Första autografer till salu


Michael Jacksons tre barn har gjort något som de aldrig tidigare gjort: undertecknat sina namn på något som säljs.

Blanket, Paris och Prince Jackson har satt sina namn på ett designer bälte som tagits fram som en hyllning till sin gamle far och för att få in pengar till Jackson familjens Jackson museum som planeras för Gary, Indiana. Familjen står för auktionen tillsammans med Michaels dödsbo.

Bältet är ett kristall-täckt bälte och specielt framställt för Michael. Blanket skrev sitt namn i sann "John Hancock" stil, då det tar upp mest plats med stora bokstäver stavade "BLANKET."

Prince, hjälpte sin yngre bror genom att lägga till "Jackson" under hans första namn. Paris, visade stil med sin underskrift, med ett hjärta för prick henne "jag" och gav henne "r" en lång, flytande gren.

Källa.

Veckans fråga: 30/5 - 2010Hur firar du morsdag?


Mitt svar: Jag brukar köpa en liten present.

TV3 visar ”This is it” i sommar!


Jacksonthrill kan stolt som första media i Sverige avslöja en glad nyhet för alla svenska Jackson-fans. Den 20 Juni har TV3 valt att visa Michael Jackson dokumentären ”This is it” på tv! Våran källa, Valentina, berättar att det blir TV3s sätt att hedra kungen av pop.

Källa.

J5 Live Performances


Fyrtio år efter att Jackson 5 har sjungit live på The Forum i Los Angeles den 22 juni 1970, kommer Universal att släppa en ny dubbel cd-uppsättning av Michael och The Jackson Five uppträder. De följde utställning i 1970 med en annan i augusti 1972, och båda dessa konserter kommer att stå på denna uppsättning.

Källa. [Läs mer!]

Russel Crowe och Michael


Oscar vinnande och skådespelare Russell Crowe har berättat för GQ Magazine att han var en god vän till Michael och de skulle ofta "upptåg samtal" med varandra. Michael skulle kalla på honom och låtsas vara i knipa, men skulle alltid erkänna att det var ett spratt så småningom. Han uppmanade också Russell till Neverland, men han tog inte upp honom på erbjudandet.

Russell erkände att han gjort busringningar sedan han var barn och hade en lång historia av dessa samtal.

Källa.

On the line


On The Line är en låt från samlingsalbumet The Ultimate Collection.

Invald i Apollo Walk of Fame i NYC


Michael Jackson är förutom i första klass av underhållare som ska hedras med stjärnor på en ny Walk of Fame plats utanför New Yorks Apollo Theatre. Tillsammans med The King Of Pop Michael Jackson och andra att hedras kommer att The Godfather of Soul James Brown , Jones, Patti LaBelle, Smokey Robinson, Gladys Knight och the Pips, Aretha Franklin, Little Richard och Ella Fitzgerald.

Plattorna var Quincy som har installerat den här veckan för alla utom Michael Jackson och Aretha Franklin. Jackson och Franklins plack kommer att presenteras i juni med Gala Benefit. Varje år vid den icke-vinstdrivande Theaters Spring Gala Benefit, legendariska musiker, artister och underhållare som vägen till berömmelse ingår Apollo är inkallad till Apollo Legends Hall of Fame. Apollo Teatern firar sitt 75-årsjubileum år.

Källa.

Kommenterar Michaels död


Michael Jacksons älsta syster Rebbie har nu gått ut och sagt att hon hjälpte till att uppfostra Michael när han var liten. När hon var tonåring så började Katherine hennes mamma studera igen och då lämnades Rebbie ensam med ansvaret över sina syskon. Enligt Rebbie fick hon ta ett väldigt stort ansvar över sina yngre syskon!

“I’m very much the big sister. I helped raise a lot of them. I took care of them and administered the disciplinary action,”


Rebbie kommenterar hennes brors död så här:

“When he passed, I thought about him the way he was as a kid,”

När hon fick nyheterna om att hennes bror var död ställde hon in alla sina spelningar. Istället så spenderade hon 2 och en halv månad i kalifonien med hennes bröders familjer och sin mamma och pappa. Hon ville vara där för att stötta Michaels tre barn.

Källa. [Läs mer!]

Randy att fansen ska få vara nära MJ!


Randy Jackson vill fansen ska kunna gå in mausoleumet. Michael Jacksons bror Randy Jackson försöker övertyga Forest Lawn Memorial Park i Glendale, CA för att öppna det privata mausoleumet där hans bror ligger begravd för allmänheten den 25 juni - det är ett år årsdagen av Michaels död.

Randy tweeted "Även om de har strikta regler,så ska jag gör mitt bästa för att se om fans kan besöka och hedra innanför grindarna till ForestLawn, den 25. Jag kommer att informera er alla snart. "

Jacksons mausoleum annars stängda gränserna till icke familjemedlemmar. Andra familjer med nära och kära begravd är mycket missnöjda med Randy insatser. Clark Gable III sa att det "inte skulle vara lika heligt" om bara någon kunde gå in.

Källa.

Amy Diamond i "Så ska det låta"


Jag hade helt och hållet glömt att skriva om att Amy Diamond sjöng Michael Jacksons "Man in the mirror" i "Så ska det låta" i fredags. Jag tyckte att det va rätt bra, vad tycker du?

Veckans fråga: 23/5 - 2010Spelar du något instrument?


Mitt svar: Jag kan spela några låtar på gitarr och så, inget mer.

”This is it” på bio – igen!


Sugen på att se Michael Jackson på ”the big screen” igen? Nu har du chansen. Sony har nämligen beslutat  att filmen This is it ska upp på biograferna igen under en period med start 19 Juni. Hur länge filmen kommer att visas är i skrivande stund inte bestämt. Det är bara ett problem… Filmen kommer endast visas igen i Japan vi andra får glatt nöja oss med DVDn och BluRay.

Källa.

Michaels sista autograf?

Juliens Auktioner säljer vad om att bli den sista autograf Michael någonsin undertecknat. Det ser autentisk ut, men ovanligt är det den 24 juni 2009.

Källa.

Merchandisers Sue Company


TMZ har rapporterat att advokater för Bravado International Group, som innehar rättigheterna att skapa Michael Jackson produkter, har lämnat in en stämningsansökan mot Oregon baserade T-Line Design AB, som har tillverkat föremål av minnessaker med Michael image.

De söker £ 500 för varje bild av Michael användas utan tillstånd, samt lagstadgade skadestånd på £ 100.000. TMZ också rapportera att liknande stämningar har lämnats in mot två andra företag som säljer Michael hyllning poster.

Källa.

Namnge Vegas fotoprojekt - Tävling

Arbetet med fotoprojektet där svenska fans hyllar Michael Jacksons minne är i full gång! Alla som ska vara med har blivt fotograferade och nu sammanställs alla bilder inför publicering både i bokform och förhoppningsvis även till utställning. Det enda som saknas är en riktigt bra titel för hela projektet. Nu har du chansen att vinna Jackson-prylar! Kom på en bra titel - och vinn!

Tävlingsregler:
- Titeln ska vara på svenska
- Max fem förslag per person
- Maila dina förslag till vegasus@gmail.com
- Maila senast fredagen den 28 maj kl 23:59

Vinnaren får välja något av följande priser:
- 6 st planscher i A4 storlek
- 3 st "7 singlar (man får välja mellan Thriller, Dont stop 'til you get enough, She's out of my life, Black or white, State of shock och I just cant stop loving you)
- 2 CD-singlar (Brownstone "I cant tell you why, släppt på MJs skivbolag MJJ Productions och Shaggy "Dance & shout" med samplat från Shake your body)
- En notbok med blandade MJ hits
- En tidning som handlar om MJ

OPS! Det är inte jag utan det är Jacksonthrill som håller tävlingen!

Källa.

"Happy Flowers"


Lisa Marie Presley har skrev på sin My Space sida att hon nyligen besökte Michael's mausoleum i Forest Lawn och var förfärad över att se att det var bara några hyllningar till honom där. Hon rådde fansen att hans favorit blommor solrosor, eller som han kallade dem "Happy Flowers", och föreslog att fansen var och en sända en silke solros till Holly Terrass, Forest Lawn.

Jason Levin som  planterade solrosorna i San Diego County, levererade 2.000 solrosor till mausoleum. Han laddade upp sin lastbil och lämnade Vista i gryningen, och tre timmar senare han lossade dem på hårt bevakade mausoleum. Forest Lawn Tjänstemän sade att de skulle ta blommorna inuti.

Källa.

Nämen är det inte…?


Nej, det är inte Jermaine som fångats på bild. Det är ingen mindre än Janet Jackson som släppt loss allt hår inför hennes nya film Why Did I Get Married Too. Det var när stjärnan besökte London nyligen som hon visade upp sitt nya jag. Vad tycker du?

Källa.

"Bästa Film" i årets BET Awards.


Michael Jacksons "This is it" är nominerad som "Bästa Film" i årets BET Awards den 27 juni 2010. Showen kommer att ledas av Queen Latifah, "Vi är glada att Queen Latifah kommer att vara värd för BET Awards '10", säger Stephen Hill, VD för Musik Programmering och Specials, BET Networks.

Källa.

Larry King viktigaste Story


Brian från Kanada berättade om en konkurrens på Larry King Live på CNN, att bestämma de viktigaste händelserna som på sin show under de senaste tjugofem åren. Dagens mest lästa artiklar är the 9/11 täckning och president Obama's invigning följt av rapporten från Michaels död.

För att rösta på Michael, klicka här.

Källa.

Spelkort

 

På den här sidan kan ni köpa massa Michael Jackson saker. Bland annat de här spelkorten. Jag skulle nog spela mer om jag hade sånna kort, haha!

Veckans fråga: 17/5 - 2010Vem var den första som kallade Michael Jackson för "The true King of Pop, Rock & Soul"?

Stulen till Eurovision song contest!


”Will you be there”, en av Michael Jackson’s största hits har blivit stulen. Det är den norska artisten Didrik Solli Tangen som med sin låt  ”My heart is yours” rakt av kopierar Michaels megahit. Låten My heart is yours är bla skriven av Fredrik Kempe och Hanne Sørvaag och tog Didrik Solli Tangen till seger i norksa Melodifestivalen. Nu ska Didrik tävla vidare med låten i Eurovision song contest. Jacksonthrill har tagit en närmare titt på Norges bidrag och kan i videon nedan visa hur läskigt lik My heart is yours är Will you be there.

Källa.

Vill gå med i ett FlashMob?


En FlashMob är en stor grupp människor som samlas plötsligt på en offentlig plats, utföra något ovanligt för en kort tid sedan snabbt försvinna. Om du skulle vilja engagera en Michael Jackson Tribute FlashMob i Manchester City Centre Den 26 juni kl 12 middagen, ta kontakt med den engelska Barrie. Barrie kontaktuppgifter är följande:

Mobil: 07941 006506
Email: barrieenglish@btinternet.com
Webbplats: www.mjdanceclasses.webs.com via kontakta oss sidan Michael Jackson dans klasserna på Sunshine Studios Manchester.

Alla åldrar är välkomna att lära sig Michael Jackson dansnummer och utför för allmänheten med en överraskning prestanda på gatan.

Lycka till!

Källa.

Captain Eo på Disney Parks WorldwideMichael ikoniska 3D-film, Captain Eo som gick i Disneyland och Epcot, Florida, under 1980-talet och 1990-talet, återinfördes på Disneyland i Kalifornien strax efter Michael dog. Efter framställningar från fläktar, för att den ska visas på andra Disney parker. Man aviserat att den kommer att öppna på Disneyland Paris den 12 juni, i Tokyo Disneyland den 30 juni och i Epcot i Walt Disney World Resort i Florida den 2 juli.

Den nya kapten EO Tribute innehåller en ny 70mm utskrift av sjutton minuter lång film och dess plats och ljud har uppgraderats. "Attraktionskraften avkastning ger ny publik möjlighet att uppleva den ursprungliga 3D-produktion för första gången, samt en nostalgisk tillbakablick för lång tid fans ville se Jackson i en sällsynt prestanda som skapats för den stora skärmen," The Walt Disney Company sade i ett uttalande nyligen.

Källa.

Sunflowers for Michael!


Nedan är ett meddelande från Lisa Marie Presley. Tycker det här är en underbar idé och det vore lite fint om vi alla här kunde gå samman och skicka våra silkessolrosor! Hittade den här länken, de verkar välgjorda och inte så dyra heller:

Silk sunflowers

Blev förvånad över att det var så stora tomma områden runt Michaels grav, saker skickas ju dit konstant? I alla fall, här är meddelandet:

Greetings MJ Fans....

While visiting him a few days ago at Forest Lawn , Riley and I couldn't help but notice that , while there are a few bouquets , candles and gifts there is a very large empty space around him and in front of him that could use a whole lot more.
While , I am sure that the staff at The Holy Terrace do their very best to place what is sent and what is placed at the door at his tomb , I thought you might like to know that he would want and deserves more than what is there and I had an idea.......
Some may or may not know this but his favorite flower was the Sunflower. They made him happy because they looked happy to him , thus, he called them "The Happy Flower". When we were married , I would try and fill up rooms with them wherever he was.

I wanted to bring something to place near him that he liked and that wouldn't die so I brought a large vase of silk sunflowers and placed them near him. This barely made any kind of dent in the atmosphere so I thought of maybe letting those who care know what the situation is and how we can solve it. I know how much he loved and appreciated being showered with Gifts and flowers by his fans , I thought if whoever wants to bought just one silk sunflower each and sent it , the whole area around him and in front of him (As well as the two large empty vases that sit on either side of him) could be filled up in no time , which would be much more appropriate than what the current status is right now. We can all cause a "Sun shower" if you will...........

He deserves to be flooded and surrounded , LETS SURROUND HIM!

Lots of Love,~LMP"


Källa.

Chris Tucker sjunger "Rock With You"

 


Chris Tucker sjunger live från Bermuda. Jag tycker faktisk att de är bra, haha! Chris och Michael har ju varit riktig bra vänner. Chris har bland annat sjungit låten Rock with you i en av hans filmer. Minns inte riktig vad den hette.

Musikduellen 9   
Man in the mirror < VS > Heal the world


Man in the mirror van riktig stort över låten They don't care about us. Nu är det en ny dag och det är dags för en ny Musikduell, eller hur? Det var rätt länge sen tycker jag. Vinnar låten tävlar nu med låten Heal the world. Vilken låt vinner?

Gone Too Soon Tribute


Walker Elementary School of the Arts kommer att sätta på en show för att fira sin 50-åriga historia och Michael's 50 år av livet - Gone Too Soon - En hyllning till Michael Jackson. Detta är att spela, inom ett spel, är späckad med dramatiska tolkning, partitur, och explosiva dansnummer som säkerligen kommer att få sin publik i kanten av sina platser.

Visa datum och tid:
Tisdag 11 maj 2010 09:30 11:30 13:00 på Walker Elementary School of Arts Auditorium
Onsdag 12 maj 2010 18:00 på African-American Research Library och Cultural Center (AARLCC)
Torsdagen den 13 maj 2010 11:30 - Särskild Show för skolor på African-American Research Library och Cultural Center (AARLCC)

För att boka sittplatser, kontakta Enjoli Paul, Magnet samordnare vid Walker Elementary School of the Arts på (754) 322-8818.

Källa. [Gammal nyhet!]

Samsung S2 Portable

Samsung Electronics Co Ltd, världsledande inom digital hemelektronik och informationsteknik, och Sony Pictures Home Entertainment har gått samman för att producera en världsnyhet, Samsung S2 Portable, en verkligt ultra-portabel extern hårddisk med branschens första kapacitet av 500GB förinstallerade med en fullängds versionen av den efterlängtade filmen "Michael Jackson's This Is It"

För er som är intresserade så kostar den: 899 kr i affären och 854 kr om du köper den från Onoff's hemsida!

Källa. [Läs mer!]

"Jag är oroad för mitt liv"


Nu avslöjas Michael Jacksons förflutna. Sex år innan popstjärnans tragiska bortgång vädjade han om ekonomisk hjälp. På telefoninspelningar hörs han frukta för sitt liv och säger att italienska maffian är efter honom. På vissa meddelanden orerar han ibland osammanhängande och är stundtals helt borta. Jackson pratade dem på en bekants telefonsvarare när han desperat ville lämna ranchen Neverland men hade ekonomiska bekymmer.

På ett meddelande säger han:

”Det är Michael Jackson som ringer. Det är mycket viktigt. Jag vill ha 150 på det kontot för... Jag är mycket oroad för mitt liv. Jag hör massor av uppgifter om att (namnet censurerat) fortfarande försöker sabotera för mig. Jag vill hålla mig borta ett tag där de inte kan få tag i mig. Så snälla, hjälp mig, hjälp mig.”

Källa. [Läs mer!]

Barnen gör YouTube klipp


Michael Jackson höll alltid ett säkert slöja kring hans tre barn. Eftersom hans död förra året har fans nu fått en sammanfattning glimt av hans avkommor liv med hjälp av Internet.

Många falska Facebook och Twitter-konton bär namnen på Prince, Paris och Blanket Jackson, bara några YouTube-klipp funktion faktiskt den verkliga Jackson barnen. En källa nära familjen Jackson bekräftar för E! Online att en rad online-klipp som gör rundor kring webben är giltiga. I minst sju videor,-åriga Blanket är 8 sett dansa runt med en vän och visa upp sin ljussabel färdigheter.

Källa. [Läs mer!]

Dagens bild


Michael, Paris och Prince. Älskar bilden!

You can't win


En låt som Michael Jackson eller fågelskrämmaren kanske man ska säga sjunger tillsammans med några kråkor från filmen The Wiz.

Kan omhändertasMichael Jacksons barn kan tvångsomhändertas. Sedan superstjärnans död har de bott hos farmor Katherine, men med ytterligare fem barnbarn i huset beskrivs Princes, 12, Paris, 11, och Blankets, 7, hem som kaosartat, skriver News of the World.

En kusin har lekt med en livsfarlig elpistol och två andra hamnat i våldsamma slagsmål. Myndigheterna har redan ställt krav på att kusinerna flyttar ut för att Katherine Jacksons hem ska anses tillräckligt stabilt för Jackson-barnen.

Källa.

Ängeln Michael


År 1987 dök Wesley Snipes upp i Michael's kortfilm "Bad". Han har talat om sina erfarenheter om att skjuta, hur han såg Michael repetera på resultatnivå och har sedan dess försökt att arbeta med så mycket ansträngning själv. Nu har han talat igen om sina upplevelser med Michael.

Snipes sa, "Jag dansade i videon till" Bad ". Hans död var en stor förlust för oss alla. Och jag hoppas och ber att hans skapare, eller vad du tror på, kommer att skicka tillbaka honom som en ängel för att underhålla oss. Med Michael vi förlorat mer än en "vanlig" person. Det måste finnas något änglalik om någon som kommit och inspirerat så många olika människor över hela världen. Kanske vi bara inte ser efter honom tillräckligt bra. "

Källa.

Tribute Event Norwich


Lördagen den 9 oktober 2010 kommer Mikki Jay att uppträda på The Green Park Centre, Wicken Green Village Fakenham, Norfolk, NR21 7PY. Denna plats rymmer fem hundra personer, har en licensierad bar och öppnar sina dörrar på 8:00 fram till 12,00 PM. Biljetter kostar £ 9,50 och kan bokas genom att ringa 07772 307319.

Mikki Jay sägs att vara den UKS No.1 levande professionell Michael Jackson imitatör. Amazing sång, lookalike, dans och autentiska dräkter, tillsammans med femton års erfarenhet i denna genre av populär underhållning har gjort denna handling en av de mest eftertraktade visar i landet.

Källa.

The Rock and Roll Hall of Fame


Mellan 25-27 juni kommer The Rock and Roll Hall of Fame att hedra Michael Jackson. Musiken och arvet från Michael, som tvåfaldigt blev invigd i Hall of Fame. Klick här för mer infomation.

Källa.

Human Nature live i Japan 1987


Videon är från år 1987 sjöng Michael Human Nature i Japan. Jag älskar det, alla hans live framtrände är så bra.

Citat


Children show me in their playful smiles the divine in everyone. This simple goodness shines straight from their hearts and only asks to be lived.

~ Michael Jackson.

Spelade in albumet 2007 - släpps nu?


Michael Jackson spelat in ett helt nytt album med material under hösten 2007. Informationen om albumet först nyligen avslöjade från källor nära den sena popstjärna.

Läsare av min gamla kolumn minns att jag rapporterade den 19 november 2007 att Jackson tillbringade tre månader med Cascio familjen i Franklin Lakes, New Jersey efter decamping från ett norra Virginia hem han hade hyra artighet av då chef Raymone Bain.

Jackson, hans barn, barnflicka och handledare landade på Cascio utanför dörren i slutet av sommaren 2007 och stannade fram till november 7th. Under den tiden Michael var inte sysslolös, som vissa trodde. Han spelade in åtminstone ett dussin låtar med Eddie Cascio, som även är känd som Angel.

Källa. [Läs mer!]

Boyle sålde flest skivor förra året


Sångerskan Susan Boyle, som gjorde kometkarriär i talangprogrammet "Britain's got talent" förra året, sålde flest skivor i världen under 2009. Hennes album "I dreamed a dream" sålde i hela 8,3 miljoner kopior. Andraplatsen kneps av Black Eyed Peas och deras "The end". Michael Jacksons död förra året triggade i gång skivförsäljningen och tre av hans skivor återfinns på listan över de tio mest sålda skivorna i världen 2009, "This is it" (3), Thriller (8) och "Number ones" (9).

Sammanlagt minskade försäljningen av inspelad musik med 7 procent under 2009. Men Sverige tillhör ett av länderna som visar på en ökning i försäljningen, troligtvis på grund av den nya lagstiftningen som reglerar nedladdning av musik, rapporterar Ifpi.

Källa.

Slash vill ha Michael


Slashär en engelsk gitarrist och är mycket känd för sitt arbete med Guns and Roses och Michael. Han har arbetat med ett nytt album och följer med många olika artister, vissa mer oväntade än andra. Han har redan spelat in med artister som Ozzie Osborne, Iggy Pop, Fergie i Black Eyed Peas och Nicole Scherzinger från Pussycat Dolls, men han sa också att han vill ha med Michael på albumet. "En annan person var Michael Jackson," har Slash sakt. Jag är inte säker på om han skulle ha gjort det, för att hantera Michael är så komplicerat. Så jag aldrig utövat idé."

Källa.

Mind is the magic släpps!

 

 
Som vissa fans kanske redan vet tysk-amerikansk underhållare Siegfried & Roy, kända för sina långvariga underhållning av illusioner i Las Vegas, Nevada, USA var fans av Michael Jackson. Dessutom kan vissa minns också den sång om Siegfried och Roy som Michael Jackson skrev och framförde titeln "Mind är Magic", som används som tema för sina Las Vegas shower.

Nu kommer fansen att få möjlighet att köpa denna exklusiva låten för första gången som en cd-singel. Tyska skivbolaget ZYX har släppt fyra låten CD som innehåller låtarna:

1.
Mind Is The Magic (The Original Version Of Siegfried & Roy Show)
2. Mind Is The Magic (The Original Remix Version)
3. Mind Is The Magic (Falko Niestolik Remix)
4. Mind Is The Magic (Falko Niestolik Radio Edit)

Källa.

Boy – Pojken som älskar Michael Jackson


Ibland kommer det filmer som får oss att må bra. Boy är en må-bra-film helt utan tvekan!

Det är regissören Taika Waititi som i sin andra långfilm presenterar Boy. Det är delvis en självbiografisk titt på hans egen uppväxt i Waihau Bay i västra Bay of Plenty, Nya Zeeland. Filmen utspelar sig under 1980-talet  och handlar om två bröder, Boy och Rocky, som försöker hitta sin potential samtidigt som dom lever i skuggan av sina store far Alamein, spelad av Waititi själv. I filmen framgår det ganska snabbt att pojkens största hjälte i livet är Michael Jackson och filmen blir inte sämre av att det är massa inslag som handlar om popikonen. Nedan kan du se på trailern för filmen.

Källa.

Porträtt i online-Auktion


Den enda porträtt Michael ställde någonsin hade titeln "The Book", som visar Michael i medeltida kläder med en bok i hans knä. Den målades av Brett Livingstone Stark på Neverland Ranch och såldes ursprungligen en japansk affärsman. Den förvärvades 1992 av Mark Abrams och hans affärspartner John Gentilly som betalning av en skuld. Sedan dess har mer än sjutton år sedan har det lagrats i ett lager i New Jersey, men när Michael dog, var det visas på Dance Power Automative Showroom i Harlem.

Målningen nu hänger i Abrams hem tills den säljs på eBay auktion webbplats, med ett start bud på $ 2.750.000. Herr Abrams sade målningen har bedömas med belgisk Fine Art Granskning och återställa $ 5.300.000 under 2000, men han anser att det är värt mer nu och han hoppas det kommer att hämta över 3 miljoner dollar i auktionen, som är planerad att sluta 17 april.

Källa. [Gammal nyhet!]

Grattis Katherine och Jackie!


Idag fyller Michaels mamma Katherine och Michaels bror Jackie Jackson år! Katherine fyller 80 år och Jackie fyller 59 år. Jag hoppas att verkligen att de kommer ha en riktig fin dag idag, grattis igen!

Number Ones

Number Ones är ett musikalbum av Michael Jackson som släpptes den 24 november 2003.

Låten One More Chance är den enda nyinspelningen på albumet, gjord av Michael Jackson i samarbete med R. Kelly. Albumet blev dock kritiserad eftersom den inte innehöll alla Michael Jacksons listettor världen över. Låten Break of Dawn släpptes aldrig som singel, men lades till av Sony Epic.

Låtlista:
1. Don't Stop 'til You Get Enough
2. Rock With You
3. Billie Jean
4. Beat It
5. Thriller
6. Human Nature
7. I Just Can’t Stop Loving You
8. Bad
9. The Way You Make Me Feel
10. Dirty Diana
11. Smooth Criminal
12. Black or White
13. You Are Not Alone
14. Earth Song
15. Blood on the Dancefloor
16. You Rock My World
17. Break of Dawn
18. One More Chance

Källa.

Mest inflytelserika musikvideon


Musikvideon för Michael Jacksons låt "Thriller" har valts till den inflytelserikaste musikvideon någonsin. "Thriller" fick över 15 procent av rösterna i en enkät som webbcommunityn Myspace har låtit göra.


På andra plats kommer OK Go:s video för låten "Here it goes again". På tredje plats kommer popstjärnan Britney Spears musikvideo "Baby one more time" från 1998.

Norska A-Ha blev fjärde med musikvideon för låten "Take on me" från 1985.

Över 1 000 musikfans intervjuades för undersökningen. De fick välja den video de ansåg vara den inflytelserikaste från en lista på 20 videor. Listan hade gjorts av musikkritiker.

Resultatet av omröstningen:
1. Thriller/Michael Jackson/1983/15.2 procent
2. Here It Goes Again/OK Go/2006/11.7 procent
3. Baby One More Time/Britney Spears/1998/11.2 procent
4. Take On Me/A-Ha/1985/8.6 procent
5. Johnny Cash/Hurt/2003/7.6 procent
6. Bohemian Rhapsody/Queen/1975/5.6 procent
7. Daft Punk/Around the World/1997/5.4 procent
8. Weapon of Choice/Fatboy Slim/1999/4 procent
9. Sledgehammer/Peter Gabriel/1986/3.7 procent
10. Beastie Boys/Sabotage/1994/3.5 procent

Källa.

Food Fight


Önskar man inte att man var med här, hur kul skulle det inte va? Älskar hans skratt på denna videon.

Körslaget, final 2010!

Alla körer - We are the world:


Team Picasso - They dont care about us:


Kul att lite Michael Jackson musik var med i Körslaget igår! Grattis till Team Moraeus som van! Även om jag inte följde det så hejade jag på de, haha. Själv tycker jag att det var rätt bra av alla som sjöng låten We are the world. Team Picasso sjöng också They dont care about us som jag inte riktig gillade. Vad tycker ni?

Tävla om oljemålning!

MJacksonTävling


Nu har ni chansen att vinna en handmålad oljemålning med Michael Jackson-motiv, värd 999:-, från Wall44.com. Oljemålningen är på en duk i storleken 80×60 cm och levereras uppspänd på extra djup 3D kilram där även tavlans sidor har målats vilket ger ett snyggt och stilrent intryck.

Din tavla kommer vara klar att hängas direkt, det är bara att packa upp tavlan och hänga upp den.

För att vara med och tävla:

- Motivera varför just DU ska vinna tavlan!
- Det är ett plus i kanten om ni länkar till tävlingen och till Wall44. Om ni gör det får ni givetvis låna bilden!

Tävlingen pågår till och med den 3/5 kl. 15.00.


OPS!
Det är inte jag som håller tävlingen utan Nilma. Vill du tävla om tavlan, går då in på hennes blogg! Jag är själv med och tävlar. Du hittar tävlingen på kategori tävling.

Veckans fråga: 2/5 - 2010Hur upptäcktes Jackson 5?

Facebook för fans


Michael Jackson hyllning webbsida blir "Facebook för fans" Interaktiv Konstverk Ansluter Tusentals Worldwide med röd tråd - deras kärlek till The King Of Pop.

Michael Jackson fans världen över svarar överväldigande med The Michael Jackson Tribute Porträtt närvarande i verk av kändis konstnären David Ilan. Den Tribute webbplats är att vara hänvisade till av deltagarna som en "Facebook för Michael Jackson fans."

Källa.

Hemliga pojkvän?!


Det här är Jason Pfeiffer, en dermatologassistent som precis avslöjat att han var Michael Jacksons pojkvän! Jason säger att han var ihop med Michael när popstjärnan avled och att de hade ett mycket passionerat förhållande. Enligt Jason presenterades paret för varandra av Michaels vän Dr Arnold Klein men vi tycker att det hela låter väldigt suspekt. Varför gå ut med det nu i så fall?

Källa. Tips från Anonym, tack!Vad tror du om det här? Jag tror mest att killen ljuger. Skriver som källan, varför kom detta ut nu? Varför kom det inte ut innan? Försöker han tjäna pengar eller något sånt?

Insamling flyttar till Japan


Tokyo Tower Museum står värd för utställningen av Michael minnessaker som nyligen visades på O2 Arena London. Det kommer att öppnas den 1 maj och kör igenom tills 4 juli.

Livstids Utställningen kommer att omfatta mer att två hundra åttio föremål av Michaels personliga tillhörigheter, från kläder, smycken, kläder, tavlor, möbler och till och med hans favorit 1967 Rolls Royce bil. Den jättelika portar från Neverland välkomnar fans till museet. En del av intäkterna från evenemanget kommer att gå till Michael's egendom.

Källa.
RSS 2.0
>
> >