Nytt Jackson album i November


Postumt album med 10 aldrig tidigare hörda låtar från The King Of Pop kommer att släppas i november. Jackson lämnat hårddiskar fyllda med tidigare outgiven musik. Thriller Hitmakarens förre manager Frank DiLeo uppskattar att det innehåller mer än 100 komletta och outgivna låtar.

Spåren förväntas ingå i kommande release, med sånger som Jackson spelade in på toppen av sin karriär på 1980-talet. DiLeo berättar för RollingStone.com, "Det finns ett par låtar vi spelade in för Bad albumet som vi var tvungna att inte ha med på albumet som bara sensationella.".

En talesman för dödsboet bekräftar den nya skivan blir den första i en 10-projekt, sju-års kontrakt värt $250 miljoner euro [166.700.000 kronor] som Jackson egendom exekutorer tecknats med Sony Musics chefer i mars.

Affären kommer också att omfatta återutgivningar av Jacksons klassiska album, ny greatest hits-samling, en DVD-samling av King of Pop's musikvideor och ett eventuellt samarbete med cirkus trupp Cirque du Soleil.

Källa.

Nya Michael Jackson dockor


Playmate Toys har planerat på att ha premiär på sina Michael Jackson samlarföremål som en del av Diamond Comics displayen på San Diego Comic Con, juli 21-25. Företaget har nyligen skrivit avtal med Bravado för att skapa en linje av samlarobjekt som bygger på King Of Pop.

Tom Bennett, VD för Bravado, säger: "Vi är glada att vår framgångsrika linje av Michael Jackson samlarprodukt/minnessaker genom att arbeta med innovativa team vid Playmates Toys. Denna nya serie firar man Michael omisskännliga stil, oersättliga talang och hjälper att hedra och bevara arvet som Michael Jackson.

"Den första utbyggnaden är en 10" skala samlarprodukter baserat på Billie Jean. Stor omsorg som varit vidtagits för att fånga Michael likhet och legendariska mode känsla, fånga den fantasifulla kläder bärs i kortfilmen. Den andra 10" samlarprodukter tas från de mest välkända musikvideo genom tiderna, Thriller, komplett med den berömda röda jackan. Båda dessa samlarobjekt är griffeltavla att starta hösten 2010. Ytterligare stilar kommer att följa.

Källa.

Varför jag köte "The glove"


Tracy Morgan älskar Michael Jackson så mycket, att han köpte en av Michael Jackson's handskar för $14.000 på en auktion. Kan du gissa vad aktivitet Tracy använder handske för?

Källa.

Nyfödd noshörning med vit "handske"

Bild


Rubriken i artikeln är lite fånig, men artikeln är ganska rolig ändå. Det är en liten nyfödd noshörning som föddes med ena frambenet utan pigment, så artikeln skojar lite om att det är som Michael Jacksons handske. Jag tyckte det var ganska sött! Michael älskade ju djur så han hade nog tyckt att den här noshörningen var himla cool!

Källa.

Jerkins ger ut ny Michael album


Superstar producenten Rodney "Dark Child" Jerkins, som arbetade med The King Of Pop på hans senaste album "Invincible", avslöjar att han kommer att släppa en ny Michael Jackson album som innehåller outgivna låtar.

I en intervju nyligen med VladTV.com, sade Jerkins att han har en hel del outgivna spår och han planerar att släppa dem som en hyllning till Jackson. Spåren är förmodligen sånger som inte kom med på "Invincible" CD:n. Jerkins påpekade att han inte har fått officiell beslut ännu, men att projektet kommer snart.

"Du vet att det finns mycket byråkrati, men det är definitivt kommer att hända."

I intervjun Jerkins pratade om hur det var att jobba med Jackson och sa att kungen av Pop faktiskt hade en enorm roll i undervisningen honom om utgivning av musik.

Källa. [Läs mer!]

"Mår inte så bra"


Katherine Jackson gick för ett tag ut sedan i en intervju och berättade att hon "inte mår så bra", efter att Michael dog - i själva verket har sångarens mor varit ett känslomässig vrak och saknar sin son Michael för varje dag som går.

Katherine berättar att: "Inte en dag går utan att jag inte tänker på min son."

Källa.

Får en plats hos Dance Hall Of Fame


Michael Jackson kommer att hedras med en blommig hyllning när han är inkallad till Dance Hall of Fame på National Museum of Dance i Saratoga Springs, New York den 10 augusti. Tjänstemän kommer att skapa en permanent blomsterträdgård vid anläggningen för att hedra hans minne.

Källa.

Thriller hörlurar


David skrev till mig om dessa hörlurar på mitt bloggsvar och ville att jag ska skriva det i bloggen. Självklart gör jag det! Jag har sett de innan och gillar verkligen den, fast jag vet inte om jag skulle gå runt och lyssna på musik med den, men jag skulle inte ha något emot att ha den hemma, haha!

CDON hyllar fortfarande...

Ni vet väl att CDON fortfarande hyllar Michael Jackson? Det är jättekul att de gör det! Som det står som beskrivning, så har de nya Michael Jackson T-shirt hela tiden, och det är sant. De är sjuk snygga också och vissa är ganska blilliga, enligt mig då, haha! Det finns också andra Michael Jackson saker där. Klick här för att komma dit!

Stoppades av MJJ Productions


Justin Biebers musikvideo till låten ”Baby” är inte längre tillgänglig på YouTube på grund av ett upphovsrätt yrkande från MJJ Productions. Michael Jacksons produktionsbolag påpekar att Justins video ”Baby” är en direkt rip off av Michaels video ”The Way You Make Me Feel”. Enligt källor har MJJ Productions även hotat att stämma Justins ansvariga för plagiatet och YouTube om videon laddas upp igen. 

Såhär ser det ut om man söker på Justin Biebers video ”Baby” på YouTube:Källa.


Det som är lite konstig är att det fortfarande går att kolla på videon? Justin har också sakt att videon till "Baby" var inspirerad av "The way you make me feel".

"Michael" scener i Rush Hour filmerna
Jag är en ganska stor Rush Hour fan och älskar verkligen Chris Tucker och Jackie Chan. I några scener i filmerna så imiterar [eller vad man nu ska säga] Chris Tucker Michael Jackson lite. Han sjöng låten "Don't stop till you get enough" och dansade lite i Rush Hour 2 och i den tredje filmen ser man honom dansa Michael Jackson moves.

Men in black II på TV4


Jag skrev att för ett tag sen att Michael Jackson är med i filmen "Men in black II", i alla fall en liten stund. Nu på lördag så kommer filmen visas på TV4 klockan 21.00 - 23.10. Ska du kolla? Det ska nog jag.

Handling:
För fyra år sedan avvärjde agent J och agent K på den hemliga byrån MIB en intergalaktisk katastrof tillsammans. När agent J utreder ett rutinärende uppdagas en djävulsk komplott iscensatt av den onda rymdvarelsen Serleena. Agent J inser att deras enda hopp är att återinsätta den pensionerade agent K i tjänst. Problemet är bara att K:s minne är raderat och han minns ingenting av sin tid på byrån. Åldersgräns 11 år.

Tack för tipset Nadia!

Neverland, ny nöjespark?


Tjänstemän kollar in Michael Jacksons dyrbara egendom Neverland och ideén om att förvandla Neverland till en nöjespark. Även fast stora delar av alla attraktioner var sålde långt innan Michael dog och de flesta andra efter hans bortgång så ser köparna en stor vinst att köpa marken då det kommer locka fans från hela världen som vill besöka Neverland. Även fast Neverland kommer innebära stora inkomster så kostar det att köpa loss egendomen. Neverland kostar mer än The state of California har råd med. Neverland skulle kosta hela 100 miljoner dollar! Så just nu ser det ut som det blir kvar i Jacksons händer men detta är nog inte det sista vi hör om idéen!

Källa.

The cutest and funniest moments


Jag sökte efter roliga video med Michael och hittade denna. Tycker att den är riktig kul. Speciellt i slutet då de visar hans skratt vid olika tillfälle. Man kan inte låta bli att skratta då.

MJ is in our heart and our minds


Fick en kommentar från Louise där det stod att hon och Cybéle har skapat en grupp på Facebook om Michael Jackson och den heter "MJ is in our heart and our minds". Går med du också!

Justin Bieber pratar om Michael


Här är en video där Justin Bieber pratar om Michael Jackson. Han fick frågor som: Vad är det första du tänker på när du hör Michael Jackson? Vilken/Vilka är dina favorit låtar med honom? Varför inspirerar honom? Sånna saker. Ni får helt enkel se.

Veckans fråga: 19/7 - 2010Vilken år kom albumet Thriller ut?

Citat


Success definitely brings on loneliness. People think you're lucky, that you have everything. They think you can go anywhere and do anything, but that's not the point. One hungers for the basic stuff.

~ Michael Jackson.

Vill få Bubbles att prataMichael Jacksons apa Bubbles var en av sångarens bästa vänner. Men bristen på samtal störde stjärnan. Det ville han ändra på, påstår tidningen News of the World. Enligt tidningen ska Michael Jackson ha varit övertygad om att de två förstod varandra men också varit frustrerad över att de inte kunde föra ett riktigt samtal.

– Michael ville alltid veta hur han skulle kunna få Bubbles att prata, säger Michael Jacksons syster La Toya till News of the World.

Därför ska superstjärnan ha hört av sig till flera halsexperter för att få hjälp att operera in stämband i apan.

– Michael ville ge honom stämband och frågade läkare: ”kan jag operera honom så att jag kan få veta vad han tänker?”, säger La Toya.

Någon operation blev det dock aldrig och enligt tv-veterinären Emma Milne hade det ändå inte fungerat.

– Chimpanser kommunicerar med ansiktsuttryck. Och operationen hade troligtvis dödat honom, säger hon till News of the World.

Källa.

Fansen förstör Neverland och Forest Lawn!


Fansen väljer att köpa blommor, nalle björnar, bilder m.m. som de sedan tar med sig till Neverland och Forest Lawn, men nu har fansen tagit hyllningarna till ett steg som är olagligt. De har börjat använda murarna till Neverland och gravar och väggar på Forest lawn för att skriva deras hälsningar till King of Pop. De är kärleksfulla medelanden men det är även vandalism! Detta har gått så långt att de arbetande på Forest Lawn nu funderar på att spärra av Forest Lawn för fansen vilket då innebär att fansen inte länge kan komma nära sin hjälte.

Källa. [Läs mer!]

Ökad förvirring om Jacksons död


Sent i lördags, med repris igår eftermiddag, visade SVT1 dokumentären ”Michael Jackson – gone too soon”, med anledning av ettårsdagen av legendarens bortgång.

Det är ingen lätt uppgift att, med så liten tidsdistans som ett år, nyktert skildra en person som förändrat popmusiken. Ännu svårare är det när personen råkar vara Michael Jackson, som var så mycket mer än sin musik.
Och uppgiften lyckades inte den här gången heller. Journalisten bakom filmen, Ian Halperin, slår redan i inledningen fast: ”Jag förutspådde Jacksons död ett halvår innan han dog”.
Och samtidigt försvann filmens hela trovärdighet.

Källa. [Gammal nyhet!]

3-åring hyllar


Här är en liten hyllning från en 3-åring tjej. "Speechless" är hennes favorit och hon sjöng låten till Michael Jackson efter fem eller sex veckor sen Michael's bortgång. Tack för tipset Louise!

Rösta på en MJ låt och vinn priser!


denna sidan kan du går in och rösta på Michae Jackson låtar och skriva t.ex varför du valde den och vad den betyder för dig. Finna inte låten på sidan så kan du lägga till den låten själv!

Tack för tipset Linnea!

Höjd säkerhet vid mausoleum


Polisen har rustat inför årsdagen av Michael Jacksons död. Tusentals fans förväntas i dag anlända till graven för att hedra popstjärnans minne. Det är i dag ett år sedan "King of pop" avled i sitt hem. Nya säkerhetsregler ska skydda Michael Jacksons mausoleum på Forest Lawn-kyrkogården.

Fansen kommer få promenera till stjärnans mausoleum, de har möjlighet att lämna blommor, men därefter måste de lämna kyrkogården. Enligt norska NRK får säkerhetsvakterna föra bort alla som uppehåller sig vid popstjärnans grav. Den lokala polisen har stängt av gatorna i närheten av kyrkogården. Försäljning av souvenirer är inte heller tillåtet, rapporterar LA Times.

Polisen i Los Angeles träffade familjen Jackson redan för två månader sedan för att göra upp en plan inför årsdagen. Michael Jacksons familj medverkar på en minnesceremoni på hotellet Beverly Hills Hilton på lördag där flera stora stjärnor uppträder, uppger NRK.

Källa. Hittade nyheten hos Popkungen. [Gammal nyhet!]

Snowball's tribute


Även djur älskar Michaels låtar. Snowball gjorde en hyllning till honom. Jag vet att det är gammal video men det är så söt!

Vaknade till Jackson


En skadad oroade inför tävlingen och Usain Bolt bytte distans bara dagar innan tävlingen. 9,82 sekunder senare var alla frågetecken uträtade efter en ny uppvisning av superstjärnan.

– Jag kände mig lite sömnig innan men de spelade Billy Jean och då kom jag igång, säger Bolt till SVT.

Två dagar innan Diamond League-tävlingen i Lausanne meddelade Usain Bolt att han inte skulle komma till start på 200 meter. En skadad hälsena spökade men 23-åringen hoppades ändå kunna springa halva distansen 100 meter.

Alla ögon var som vanligt riktade mot Bolt när han dansade in på banan inför kvällens start. Men det fanns också många frågor och en viss oro för hur det egentligen stod still med världsstjärnan. Men efter bara några meter av loppet var alla tvivel som bortblåsta. Bolt drog snabbt ifrån övriga fältet och joggade sedan i mål på tangerat världsårsbästa 9,82.

– Tiden är precis vad jag ville ha. Min fot är okej, jag är i bra form och det här förbättrar mitt självförtroende, säger Bolt.

Källa. [Läs mer!]

7 miljarder rikare


Snart har det gått ett år sedan Michael Jackson dog. Men han fortsätter att tjäna stora pengar från andra sidan graven. Närmare bestämt 1 miljard dollar. Den 25 juni 2009 avled världens största popstjärna i sitt hem i Los Angeles.

Snart ett år senare fortsätter spekulationerna kring Michael Jacksons död och kvarlämnade familjs öde. Dessutom fortsätter hans egendom att håva in pengar. Amerikanska Billboard uppskattar intäkterna att vara omkring 1 miljard dollar, alltså nästan 7,7 miljarder kronor. Mer än 30 miljoner musikenheter (album, downloads) har sålts världen över och även ringsignaler och biljetter till den inställda London-konserten genererar massvis med pengar.

Källa. [Läs mer!]

Dagens bild


Denna bilden ser han ut och ha riktig kul, Lisa Marie också!

"Hennes fel att Michael dog"


Joe Jackson, popkungen Michael Jacksons pappa, lägger skulden för Michaels död på hans mamma, Katherine Jackson. Anledningen är att han tror att hon kunde ha förhindrat sonens missbruk av receptbelagda mediciner.

Joe talade ut i en intervju med den brittiska ridningen News of the world häromdagen och berättade om hur han bad Katherine att tala med Michael om hans personliga problem och att hon skulle hjälpa honom att reda ut dem. Men han påstår att hon vägrade att genomföra hans begäran och anser därför att anledningen till att han inte är vid livet idag delvis beror på att hon inte hjälpte Michael.

- Katherine grät konstant efter hans död. Men jag kramade henne inte för jag var arg över att hon grät. Jag sa ”om du hade lyssnat på mig så skulle Michael fortfarande varit vid livet”. Jag tänkte på alla de gångerna som jag bad henne om hjälp för jag visste att det inte var något som stämde. Jag är förbannad på henne. Hon kunde ha gjort skillnad, berättade Joe för News of the world.

Joe Jackson ångrar även att han själv inte hjälpte Michael mer än vad han gjorde.

Källa.

Dålig uppslutning vid graven


De väntade sig tusentals sörjande fans och kravallscener vid Michael Jacksons mausoleum utanför Los Angeles. Helt i onödan visade det sig. På morgonen hade endast ett 30-tal samlats.

Stränga säkerhetsregler, vakter och polisavspärrningar. Inför årsdagen av Michael Jacksons död rustade man för kravallartade scener vid stjärnans grav på kyrkogården Forest Lawn i Glendale utanför Los Angeles. Men när kyrkogården öppnade på fredagsmorgonen hade endast ett 30-tal fans samlats utanför portarna, skriver Los Angeles Times.

Hårt bevakade av både polis och media väntade den samlade skaran tålmodigt på att bli insläppta. Väl inne vallades de utmed flera avspärrningar och fick lämna över sina blommor, gåvor och hälsningar till personal innan de ombads lämna platsen. Enligt Los Angeles Times var många besvikna på det begränsade tillträdet.

Källa. [Läs mer!]

Michael Jackson - After Life
Dokumentären heter Michael Jackson - After life och är en bra dokumenär där människor som jobbat och kännt Michael Jackson i flera år pratar ut om Michael och en av dom är Michael Lee Bush som var Michaels kläddesigner i över 25 år och han sydde de flesta kända outfits till Michael t.ex Goldpantsen . Den andra är Karen Faye som var Michael's sminkös och har jobbat lika länge som Michael Lee Bush för Michael. Dokumentären är 84 min lång och innerhåller intervjuer med Karen faye och Michael lee busch och andra människor som varit inblandade i MJ´s liv. Dokumentären berättar både om MJ liv och om Murray och Michaels död. Dokumentären är riktigt bra och respektfull mot både Michael och hans familj och fans! Så tummen upp för den här dokumentären!

Om ni bara vill se intervjuerna med Karen Faye och Michael lee Busch så kan ni kolla på de där videon där uppe. Om ni vill se hela dokumentären som är 84 min så klickar här. Länken är från en kinesisk hemsida så det kan eventuellt ta ganska lång tid att ladda om ni har otur. Men sen går det att kolla på hela klippet utan några större problem. Det är ingen länk som ska laddas ner utan hela dokumentären finns på deras hemsida.

Källa.

"Michael's död har fört oss närmare"


Hon var trots motståndskraft som världen sörjde förlusten av sin son. Men i en ny intervju nästan ett år efter Michael Jacksons oväntade död, Katherine Jackson är att dela sin familjs privata smärta.

"Det har varit en daglig kamp för att hantera vår förlust", berättade Katherine, som fick full vårdnad om sina barnbarn, Prins, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, berättar hon för den brittiska Mirror.

"Jag ville hänga bilder på blommor eller ballerinor i Paris rum, den sortens saker jag väntade en flicka vill," berättar Katherine, 80.  "Men hon gick in i en garderob och hon tog fram sju eller åtta bilder på Michael, och hon sa," Nej, jag vill ha pappa hängande i mitt rum.

"Så hon går till sängs att se på honom, säger hon, "och när hon vaknar ser hon honom. Hon sa: "Jag vill alltid kunna se honom."

Källa. [Läs mer!]

I have this dream


I have this dream är en låt som inte kom med på albumet Invincible.

Uthyres: Jacksons apa


Om du pungar ut 76 248 kronor får du hyra Michael Jacksons moonwalkande schimpans Bubbles. Enligt tidningen Daily Star har djurparken Center for great apes i Florida ont om pengar och erbjuder fans till den avlidne popkungen Michael Jackson att hyra Bubbles. För 10 000 dollar får du adoptera schimpansen under ett år.

Du får då komma till apcentret i Wauchula i Florida och hänga med det karismatiska djuret medan du bor i en stuga på området. Bubbles har hunnit bli 26 år gammal och lever tillsammans med fem andra schimpanser, som också har ett förflutet i nöjesvärlden. Enligt djurparken är Bubbles dramatisk och känslig. Han gillar att posera framför kameran.

För den mindre bemedlade finns ett billigare alternativ. För en dryg tusenlapp, 150 dollar, kan du gå med i Bubbles adoptionsklubb. Då får man ett foto på Bubbles och hans biografi hemskickad.

Källa.

Idag fyller MJackson 1 år!


Tiden går fort eller hur? Idag fyller MJackson redan ett år. Just idag för ett år sen klockan 11:12 publicerade jag mitt första inlägg här och jag ångrar verkligen inte det. Jag har fått lära känna nya människor och lärt mig sjuk mycket om Michael Jackson.

Som en liten present från mig själv, så gjorde jag en ny design. Jag är riktig nöjd med sen. Lite sommar färg eller vad man nu ska säga, haha! Vad tycker ni?

Res i Jackos fotspår


Lagom till ettårsminnet av hans död lanserade ett resebolag ”King of Pop Pilgrimage”, ett resepaket som spänner över nio länder och fem kontinenter. Nappar man på värstingerbjudandet kostar det 135 000 kronor.

Det är STA Travel i USA som erbjuder alla Michael Jackson-fans att resa i popikonens fotspår. Länderna är noga utvalda för att de spelat olika roller under den mytiske Jacksons livsresa. Den billigaste Jackson-resan omfattar 35 dagar och kostar drygt 30 000 kronor.

– Hans musik och filantropiska ådra tog honom världen runt och vi vill fira detta genom att erbjuda våra kunder möjligheten att resa i hans fotspår, säger John Constable på STA Travel.

Michael Jackson dog 50 år gammal under mystiska omständigheter den 25 juni i fjol. Fallet har rubricerats som dråp och Jacksons personliga läkare, doktor Conrad Murray, är åtalad.

Källa. [Läs mer!]

Alien Ant Farm cover


Alien Ant Farm gjorde en cover på Michael Jackson's "Smooth criminal". Singel släppdes den 24 juli 2001. Tyckte att den var okej, bara inte min musikstil.

Michael Jackson: The final days


Såg nyss att ett program visar just nu på CNN om Michael Jackson. Den började 14.00, allså för ungeför 16 minuter sen och slutar 15.00. Tyvärr så jag jag inte tillgång till något TV just nu, så jag kan inte kolla. Kollar ni?

Handling:
På ettårsdagen av mordet på musik legenden Michael Jackson, CNN: s Don Lemon talar med vänner och familj.

Nya officiella affischer - Ute nu!


Här är tre helt nya officiella Michael Jackson affischer som släpps denna tisdag [25 maj 2010].

Källa.

Så hedrades Michael Jackson
Mamma Katherine presenterade den nya minnesplattan
vid familjens gamla hem i Gary, Indiana


Hundratals fans flockades utanför Forest Lawn Memorial Park i Los Angeles för att hedra den bortgångne popkungen Michael Jackson i fredags. Den 25 juni var det exakt ett år sedan Michael tragiskt gick bort efter ett hjärtstillestånd som utlöstes av den starka narkosmedicinen Propofol.

Många hängivna fans gjorde sina bästa imitationer eller hade t-shirtar och andra plagg med popkungen som motiv. Flera plakat och blommor låg längs vägen både utanför kyrkogården i Los Angeles och utanför Michaels barndomshem i Gary i Indiana.

Blommor låg även vid Michaels stjärna på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. Mamma Katherine Jackson presenterade även dagen till ära den nya minnesplattan som har satts upp i närheten av deras gamla hem i Gary.

Källa. [Mer bilder!]

Vocal coach pratar om fina minnen


Detta klipp har börjat spridas ordentligt på internet bland Michael Jackson fansen runt om i världen. Detta är ett klipp av Seth Riggs där han pratar om hans första möte med MJ och hur det var att jobba med honom och hur MJ var som person. Klippet är mycket rörande och man hör verkligen att det är Michael han pratar om när han beskriver vad Michael gjorde och hur han agerade mm. Seth berättar allt väldigt genomgående vilket får en att känna att man nästan själv var med om händelserna han berättar om i klippet. Klippet är mycket rörande då man verkligen ser hur Seths ögon fylls med tårar när han beskriver olika händelser och man ser verkligen att MJ betyder mycket för honom.

Källa. [Läs mer!]

Otippad Michael Jackson-hit störst


Say, say, say är något oväntat Michael Jacksons mest framgångsrika låt genom tiderna. Säg "Michael Jackson" och de flesta kanske nämner Billie Jean, I Want You Back eller Thriller. Snackar du om hans största hit? Då pratar du möjligen oväntat om Say, Say, Say.

Enligt amerikanska Billboard är Paul McCartney-duetten från 1983 den mest populära låten med Michael Jackson. Kollaborationen är den sång av alla popstjärnans hits som legat längst på Billboardlistans tio-i-topp. De som följer närmast efter är Billie Jean, I'll Be There, Beat It och Rock With You.

Källa.

Förhandsboka Michael Jackson Singstar


Jag gick in på CDON idag och såg att man nu kan förhandsboka Michael Jackson singstar till Playstation 2, för 299 kr och Playstation 3, för 399 kr. Tyvärr finns det inga bilder på spelet än, och ingen datum på när det kommer ut. Vad jag har hört om sidan, så får du sakerna precis den dagen spelet säpps.

Förväxlade Ballack med Jackson


Här är en av tv-historiens största grodor.Det tyska tv-ankaret Irich von der Osten berättade om det mest spektakulära transferryktet någonsin.Programledaren förväxlade fotbollsspelaren Michael Ballack - med Michael Jackson.

Ibland kan det vara svårt att hålla isär namnen. Fråga bara den tyska programledaren Irich von der Osten på kanalen n-tv. Det var när han skulle berätta om ett transferrykte i fotbollsvärlden som von der Osten blandade ihop begreppen. Tv-klippet där han blandar ihop Michael Jackson och Michael Ballack har nu spridit sig på Youtube. Vad von der Osten egentligen ville säga var att Leverkusen dementerar att Michael Ballack skulle vara på väg till klubben. 

Källa.

Här kommer svaren!


Det var många frågor tycker jag! Jag har haft två frågestund innan, den första är här och den andra här. Ni kanske har glömt en fråga eller något, så kanske svaren finns där.

Tycker du att det är värt att vara, MJ fan när man aldrig kommer få träffa han?
Ja, det tycker jag. Jag vet också att det kommer bli fler MJ fan i framtiden, om vi fortsätter sprida hans musik och hans kärlek. Vi kommer alltid att älska honom!

Var Michael vegetarian det stog det i tidnigen Julia och jag undra är det sant?
Jag tror att han är/har varit det. Jag vet inte om han var det innan han dog.

Hur kommer det sig att du är ett sådant fan av Michael? Har du alltid varit det, eller "upptäckte" du honom efter hans död? (Många gör ju det!)
Tyvärr upptäckte jag själv Michael efter hans död, men jag har alltid älskat hans musik.

Är det sant att Michael Jackson har opererat sin röst, bara för att han ville alltid ha den ljusa rösten, och rösten blir ju mörkare när man är i tonåren, men inte Michaels?
Nej, det är inte sant! Michael's röst har alltid varit som den är, och han har inte gjort något med den.

Jag undrar om du hade biljetter till This Is It föreställningarna?
Nej, det hade jag tyvärr inte, men jag vill gärna ha det.


Hur länge du varit ett fan av MJ?
Jag har varit fan sen den 26 juni 2009.

När började du lyssna på MJ?
Jag hör hans låtar på radio och TV och så, men jag började lyssna "på riktig" efter hans död.

Vilken är din favoritlåt med honom?
Alla, haha, men om jag verkligen måste välja så är det "Man in the mirror".
 


Kan du visa din MJ samling?
Tyvärr så har jag ingen kamera som funkar riktig, men jag ska göra det så fort jag har en bra. Men jag har inte så stor samling utan jag har Michael Jackson The Collection [den rösta "asken" men fem album i], Moonwalk på engelska, filmen "This is it" och små bilder som jag har klipp ut från tidningar och så.

Vilket var MJs favoritfotbollslag?
Det har jag faktisk ingen aning om, haha.

Gillar du Eric Saade?
Nej, jag är inte så stor fan, men gillar bara några låtar av honom.

Gjorde Michael till en muslim?
Det här men religion frågor om Michael har jag fått så många gånger och jag vet inte. Jag har försök att hitta lite fakta om det, men hittar tyvärr inget.

Vilka MJ filmer har du sett?
"This is it", "The Jackson: An American dream", The Wiz och en liten del av "Man in the mirror". Jag tror att jag har sett många fler, men jag minns inte vilka.

   


Jag undrar om Michael "knäckte fingrarna"?
Har inte tänk så mycket på det, men det kanske han gör ibland?

Vad tycker du om bloggen Klackarnaitaket's blogg som var på Blogawards i höstas?
Faktisk så det visste jag inte om det, men jag läser inte den så jag kan inte ge några åsikter om den.

Vad heter du?
Det är hemlig, haha.

Hur länge har du bloggat?
I denna blogg så har jag snart bloggat i ett år.

Jag läste i på expressens hemsida att Paris har facebook och att hon uppdaterar ofta. Är det sant att hon har det och i så fall vad heter hennes facebook sida?
Jag vet inte, jag har sök på henne men hittar inte den, så jag tror inte att det är sant.

Vad skulle du göra om du blev kontaktad av (en levande) Michael en dag?
Jag vet inte vad jag skulle göra, kanske svimma, haha! Jag är nog för chockad, för att kunna säga något, tror jag. Men jag är inte säker...

Läser du några andra bloggar?
Ja, jag läser många MJ bloggar och många andra.

När/hur började du gilla MJ?
Den 26 juni 2009 blev jag en MJ fan. Jag sökte bara på honom på Youtube och satt på en låt, sen blev jag verkligen fast vid honom, även om jag har hört hans låtar innan.

Jag undrar vilket av MJs album du gillar mest?
Måste nog va Thriller eller Bad albrum.

 


Har MJ varit på tuné i Sverige någon gång förutom 1997?
Jag är inte säker. Men jag tror att han var här 1988 med Bad tour.

Finns det någon "vanlig" intejuv med honom som där dem frågar om typ favorit färg, favorit mat, längd, ögonfärg osv...?
Ja, det finns nog, men jag har inte hittat några, haha.

Varför har han alltid tejp på vissa fingrar när han e på scen?
Det nog nog något som är hans stil, precis som handsken, hatten osv.

Och hade MJ något när han dog?
Ja, det hade han säkert. Han är ju djur älskare.

Bilderna ni lägger upp på MJ, vart får ni tag på dom?
Jag skrev ett inlägg om det innan, ni hittar inläggen här.

Tack för alla frågor! Hoppas att ni fick svar på de flesta frågor. Tyvärr kunde jag ju inte svara på alla frågor. Men har ni fler frågor, ställ de på min "Bloggsvar" som finns i meny.

Chris Brown hyllningar på Bet Awars 2010


Här hyllar Chris Brown Michael Jackson på Bet Award 2010. Han sjöng "The way you make mee feel", dansade till "Billie Jean" och kunde knapp sjunga på "Man in the mirror", för att han grät. Vad tycker ni?

To make my father proud


Hanna sa att jag skulle lägga ut den här klippet, självklart gör jag det. Jag tror att låten säger det mesta. Vi vet ju hur mycket Michael har kämpat för att förstå sin pappa.

Katherine's bok går att köpa nu!


Jag surfade runt lite och kom till Thekingofpop's blogg och såg att Katherine's bok går att köpa nu. Boken heter Never can say Goodbye och du kan köpa det här.
RSS 2.0
>
> >