LaToya tog Michael's låtarBara timmar efter Michael Jacksons död fraktade hans familj bort stjärnans tillhörigheter. Däribland flera hårddiskar med outgivna låtar Michael Jackson spelat in. De finns nu hos hans syster LaToya Jackson, uppger Rolling Stone. Låtarna är nu föremål för dragkamp mellan familjen och de testamentsexekutorer som Michael Jackson själv utsåg att ansvara för dödsboets affärer. Advokater för dödsboet kräver nu att LaToya Jackson lämnar tillbaka hårddiskarna, så att de kan katalogiseras, men det är oklart om hon tänker gå med på den begäran, skriver Reuters.

Michael Jacksons manager Frank DiLeo säger till Rolling Stone att hårddiskarna innehåller åtminstone 100 låtar, flera inspelade under mitten av 80-talet och som inte fick plats på albumet "Bad", men också nyskrivet material. Jackson arbetade mot slutet av sitt liv på en ny skiva ihop med bland annat Ne-Yo, Akon och Will I Am från The Black Eyed Peas. Skivor med outgivet material skulle kunna inbringa mångmiljonbelopp. En talesperson för Will I Am säger till Reuters att artisten inte har kopior på låtarna han spelade in med Michael Jackson

Källa.

Kommentarer
Postat av: hilääääliii

usch, det är så jobbigt , känns inte som att han är borta, han lever.

2009-08-07 @ 19:01:13
URL: http://hhilals.blogg.se/
Postat av: sandra

Hejsan ! Skulle du vilja rösta på "sandra" härhttp://miimo.blogg.se/2009/august/finalisterna-ar.htmlskulle betyda jätte mycket , den som vinner får en kryssning med båt, jag tänkte nämligen bjuda min föräldrar, så det skulle betyda jätte mycket :)

2009-08-07 @ 19:02:31
URL: http://benjerryglass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0