Michael Jackson dance!


[Klick på bilden för att komma till bilden.]


Jag kollade på Louise blogg och såg den här spelet. Jag frågade om jag fick skriva om spelet och det fick jag. Haha, det är rätt kul det här spelet. Tyvärr kan man bara spela tre låtat och de är Beat it, Billie Jean och Smooth Criminal.

Barnen har kastat sina masker


Michael Jackson gjorde allt för att skydda sina tre barns identitet.I dag lever de ett helt annat liv.

- Han skulle vända sig i graven, säger en vän till Jackson, enligt Daily Star. 

Samtidigt som en hel värld hedrade minnet av Michael Jackson, ett år efter stjärnans tragiska död, spenderade hans tre barn Prince Michael, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, veckoslutet på en strand på Maui, Hawaii. Jackson jobbade hårt för att deras identitet skulle förbli hemlig och lät dem ofta bära mask för ansiktet när de lämnade huset.

På Maui rörde de sig helt öppet, något som tidigare hade varit otänkbart.

- Han skulle vända sig i sin grav om han visste att de nu var världens mest kända barn, säger en vän till Jackson.

Källa. [Läs mer!] Tack för tipset Leila!

HIStory tour i Sverige 1997
Michael gjorde ett besök i Sverige 1997 och det var grym, i alla fall på videon. Tänk om man såg den konseret? Skulle va så coolt, var någon av er där och kollade?

Frågestund 3


Nu tycker jag att vi drar igång en frågestund. Många har önskat det också, så jag tycker att det är dags. Frågestunden avslutas om en vecka, eller tidigare, haha. Hoppas att det blir många frågor!

Avslutad!

Veckans fråga: 27/5 - 2010Hur hyllade du Michael den 25 juni?


Mitt svar: Jag lyssnade på hans låtar hela dan och jag bloggade extra mycket den dan.

Nej Aftonbladet, MJ är inte vid liv!


Bara 2 dagar innan Michael Jacksons 1-års dag har tidningen Aftonbladet valt att hedra Michael på ett minst sagt respektlöst sätt. Istället för att hedra Michael på de sätt han är värd så har Aftonbladet valt att publicera en intervju med ett fan som tror att Jackson fortfarande lever. Vi alla vet att det finns en liten skara fans som inte kan inse att kungen av pop har gått bort… Istället väljer dom att lura sig själva, och andra, att Michael fortfarande lever. Det har varit likadant i alla tider då en stor ikon gått bort. Elvis tex, ska enligt folk ha dragit sig undan och fejkat sin död och sedan jobbat på taxi. 2pac ska enligt fans gömma sig på en öde ö för att sedan komma tillbaka för 5 år sedan. Något som  aldrig hände. Med det sagt så finns det alltid dom fans med lite svagare psyke som alltså inte vågar inse sanningen, att deras stora idol faktiskt är död.

Källa. [Läs mer!]

Jay-Z hyllar Michael


Här hyllar Jay-Z Michael, tyvärr sjöng han inte, men kul att han spelade lite Jackson 5 låtar och pratar lite om honom som hyllning! Videon är i dålig kvalité.

Var kommer bilderna ifrån?


Ja, den frågan har jag fått många gånger och nu tar jag upp det i en inlägg. Jag söker sjuk mycket på google och hittar rätt mycket. Men de senaste veckorna har jag använt en sida som heter Fanpop. Där hittar man många bilder på Michael och andra kändisar som man kanske inte har sett.

Inte Randy's första hjärtattack


TMZ har fått reda på att Randy Jackson var exrta varsam över att hantera hans bröstsmärtor i tisdags för att han har upplevt en hjärtattack förut.

Som vi redan vet, så togs Randy till ett sjukhur i tisdags - men en representant från familjen berättar att Randy fått åka hem igen och mår bra. Det var oklart när Randy led av sin förra hjärtattack - eller hur allvarligt det var.

Källa. [Gammal nyhet.]

Ubisoft meddelar Michael Jackson video game


Los Angeles - den 14:e Juni, 2010 - Idag tillkännagav Ubisoft ® utvecklingen av ett interaktivt prestationsbaserat videospel, inspirerad av den legendariska King of Pop, Michael Jackson. Spelet är familjeunderhållning när det är som bäst och kommer att ge en interaktiv upplevelse som får spelarna att kliva in i rollen som Michael Jackson själv och återuppleva hans mest kända framträdanden genom sin egen sång och dans. Det kommande spelet kommer att innehålla de mest kända låtarna från Michael Jacksons omfattande katalog som Beat It och Billie Jean, liksom en rad av hans imponerande danssteg som spelarna får lära sig genom att spela. Dessutom kommer fansen att sjunga med och testa sin sång under framträdandet.

Källa. [Läs mer!]

Musikduellen 10 
Man in the mirror < VS > We are the world


Okej, nu är det musikduell nummer 10! Man in the mirror vann, men Heal the world var inte så långt efter. Nu tävlar Man in the mirror med We are the world. Vilken är ert favorit?

Är en av 17 bäst sålda artister i digital historia


Enligt Nielsen SoundScan är Michael Jackson en av de 17 mest sålda R&B låtarna i den digitala historien. Låtarna som sålt mest är "Thriller", "Billie Jean" och "Beat It" som alla kommer från succéalbumet "Thriller".

Källa.

Litauen hedrar Michael Jackson


I den litauiska staden Kaunas planerar man att i helgen hedra årsdagen av Michael Jackson på flera sätt. Klockan sju på lördagskvällen tänds 3 650 ljus framför en drygt sex meter hög staty av "King of pop", gjord i sand. Hyllningen sker i samband med en festival där sandskulpturer av ett flertal kända personer och byggnader byggts upp - bland annat finns återgivningar av formel 1-föraren Michael Schumacher, Eiffeltornet, Frihetsgudinnan samt träsktrollet Shrek.

På fredagen, den 25 juni, var det ett år sedan Michael Jackson dog.

Källa.

Autograph Tattoo


Den här killen är en Michael Jackson fan och han träffade Michael i april förra året och Michael signerade hans rygg, senare på kvällen tatuerade han in det. Det är här är nog mycket bättre än att ta hans autograf från internet, haha, detta är grym cool!

Try to watch this without laughing?


Klick här för orginalet.


Klarade du att inte skratta när du kollade på videon? Jag gjorde verkligen inte det. Började gapskratta så fort jag såg den, haha, så kul!

Hyllas i Göteborg


Det är ett år sedan Michael Jackson dog. På midsommaraftonen samlas fans i Göteborg för att hylla idolen med 1 000 rosor.  Den 25 juni förra året inträffade en händelse som slog ned som en bomb. Beskedet att Michael Jackson hade dött utlöste sorg och chock bland miljontals fans.

Dödsfallet har också fått ett dramatiskt rättsligt efterspel. Enligt obducentprotokollet var det en överdos som orsakade den plötsliga bortgången. Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, är åtalad misstänkt för att ha gett artisten för mycket mediciner som ledde till hans död.

Källa. [Läs mer!]

Han skratt!


Här är nog en av mina favorit video. Hans skratt, haha!

Barn knackar dörr


När Michael Jackson dog för ett år sedan var det inte många gånger man fått se en skymt av hans tre barn. Kungen av pop var alltid noga med att gömma deras ansikten bakom masker. Men nu har allt förändrats. Jacksonbarnen är ute och knackar dörr för att sprida Jehovas vittnes budskap.

Michael Jacksons tre barn Prince,13, Paris, 12, och Blanket, 8, har hittills levt ett oerhört skyddat liv. Medan Michael levde visades aldrig deras ansikten offentligt och yngste sonen Blanket var det knappt någon som hade sett sedan han dinglades över ett balkongräcke i Tyskland 2002. Men senaste året har Jacksonbarnens liv förändrats drastiskt. Inte nog med att de ska börja gå i skolan istället för att bli hemskolade i höst, de har också börjat knacka dörr för att sprida Jehovas vittnes budskap.

Källa. [Läs mer!] Tack för tipset Sara!

Ett år idag...


Kan ni tänka er att det är ett år sedan allt hände? Jag har fortfarande inte förstått det och kommer nog aldrig att göra det. Idag ska vi hylla honom på alla sett vi kan. We love you Michael! ♥

Program om Michael som går i helgen:
American Idol - Michael Jackson tema, klockan 15:30 - 16:40, på TV4.
Jacksons: An American dream - Den 26 juni, klockan 19.00 - 00:00, på TV4+.
King of Pop Weekend - 26 och 27 juni, klockan 13:00 - 16:00 på VH1.
Gone Too Soon - 26 och 27 juni, klockan 22:20 - 23:50 och 14:10 - 15:40. [Tyvärr är denna programet fullt av lögner...]
Human Nature, 25 och 26 juni klockan 20:40 [25 juni] och 20:00 [26 juni], MTV. [Tack för tipset Emelie!]
MTV breakfastclub top 10, den 27 juni, klockan 10:00, på MTV. [Tack för tipset Emelie!]

Här i bloggen hoppas jag att jag kommer kunna vara inne och uppdatera så mycket som möjligt. Jag kommer finnas på msn och chatta [om ni inte har blogg msn så adda: mjackson.blogg@hotmail.com]. Jag kommer nog att skapa en stor chatt om det är många som chattar och såklart frågar jag om ni vill. Hoppas att det är många som är med och hyllaMichael idag!

Dagens bild


Party time, haha!

Besökte Bubbles för några dagar sedan!
Bubbles lämnade Michael 2004 och placerades då på ett ställe som tar hand om Chimpanser. Nu i Juni iår bestämde sig Michaels syster Latoya att besöka Bubbles! Kolla på klippen och säg vad ni tycker!

Källa.

Michaels teckningar till auktion!


Kostar ca $2,000 - $3,000

Michael Jackson originalmålning av Charlie Chaplin.
Målad på papper, undertecknat av Michael Jackson i nedre högra hörnet. Denna målning skapades av Michael när han var 9 år gammal. Chaplin var inflytelserik på Jackson då deras liv hade många likheter. Chaplin sa att sin barndom slutade vid 7 årsåldern. Båda blev internationella kändisar och upplevde livet under vakande öga av allmänheten, så vaksam och kritisk att det nästan tog slut på deras karriärer. Jackson kallade Chaplin hans "inspiration". Jackson spelade in en version av Chaplins signatur låt "Smile" 1997. Omslaget visade Jackson igen klädd som Chaplin.

Bilden är ca 30 av 15 inches.


$600 - $800

Detta är en skiss av en man, som är ritad av Michael Jackson. Ritningen visar en förståelse för proportioner, skuggning och textur är unika för en unschooled konstnär. Jackson lärde framgångsrikt sig själv att sjunga, dansa och agera. Det är inte förvånande att se att han även utbildat sig själv och lyckades i sin bildkonst strävanden.
Bilden är 6 X 4 inches. Tyvärr är bilden inte signerad men dom på auktionen har bevis på att den är ritad av MJ.
 


$600 - $800

Detta är en skiss av ett ansikte som Michael Jackson har ritat. Jackson skapade denna skiss medan han arbetade på The Wiz (Universal Pictures, 1978). Skissen innehåller några felint och make-up element som kan ha inspirerats av kostymer i filmen.Bilden är ca 6 X 4 inches.

Som vi många redan vet så var Michael väldigt duktig på att rita. Nu har några av hans teckningar kommit ut på auktion! Här är bilder på alla tekningar han har gjort.

Källa. 

Kan detta vara första bilden på det nya albumet?


Denna bild släpptes idag! Det verkar vara lite osäkert om detta är bilden på den nya CD:n eller om det är ett fan som har satt ihop något för att förvirra alla andra! Spekulationerna har börjat ordentligt på olika utländska forum och i olika fan-grupper på facebook! Säg din åsikt, sant eller falskt?

Källa.

Anklagar arrangör för sonens död


Det är snart ett år sedan Michael Jackson dog av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles. Och omständigheterna kring hans död är fortfarande omstridda. Nu påstår popstjärnans pappa att företaget AEG Live ligger bakom sonens död.

Michael Jacksons läkare Conrad Murray har blivit åtalad för att ha orsakat popstjärnans död för snart ett år sedan. Men Jacksons pappa, Joe Jackson nöjer sig inte med det. Nu skyller han Michaels död på företaget AEG Live – det företag som arrangerade Michaels aldrig genomförda come back-konserter i London, rapporterar CNN.

I en 169 sidor lång skrivelse till myndigheterna i Kalifornien anklagar han företaget för att ha hetsat Michael Jackson att ta ut sig. Han menar också att AEG Live pressat Conrad Murray att ge mer och mer lugnande och smärtstillande medel till Jackson då han inte orkade repetera så mycket som företaget ville.

Källa. [Läs mer!]

Michael Jackson lever - Svenska bevis


Här är en video från Aftonbladet då de pratar om att Michael fejkade sin död. De har lite bevis på det. De tror att Michael har klätt ut sig till Dave Dave när han besökte Larry King. Rösten är sjuk lika. Sen så tror de att han klädde ut sig till en kvinna på minnesceremonin. Tack MICHAEL JACKSONS STÖRSTA BEUNDRARE för tipset! Vad tror ni om detta?

Går vidare med museets planer


Arbetet kan börja nästa år på 300 miljoner USD museum och konstcentrum tillägnad till Michael Jackson i sin hemstad, hans far och Gary tjänstemän meddelade det i onsdags.

Sångaren senast besökte Gary under 2003 för att tala om projektet, men inga framsteg har gjorts när det före sin död förra året. Hans far, Joe Jackson, sade onsdag att han var "bara utför sitt arv" genom att få delta.

"Detta är en lycklig dag för mig eftersom det är något som min familj och Michael har alltid velat", sa Joe Jackson. "Vi få något tillbaka."

Källa.

Familjen presenterar "Forever Michael"!


Michael Jackson och hans arv lever vidare och på 1-års jubileumet av hans bortgång, den 25 juni i år, kommer familjen Jackson att presentera en röda mattan-tillställning, som omfattar framträdanden och stora festligheter för att hedra den populära sångaren, vid namn "Forever Michael". Eventet kommer att hållas på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills och tanken är att samla hela Michael Jacksons familj, alla fans, supportar, kändisar och ja, hela samhället, för att hedra honom! Vi tycker att det är mycket fin gest och tanke för att hedra King of Pop och eventet är öppet för allmänheten! Vi saknar dig Michael!

Källa.

Nytt MJ Spel till Xbox 360/PS3/Nintendo Wii!


Michael Jackson fans kommer att kunna Moonwalk bredvid kungen av Pop i ett nytt TV-spel som kommer att släppas den här sommaren av Ubisoft Entertainment. TV-spelet är godkänt av Michaels dödsbo och av Sony.

Det ännu-icke namngivna spelet kommer att vara bland de första i hela världen att använda nya rörelse-upptäcka kamerasystem som kommer att vara tillgänglig senare i år för Microsofts Xbox 360 och Sonys PlayStation 3. Du kör alltså HELT utan kontroller - endast med kroppen!

Källa. [Läs mer!]

Katherine tackar fansen


Katherine tackar, dagarna innan MJs 1års dag, fansen för att ett hyllningsevent ska ske på platsen hon är i.

Källa.

1000:e inlägg


Wow, kan ni förstå detta? Med denna inlägg har jag skrivit mig 1000:e inlägg! Det känns så coolt, haha! Jag har inte så mycket att skriva nu. Jag är sjuk glad. Faktisk så trodde jag aldrig att den här dagen skulle hända. Jag vill tacka alla er som har läst och kommenterat mina tidigare inlägg. Tyvärr så är har inte alla 1000 inlägg kommit ut, men snart!

Latoya Jackson framför "Earth Song"


Latoya Jackson framförs Michael Jacksons "Earth Song" tillsammans med några ryska musiker och ett hologram av Michael jackson i muz-TV Awards i Ryssland.

Källa.

"Michaels barn har inga vänner"


Michael Jacksons barn är avskurna från omvärlden och har inga vänner – och de saknar sin pappa väldigt mycket. Det berättar Jacksons mamma Katherine i sin första intervju efter sonens död. Farmodern Katherine Jackson, 80 har tagit hand om barnen Prince, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, sedan popstjärnan dog för snart ett år sedan. I sin första intervju efter sonens död berättar hon nu för Daily Mirror om hur barnen mår.

– De har inga vänner. De går inte i skolan, de får privatlektioner hemma. Men det blir ändring i september, då de ska börja på en privatskola, säger hon till tidningen.

Katherine, som är aktuell med en bok om sonen berättar också att barnen pratar mycket om sin pappa, att de lyssnar på hans musik och sätter upp bilder av honom på sitt rum. Hon hoppas att familjen snart kan lägga Michaels död bakom sig.

– Jag hoppas att nästa år ska bli bättre för oss alla. Michaels död förde oss närmre varandra, säger hon till Daily Mirror.

Källa.

Dylan Allen hyllar MichaelTonya Browns son Dylan är elva år gammal och är begåvad nog att tjäna sig en roll i en teaterföreställning om Michael liv, kallat "Man In The Mirror".

Han visade en anmärkningsvärd talang från en mycket tidig ålder och hans mor var ofta chockad av hans förmåga att sjunga i viktiga även som en baby. "Jag älskar att sjunga och jag bara måste dansa," Dylan säger. "Jag älskar att underhålla. Och ibland vill jag bara hela världen att höra".

Källa.

Ny Michael Jackson bokSå ser den ut:Boken heter "Michael Jackson: We Love You More "Our Voice Will Be Heard" Volume One"

Shawn Henning nya bok är en kraftfull och överväldigande hyllning och arv till Michael Jackson. I en bok, han samlade kärleksbrev, reflektioner, lovtal, dikter, essäer och teckningar från människor i hela världen som har en speciell uppskattning för King of Pop, Michael Jackson. Jag var särskilt imponerad av mångfalden av material, från så många olika länder och kulturer - allt detta innerlig och upplysande.

Källa. [Läs mer!]

"The Real Michael Jackson"

David Gest har varit en god vän till familjen Jackson sen han var en ung man. Han har nu skapat en hyllning till Michael, en fyra timmars TV "popumentary" kallas "The Real Michael Jackson".

David har spenderat mer än sex månader på att intervjua Michaels familjemedlemmar och några av hans vänner, såsom Whitney Houston, Smokey Robinson, Dionne Warwick och Petula Clark och han säger om projektet, "Jag tror att detta popumentary kommer att underhålla och undervisa i lika åtgärder om vilka de verkliga Michael Jackson var. Jag hoppas att detta kommer att fungera som en varaktig bevis på medkänsla och kärlek att han hade för hela mänskligheten. "

Källa.

Wedding dance

Thriller:


The eay you make me feel, 4.18:Billie Jean, Smooth Criminal och Thriller:


Det är kronprinsessans bröllop idag, det har nog ingen missat! Det fick mig faktisk att tänka på Michael dans på bröllopet. Jag kunde inte låta bli och söka på Youtube och ja, det blev en hel del resultat som ni ser, det finns fler som ni kan se på bland annat youtube. Riktig kul och kolla faktisk! Av de här tre så är nog den sista videon min favorit, vilken är din?

Familjen Jackson på TV4+


För er som har TV4+ och har inte sett dokumentärserien "The Jackson 5 A family dynasty", så kommer nu TV4+ att visa alla avsnitter igen och det börjar sändas nu på måndag. Tider och dagar kan ni se på bilden.

Nominera Michael till Aftonbladets Rock Björnen!


Nu är det dags att nominera Michael JAckson till Aftonbladets Rock Björnen 2010. Michael Jackson fick en Rock Björn 1988.

Nominera Michael Jackson i dessa kategorier:
Årets konsert: (skriv in) "This is it".
Årets Utländska låt: "This is it".

Klick här för att nominera. Den 17 augusti kan du rösta på finalisterna.

Källa.

Serious effect


Jag fick en önskan av Julia om att jag skulle lägga in mer outgivna låtar med Michael, självklart gör jag det. Förlåt om det tog så långt tid!

Här är i alla fall en låt som heter Serious effect som inte kom med i albumet Dngerous. Han sjöng den tillsammans med LL Cool J.

Varför Thriller videon är viktig


VH1 ger artister en möjlighet att dela sin spellista med fans. Will.I.Am förklarar varför Michael Jacksons Thriller video är viktigt för honom.

Källa.

Famous crime scene - Michael Jackson


Videon där uppe är trailen på en program som kommer visas på MTV den 24 juni klockan 23.25 - 23.55. De kommer allså prata om hur Michaels död gick till och så. Jag tror att jag ska kolla, jag vet inte riktig om jag ska det eller inte... Ska ni kolla? Tack för tipset Cybéle!

Michael Jackson side


Ni som älskar Michael och har Facebook ska gå med i en grupp som heter "Lady Gaga vs. Michael JAckson - Michael Jackson side". För att komma till gruppen, klick här. Tack för tipset Ellinore.

Randy Jackson nära dö inatt

 


Michael Jacksons bror Randy Jackson ligger på sjukhus och var inatt nära att dö av en mild hjärtattack. Randy Jackson fördes till Los Angeles sjukhus på tisdagen efter att ha rapporterat bröstsmärtor och läkare tror att han drabbats av en mild hjärtattack.

Den 48-årige stjärnan hade talat med sin far, Joe Jackson, via telefon, och tillade att Randy Jackson ”skämtade och verkade okej”.

Han genomgår i skrivande stund tester, säger källan. Randy Jackson är den yngsta av Jacksons bröder och var en av medlemmarna i Jackson 5 samt arbetat som soloartist.  Från början sades det att Randy drabbats av problem med magen men så var alltså inte fallet. Randy ska alltså ha drabbats av en mild hjärtattack. Mer info följer!

Källa.

This is it på TV3


Jag har skrivit innan att "This is it" kommer visas på TV i sommar och nu vet jag lite mer om det. Det kommer visas nu på söndag på TV3 klockan 21.00. Även om man har filmen hemma så ska jag kolla, ska ni?

Stoppa SVT's smutsiga planer!


Det är dags för ”Michaels Army of Love” att ännu en gång reagera! Den här gången gäller det den svenska tv-kanalen SVT1. SVT har nämligen planerat att sända Ian Halperin’s ”dokumentär”, ”Gone Too Soon” 26 Juni!

Ian Halperin är känd för att ha skadat Michael flera gånger. Ian har tidigare skrivit boken Unmasked: The Final Years of Michael Jackson och boken fick då enorma protester både från Jackson familjen och Michaels fans. Boken är byggd på lögner och hänger ut Michael som homosexuell och sprider flera rykten som inte är baserade på fakta eller sanning. Michael tog väldigt illa vid sig av boken då boken inte är byggd på några intervjuer eller undersökningar. Nu är alltså Ian tillbaka igen med en ny ”dokumentär” som bla kommer försöka framställa Michael i dålig dager. Ian påstår också att Michaels 3 barn inte är hans egna. Något vi alla fans vet inte stämmer, men något som alla icke-fans kommer tro på. Därför måste vi stoppa SVT från att visa den här smutsiga ”dokumentären”.

Källa. [Läs mer om hur du kan stoppa detta!]

Svar till Ellen
För vill jag säga tack! Jag skulle vilja åka till många stället som U.S.A, Japan och England. Det är i alla fall bara några länder, haha! Faktisk så vill jag resa till nästan till alla länder som finns. Vad är era resemål?

Veckans fråga: 13/6 - 2010Vad ska du göra i sommar?


Mitt svar: Vi har ingenting bestämt än, annars så ska jag va med kompisar och slappa, haha!

Murray dödade Michael… men inte ensam


Michael’s bror Randy Jackson besökte CNN och öppnade upp om sin broders död… Ta en titt på videon nedan.

Källa.

Diana Ross hyllade Michael

 


Diana Ross höll häromdagen en hyllning till hennes vän Michael. Hon sjöng bland annat Michaels "You are not alone".

Källa.

Hyllning: 1000 rosor till Michael!


Michael Jacksons 1-års dag närmar sig med  stormsteg. 25 Juni är det dags för fansen att återigen samlas för att minnas kungen. På vårt forum har ett event planerats som kommer ha sin plats i Göteborg. Ett av projekten inför träffen är en enorm hyllning i form av hela tusen (!) st rosor till Michael. Det är en hyllning där flera personer från forumet sponsrar med minst 100kr till projektet. På bara en dag har vi redan fått in intresse som ger oss flera hundra rosor. Men Jacksonthrill vill nu ta steget längre och ge er som inte är medlemmar på forumet chansen att delta i denna enorma hyllning till Michael inför 25 juni!

Intresset på forumet har varit oväntat stort och vårat mål är nu: Tusen rosor till Michael! Vill du vara med på en av Sveriges största hyllningar till kungen av pop? Nu har du chansen. Men det är bråttom, senast nu på fredag (11 juni) behöver vi din anmälan! 

Källa. [Läs mer!]

Threatened


Threatened är en låt av Michael Jackson från albumet Invincible.

They don't care about us beatbox


Det här är sjuk bra tycker jag. They don't care about us som beatbox, jag älskar det. Killen heter DeStorm och han är riktig bra tycker jag!

Källa.

Citat


Whatever I sing, that’s what I really mean. I don’t sing it if I don’t mean it.

~ Michael Jackson.

Så mycket får barnen


Michael Jackson gör sina tre barn till mångmiljonärer - menförst när de fyller 30.När dokumentet över hur han väljer att fördela sina tillgångar kom ut visar det att bara barnen och hans mamma får del av pengar.

Trots att han dog pank visar den fond Michael Jackson satt upp att hans tre barn och mamma Katherine kommer att få det mer än väl ställt. Katherine kommer snart att få tillgång till 99 miljoner dollar och Prince, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, kommer att få 33 miljoner dollar var, men de måste vara minst 30 år innan de själva får tillgång till pengarna.

- När de blir gamla nog och förhoppningsvis visa nog så kommer de att få tillgång till pengarna, säger en vän till familjen till News of the World.

Källa.

Veckans fråga: 6/6 - 2010Hur började du lyssna på Michael Jackson?


Mitt svar: Jag sökte "Michael Jackson" på Youtube och sen blev jag fast. Hur vet jag inte, haha!

The Wiz på ZTV!


Fick tips från Cybéle att The Wiz kommer visas på ZTV imorgon klockan 21.00! Kul va? Nu kan både ni som har sett filmen och ni som inte har sett filmen se den! Jag kommer absolut att kolla, ska du?

Handling:
Amerikansk musikal från 1978. Dorothy, en amerikansk förskollärare från New York, lämnar en kväll en stor familjemiddag för att leta efter sin bortsprungna hund under en snöstorm. Hon sveps med av en cyklon och förs till den urbana versionen av landet Oz.

Får museum i sin hemstad


I Michael Jacksons forna hemstad Gary i delstaten Indiana kommer man nästa år att börja bygga ett museum till popkungens ära, meddelar stadens myndigheter. Museet som kostar 300 miljoner dollar uppskattas samla 750 000 besökare årligen.

Michael Jacksons far Joe sade på onsdagen att museet är något som Michael och hans familj alltid har önskat sig. Jackson själv besökte sin hemstad sista gången år 2003, då han var där för att förhandla om museiprojektet. Projektet framskred dock inte förrän Jackson avled i fjol.

Källa.

Dagens bild


Tycker att denna bilden är riktig kul faktisk, haha!

Singstar kommer till Playstation


Sony playstation ger ut "Singstar - Michael Jackson". Det finns inget releasedatum ännu, men spelet kostar i butik [CDON] cirka 299 kronor. Kommer även till Playstation 3. Inget fastställt datum.

Källa.

Monument To Michael

 


Filmredigerare Darko Lungulov har skrivit ett scenario för den nya filmen "Monument To Michael". Han började skriva i januari 2009 och efter Michael dog. Han visste att han var tvungen att ändra sina planer för filmen. Flera månader senare började han igen och har nu avslutat den.

Han hoppas för Branislav Trifunovic och Boris Milivojevic att agera i filmen, berättar historien om människors behov av hjältar och sökandet efter sin identitet. Berättelsen är inspirerad av monument till olika kändisar i små städer i Serbien.

Källa.
RSS 2.0
>
> >