommer att auktioneras ut till förmån för Haiti. Det senaste budet ligger för tillfället på $14,101 vilket motsvarar ca 126 909 kr !! Men auktionen är inte avslutad än och priset beräknas att öka ännu mera.

Källa: Jacksonthrill - forum.

Flashmob i Göteborg


Jag hittade denna video på den här bloggen. Om jag förstod det rätt så var det en hyllning till Michael Jackson i Göteborg den 28 oktober. Gud så bra det var! Jag älskar det.

Janet är med Jackson 5's världsturné!


Janet Jackson kommer att ansluta Jackson Five i stället för sent bror Michael Jackson på deras ryktet 2010 återföreningsturné. Enligt The Sun, storebror Jermaine Jackson har kommit ut med en uppenbarelse när han var att främja sin nya show dokusåpan "The Jacksons: A Family Dynasty" i Australien. "Vi hade en telefonkonferens och Janet har enats om att följa med oss på turné , "sade Jermaine påstås över ärendet. Den brittiska tabloidpressen, dessutom, rapporterade att även Janet har hållit i sig genom att vägra att ansluta sig till hennes efterlevande bröder på scen, gav hon slutligen henne tummen upp med tanke på att det blir en passande hyllning till Michael, som avled i juni 2009.

Källa: Celebrity-mania [Läs mer!].

"Jag vet vilka som dödade Michael"

 


Jermaine Jackson berättade nyligen för en radiostation i Australien att han vet vilka som mördade hans bor Michael Jackson.
Enligt Jermaine var Michael död redan innan han fördes in i ambulansen och menar att Michael inte dog på sjukhuset som det tidigare sagts.
Jermaine säger att han vet att Dr Conrad Murray "inte agerat på egen hand" och att sanningen om allt kommer att komma fram.
På frågan om han viste vem som dödat Michael svarade han "Ja, men jag kan inte säga mer nu..."

Källa: Jacksonthrill och Lotta tipsade, tack!

Lär dig "The Drill" dansen


Här lär Travis ut "The Drill" dansen från filmen "This is it", ni vet, den som Michael precis körde innan låten innan They don't care about us börjar? Om ni spolar fram videon ungefär till 2:38 så kan ni höra lite ljudeffekter som man inte får höra i filmen. Wow, säger jag bara. Så bra!

Michael Jackson i Nyköping


Den 24:e april är det stor turnépremiär för showen ”Billie Jean Live – A Michael Jackson Tribute Show” på Nyköpings Teater. I showen samlar man ett flertal manliga musikalstjärnor som de senaste åren gjort ledande roller i musikaler som ”Mamma Mia!”, ”Hairspray”, ”High School Musical” och ”Cats”. Dessa kommer att backas upp av ett stort liveband.
Dessutom gästas premiären av Melodifestivalaktuella popartisten NEO som tävlar i den 4:e deltävlingen i Malmö med låten ”Human Frontier” och pop- och musikalstjärnan Anna Sahlene som senast gjorde stor succé i musikalen Footloose på Intiman, Stockholm. Man kommer också hålla en audition i Nyköping i mars för att hitta en barnkör som ska medverka på scen.

Källa: Mynewsdesk [Läs mer!].

Happy Birthday Blanket!


Visste ni att det är Blacket som fyller 8 år idag! Jag hade nästan glömt bort det, tills jag kollade in Jacksonthrills forum! Jag trodde att det var imorgon. Men idag är det i alla fall hans dag här i bloggen. Hoppas att du får en riktig fint dag idag. Grattis igen!

Veckans fråga: 21/2 - 2010Vilka Michael Jackson låtar är "Billie Jean" med i?

Får tillgång till journaler


Michael Jacksons pappa Joe får tillgång till sonens sjukjournaler. Det beslöt en domare i Los Angeles på fredagen. Beslutet innebär att journalerna kan användas i en eventuell stämning om Michael Jacksons död, skriver Reuters.
Journalerna kan ge ökad klarhet i vad som hände när kungen av pop avled i juni 2009.
Tidigare har Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, åtalats för dråp. Murray nekar men erkänner att han gav Michael Jackson starka sömnmedel.

Källa: Msn.

Vittnar i sin egen mordrättegång


Michael Jacksons misstänkte mördare, läkaren Conrad Murray, kommer att ha ett vittne utöver det vanliga vid en
kommande mordrättegång - Michael Jackson själv.
Michael Jacksons läkare Conrad Murray misstänks för att ha mördat sin patient med en överdos. Nu får han oväntat stöd – från Michael Jackson själv.
Det är Conrad Murrays försvarsadvokater som nu vill bland annat använda en gammal videoinspelning där Michael Jackson är uppenbart drogpåverkad.
Försvaret menar att det var Michael Jacksons långvariga missbruk av medicin som till sist tog hans liv. De hävdar att han under minst 15 år kraftigt överdoserat värktabletter, muskelavslappnande preparat och antidepressiva mediciner.

Källa: Expressen [Läs mer!].

Fråga mig något!


Jag har upptäkt en ny sida som heter BloggSvar. Det är är enkel sett för mig och svara på era frågor, speciellt ni som är Anonym. Och jag har inte så mycket tid och sitta och svara en massa frågor samtidigt på frågestund, så det här sidan kommer nog hjälpa mig och svara. Bland annat så kan ni se vad andra har frågat mig. Ni får fråga mig vad ni vill. Om Michael, om mig, om bloggen men vad inte så säkert på att ni kommer få svar på allt! Det finns en ruta längs ner i meny, där kan ni börja och fråga. Annars så finns en liten knapp där det står: Fråga mig! under varje inlägg. Hoppas att ni kommer gilla detta.

Gardner Elementary School

Klipp från invigningen :


Innan - Nu.


När Michael var 11 år så gick han i årskurs 6 på Gardner Elementary School. Michael gick i skolan på dagarna och på kvällarna uppträde han med The Jackson Five. 1989 så bestämde sig Gardner Street Elementary school att döpa skolans aula efter Michael Jackson. Man satt då upp silver bokstäver på framsidan av byggnaden och där stog det : “The Michael Jackson Auditorium“.
Michael själv tog sig faktiskt tid att åka till skolan under invigningen av det nya namnet !
Efter anklagelserna 2003 så bestämde sig skolan för att täcka över Michaels namn. Detta är något som troligen sårade Michael något enormt eftersom han själv hade varit en elev på skolan och hjälpt skolan på så många sätt. Man kan ju själv se på klippet över hur glad Michael är när de har döpt skolans aula efter honom. Skolan valde att göra detta även fast Michael blev friad på alla punkter. Det finns människor som har mailat in och sagt vad de tycker om detta och har fått svaret att det man har tänkt på saken att ta fram Michaels namn igen. Låt oss nu kämpa för att Michaels namn ska få synas på skolans byggnad igen !

Vill du hjälpa till att vidta åtgärder

Skicka ett mail till Earl R. Perkins, LA Assistant Superintendent. earl.perkins@lausd.net

Du kan även skicka mail om detta till Local District 4 :

charles.flores@lausd.net
james.kodani@lausd.net

Om ni mailar kom ihåg att vissa respekt och va inte oförskämda! Vi kommer inte kunna uppnå något om vi är oförskämda och elaka för då är det ingen som lyssnar på oss! Självklart ska ni berätta vad ni känner när ni ser vad som har hänt, men kom ihåg att hålla er på en bra nivå!

Källa: Jacksonthrill - forum.

"This is it" på CDON


Många vet ju att filmen "This is it" kommer ut  affärerna den 26/2. Men om ni inte orkar vänta en vecka till så kan ni faktisk köpa den på CDON nu. Jag såg nyss reklam om det här på TV. Riktig kul faktisk.

Rebbie Jackson ordnar en konser


För första gången sedan Michael Jackson dog ska familjemedlemmar till King of pop uppträda med en fullspäckad konsert som kommer att ledas av äldsta systern Rebbie Jackson. Konserten kommer i första hand vara en hyllning till Michael men showen kommer även att innehålla en hyllning till Damon Harris, Temptations, den historiska Motown gruppen som skapade hits som “Papa Was A i Rolling Stone,” “Just My Imagination,” “My Girl,” and “Get Ready.” Damon Harris var sångare i bandet
Temptations mellan åren 1971 to 1975. Damon Harris sjöng en speciell duet med Michael Jackson på Jesse Jackson’s Operation Push benefit show 1972.

Källa: Jacksonthrill - forum.

Var det han som flög?


Vad tror ni? Många har sett Dangerous Tour och i slutet vet då många att han flög ut i publiken eller hur man nu ska säga. Tror ni att han gjorde det? Många säger också att han bytte men någon annan [Kolla på videon, ungefär vid 3:40]. Men vad tror ni? Själv så vet jag inte och det spelar ingenroll om det inte han han. Han gjorde ändå ett bra show.

Hoyt-Schermerhorn hyllar Michael


Trots de inledande motstånd mot planen när den föreslogs av kommunfullmäktige medlem Letitia James förra sommaren, Post rapporterar att Downtown Brooklyn's Hoyt-Schermerhorn tunnelbanestation, där Michael Jackson's Martin Scorsese-directed, Wesley Snipes backup-dansade Musikvideon till "Bad" sköts, kommer att få en MJ väggmålning. Den offentliga konstverk, som en konstnär ännu inte har valts, kommer ockupera gatunivå vägg vid stationens 45 Hoyt Street entré, även om mer långtgående planer på att byta namn på stationen till Hoyt-King Of Pop, eller placera ett skinande plakett däri har övergivits. Muralmålningen är att faktureras som en turistattraktion, så något galet och färgstarkt är klart för, och KEHINDE Wiley och Jeff Koons båda har erfarenhet av att porträttera HANDSKBEKLÄDD One.

Källa: Thelmagazine.

Dagens bild


Så glad familj, så söta barn, så söt Michael. Blanket är inte med men han är också söt!

Is it scary


Is it scary är skriven och producerad av bland annat Michael Jackson och låten finns i albumet Blood on the dancefloor.

Försöker leva ett normalt liv

Prince Michael I, Paris och Prince Michael II ("Blanket")


Popkungen Michael Jacksons tre barn, Prince Michael I, 12, Paris, 11, och Prince Michael II (”Blanket”), 7, har försökt att återgå till att leva så normalt som möjligt efter sin fars död i juni förra året. Med stöd från sin farmor och förmyndare Katherine Jackson, börjar barnen nu långsamt bearbeta sorgen.
Enligt en källa till People sägs Prince och Paris ha fått lite bättre självförtroende de senaste månaderna.
— Det är svårt att föreställa sig att de skulle visa sig offentligt eller att de skulle leka tillsammans med andra barn, spela tv-spel och liknande, innan deras far gick bort. Men det berodde till största delen på Michael, för vart han än visade sig så innebar det kaos och en massa livvakter, berättar källan.
Nu har barnen ett mer ”normalt” liv och de har anpassat sig riktigt bra, fortsätter källa.

Källa: Msn [Läs mer!].

Gripen för att ha dansat som Michael


[Bilden har ingenting med nyheten att göra!]


Benjamin Webb, 18, stod framför en polisbil och helt plötsligt klättrade han upp på den medans polisen försökte få ner honom från polisbilens tak. I domstolen framkom det sedan att Benjamin Webb hade dansat som Michael Jackson på polisbilens tak och flera av dansstegen innehöll att han greppade sig mellan benen.

Han var väldigt full när han utförde detta och polisbilens tak fick flera skador och killen som dansade lyckades även bryta av en vindrutetorkare när han försökte ta sig när från polisbilens tak.

Benjamin som kom från Stroud, Glos erkände sig skyldig till skadegörelsen och måste nu betala £868 i reprationer och £85 i överiga kostnader. Till hans förvar i domstolen sa han :''I am sorry for what I have done.'' Skadegörelsen orsakades tidigt på morgonen i närheten av Stroud, Glos centrum den 1 november.

Källa: Jacksonthrill - forum.

40 bästa låtar i en låt


Hittade denna video jag hittade för några veckor sen och jag tycker verkligen att det är riktig bra gjort av den/de personen. Att sätta ihop 40 bästa Michael Jackson låtar är inte lätt alls. Och så låtar och videon videon passar så bra ihop. Ja, allt är bra. Vad tycker ni?

Tog kontakt med Lisa Marie


Michael Jacksons ande bad exhustrun Lisa Marie Presley om förlåtelse under en seans i förra veckan.
- Han verkade vara ute på uppdrag för att bli förlåten av människor som funnits i hans liv, säger Karen Faye som var popkungens sminkör. 
Karen Faye och Lisa Marie Presley, 42, gick tillsammans till ett medium för att få kontakt med Michael Jackson.
- Michael förklarade sina brister och ville att vi skulle förlåta honom. Han verkade orolig, säger Karen Faye enligt The Sun. 
Faye berättar att Jackson var mer munter i kontakten med Lisa än med henne.
- Mediumet vände sig till mig och sa ”Du tog så bra hand om mig och jag är ledsen att jag sårade dig så mycket”. Han sa att han skulle lyssnat mer på mig, vilket träffade mig rakt i hjärtat.
Det är inte första gången Lisa Marie Presley får kontakt med de döda. År 2002 ska hon ha tagit kontakt med sin bortgångna far för att få hans godkännande innan hon gifte sig med skådespelaren Nicolas Cage.
Lisa Marie gifte sig med Michael Jackson 1994. Paret skilde sig efter 18 månader.

Källa: Expressen.
 

Mystiken kring AEG


Det går mycket snack om hur AEG hanterade Michael Jackson under repetitionerna av This is it. Många fans undrar hur pålitliga AEG egentligen är? Det finns många frågetecken kring detta bolag.
För ett par dagar sedan var det premiär för remaken av Michael's låt; We are the world. Den nya versionen We are the world 25 for Haiti, som snart släpps på singel där pengarna går direkt till Haiti, är uppsatt av Lionel och Quincy, eller hur?
Okej... Så vem är ägaren av wearetheworldfoundation.org? JT valde att syna domänen lite extra:

AEG
aeg_domainadmin@aeg-la.com
1111 South Figueroa St.
Suite 3100
Los Angeles, CA 90015
US
Phone: 213-742-7100

Record expires on 05-Feb-2013
Record created on 05-Feb-2010
Database last updated on 09-Feb-2010

Domain servers in listed order: Manage DNS

NS1.AEGWORLDWIDE.COM 208.69.148.29
NS2.AEGWORLDWIDE.COM 208.69.149.29


...Ta den informationen som du vill, men tänk en extra gång innan du väljer att lägga pengarna på denna singel!
Vi levererar endast nyheterna - du avgör.

Källa: Jacksonthrill.

Får visa sina ansikten


De har levt sina liv noggrant undangömda. Ändå kliver de ut i rampljuset som fullfjädrade stjärnor. Michael Jacksons barn stal hela Grammyföreställningen. Det hade varit mindre konstigt om de hade haft två huvuden var.
Med en självsäkerhet och en mognad som ingen normalt funtad kan förvänta sig av en tolv­åring och en elvaåring kliver de äldsta syskonen Jackson fram på scenen i Staples Center i Los Angeles där Grammygalan är i full gång.
Prince Michael, 12, har för första gången i sitt liv en kortklippt frisyr. Hans syster Paris, 11, bär glasögon – något Michael Jackson aldrig skulle ha tillåtit, enligt anonyma källor.
– Vi är stolta över att ta emot den här hyllningen å vår fars, ­Michael Jacksons, vägnar, säger Prince Michael utan darr på ­rösten.
– Först av allt vill vi tacka Gud som vakat över oss de senaste sju månaderna, och vår farmor och farfar för deras kärlek och stöd.
– Pappa borde ha varit här. Pappa skulle ha uppträtt i år, men han kan inte, säger Paris.
I publiken sitter vuxna stjärnor och kämpar ner gråten i halsen.

Källa: Aftonbladet.

Snygga naglar
Jag hittade sjuk snygga Michael Jackson naglar på Google igår. Jag tänkte lite på naglar och sen kom tanken: Det kanske finns Michael Jackson naglar? Om det gör hur skulle det kunna se ut. Och så kom resultatet. Just nu har jag bara hittat de två bilder men jag vet att det finns fler. Jag vet bara inte var. Men visst är de snygga? Jag skulle verkligen inte tacka nej till det här.

Begravdes med sin vita handske


När Michael Jackson lades till sin sista vila fick han med sig sin vita handske i kistan. Det berättade hans syster La Toya i en teveintervju på fredagen.
Popikonen, som avled den 25 juni och begravdes på Forest Lawn Cemetery i Hollywood Hills den 3 september fick med sig några av de mest kända föremålen från sin karriär när han sänktes ned i kistan.
- Han hade en vit dress med pärlor och ett stort bälte i guld liknande det som boxare får när de vinner en titel, berättade La Toya för ABC-reportern Barbara Walters på fredagen.
Dessutom hade han en av sina vita handskar och ett par solglasögon på sig.

Källa: DN.

Men det sägs också att handsken såldes till en fans? Lite konstig det är.

Skolbilder från 1976


Jag kollade runt på Jacksonthrill's forum och såg en tråd där de skriv om Michael Jacksons tid i skolan och lite bilder visades. Själv så har jag aldrig sett bilderna förr, men jag älskar de redan.
Michael tog aldrig någon examen från någon särskild skola. Men han har ju gått på lite olika skolor. På bilderna är det från CalPrep årsboken 1976, där Michael röstade fram till "Mest kreativa", "Blygaste"och "Bäst klädda". Tycker att det jättekul och veta lite små saker som det här. På någon av bilderna så är Randy också med.

Veckans fråga: 14/2 - 2010Gillar du snö/vinter?


Mitt svar: Jag tycker att det är jättefint med snö och så men jag hatar det för att det är kallt, svårt och ta sig till skola varje morgon... Men jaja, men det är min åsikt om det.

Valentines Day


Det är alla hjärtans dag idag! Hoppas att ni har eller ska ha det bra idag! Här i bloggen ska man om man vill vara lite extra snällt, nej, men ni får vara hur ni vill. Det är inte jag som bestämmer hur ni ska vara, haha.

We are the world remake


Igår den 12 februari har den "We Are the World" remake, kallad "We Are The World 25 för Haiti" premiär under NBC: s bevakning av öppningsceremonin i Vancouver vinter-OS. Ingen av orginalinspelningen var med på den nya, utom Michael Jackson. Michael ursprungliga vokala och videofilmer ingick i remake, med syster Janet Jackson sjungar med honom. Ungefär 80 artister var med på den nya och allt pengar de får in går till Haiti.
Vad tycker ni, bättre eller sämre än den förra? Själv så tycker jag att den nya var rätt bra men jag förstod inte direk slutet. Hiphop och rapp, nja. Inte min stil. Men jag tycker inte att det slår orginalet.

Happy Birthday Prince!
Vem fyller år idag? Jo, självklart är det Prince Michael Jackson som fyller hela 13 år! Stort grattis! Hoppas att du kommer få en riktig bra dag Prince, det förtjänar du. Jag var bara tvungen att ta den bilden [däruppe]. Så söt han är, jag vet inte om han är sur eller inte men söt är han.

PetVille


Jag spelar Petville ibland [spelet finns på facebook], fast nu börjar det faktisk bli lite tråkigt. Men jag kollade in klädaffären och såg två Michael Jackson kläder. En från Thriller och en från Beat it. Riktig lik och snygg är det. Men som ni ser så kostar det en hel så jag ska nog börja spara lite. Spelar ni PetVille? Om ni gör det så tycker jag att ni ska köpa det, haha!

Gratis hyllningsmusikal!


Jacksonthrill har 10 st biljetter varav 2st av dem är backstage pass. Biljetterna går till "Beat It" , en hyllningsmusikal utan dess like!
Beat it, är en musikalisk hyllning med hitlåtar av Michael Jackson & Jackson 5. Biljetterna till föreställningen gäller 17 Februari kl 18.00 och musikalen spelas strax utanför Göteborg i Nödinge , Ale Kommun. Inträde 20kr.
Som sagt så har vi hela 10st biljetter varav 2 är backstage pass.
Med backstagepassen kommer du få träffa skådespelarna & musikalartisterna och få en guidning bakom och framför scen. Det kommer även finnas chans att prova på kläderna som använts i musikalen + en massa annat kul!

Låter det intressant? Läs mer här.

The Wiz på ZTV


På söndag så sänds det The Winz på ZTV klockan 21:00 - 23:20. Ska ni kolla? Jag ska absolut kolla efter som ag har viljat se den ganska länge nu. Det ska bli kul.
The Winz är amerikansk musikal från 1978. Dorothy, en ung afro-amerikansk förskollärare, lämnar en kväll en stor familjemiddag för att leta efter sin bortsprungna hund under en snöstorm. Hon sveps med av en cyklon och förs till den urbana versionen av landet Oz."

Är nu i goda händer


Michael Jackson's Las Vegas hem är nu i goda händer - ett fan av MJ's har just lagt ner 3,1 miljoner dollar till sångarens gamla slottet.
Problemet är att sälja huset var inte så lätt som du tror. En av de fastighetsmäklare berättar efter Michael död, översvämmad massor av fans boningshuset låtsas vara potentiella köpare, men låg bara för att få en titt på King Of Pop gamla utgrävningar. Ett djupt hål fan slut blev den verkliga affären - och hamnade köper nästan 16.000 kvm ft palats.

Källa: TMZ.

Murray åtalas för Michaels död


Conrad Murray åtalas för att oavsiktligt ha dödat Michael Jackson. Han riskerar nu ett straff på fyra års fängelse. Murray nekade till alla anklagelser och skyller allt på Michael själv. Istället för att bli häktad släpptes han efter förhören mot borgen. Murray ska även ha blivit av med sin läkarlicens och en rad restriktioner gällande resor. Den 5 April ska han infinna sig i rätten igen för ett förberedande förhör inför rättegången.
Familjen uttalade sig om att Murray borde ha åtalats på mer allvarliga punkter, rapporterar Sky News. Nu väntar en flera månader lång utredning innan fallet tas upp i rätten.
LAPD ska ha gått ut med att dom befarar att Conrad Murray kommer försöka fly och ville därför sätta borgen på oväntade 300 000 amerikanska dollar. Hans försvarare har sagt att Murray tvärt om hela tiden har varit beredd att samarbeta vilket ledde till att borgen beslutades till 75 000 dollar.

Källa: Jacksonthrill.

Ingen häktning på Måndag


Nya uppgifter gällande häktningsförhandlingarna mot Dr. Conrad Murray på måndag [8/2] har skett.
Enligt säkra källor kommer Murray inte att gripas och föras till häktet på Måndag som det tidigare varit sagt. De nya källorna berättar att Murray kommer att dyka upp på Måndagen men med pengar på sin ficka, för att betala borgen.
Detta betyder alltså att Murray på Måndag endast kommer få reda på vilka punkter och vad exakt han är anklagad för och efter att han betalat borgen på plats, som enligt källor ska ligga på fattiga; 195 000kr, sedan kan gå hem.

Källa: Jacksonthrill.

Jag vann!


Jag vann tävlingen inne hos Alice! Tack så mycket för att ni röstade på den här bloggen! Jag är hur glad som helst. Och ni som inte vann tävlingen så är era blogg lika bra som alla Michael Jackson bloggar. Bara ni bloggar om Michael så är era blogg super bra.

Planer på ett nytt album i sommar


En källa som jobbar inom Michaels estate (egendom), och inom Sony gick idag ut och berättade att ett nytt Michael Jackson album möjligtvis är på ingång! Källan berättar:

"Det finns fortfarande planer på ett nytt album mellan juni och augustis tidsperiod. Räkna med att höra mer om detta i nästa månad"

Det är material inspelat mellan 2001 och 2009, och kommer att innehålla några "out-takes" från Invincible. Det kommer även att vara nyare låtar från 2007 till 2009. Albumet ska innehålla Cirka 12-16 helt nya låtar.

Källa: Jacksonthrill och Themoonwalker tipsade, tack!

Åtalet mot läkaren skjuts upp


Åtalet mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray skjuts upp till på måndag.
Läkaren skulle ha lämnat över sig själv till domstolen i Los Angeles i dag, men fick ändra sina planer på fredagseftermiddagen när beskedet om att åtalet skjuts upp kom.
Läkarens advokat hade kommit överens med åklagaren om att läkaren skulle överlämna sig själv till domstolen för att slippa att bli gripen på offentlig plats.
-Ett gripande skulle vara slöseri med pengar, tid och resurser. Vi har gjort det klart från början: Säg bara var, så kommer vi att vara där, sade advokat Ed Chernoff, enligt CNN.
Läkaren reste till Los Angeles från sitt hem i Houston, Texas förra veckan, i väntan på åtal.

Källa: SVT.

Dem som tjänade mest


Popkungen Michael Jackson, som avled oväntat i juni, finns givetvis med på listan. Sedan dess har hans dödsbo haft intäkter på 627 Mkr, enligt Forbes. Lejonparten av dessa pengar kommer från filmen This is it, som precis har haft biopremiär, och från de 9 miljoner album som Jackson har sålt efter sin död.

De avlidna kändisarna som tjänade mest under 2008/2009:
Plats: Namn: Yrke: Inkomst:
1. Yves Saint Laurent modeskapare 2.439 Mkr
2. Richard Rodgers/Oscar Hammerstein kompositörer 1.637 Mkr
3. Michael Jackson artist 627 Mkr
4. Elvis Presley artist 383 Mkr
5. JRR Tolkien författare 348 Mkr
6. Charles Schulz författare 243 Mkr
7. John Lennon artist 104 Mkr
8. Theodor "dr Seuss" Geisel författare 104 Mkr
9. Albert Einstein vetenskapsman 70 Mkr
10. Michael Crichton författare 63 Mkr

Källa: Jacksonaction.

Dansbandens stödlåt


Pampigt storslagen hyllning till Michael Jackson och 60-talsstjärnan Jackie DeShannon ska ge offren för jordbävningen i Haiti lindring.
"Vi kan alla göra nåt" har skrivits och spelats in på rekordkort tid, och framförs för första gången offentligt i Bingolotto på söndag.
Det är en svensk "We are the world".
Producenterna Thomas Thörnholm och Kurre Westling har satt ribban högt med Åsa Karlströms och Linda Dahls stödlåt till Haiti. Dansbandsbloggen har fått höra slutresultatet och det är så bra att håret reser sig på armarna.
Det pampigt arrangerade introt är lånat rakt av från Michael Jacksons "Will you be there", och refrängen bär spår av Jackie DeShannons 60-talshit "When you walk in the room".

Källa: Dansbandsbloggen.

Remembering Michael


Jag hittade ett video där en kille som heter eller kallas i alla fall för AJ Rafael som spelar och sjunger You are not alone, Man in the mirror och She out of my life. Det var hans hyllnings till Michael. Själv så älskar jag det. Så bra! Vad tycker ni?

Tvingar UCLA att ge ut journaler


Joe Jackson försöker nu att tvinga UCLA att lämna över alla deras journaler om Michael Jackson. Därför att han vill ha reda på vem som bär ansvaret för att ha dödat hans son.
TMZ har fått sett dokumentet som Joe fyllde i idag i L.A i County Superior Court . Joe menar att om man får tag i Michael Jacksons jounaler så kommer man med hjälp av medisinska experter kunna lista ut vad som hände och sedan kan man ta upp de i rättegången för att sedan kunna sätta ditt dom skyldiga.

Michael transporterades till UCLA den 25 Juni 2009 och han dödsförklarades när han anlände. Joe säger i dokumentet att Michael redan var död när han anlände till UCLA så det finns ingen "physician-patient privilege" för en död person. Joe Jackson fyllde i papprerna om Michael Jackson som svar på Estate´s motstånd om Joe´s önskan att få se Michaels journaler. Joe tror att de medisinska journalerna kommer att kunna bevisa vad som verkligen hände med Michael, och kommer att hjälpa Joe att avgöra hur mycket han kommer kunna samla in från dom som står avsvariga för Michaels död.

Källa: Jacksonthrill.

Dagens bild


Det är dagens bild. Älskar denna riktig mycket, haha!

Giraffer fick staden att rasa


Michael Jacksons två döda giraffer får invånarna i staden Page i Arizona att rasa. Efter att kadavren legat och spridit en stank över staden har de nu flyttats. Det är någonting ruttet i delstaten Arizona i USA. Men det är inte någon politikerskandal som rullas upp. Utan stanken av två döda giraffer – men inte vilka döda giraffer som helst. Nämligen Michael Jacksons.
Enligt TMZ står de två kadavren i centrum för en konflikt i staden Page i norra Arizona. Invånarna menar att de ruttnande djuren stinker ner staden. Rambo dog i november förra året och JJ förra månaden, och har sedan dess legat begravda i ”Banjoko wildlife preserve”. När TMZ fick tag i grundaren för naturreservatet, Freddie Hancock, säger han att han har tvingats flytta på djuren. Han berättar för nöjessajten att de nu finns på en hemlig plats utanför naturreservatet.


Källa: Aftonbladet [läs mer].

Musikduellen 5 
Beat it < VS > Smooth criminal


Dax för musikduellen 5! Jag kan säga att jag faktisk trodde att det skulle bli riktig jämt mellan Billiy Jean och Beat it men jag kan också säga att Beat it tog hem det stort! Men nu tävlar den låten med Smooth criminal. Vem vinner? Det bestämmer du!

Sungha Jung


Kolla på denna kippet. Den är riktig bra! Killen heter Sungha Jung, 13 år, kommer från Sydkorea och spelar super bra gitarr! Han har spelat gittar med många kända och mindre kända låtar och allt finns på youtube eller på hans hemsida om du vill se. Men på den här så spelar han Billie Jean. Älskar det!

Pengarna åter för JacksonresaMalmökvinnan köpte i april förra året en paketresa för två personer till en av de planerade Michael Jackson-konserterna i London. Hon betalade 7 257 kronor.
Men när Michael Jackson avled ställdes konserterna in. Resebolaget Tailor Events erbjöd ersättning, bland annat musikalbiljetter eller fotbollsbiljetter.

Men Malmökvinnan tackade nej – hon ville ha tillbaka sina pengar. Då ville resebolaget dra av 1 000 kronor per person som en avbokningskostnad och dessutom bara ersätta hotellkostnaden med ett presentkort. Totalt skulle Malmökvinnan bara få tillbaka 2 665 kronor plus presentkortet på drygt 2 500 kronor.

Källa: Sydsvenskan.

"Jag dödade Michael Jackson"


Michael Jacksons läkare Dr. Conrad Murray är beredd att erkänna att han - ofrivillligt - dödade Michael Jackson.
Åtal mot läkaren kan komma att veckas redan den här veckan. Enligt polisen har Murray i förhör erkänt att han injicerat Michael Jackson med narkosmedlet propfol. Även obduktionsrapporten har bevisat att Michael dött av akut propofolförgiftning och polisen klassificerade stjärnans död som mord, alternativt dråp.
Murray har hela tiden nekat till anklagelserna men enligt uppgifter till CNN inatt så ska doktorn nu vara redo att överlämna sig själv när åtalet blir offenligt.
TMZ:s källor uppger att åtalet kommer redan imorgon och att läkaren då kan gripas direkt om han inte ger upp.

Källa: Jacksonthrill.

Blood on the dance floor


Blood on the Dance Floor, ett musikalbum av Michael Jackson, släppt den 20 maj 1997 på skivbolaget Columbia. Albumet består av 5 nya låtar och några remixer av några låtar från HIStory skivan. Har sålt ca 7 miljoner skivor vilket har gjort albumet till världens mest sålda remix-album. "Is It Scary" skulle ha släppts som singel med drogs tillbaka. "Ghosts" släpptes som singel och blev en hit och musikvideon till låten är över 35 minuter lång vilket gör den till världens längsta musikvideo enligt Guiness Rekordbok. Titellåten blev inte så populär i USA men den funkade mycket bättre i Europa där den blev en stor hit.

1. Blood On The Dance Floor
2. Morphine
3. Superfly Sister
4. Ghosts
5. Is It Scary
6. Scream Louder
7. Money
8. 2 Bad
9. Stranger in Moscow
10. This Time Around
11. Earth Song
12. You Are Not Alone
13. HIStory

Sony stämmer TV Guide channel


Michael Jackson hyllningar som sändes på TV Guide channel efter sångarens död förra året sändes utan tillstånd debiteras från Sony Music Entertainment. Sony har nu gjort en stämningsansökan som lämnats in på tisdagen.Nöjeskanalen som sände detta begärde inte tillstånd från Sony eller erbjöd någon form av kompensation till Sony, som har upphovsrätt till en del av innehållet som visas i dokumentären.

Dokumentären sändes ett antal gånger efter Michaels död, enligt upphovsrättsintrång stämningsansökan som lämnats in Manhattan federal domstol.Stämningen krävder att TV Guide channel upphöra med sin sändning av dokumentären och betalar ett ospecificerat skadestånd till Sony Music Entertainment, som ägs av Sony Corp.

Källa: Jacksonthrill.

Scenen är blöt


Som rubrik så står det att han är arg [?] för att scenen är blöt. Kanske är det sant men glad såg han inte ut. Många försöker torka upp det och gladare blev han nog.

Elever hyllar Michael


I dag framför Skrapans elever Michael Jacksons musik för 1 000 grundskoleelever från hela Uppsala. UNT gästade förberedelserna i Konserthuset.
- Eleverna i Skrapans musikklass är ju uttagna för sina kunskaper som musiker men det har visat sig att de har en hel del dolda danstalanger också, säger Matti Andersson, musiklärare.
En hel del dans blir det när Michael Jacksons långa karriär, från tiden med bröderna i The Jackson 5 till megahitsen på 80-talet ska summeras.
- Det har varit väldigt roligt men mycket jobb också. Det är så många detaljer som ska sitta, säger Johanna Eklund som går andra året.
- Men kul också, när man hör Michael Jacksons musik vill man bara dansa. Jag och en kompis har redan kört hela koreografin på krogen, säger Elsa Wikström som går tredje året.

Källa: UNT.

Ny "We are the world"


Nu ska världsstjärnorna göra en ny version av den klassiska låten "We are the world".I centrum: svenska musikproducenten RedOne.
- Det är den största äran en musiker kan få, säger Nadir Khayat, som han egentligen heter, till AP. 
Det var i förra veckan som Quincy Jones meddelade att han planerar att göra en ny version av "We are the world".
Bland musikstjärnorna som ska medverkade finns bland andra Bono, Akon Wyclef Jean, Carlos Santana, Lady Gaga, Usher samt Toni Braxton och Jason Mraz, skriver AP.
Låtens alla Intäkter ska gå till jordbävningsoffren i Haiti.

Inspelningen ska enligt nyhetsbyrån börja i dag måndag.
Svenske musikproducenten RedOne, eller Nadir Khayat som han egentligen heter, ska arbeta med låten.
Till AP säger han:
- Det är den största äran en musiker kan få.
- Jag sa självklart ja när Quincy och Lionel Richie frågade mig om hjälp. För det handlar inte om mig, det handlar om Haiti. 

Källa: Expressen.

Minnesmynt för 99 kronor

För att hedra minnet av The King of Pop kan du nu beställa minnesmyntet som hedrar the King of Pop - Michael Jacksson. Myntet är förgyllt med 24-karat äkta guld och det färgade motivet är präglat på en äkta Kennedy Half Dollar. Ditt introduktionspris är endast 99 kr inklusive porto & exp. Mynthuset reserverar sig mot slutförsäljning.

Amerikanska silverdollar
Samtidigt som du beställer går du med i samlarserien Amerikanska silverdollar. Denna består av officiellt utgivna silverdollars som uppmärksammar stora händelser i den Amerikanska historien. Som utgivare och garant står det Amerikanska Myntverket. Efterföljande mynt i serien sänds till dig i månatliga försändelser. Priserna på mynten varierar mellan 300 och 1000 kr/mynt + porto- och exp.avgift 49 kr.

Källa: Mynthuset [klicka på länken för att beställa!].

Grammy Awards Tribute 2010


Här är hyllningen som de gjorde på Grammy. Det har ju stått på massa tidningarna att Prince och Paris skulle komma och ta emot ett pris åt deras pappa Michael och det stämmde. Dem kom och höll ett riktig fint tal! Jag har inte hört Princes röst, men nu vet jag hur han låter. Jag älskar hyllningen och barnens talet. Det är riktig synd att jag inte såg det live men det finns i repris och det är på lördag [6/2], kanal 9 klockan 11:35 - 14:15. Jag ska försöka att inte glömma det.
RSS 2.0
>
> >