Hej då!

De senaste dagarna har jag inte riktig bloggat så bra, inte ens en inlägg per dag, men det är för att jag har så mycket med skolan och att jag inte heller har lust att skriva något. Det har absolut ingenting med Michael Jackson och göra, jag älskar han, men jag orkar inte hålla på med bloggen mer. Jag har funderat på lägga ner bloggen sen juli i år och jag tycker att det är dagx och göra det idag.

Det har varit riktig kul och blogga här, lära känna alla läsare även om jag är Anonym, men det är fortfarande kul. Jag hoppas att ni förstår varför jag lägger ner bloggen. Jag älskar Michael, men har för mycket att göra och att jag inte orkar mer. Jag kommer kanske skriva lite då och då, men till dess så hoppas jag att ni får ha det riktig bra! ♥

American Jesus - MJ inkluderad


Älskar tavlorna med Michael i denna nya utställning som dock tyvärr bara finns i USA. Check it out. Utställningen hittar ni i NewYork och den pågår fram till 18 Sept, så ni som ska dit innan kan ju passa på att besöka detta!

Källa. [Gammal nyhet!]

"Michael Jackson lever" = Virus!


Nu är det så att ett nytt virus har börjat sprida sig på Facebook och tyvärr så är det många Michael Jackson fans som drabbas av detta virus som skickas till din wall på facebook.

Det kommer i ett vanligt meddelande men det ser ut som en av dina vänner skickat det fast det är en virus sajt som skickat ut det. I meddelandet står det att MJ lever och uppmanar en till att klicka på länken som är med i meddelandet, för att se "beviset"... Gör inte detta för detta är ett virus som kan förstöra hela din data.

Källa.

Making of "You rock my world"


Inte den bästa kvalité, men det är faktisk kul att kolla på. Jag förstår att Michael hade svårt att jobba med Chris Tucker, han är riktig kul, fast då får man höra Michaels fina skratt varje gång, haha!

Lionel Richie saknar Michael


Lionel Richie, vars dotter Nicole är Michael's guddotter, har avslöjat att han var helt förkrossad när han fick veta om Michael's död och att han fortfarande saknar honom "varenda dag".

Han sa till The Sun; "Jag tänker på Michael varenda dag. Om du nånsin har förlorat en förälder, och du vill ringa och berätta något och du tänker, 'Åh, jag ska ringa till mamma och berätta för henne.' Sen kommer du ihåg att du inte kan ringa till mamma. Det är detsamma med Michael. Jag tänker på något som jag vill berätta för honom och sen kommer jag ihåg. Det är för mycket. Han var en stor del av mitt liv...".

Källa.

Nytt album + 3 DISC DVD!


Nej du läste inte fel! Jacksonthrill är stolta att som första media i världen avslöja detaljer om 2 stora kommande Michael Jackson släpp! En säker källa berättar för JT att ett nytt album är på gång. Albumet som är tänkt att släppas någon gång mellan 23/24/29 november kommer landa med tidigare outgivet material. Som Jacksonthrill berättade i våras är det fortfarande tänkt att låten "Another day" ska släppas som första singel. Våran källa berättar att albumet kommer att komma med ca 10 låtar och en booklet med ett urval av dom hetaste Jackson bilderna någonsin. Den största nyheten, berättar våran källa, är en 3 DISC DVD som kommer att släppas i samband med skivan och TV-spelet Michael Jackson Experience. DVD boxen som är tänkt att heta vidion kommer att innehålla alla Michael’s musikvideos. Disc 3 ska däremot komma med helt osläppt material därav bla den än så länge osläppta musikvideon till One more chance! Videon till One More Chance skulle släppas i samband med Invincible men drogs tillbaka då Michael tvingades uppsöka rätten för de falska pedofilanklagelserna. Musikvideon har sedan dess aldrig fått se dagens ljus men enligt våran källa är det nu alltså äntligen dags och vi kommer att få se videon i sitt original. DVD-boxen kommer att komma i en skimrande guldfärg med Michael bilder i 3D motiv. I boxen kommer det även att medfölja en booklet fullt med bilder. Hurvida bilderna är nya eller gamla sägs inte. Boxen är tänkt att släppas i samband med skivan och tv-spelet och preliminärt datum är 29 nov. Våran källa berättar att den första singeln fortfarande planeras att släppas vid Halloween men som alltid i Michael världen så kan datum och detaljer ändras i sista stund. November är tänkt att bli en stor månad med enorm reklam i tv, radio, tidningar och internet. Kom ihåg vart du läste det först. Håll dig till Jacksonthrill för mer information…

Källa.

Judith Hill besöker Forest Lawn


Michael Jackson's bakrunds sångare Judith Hill, som sjöng"I just can't stop lovin you" med MJ i "This is It". Visade hennes respekt för the King of Pop och besökte Forest Lawn på Onsdagen.

Källa.
RSS 2.0
>
> >