Veckans fråga: 31/1 - 2010Vilken datum, år och månad är Prince, Paris och Blanket född?

Repetition inför galan
Där får ni höra lite av hyllningen som de kommer göra till Michael Jackson på Lifetime Achievement Grammy. Själv så tycker jag att det lär riktig bra även om det är dålig kvalité på videon. Jag önskar verkligen att jag kan kolla men tyvärr är det så sent och det är skola imorgon. Om jag skulle vara uppe klockan 2.00 till 5.00 skulle jag inte orka en långt dag i skolan. Men ni som kommer se galan kommer väl berätta om galan för mig?

Dancing Machine


Dancing Machine" är en 1973 sång inspelad av The Jackson 5, släpptes på singel 1974. Gruppens första amerikanska Top Ten hit sedan 1971's "Sugar Daddy", "Dancing Machine" nådde nummer två på Billboardlistan popmusiken och nummer ett på R & B-diagram. Det köpte The Jackson 5 in sin andra Grammy Award-nominering 1975 för bästa R & B-prestanda med en duo eller grupp med sång, men förlorade till Rufus och Chaka Khan's Tell Me Something Good.

Award


Jag fick en award av underbara Moa. Med denna award följer lite måsten:
- Lägga in den på sin blogg.
- Länka till den jag fått den av.
- Berätta sju saker om mig själv.
- Välj sju bloggar att skicka den till.
- Länka till dessa bloggare.

Jag är blyg, jag har ganska bra självförtroende, jag älskar djur och naturen, jag skulle vilja hjälpa de som har det svårt, jag är ganska beroende av Facebook spel, jag pratar lite för mycket oftast och jag älskar Michael Jackson.

De nominerade är:
1: Remembermichaeljackson.
2: Popkungen.
3: Inmemoryofmj.
4: Memorytokingofpop.
5: Liberiangirl.
6: Michaeljacksonblogg.
7: Themoonwalker.

Sekten styrde hans liv


Michael Jacksons liv styrdes av den mystiska och militanta sekten Nation of islam
Det hävdar flera av hans närmaste medarbetare.

– De tog kontroll över allt, säger Jacksons förre publicist Stuart Backerman.

När Michael Jackson dog hade medlemmar från Nation of islam både kontrollen över hans barn och affärer.

Enligt Nation of islam är vita människor en ras av djävlar, skapad av en svart vetenskapsman i ett upprorsförsök mot Allah. Djävlarna fick 6 000 år på sig att regera och det har resulterat i slaveri och rasism. Men nu menar sekten att världens undergång är nära och att Gud ska förinta alla vita och att jorden ska förvandlas till ett svart paradis.

Källa: Aftonbladet.

Vilken kanal?


Många frågor om när och vilken kanal som Lifetime Achievement Grammy sänds, så jag har suttit och letat och jag hittade det. Det sänds klockan 2.00 på kanal9 på söndag. Glöm inte att Prince och Paris kanske kommer upp och hämtar ett pris åt Michael. Kanske är det bara rykten, kanske är det sant. Efter som det sänds så sent så kommer jag tyvärr inte kunna se den live. Men kanske någon av er som kan och ska kolla? Då kan ni berätta för mig och dem kom och hämtade priset åt honom?

Lifetime Achievement Grammy


Michael Jackson två äldsta barn, Prince Michael Jackson, Jr, 12 år, och hans syster Paris Michael Katherine Jackson, 11 år, förväntas att delta i en Grammy Special Merit händelse Lördag natt, 30 Januari 2009, att godkänna en Lifetime Achievement Award för fadern. För närvarande är hans yngsta barn, som kallas Blanket, inte förväntas delta. Det hade varit rykten flytande som Michael Jackson's barn skulle delta i etapp hyllning planerad till söndag natt Grammy Awards sänds. Men det verkar som att inte vara fallet även om sista minuten-planer kan vara mycket instabil. Michael Jackson barn har inte inställt sig offentligt sedan hans offentliga minneshögtid i somras. Michael Jackson hyllningar och priset kommer sannolikt att bli mycket känslomässigt i helgen. Söndag natt en 3-D film han skapade för att följa "Earth Song" på sin konsert turné har premiär.

Källa: Top40 och Clip tipsade, tack! 

Dagens bild


Ser ni vem det är? Självklart är det Michael!

Vigselbevis såldes för 70,800


Popstjärnan Michael Jackson och Lisa Marie Presley's vigselbevis har sålts för $ 70.800 på en auktion. Dokumentet, som kan skryta med både stjärnor underskrifter, utfärdades till par efter en 15 minuters ceremoni den 26 maj 1994 i Dominikanska republiken, rapporterade contactmusic.com. Det gick under klubban på lördagen med en öppning pris på $ 27,000 och snabbt satte igång en budgivning krig som två samlare tävlade för objektet, du samlar 20 erbjudanden mellan dem. "Min fru och jag har samlat autografer och minnessaker sedan 1973. För några år sedan var vi bjuda på äktenskap som är undertecknat av Marilyn Monroe och Arthur Miller och jag ville inte missa chansen att äga den här. Vi var mycket glada över, "det anonyma vinnaren sagt. King Of Pop's mycket omskrivna äktenskap med Elvis Presley's dotter varade i två år.

Källa: Sify

Öppnar upp om Jackson


Han var Michael Jacksons läkare.Nu kommenterar Conrad Murray stjärnans död genom sin talesman.
- Han förstod att Michael Jackson hade ett antal väldigt ovanliga problem, säger talesmannen. 
Conrad Murrays utreds för sin eventuella inblandning i Michael Jacksons död. Genom sin talesman säger Murray att han inte kände till stjärnans problem när han tog jobbet som Jacksons läkare.
Det var först när han började som de blev uppenbara:
- Han förstod att Michael Jackson hade ett antal väldigt ovanliga problem, säger talesmannen Ed Chernoff till CNN.
Polisen har letat efter bevis för att Conrad Murray gav Propofol till Jackson.
- Jag har inga tvivel om att de inte kommer att hitta något, säger Ed Chernoff.

Källa: Expressen.

Köp hem Michael Jackson!


Michael Jackson-älskare? Nu har du snart chansen att handla en egen ”Jacko”.

Till sommaren kommer Michael Jackson att börja säljas i diverse affärer i Storbritannien. Nej, det är inget postumt påhitt från King of pop. Det handlar helt enkelt om att fyra olika dockmodeller av stjärnan som kommer att börja säljas. De två första släpps preliminärt till sommaren, medan övriga två modeller beräknas finnas till försäljning lagom till jul.

– Michael Jackson är en global ikon. Vi kommer att hedra honom genom att erbjuda en spektakulär och väldigt detaljerad produkt som kan inspirera fans, samlare och nya entusiaster, säger Lou Novak, vd för tillverkaren Playmates Toys, enligt The Australian.

Lou Novak vill inte avslöja hur Michael Jackson-dockorna kommer att se ut.

Källa: Aftonbladet.

"Dancing Inmates"


Den berömda "Dancing Inmates" från Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center, en maximal säkerhet fängelse i Filippinerna, behandlades nyligen ett besök av Michael Jackson lång tid koreografen Travis Payne och dansare Daniel célèbre och Dres Reid lära föreställningar av detta är det. Sony Pictures Fritz Friedman talar om USA TODAY's Mike Snider, "Vi trodde det skulle vara en bra idé att hylla MJ i samband med frisläppandet av detta är den genom att gå till Cebu och med Travis arbete med dansarna att skapa denna pjäs som är från filmen. "Tyvärr var det inte görs i tid för att gå på DVD och Blu-Ray-skivor, som är ute idag. Men Sony Pictures DVD kunde läggas upp här på YouTube.

Källa: Usatoday.

Vilken är din favorit?


Nu har Alice en tävling i sin blogg. Det är en tävling där ni läsare kan bestämma vinnaren. Det är vilken Michael Jackson blogg som du gillar mest. I hennes blogg står det några som du kan rösta på och denna blogg stod med. Jag blev jätte glad! Som jag sa, det är ni som bestämmer vinnaren. Gillar ni denna blogg? Rösta på bloggen här.

Avatar


Många har nog sett den filmen tror jag, själv har jag bara sett hälften, haha. Sen tänkte jag ju att många har gjrot en bild på sig själv till Avatar, så varför skulle inte någon fans göra en Michael Jackson Avatar? Jag lyckas hitta en på MJJ. Snygg eller hur? Jag älskar det. Vad tycker ni?

Love each other


Sprid vidare denna medelandet, så alla i världen får ta en titt.

Dagens bild


Alltid kul med en bild på dig själv på väggen, haha!

This is it faces of the world


Sony har lagt upp en chans för alla fans att delta i en unik video för Michael Jackson. This is it - faces of the world är fansens video för Michael Jackson. Videon fungerar precis som i Michael Jacksons minifilm för Black or white, där alla olika ansikten i slutet ändrar sig. Men denna gången är det fansens ansikten som kommer synas istället.

Se till att ladda upp ditt bidrag redan nu och delta i Michael Jacksons - This is it - faces of the world!
Klicka här!

Källa: Jacksonthrill, hittade den på Popkungen först.

Fall again


Låten finns med på Michael Jackson: The Ultimate Collection

Ville adoptera hennes barn


Michael Jackson ville köpa fjortonbarnsmamman Nadya Sulemans åttlingar.
– Först trodde jag det var ett skämt, säger Sulemans förre rådgivare och publicist Victor Munoz.

Men flera gånger ringde Jacksons rådgivare och tjatade – och till sist ringde han själv.

Nyheten om Nadya Suleman, 33, som födde åttlingar, toppade tv-sändningarna i början av året.

Suleman bad om hjälp för att klara sig ekonomiskt och som ett resultat av det blev hennes publicist och agent Victor Munoz fullständigt nerringd av människor, varav många var agenter för celebriteter som ville hjälpa till.

Nyheten om Nadya Suleman, 33, som födde åttlingar, toppade tv-sändningarna i början av året.

Suleman bad om hjälp för att klara sig ekonomiskt och som ett resultat av det blev hennes publicist och agent Victor Munoz fullständigt nerringd av människor, varav många var agenter för celebriteter som ville hjälpa till.

Källa: Aftonbladet.

Lenny Kravitz


I video är det Lenny Kravitz som pratar om när han och Michael diskuterar låten "Another Day".Som många av er vet så har Sony stoppat låten, jag vet inte riktig varför. Men för er som inte har lyssnat på den eller kanske vill ni ha hela låten? Ladda ner här. Neli tipsade mig om den sidan för ett tag sen, tack igen!

Dangerous live i München 1997


Jag älskar låten Dangerous. Den är så bra, fast det är ju alla hans låtar, haha! På videon sjöng han den live i München, Tyskland 1997. Så bra! Och så mycket publik han har, wow!

3-D Hyllning för Michael


Grammy-vinnare Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood, och Usher ska gå ihop, tillsammans med Michaels röst i bakgrunden, i en rörande hyllning till Jackson på den 52: e årliga Grammy Awards på Söndag 31 januari. Detta mycket speciella GRAMMY ögonblick kommer innehålla den aldrig tidigare sedda 3-D mini-filmen för "Earth Song", som skapades som mittpunkten i Michaels mycket efterlängtade-This Is It turné. Mini-filmen har aldrig tidigare visats för allmänheten i sin helhet innan detta GRAMMY ögonblick.

3-D filmen skapades för att stödja genomförandet av "Earth Song", en unik komposition och en nr 1 hit för Jackson. Sången har ett starkt tema om planetens framtid, och Jackson såg det som en unik möjlighet att leverera ett budskap till miljontals människor som skulle ha sett honom på turné.

Källa: Jacksonthrill [Mer info!].

Bytte namn till Omer Michael


Det händer efter att Omer har sörjde förlusten av popkongen med Jackson familj i USA sedan förra sommaren. VG Nett vet Omer Bhatti den 17 December förra året hade godkänt namnbytet i befolkningsregistret. Han ändrade då namn från Omer Jamal Omer Bhatti till Michael Bhatti. Det är inte första gången Omer byter namn. När han flyttade till Amerika och Michael Jackson's Neverland äventyr egendom med resten av familjen år 1997 ändrade han sitt namn från Omer Shahzad Bhatti till Joseph Michael Winther.

Källa: Vg.

Rasmus Karlsson


Han är en av Sveriges bästa  Michael Jackson imitatör eller kanske den bästa? Jag minns inte riktig. På videon kör han lite Smooth Criminal steg och några till. Jag tycker att han är riktig bra, inte så bra som Michael såklart. Det är svårt och imitera Michael och jag tycker att han klarar det ganska bra faktisk. Vad tycker ni?

Galna möbler till salu
Denna stol beställde Michael särskilt
till nära vännen Elizabeth Taylor.


Michael Jackson köpte soffor, stolar och bord till sitt engelska hus för mer än fem miljoner kronor.Innan möblerna hann levereras dog stjärnan.Nu kan kan de bli dina - om priset är rätt.
Michael Jackson beställde möbler från en italiensk möbeltillverkare för mer än 700 000 dollar, drygt fem miljoner kronor, innan han dog. Den extravaganta inredningen var till Foxbury Manor, det engelska gods där Michael Jackson tänkt bo under turnén "This Is It". Möbeltillverkaren säger nu till TMZ att de betalat tillbaka de fem miljonerna till Katherine Jackson och planerar att auktionera ut möblerna inom kort.

Källa: Expressen.

Dagens bild


Så fin. ♥

Behöver mer pengar


Michael Jacksons barn tycks ha ärvt sin fars smak för livets goda. Trots en dryg halvmiljon i månadspeng för barnen har inte farmor Katherine Jackson fått ekonomin att gå ihop, skriver Daily Star.

Därför har en domstol nu beslutat att utöka summan till totalt 660 000 kronor i månaden. Pengarna plockas från barnens arv från den avlidna superstjärnan och ska användas till dagliga utgifter, bland annat säkerhetsvakter och bilar med privatchaufförer.

Källa: Aftonbladet.

Giraffer kan ha dödats


En efter en dör Michael Jacksons giraffer. Nu misstänker polisen att de kan ha dödats med avsikt. Djurskyddsföreningen Peta har ansökt om att få ta hand om de återstående två girafferna – för att skydda dem. Michael Jacksons fyra giraffer flyttade från hans ranch Neverland till Banjoko naturskyddsområde i Page i Arizona 2007. Två av dem, JJ och Rambo, har dött under de senaste sju veckorna.
– Vi misstänker att någonting inte har gått rätt till. Det finns ingen annan förklaring till att de har dött. Nu pågår en utredning. Någon har gjort girafferna illa, de var friska, säger naturskyddsområdets grundare, Freddie Hancock till nöjessajten TMZ.

Källa: Aftonbladet.

Cute and funny moments


Hittade en kul video på youtube. Jag vet inte riktig om jag har lagt ut den här i bloggen men den är värd att kolla flera gånger. Det är lite blandat saker som de har klipp ihop och jag älskar det. Så kul och samtidigt söt!

Ny TDCAU musikvideo!


En ny musikvideo för They dont care about us ska premiärvisas på VH1 tisdagen den 19 Januari klockan 10:00. Videon är byggd på This is it filmen, hurvida det är nya klipp som kommer visas och om the drill är med, är i skrivande stund oklart.

Källa: Jacksonthrill.

Billy Gilman


Wow, den här killen kan verkligen sjunga! Jag älskar det! Låten heter Ben och han sjöng den på Michael Jackson 30th anniversary. Fick rysningar när han sjunger den, så bra! Publiken värkar gilla honom också.

Veckans fråga: 17/1 - 2010Vilken är den bästa musikvideo med Michael Jackson?


Mitt svar:
Svårt fråga, haha! Men jag har tänk lite på den frågan och kom fram till Thriller. Riktig coolt är den, fast jag var livrädd för den när jag var liten, det är jag nog nu också, haha!

Kandee Johnson


Kandee Johnson är en make up artist. När Michael Jackson dog så gjorde hon en video om hur man kan sminka sig som Michael, och det var hennes hyllning till honom. Jag tycker att det var riktig snygg. Erica tipsade om det här, tack!

Usb-minne med "This Is It"


Företaget Kingston Technology ska den 26 januri släppa ett usb minne för Michael Jackson älskare, minnet innehåller även filmen This Is It. 

Du kan köpa den här.

The girl is mine


The girl is mine är en låt av Michael Jackson och Paul McCartney. Låten är skriven av Jackson och Quincy Jones, och finns med på Jacksons album Thriller som släpptes 1982. Låten släpptes som singel samma år.

"The Girl Is Mine" fick mycket kritik när den släpptes, då många ansåg att Jackson och Jones hade skrivit en låt för den "vita publiken". Men trots detta placerade sig låten högt på topplistorna världen över. Låten låg tvåa på Billboard-listan i USA, och nummer åtta i Storbritannien.

"The Girl Is Mine" spelades in 14-16 april 1982 i Westlakes Studios, Los Angeles.

6 nya videoklipp


Sony har släppt hela 6 nya videoklipp från de kommande DVD/BluRay utgåvorna av This is it. Klippen visar bla en del av kläderna som Michael skulle använda under turnen. I ett av klippen, de första (se nedan), sitter Michael och äter vid ett bord och diskuterar med Kenny Ortega. I klippet ser man väldigt tydligt att Michael verkligen var tillbaka. Klippet skulle lika gärna kunna vara från Bad eller Dangerous tiden. Ta del av videoklippen nedan!

Klicka på nummeren för att se videoklipperna!
Kolla på video nummer 1.
Kolla på video nummer 2.
Kolla på video nummer 3.
Kolla på video nummer 4.
Kolla på video nummer 5.
Kolla på video nummer 6.

Källa: Jacksonthrill.

Never can say goodbye


Amerikansk dokumentär från 2009. Dokumentären firar och hyllar den legendariske King of Pop, och kastar ljus över Michael Jacksons liv, musik och arv. Vi får gå husesyn i det berömda Holmby Hills Estate, där han tillbringade sina sex sista månader i livet, samt höra personliga historier från personer som kände och älskade honom.
Och det visas på kanel6 söndagen den 24 januari klockan 11:40!

Kostymen från "This is it"

This is it, turnen som aldrig blev av hade blivit det största inom musikens historia. Under CES 2010, visade Sony upp Michael Jackson’s Thriller kostym (designad av Zaldy), förvarad i en glasmonter. Kostymen var meningen att bäras av Michael under turnen för This is it.

Källa: Jacksonthrill.

Ett nytt "Neverland"


I Gary Indiana har man planer på att bygga en nöjespark som kommer att likna MJ: s Neverland Ranch som en hyllning till Michael Jackson.

Parken kommer att innehålla en golfbana, museum, 300-rums hotell, en Performing Arts Center, och en berg-och dalbana som kommer att heta "Thriller ride". Odi Anderson, parkens verksamhets agent sa: "Vi kommer att börja bygga anläggningen i år. Vi har bestämt ett visst datum och datumet är knutet till en speciell Michael Jackson händelse!

Källa: Jacksonthrill.

Michael Jackson and Lisa Marie Interview


Dålig kvalite, jag vet.


Det är en intervjuv med Michael och Lisa Marie när de var gifta. Jag vet, det är dålig kvalite men lyssna bara, eller kolla om ni vill. Finns mer delar på youtube! 
Är det bara jag som tycker att hon såg mycket "avllarlig" ut där eller hur man ska säga det? Michael är glad som alltid.

Några favoriter

Postad Bild


Några av mina favorit bilder med Michael. Kolla på på honom, så glad han är och gladare kan man inte bli av den. Så lycklig glad han ser ut på bilden! Så glad är han säkert i himlen.

Janet var en zombi


Visste ni att Janet var en zombis i Thriller, en av de i alla fall. Det visste inte jag. Matilda sickade in en sida som man kan se att vilka som är med i videon och lite till. Klicka här för att komma dit. Alltid kul och veta sånna här saker. Vet ni något mer? Tipsa!

Vill bli jätterobot


En 15 meter hög Michael Jackson-robot med laserljus strålande ur ögonen, det hoppas sångaren själv på, om han som det nu sägs, bosätter sig i Las Vegas, skvallrar New York Daily News.
Tanken är att roboten ska stå i ökensanden utanför staden och att inflygande turister ska få laserstrålarna ur Jacksons ögon som ett första landmärke, enligt Mike Luckman. Luckman som är en välkänd konsult i branschen har skissat på idén kring såväl robot som scenshow och fått Jacksons gillande.

I scenshowen är det tänkt att publiken ska kunna fjärrstyra ett jättelikt interaktivt spel med "cyborgs" (mänskliga robotar). Det ryktas också att Paul McCartney eventuellt skulle vara intresserad av att investera i showen.

Eftersom Michael Jackson fortfarande äger 25 procent av Beatleskatalogen efter att ha sålt hälften av sin tidgare andel till Sony finns möjligen en ömsesidigt intressant affärsmöjlighet för båda att förhandla kring.

Källa: DN.

Michael Jackson mobil


Mobilen är en hyllning till Michael Jackson. Vill du ha en sånt får ni resa hela vägen till Kina för att köpa en. Men om ni frågar mig så är inte den så jätte snygg, den är ganska okej. Det är vad jag tycker. Vad tycker ni?

Ville jobba med Lady GaGa
Avslöjandet kommer från en video den December 30 på YouTube genom Amsterdam-baserade producenten/skådespelaren Raffles van Exel, som frågar Payne som konstnärer MJ var intresserade av att samarbeta med före hans död i juni förra året. "Jag gav honom en kort önskelista [möjliga samarbetspartners] och han var, "Visst kan de alla komma, så länge deras scheman tillåter och det är inte för mycket problem för dem," "Payne sa att Michael Jacksons ödmjuka svar på en antydan om att han når ut till andra konstnärer att arbeta med honom på This Is It-serierna i London. "Självklart har jag föreslagit Janet naturligtvis Whitney Houston. Diana Ross och Mariah Carey vi pratade om. Vi pratade om Missy Elliott. Vi pratade om Usher, naturligtvis. Vi pratade om Justin [Timberlake], Celine Dion. Sting, Seal, Bono, Tina Turner. Vi pratade om alla dessa människor som jag tyckte var coola, men att han tyckte om."
Då sa Payne att han frågade Jackson om det var någon annan som han ville nå ut till. "Han fortsätter," Lady Gaga ". Jag går, "Verkligen?" Han säger, "Ja." Han är den som verkligen fick mig att komma in i henne. Bokstavligen Han sa, "Du måste få in henne. Hon är bra." Så började jag lyssna på hennes musik mer och går på YouTube och tittade på hennes föreställningar, och jag tänkte, "Han har rätt." "

Källa: Mjjcommunity [läs mer].

Veckans fråga: 10/1 - 2010Vilka är Michaels närmaste vänner?

Whitney Houston tribute


Här är en hyllning från Whitney Houston från Moskva, Ryssland. Där sjöng hon Man in the mirror och sa riktig fina ord till Michael. Jag älskar det. Vändlig fin.

Visning av Opus boken!


Det är många som väntar på den officiella Michael Jackson Opus boken att levereras. Men för några få lyckligt lottade fans i Sverige har boken redan kommit. Valentina en trogen besökare av jacksonthrill fick Opus boken levererad hem igår och i en exklusiv video för jacksonthrills besökare, visar hon upp boken, från början till slut!

Källa: Jacksonthrill.

Dagens bild


En riktig glad bild med Michael och Bubbles! Blir man inte glad av det? Det blir i alla fall jag.

Utredningen är klar


LAPDs utredning om Michael Jacksons död är nu klar och fallet kommer gå till distriktsåklagaren inom några veckor, säger law enforcement sources.
Man har nu även sagt, att Dr. Conrad Murray säkerligen kommer att ställas inför rätta för MJs död.

Våra källor säger att kriminalare färdigställde sina undersökningar sent förra månaden, och att fallet formellt kommer att presenteras för "Los Angeles County District Attorney" så fort som det tillåts. Enligt rapporter visar det sig att presentationen kommer dra till sig en ganska stor publik. Ett antal medlemmar från både LAPD och distriktsåklagarnas kontor kommer närvara, och hitta ett datum när alla kan. Men man har sagt att det kommer hända inom loppet av bara några veckor.


Källa: Jacksonthrill [läs mer].

Working day and night live i Bucharest


Det var just denna konser då jag faktisk, för första gången hörde denna låten och jag älskar det. Det var så bra! Älskar också hur den framförs live, gitarrsolo, Michael, skrikande publiken, dansarna, ja, allt.

"Tack, alla fans!"


"Barnen röda av allt stöd".
Runt midnatt svensk tid kom ett skriftligt uttalande från Michael Jacksons familj.

– Forsätt sprida hans budskap, för det hade han velat att ni skulle göra, var bland annat budskapet i det känslofyllda uttalandet.

Det publicerades på people.com och riktade sig till stjärnans fans.

– Vi vill tacka alla hans trogna supportrar och lojala fans världen över som Michael älskade så mycket, skriver pappa Joseph Jackson å sin familjs vägnar.

Han berättar om familjens sorg efter den oväntade förlusten.

– Vår älskade son, bror och trebarnsfar har gått bort så oväntat på ett tragiskt sätt och alldeles förtidigt.

Källa: Aftonbladet [Nyheten från den 28/6].

Sony släpper PS3 This is it box


Sony planerar att släppa en ny japansk PlayStation 3 box baserad på Michael Jackson. CrunchGear rapporterar att Jacksons enorma status i Japan och nära relation med Sony sporrat på nya "This Is It" boxen som landar i butiker i Japan den 27 januari 2010. I boxen medföljer filmen i BluRay format.
Hurvida boxen, som kommer kosta ca 2600 kr, kommer släppas utanför den japanska marknaden är i nuläget oklart.

Källa: Jacksonthrill.

Sony stoppar "Another Day"


Den osläppta låten med Lenny Kravitz och Michael Jackson vid namn, Another Day, läckte ut i helgen i form av ett snipp. Enligt Sony ska låten inte ha varit meningen att läcka ut och inte ens se ljuset av dagen. Sony jagar nu runt på Internet för att försöka plocka ned låten, vilket kan bli väldigt svårt då fans redan hunnit ladda hem den. Enligt radiostationer i USA som redan spelat hela låten ska det vara Sony som läckt ut låten med vilja.'

Källa: Jacksonthrill.

SVT1 22.35 - 00.00


Jag fick nyss ett tips från Fiona om att Michael Jackson - 30 år som artist visas idag på SVT1. Så om ni missade Oprah Winfrey show om Michael idag som jag [haha], så kan man alltid kolla på Michael Jackson - 30 år som artist. Tack för tipset!

Månkrater får Michaels namn


På måndagen beslutade den internationella organisationen Lunar Republic Society att hedra den nyligen framlidne superstjärnan Michael Jackson med att ge en månkrater hans namn.
Det är den 22 kilometer breda och 650 meter djupa kratern Posidonius J i Mare Serenitatis (Klarhetens hav, ett av gubben i månens "ögon") nordöstra delar som från och med nu heter Michael Joseph Jackson. Den ligger på månens framsida och kan alltså ses med teleskop från jorden.
Alldeles intill ligger ett 1.200 hektar stor del av Lacus Somniorum (Drömmarnas sjö) som Moonwalk-mannen själv mutade in för fyra år sedan för 32.880 dollar. Michael Jackson är en av de som gjort störst anspråk på månens yta, då han också har ett stycke av Mare Vaporum (Ångornas hav) mitt på månens framsida.

Källa: DN och Clip tipsade, tack!

Lika populär


Ni kanske inte kommer ihåg den här tävlingen? Det är ju där ni ska rösta på den populäraste Michael Jackson bloggen. Jag vill säga tack till alla er som röstade på den här minnenbloggen! Jag kom delad förstaplats. Den andra bloggen som van var Popkungen, grattis! Tack igen till alla som röstade! Åh, vad glad jag är nu!

FBI bevakade Michael i 10 årMediahungriga terrorister planerade attackera Michael Jackson i samband med rättegång 2004 då stjärnan anklagades för sexövergrepp mot en pojke.
Polisen var rädd för att de skulle utnyttja medieuppmärksamheten och i samband med rättegången utföra en attack - och begärde därför hjälp av FBI, skriver Fox news.
Det framgår av FBI:s hemliga dokument om Jackson som blev offentliga i går [22/12 - 2009]. FBI hade koll på stjärnan i tio år och gjorde två utredningar om honom.

Källa: Expressen

Fantasi


Zlatnidijamant bloggen har kommit på en jättebra idé och det är att alla ni ska [om ni vill såklart] berätta era fantasi med Michael. Alla fans har väl fantasi om honom? Skriv och berätta!
En av min fantasi är att få träffa honom, bli bästa vän med honom, ni vet? Vara med honom hela tiden och har kul med honom och hans familj. Jag har många fler men jag orka inte skriva upp alla, haha! Skriv hur mycket ni vill. Alltid kul att läsa.

In the back


In the back är en låt av Michael Jackson. Den kom inte med i "HIStory" och skulle egentligen komma med i "Blood On The Dance Floor/HIStory In The Mix" men blev ersatt av "Superfly Sister". Låten släpptes senare i "The Ultimate Collection".

Hollywoods vildaste varulv?


Om du tycker att Michael är den vildaste varulv så ska du rösta på honom. Allt du behöver göra är att klicka här så kommer du till sidan där du kan rösta på honom. Michael leder just nu, men Taylor Lautner är inte så långt efter. Rösta på Michael!

Paul Anka uppträder "This is it"


Här sjunger Paul Anka låten "This is it" den 19 november 2009. Jag tycker att det är riktig fint. Men det känns lite kostig att gör det nu istället för innan, då han och Michael skrev den låten. Gör han det för att han vet att filmen "This is it" sålde rekod och ville ha lite pengar, eller bara hylla?
Många har också skrivit att de får gåshud när de hör det här. Att Michael är där någonstans och sjunger, för att de tycker att det inte låter samma som i filmen. Jag vet inte riktig om detta, för jag inte hör riktig men jag ska lyssna igen. Vad tror ni?

Källa: Jacksonthrill.

Oprah remembers Michael Jackson


Amerikansk pratshow från 2009. Oprah minns Michael Jackson, och visar klipp från en liveintervju från 1995. Säsong 24. Del 967. Producerat år 2009. Medverkande: Michael Jackson.
Det är en av mina favorit intervju med Micheal så jag ska nog kolla, om jag har tid. Det visas på TV3 den 7/1, allså på torsdag, klockan 13.15. Ska ni kolla? Fast om ni inte har tid just den dan kan ni kolla på den nu här. Det är nog hela den programen som kommer sändas på TV3.

"Thriller" går till historien


Michael Jacksons "Thriller" från 1983 ska nu officiellt ingå i det nordamerikanska kulturarvet. Den blir första musikvideo att läggas till USA:s kongressbiblioteks filmarkiv, skriver amerikanska medier.
En annan film som nu hamnar i arkivet är Sidney Lumets "En satans eftermiddag" från 1975 med Al Pacino i huvudrollen.

Källa: SvD.

Kai Chase pratar om Michaels sista dagar


I videon är det Kai Chase som pratar om Michael sissta dagar. Hon var Michaels persoliga kock. Man får verkligen veta lite mer än innan om lite olika saker tycker jag. Så kul att hon fick en IPhone av Michael för att barnen sa till Michael att hon hade Walkman mobil, haha, så söt! De gör massa fina kort till henne också. Fiona tipsade, tack!

Näsa var försvunnen


När Michael Jackson låg på bårhuset i Los Angeles var hans näsa försvunnen, rapporteras i amerikanska medier.
I stället för näsa var det bara ett svart hål, enligt ett vittne som sett kroppen på obduktionsbordet.
Popstjärnan hade opererat sin näsa minst ett halvdussin gånger, menar experter.
Den sensationella uppgiften om Michael Jacksons saknade näsa kommer från ett vittne som såg kroppen i bårhuset - och har beskrivit sina intryck i ett reportage om stjärnans sista dagar i nya numret av Rolling Stone.
Enligt Eric Bates, redaktör för tidningen, var popstjärnans näsa så illa tilltygad att han tvingades använda en näsprotes.

Källa: Expressen [läs mer].

”Han strålade av glädje”


Michael Jackson kollegor om hans sista kväll i livet. Kvällen innan Michael Jackson dog repeterade han inför sin storslagna comeback. Då syntes enligt hans kollegor ingenting av det som komma skulle.

– Han strålade av glädje. Dansade och tränade, säger Kenny Ortega, showens regissör.

Mitt på dagen i torsdags slutade Michael Jacksons hjärta att slå. Knappt tolv timmar tidigare var han pigg, kry och glad enligt hans kollegor.

Källa: Aftonbladet.

Ny design!


Japp, nu har Mjackson en ny design. Det kanske inte blev så bra som den förra men jag kände bara för en ny design ganska länge nu. När Victoria sickade in ännu en fin header tänke jag: Nu är det dax för en ny design. Tack för header Victoria! Så fina header du gör! Designen är inte riktig klar än men det ska jag fixa, inte dag men snart. Vad tycker ni om den nya design hittills?

Another Day


Här är ett exklusivt klipp på 1:28 minuter på en helt ny Michael Jackson låt kallad "Another Day" feat Lenny Kravitz. Låten var inspelad strax före Michaels död.

Källa: Jacksonthrill.

Sänds i Sverige

 

Rebbie har frågat Jodi Gomes (producent av Jacksons a family dynasty) om ifall showen sänds i Skandinavien (den sänds tydligen i Norge). Och hon svarade att Rebbie skulle skriva till A&E (kanalen den sänds på) och be de sända den här i Sverige också, och att showen kommer komma ut på DVD det här året. Åh, vad glad jag blev när hon skrev om detta till mig. Hon bad mig och skriva det här i bloggen så ni också får veta. Jag längtar verkligen, gör inte ni det?

Veckans fråga: 3/1 - 2010Har du sett Michael Jackson live?


Mitt svar:
Nej, tyvärr. :(

I topp på Google

Google har nu släppt en lista över de mest populära sökorden under 2009. Michael Jackson toppar listan över de ord som ökar snabbast, men i Sverige är det Spotify som är det mest populära sökordet. Andra populära sökord är bland annat Facebook, Twitter och Windows 7.

Källa: Apollo.

Happy New Year!

 


Första inlägg efter ny år! Hoppas att ni har haft det bra och att det kommer bli ett bra år för alla, även Michael i himlen. Undar hur det kommer vara här på joden? Ett år utan The King of Pop, Rock and Soul, hur ska vet här gå? Vi får se. Har ni några "nyårslöften" eller något? Lite nyfiken, haha. Happy New Year!

RSS 2.0
>
> >