I need you


Thebiggestmjfan ville att jag lägger in denna klippet. Det är Michael och Titos barn som har en grupp som heter 3T som sjunger den. Jag älskar den!

Merrillville värd Michael Jackson konvention


Ett Michael Jackson fan konvent hålls för första gången i Merrillville, Ind, i augusti. Händelsen har anmälts måndagen i Merrillville på Radisson Hotel och Star Plaza Theatre, som är värd för evenemanget från 26-29 augusti. Tusentals Michael Jackson fans väntas flockas nordväst Indiana för händelsen. Augusti 29 skulle ha varit Jacksons 52. Födelsedag.

Den MJFanvention kommer att uppträda från nästa generation av Jacksons, däribland Michael systerdotter, Genevieve Jackson. "Min farbror Mike brukade berätta hur han älskade det här i Indiana förr i tiden så det är därför det är bra att konventionen här eftersom den är så speciell, det är en sådan speciell plats i min familj, sade Genevieve Jackson. Det är första hyllning händelse godkändes av Jackson familjen som kommer från närliggande Gary, Indiana. Biljetter fick säljas den 29 mars kl 8:58 på MJFanvention webbplats.

Källa.

Hemhjälp i Sverige


I tolv år arbetade hon som hemhjälp hemma hos Michael Jackson. I dag bor Kiki Chambers i Sverige, skriver tidningen Dagen. Nu berättar hon om sin tid hos superstjärnan.

– Han frågade mig vem han kunde lita på.

I dag bor Kiki Chambers på en liten ort i Västsverige. Långt från den kaliforniska solen och närvaron av superstjärnor. Men i tolv år arbetade hon som hemtjänst på Michael Jacksons ranch Neverland, skriver Dagen. På Neverland fick hon en inblick i sångarens privatliv som få andra fått ta del av.

Hon är övertygad om att sin förre arbetsgivare var oskyldig till anklagelserna om sexövergrepp. Under tiden på ranchen hade Kiki Chambers flera förtroliga samtal med stjärnan.

– Han frågade mig om han kunde lita på den och den. Det var svårt, det var inte min sak att bedöma vilka människor han omgav sig med, säger Kiki Chambers till Dagen.

Källa. [Läs mer!] Lina tipsade, tack!

Hyllnings video av Jonna


Jonna som har gjort denna video vill att jag lägger upp den här i bloggen, självklart gör jag det. Jag älskar den verkligen!

Återupplivas i 10 minuter


Utdrag ur Jacksons "Stämningen dokument som publicerades i News of the World, som anger följande:" At 13:21 timmar eller 1:21, sjuksköterskor och läkare vid UCLA upptäckt en svag femoral puls och hjärtats aktivitet för Michael Jackson. "At 13 : 22 timmar visade han hjärtats aktivitet. At 13:33 Han visade en svag ventrikulär rytm (upphandling av lägre hjärtat kamrar).

Det fortsatte med att säga att Dr Cooper rapporterade The King Of Pop som andas väl när han var intuberad med en endotrachial tub. Joe Jackson till tidningen att bevisningen är "förödande" och Michael personliga läkare Conrad Murray hållas fängslade. Processen mot Murray följer en rad beslut som han gjorde, som Jackson anser ledde till sonens död.

Dessa anklagelser omfattar Murray berättar inte sjukvårdare han hade gett Michael Propofol, vilket Coroners tror ledde till hans död. Murray sedan medgav i en intervju att han hade placerat en medicinsk väska i Michaels hem, innehållande stora mängder av narkos rör av hud vitare krämer. Dr Conrad Murray möter anklagelser om ofrivillig Dråp över popstjärnan död.

Källa.

Oroligt över Blanket


Debbie Rowe - mor till Michael Jackson's två äldsta barn Paris och Prince - hävdar att hon är "orolig" över hennes ungar bror Blanket.

Under en shoppingtur i Calabasas tidigare i dag, sade Rowe hon vet ingenting om utredningen av elpistol incidenten vid Jackson substansen i Encino - där Michael's barn och Jermaines barn är alla närvarande lever med Katherine Jackson. Rowe, men medgav att hon var medveten om de rapporter som Jaafar Jackson lekte med en elpistol medan Blanket var i närheten. På frågan om hon var orolig för Blanket, sade Rowe, "Naturligtvis är jag orolig. Varför skulle jag inte vara orolig för ett barn, han är sin bror." Rowe hävdade att hon aldrig varit i Jackson sammansatta - men berättade hon har nu Michaels grav nyligen och försöker besöka så ofta hon kan.

Källa: TMZ.

Dagens bild


Så fint! Undrar om han är arg? Det ser ut som det.

Jag vill också säga tack till alla som röstade på mig inne hos Moa för ett tag sedan. Jag kom delad första plats med Lennea. Kul! Tack igen!

Elizabeth Taylor om "This is it"


Dame Elizabeth Taylor, som alla fans vet var Michael bästa vän i många år och har tydligen drabbats av hans död. Hon såg "This Is It" och medgav att filmen fick henne att gråta.

Hon främst kommunicerar via internet nu, och hon uppmuntrar alla fans att se på film, så att de kan se Michael slutliga prestation.

Hon sade USA Today; " Michael och jag delade en ren och fullkomlig kärlek. Vanligtvis talar jag inte offentligt om förlusten av en nära anhörig. Men jag uppmuntrar alla till lags, se hans mästerskap i "This Is It". Michael genialitet kommer aldrig att bli lika stor. Tragiskt nog, får vi aldrig se den lik av honom igen. "

Källa. Såg den först hos Jonna.

Fan kiss and hug


Jag hittade videon hos Matilda för ett tag sen. Jag älskar videon så mycket. Jag önskar som många andra fan att det är jag som är en av de som har träffat honom.

Making of Stranger in Moscow, kort


Nadia hittade denna video på Youtube. Jag älskar låten Stranger in Moscow och själva vidon också, men jag visste att de gjorde den så här. Även om det är kort version så får man se rätt så mycket.

Working day and night Demo,1978


Jonna har hittat en demo till och det är till låten Working day and night från 1978. Jag älskar den!

Jennifer Batten om Bad Tour


Ungefär ett år sedan Michael meddelade att han "This Is It" konsert körs i en presskonferens på Londons O2-arena. För att markera årsdagen, satte Charles Thomson ned med Michael långvarige gitarristen Jennifer Batten, som berättade vad det egentligen ut bakom kulisserna på turné.

Jennifer Batten:
"Det var Michaels idé att ha mitt hår blev Snövit och stora," Jennifer Batten sa en gång. "Ofta allt du kan se på bilderna är Michael Jackson och mitt hår!" Batten var Michael's gitarrist i ett decennium, som åtföljer stjärna på alla tre av hans rekordmånga World Tours. Vid 29 år gammal var hon plockade av King Of Pop från komplett dunkel. Trots meddelade att hennes mamma vid 12 års ålder att hon skulle bli en professionell gitarrist, innan Batten gick Michael hennes turnerande erfarenhet begränsades nästan uteslutande till en kort stava med en Elvis imitatör.

Källa.

3,000 mutor för att se begravningsplats


Michael Jackson's fans är enligt uppgift sprita ut upp till 3.000 pounds i mutor för att få en titt på stjärnans sista viloplats i Glendale, Kalifornien.  Sångaren familj sades vara rykande efter anhängare skräpar ned marmor graven på Forest Lawn Memorial Park med respektlöst bilder.

"Familjen tror att en del tidigare anställda som kan ta sig runt de befintliga säkerhet har smuggling av fläktar för besök och ta ut upp till 3.000 pounds för privilegiet "The Daily Star citerar en källa nära familjen så att säga." Fans är ta in minnessaker och poserar på olämplig eller rent respektlöst bilder bredvid Michael grav. Den har fått helt snett. Bilder av Michael's sista vilan har vrida upp på webbplatser över hela nätet och det är verkligen börjar att störa familjen.

Källa. [Läs mer!]

Men in Black II


Michael Jacksons del i filmen:


När Jay undersöker ett rutinärende upptäcker han en stor intergalatisk komplott, som planerats av Serleena (Lara Flynn Boyle), ett ont rymdmonster som har förklätt sig till tjusig modell.

När Serleena tar hela MIB byggnaden som gisslan finns det bara en som kan hjälpa Jay rädda dem alla, nämligen Kay. Kay som numera jobbar på posten och lever ett stilla familjeliv har ingen aning om att han tidigare varit en agent inom MIB. Jay måste locka tillbaka Kay från sitt trygga jobb på posten för att han tillsammans med Jay än en gång ska rädda jorden från undergång.

Klädda i svart och beväpnade med gigantiska, futuristiska förintelsevapen ger sig de två agenterna K och J in i kampen mot de onda krafterna från yttre rymden i denna vanvettigt underhållande superactionfilm, uppföljaren till dundersuccén Men In Black. Liksom i ettan ser vi Tommy Lee Jones (The Hunted) som den tystlåtne agent K, medan Will Smith (Ali, Bad Boys) är den utåtriktade agent J.

Köp filmen här.

P.Y.T (Pretty young thing)


Låten är skriven av Ingram och producerad av Quincy Jones och finns på Thriller album. Låten hamnade på nummer 10 på Billboard Hot 100. Janet och Latoya är bakrundsångare i låten.

"We miss him so much"


Från sin plats i Beverly Hilton International Ballroom, såg Rebbie Jackson en stor skärm lugnt med brodern Randy som Oscarsgalan hedrade medlemmar i Hollywood gemenskap som gick bort under 2009. Då bilden av hennes bror Michael syntes.

"När jag såg hans bild - det var svårt, väckte det tårar, säger hon till PEOPLE tidigare denna månad vid Children Uniting Nations insamlingskampanj där Rebbie, 59, gjorde ett sällsynt offentligt framträdande med Randy, 48, att godkänna 2010 Angel Award hedra sin avlidne brors stödja barnens orsaker. "Vi saknar honom så mycket, säger hon till publiken," och vi vet att du också gör det. "

Efter att ha fått priset, säger Rebbie hon tog en stund att komponera själv. "Jag blev väldigt känslomässigt efteråt, säger hon. "Men jag var mycket nöjd och glad att vara en del av detta - Michael var väldigt passionerat om barn och stödja deras orsaker. Boy, skulle han ha älskat det här, sade hon, leende. "Jag är tacksam och tacksam för alla dessa människor."

Källa. [Läs mer!]

Veckans fråga: 28/3 - 2010Har du ändrat till sommartid än?


Mitt svar:
Ja, det har jag. Hade nästan glömt det, haha!

Lady Gaga, den nya Michael Jackson?


Lady GaGa har beskrivits som den nya Michael Jackson med sin musik producent. Rodney Jerkins, som arbetade med GaGa på hennes nummer 1 hitsingel Telefon har meddelat att hon påminner honom om det sena King Of Pop när han arbetade med Jacko på sin 2001 Invincible LP.

GET BEYONCE biljetter här Jerkins berättade People.com: "Vi har inte sett en konstnär som Gaga på länge - har vi inte sett en artist som verkligen har ingen rädsla. Jag minns att Michael Jackson brukade berätta att han korsfästes för detta Thriller, men han hade att göra vad han ansåg behövdes på den tiden. Jag är bara glad att vara en del av historien. "Han tillade:" Jag har alltid velat lämna min stämpel på musik, och att kunna säga att jag arbetat med Michael Jackson och nu jobbar jag med Lady Gaga, som kommer troligtvis gå till historien som en av de bästa kvinnliga underhållare genom tiderna. "

Källa. [Läs mer!]

3.000-årig egyptisk skulptur


Vi vet att Michael Jackson var kungen av pop, men kunde han ha varit farao Pop också? En spektakulär liknad av sångaren, som avled i juni av en misstänkt drogöverdos, har hittats - huggen i sten på en 3000-årig egyptisk skulptur av en kvinna.

Den kusliga likheten sträcker sig så långt som den mandelformade ögon och konstiga sönderfallande näsan. Stenens pjäs, som är finnns hos Chicago's Field Museum, höggs under det Nya rikets tid, eller runt tidpunkten för Ramses och Tutankhamun, någon gång mellan 1550BC och 1050BC. Märkligt nog, Jacksons video Remember the time från 1992, utspelar sig i forntida Egypten under regeringstiden av Ramses.

En talesman för museet berättade för Sun Times i Chicago: "Jag har ingen aning om Jackson någonsin besökt museet, men likheten mellan kalkstens statyn av en kvinna - som är ungefär 3000 år gammal - och Jackson är häpnadsväckande." Bysten gick att beskåda på museet år 1988, strax före Jacksons ansikte genomgick sin mest dramatiska kirurgiska förändringar.

Källa.

Moonwalker släpp på Blu ray


Enligt MJstar släpps Moonwalker på Blu ray den 3 Juni 2010. Moonwalker kommer även på DVD enligt Amazon.

Källa.

E.M.D sjunger Jackson 5 låtar
Förra vecka var E.M.D med i Så ska det låta. De sjöng två Jackson 5 låtar som heter "I want you back" och "My girl". Jag tyckte att det var bra, men det belv lite konstig på vissa ställen, haha! Hittade detta inne hos Jonna.

Michael's Obduktionsrapport Släppt!


Michael's obduktionsrapport är officiellt släppt. Eftersom det pågår en utredning och snart kanske även en rättegång kring Michaels död så är det standard så brusa inte upp över detta.

Rapporten påvisar att Michael blivit utsatt för mord. Läs följande:

1. Omständigheter tyder på att Propofol och bensodiazepiner administrerades av en annan. (INTE Michael)

2. Propofol gavs i ett icke-sjukhus utan någon lämplig medicinsk indikation.

3. Vårdstandard för förvaltningen Propofol var INTE uppfyllt. Rekommenderad utrustning för patientövervakning, precision dosering och återupplivning var INTE närvarande.

4. De omständigheter stöder inte egenbehandling med propofol.


Rapporten visar även att:

* Michael var INTE "BEROENDE" av medicin och hade då ingen medicin i sin kropp, förutom Propofol som Murray gav Michael kvällen då han dog!
Rapporten visar att Propofol är den främsta orsaken till Michaels död - experter säger även att lorezepam inte bör ges vid samma tidpunkt som propofol,ändå har detta skett med hjälp av "någon annan" (Murray)

* Michael bar INTE peruk (som en del skvallertidningar skrev om och som en del fans trodde på, utan Michael hade sitt riktiga hår, men tillsammans med "hår extensions"

* Michael var i överlag frisk. INTE alls sjuk (som det även där spridits falska nyheter om i pressen), förutom problem med sina lungor som indikerade på sjukdommen Lopus. Och problem med ryggen.

* En väldigt detaljerad beskrivning BEVISAR att Michael led av hudsjukdommen vitiligo, (som han alltid sagt men som vanligt folk aldrig trott på) som gör att huden sakta men säkert blir vit. På en del ställen eller över hela kroppen. I Michaels fall, över hela kroppen. Även brännskadan finns dokumenterad.

* Det finns 61 obduktions bilder, 17 bilder tagna på sjukhuset och 30 bilder som visar scenen där allt utspelade sig.

Källa. [Läs mer!] Gammal nyhet!

Musikduellen 7

 

   
Smooth criminal < VS > They don't care about us


Musikduellen nummer sju är igång. Förra gången van Smooth criminal och det är den första låten som har vunnit två gånger i rad. Vi får se vilken låt som vinner idag. Det står mellan Smooth criminal och They don't care about us. Välj din favorit!

Earth Hour


Idag är det Earth Hour 2010! Det är för er som inte vet en internationell kampanj som ber hushåll och företag att under en timme släcka sina lampor och stänga av sina icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma frågan om att minska energiutnyttjandet för att minska utsläppet av växthusgaser. Kampanjen sker årligen under den sista lördagen i mars.

I år så kommer det vara mella 20.30 och 21.30. Hur många av er kommer delta? Jag kommer absolut göra det. Och jag kommer nog inte blogga vid den tiden. Det har jag bestämmt, men jag vet inte varför.

Earth Song:
 

Svar till Paulina
Kul att ni ska åka till L.A! Jag har verkligen letat efter adressen men hittar ingen resultat. Tyvärr. Kanske några andra som läser denna bloggen vet? Skriv en kommentar till mig då!

Let's Dance


Det är Let's Dance final idag. Själv så hejar jag på Claudia och hoppas verkligen att hon vinner. Det som chokade mig var att Mattias och Cecilia dansade till låten Beat it. Där fick de ett liten plus av mig. Jag gillar det, men inte så mycket. Men grattis till Mattias och Cecilia som van! Vem hejade du på?

The Jacksons - A family dystany del 3


Del tre av The Jacksons - A family dystany gick på TV4 igår. Samma tid som förra gången och så kommer det bli hela tiden. Vad tyckte ni om den? Själv så älskar jag verkligen Titos konser. Lite synd att Jermaine inte kunde vara med och kollade, men han höll på och göra en ny låt. Jaja, jag ska inte avlöja allt, ni får kolla på klippet själv och säga vad ni tycker.

Dog som kristen


Michael Jackson växte upp i en familj som tillhör det religiösa samfundet Jehovas vittnen. I vuxen ålder konverterade han dock till islam. Nu kommer uppgifter som gör gällande att popikonen, precis i slutet av sitt liv, återfick sin kristna tro.

Det var gospelmusikern Andrae Crouch, som i helgen gästade Norge för en konsert, som kom med avslöjandena. Han berättade under konserten att han, tillsammans med sin syster, träffade Jackson tre veckor innan hans död. Han menar att händelsen troligtvis ledde till att Jackson bestämde sig för att, återigen, bekänna sig till kristendomen.

Källa. [Läs mer!]

Avsnitt 3 av 6


Vill påminna er alla som vill kolla på del tre av Jackson 5 A family dynasty att det visas som förra gången klockan 22.40 - 23.35 på TV4. Och det kommer tyvärr visas på den sena tiden fram över.

Om ni undrar framöver varför jag inte bloggar så mycket så är det för att jag läser boken Moonwalk på engelska.

Avsnitt 3 av 6:

Trots sin förestående konsert beger sig bröderna till olika delar av världen. Marlon jobbar med sitt livsprojekt i Nigeria, Jermaine spelar in en låt tillsammans med en indisk musikalartist i Mumbai och Tito förbereder sig för sitt första soloframträdande i London. När Marlon och Jackie besöker till London går de på en musikal baserad på Michaels musik som får minnen av deras bror att komma upp till ytan igen.

Ha en god Våffeldag!

Nio månader


Kan ni tänka er att det har gått nio månader sen Michael lämnade välrden? Jag har fortfarande inte förstått att det är sant. Jag tror inte att jag kommer göra det heller. Älskar dig Michael Jackson!

Bild tävling!


Det är inte här i bloggen som tävlingen är utan hos Jonna. Hon vill också att jag skulle skriva om det och självklart jag det. Priset är rätt bra för er som vill ha en ny bloggdesgin. För att läsa mer om tävlingen, klick här. Och jag har inte haft tävlingar i bloggen på ett tag nu så kan ni ju vara med där!

Official Haiti Flash Mob - Hollywood


Flash Mob Amerikas blixt sammanfogas för att samla in pengar till Haiti. 100% av donationerna gick till Yele Haitis Earthquake Relief Fund. Låten de dansar till heter They don't care about us och jag älskar verkligen det! Och bra idé att pengarna går till Haiti.

Till alla er som har Firefox


denna sidan så finns det Michael Jackson designer till alla er som har Firefox. Själv så har jag tyvärr inte det men jag har kollat in den sidan och det finns en hel del snygga designer, så kolla in den!

Läkare gömde medicin


Det har funnits många teorier kring megastjärnan Michael Jacksons död. En av de personer som kritiserats kraftigast för stjärnans dödsfall är Michael Jacksons läkare, Conrad Murray.

Nu anklagas Murray för att ha gömt medicin när Jackson låg döende - allt för att rädda sitt eget skinn. Han ska till och med ha stoppat hjärt- och lungräddningen på stjärnan och väntade med att ringa ambulans tills alla bevis var undanröjda, skriver Huffington Post.

Det framgår i nya dokument som erhållits av nyhetsbyrån AP. Murray står åtalad för vållande till annans död och riskerar ett fängelsestraff på fyra år. Den femte april kommer ett förberedande förhör att hållas med läkaren och i åtalet framkommer det också flera oklarheter kring den injektion av Propofol som Murray gav Jackson innan han dog. Läkaren har dock tidigare erkänt att det var han som gav Jackson den dödliga dosen av narkosmedlet och att han därmed kan ha dödat honom oavsiktligen.

Källa.

Angelica Huston berättar


Jag träffade Michael på första dagen under repetitionerna och jag blev helt överväldigad trots att jag visste om hans image sedan tidigare - hur otroligt söt och hur anspråkslös och hur oskyldig han var. Men när han sedan började arbeta började mitt hjärta slå snabbare och håret på armarna och i nacken stack rakt upp och han tog bokstavligen andan ur mig. Michael är den mest elektrifierade artisten som jag någonsin har sett Jag tror att det var väldigt svårt för Michael att uttrycka ilska.

Han var, måste jag säga, en av de mest artiga människor jag någonsin mött i mitt liv. Jag har aldrig hört Michael säga ett svär ord, även när han var upprörd. Och jag tror att musiken var egentligen det enda sätt som hans känslor kunde komma igenom obevakad. Han brann för yrket som artist och jag har aldrig sett någon annan med en sådan talang som Michael och jag har sett många duktiga artister.

Källa. [Läs mer!]

If you don´t love me


Julia tipsade mig om låten If you don´t love me. Hon tyckte att den är galet bra och jag håller med. Gud vad länge sen det var sisst jag hörde den. Så bra!

Älskade Ace of Base


Det svenska popbandet Ace of Base, som hade sina glansdagar på 90-talet, går nu ut med ett riktigt avslöjande. Bandet träffade nämligen kungen av pop backstage 1996 på World Music Awards. Ulf Ekberg, som är med i bandet, säger att MIchael var hedrad över att träffa bandet och att Ace of Base låtar ständigt snurrade i Michaels skivspelare.

– Det kändes riktigt stort när vi träffade honom första gången eftersom han är en legend för oss alla i bandet, säger Ulf till The Sun.

Men i stället för att ta emot komplimanger från bandet så avslöjade Michael vad han tyckte om Ace of Base.

–Det första han sa till oss var: "Vet ni vad, Jag tycker att Beautiful Life är en av de bästa låtar jag har hört i hela mitt liv och jag lyssnar på den hela tiden".

Sedan hade han blygt tittat ned i golvet.

Källa. [Läs mer!]

Läkare vilseledde ambulansmännen


Den officiella rapporten från ambulansen som körde popkungen Michael Jackson till sjukhuset bekräftar att doktor Conrad Murray vilseledde ambulanssjukvårdarna på plats. Detta enligt brittiska tidningen News of the World. Rapporten har läckt ut med uppgifter som kan visa sig avgörande i åtalet i fråga.

Enligt rapporten så ska Murray ha låtit bli att berätta att han givit Jackson en dos av Propofol innan hans död och istället hävdat att han endast gett honom det lugnande läkemedlet Lorazepam samt vätska för att återupprätthålla Michaels vätskebalans.

Källa. [Läs mer!] Tips från Themoonwalker och Thebiggestmjfan.

Full av nålstick


Skissen över Michael Jacksons kropp är chockerande. 13 märken efter injektioner på halsen, armar och ben. Tydligare än så kan stjärnans drogberoende inte beskrivas. Det var i måndags som obduktionsprotokollet blev offentligt. I en bilaga fanns den detaljerade beskrivningen av kroppens tillstånd.

Inte bara avslöjade rapporten att Michael Jacksons hår var en peruk utan också att kroppen var fullpumpad av starka mediciner. Conrad Murray sa i förundersökningen att Jackson led av kroniska sömnproblem och hade varit beroende av Propofol under flera år.

Murray erkände att han lämnat Jackson oövervakad i två minuter för att gå på toaletten, men en undersökning av hans mobil visade att han ringde ett 47 minuter långt samtal till sin flickvän. I rätten förklarade han sig oskyldig till Jacksons död. Den 4 april ska ett första domstolsförhör hållas.

Källa. Hittade nyheten hos Popkungen. Skissen på kroppen här.

VIP tour för tyska fans


Här är tre video på många lyckliga tyska fan som fick besöka Forest Lawn, Neverland och Holmby Hills House featuring som VIP. Det är exklusivt material video.

Nio nya Michael Jacksonalbum


Skivbolaget Sony har gjort upp med Michael Jacksons dödsbo, som får minst 200 miljoner dollar för rättigheterna att ge ut nio nya album med Michael Jackson under de närmaste sju åren. Detta uppger Wall Street Journal som beskriver kontraktet som det mest lukrativa någonsin i musikbranschen.

I överenskommelsen ingår det redan utgivna soundtracket till filmen "This Is It". Kommande album innehåller både tidigare outgivna inspelningar och ompaketerade kända låtar. Sedan hans död i juni har Jacksons album sålts i 31 miljoner ex.

Källa. Hittade den hos Popkungen.

Högg Jackson i hjärtat


Mysteriet kring Michael Jacksons läkare Conrad Murray tätnar. I dödsögonblicket när Jackson slutade andas försökte han återuppliva popikonen genom att hugga honom med en spruta rätt in i hjärtat. Under natten till söndagen har han förhörts av polis och biträtts av toppadvokater som flugits in från Houston.

Pastorn Jesse Jackson, som står nära familjen Jackson, har tillsammans med familjen krävt en ny obduktion för att ta död på spekulationerna kring popstjärnans död. Den ska ha genomförts någonstans i Los Angeles under lördagen, enligt TMZ.com.

Han har också krävt att Jacksons läkare Conrad Murray träder fram och svarar på familjens många frågor kring händelserna innan dödsögonblicket. Murray sägs sitta inne på mer information än han vill delge, vilket frustrerar familjen.

Källa. [Läs mer!]

"Thriller" filmen kommer tillbaka i 3D


Det verkar som fans av Michael ikoniska musikvideo "Thriller" kan vara ganska behandla inom en snar framtid. Vid en genomgång av John Landis "dokumentär Slasher och under Q & A portion, avslöjade Landis att" The making of Thriller "skulle släppas snart, och eventuellt även i 3D.

Landis regisserat musikvideo och han berättade för publiken att stämningar och frågor royalty var några av anledningarna till "The making of Thriller", en timmes lång dokumentär om inspelningen av denna symboliska musikvideo, hade inte släppts ännu. Landis visade också att Michael Jackson gården vill konvertera dokument till 3D. Här är ett utdrag från CHUD webbplatsens artikel.

Källa. [Läs mer!]

Lundakarnevalen hyllar


Det drar ihop sig till årets Lundakarneval.Kvällsposten kan i dag avslöja att ett av de mest spektakulära inslagen i blir en gigantisk hyllning till "King of pop" - Michael Jackson. Lundensarna har lyckats engagera Navi - världens mest kända look-alike-Jackson och den enda artist som framträtt på Michael Jacksons födelsedagsfest - som Jackson själv. Han var sedan många år Michael Jacksons egen favorit-Jackson!

Navi har turnerat i drygt 20 år i 150 länder och har också gestaltat Michael Jackson i musikalen "Thriller" i Londons West End. Lundakarnevalen pågår i år tre intensiva dagar, för att inte tala om nätter, 21-23 maj.

Källa [Läs mer!].

Lost musik video


ABC använder Michaels berömda "Ben" för att köra igång en ny serie med musikvideor ägnas åt kärnan tecknen i "Lost" show. Med en sida av fans som har lång hyllade tv-program och karaktärer med inofficiella mashups och video montage, har ABC beslutat att producera tio video hälsningar till nyckel "Lost"-talet. "Ben", naturligtvis, handlar om den mystiska Ben Linus.

Källa.

Veckans fråga: 21/3 - 2010Hur började du gilla Michael Jackson?


Mitt svar:
Jag vet riktig inte hur. Men jag sökte på honom på Youtube, lyssnade på en låt och jag blev helt fast.

Hade Michael död i minnet
Här är en intervjuv med Janet Jackson i "Tonight Show" med Jay Leno. Janet spelade in filmen "Why dit I get married too". Hon behövde inte gräva djupt för att få inspiration medan filma några känslomässiga scener. Hon tyckte om dödsfallet av hennes bror Michael sista juni och hennes två skilsmässor och samtidigt filma en scen där hennes karaktär lider av en känslomässig uppdelning.

My life will never be the same


Melissa ville att jag lägger in låten You rock mt world. Självklart jag gör det. Den är så bra!

"Captain EO Tribute" i 4D


The King of pop återvänder till Disneyland i denna hyllnings presentation av 1986's Captain EO. Fans väntade så länge som 12 timmar i kön för att se föreställningen i 4D. "Captain EO Tribute" är nu öppet dagligen hos Disneyland.

Källa.

Michael's hatt på museum


Den 31 Juli 1984, kastade Michael hans svarta Fedora ut i publiken en "seger" tour konserten på Giants Stadium i East Rutherford, New Jersey.

Hatten är svart filt, vidbrättad och hade en inre band läderhatten stämplas "By Maddest hattmakaren, göras uttryckligen för Michael Jackson, 100 procent äkta päls. "Det uppfattades som en ur publiken vid denna konsert, och det är nu ut som ett av de artefakter som skall placeras på displayen i de permanenta samlingarna på National Museum of African American History and Culture.

Om fem år är museet som att öppna upp på National Mall, strax under skuggan av Washington Monument. Det kommer att bli den senaste Smithsonian museum och den första nationella museum för att fira arvet av amerikaner av afrikanskt ursprung.

Källa: MJworld.

Rösta på mig som veckas blogg!


Moa
har startat en Veckas blogg tävling och jag är en av de! Skulle vara kul om ni röstade på nummer tre. Det är många bra bloggar som tävlar så man vet aldrig som som kan hända. Klick här för att rösta.

Dagens bild


Michael gillar verkligen basket. Det gör nog hans familj också när jag tänker efter, efter som de spelar så mycket basket, haha!

Ny dokumentär


Ian Halperin, författaren bakom den uppmärksammade boken "Unmasked: The final years of Michael Jackson", arbetar nu med en dokumentär om Jackson. "Gone too soon", som filmen ska heta, är 88 minuter lång och innehåller bland annat intervjuer med Jacksons manager, kock, frisör, tränare samt advokat, skriver Variety.

- Det här är filmen som Michael och hans fans förtjänar, säger Halperin.

Filmen kommer inledningsvis att gå upp på bio i Kanada och Frankrike den 25 juni, på årsdagen av Michael Jacksons död.

Källa.

Skivbolaget Sony köper dödsspruta


Sony Music har köpt Michael Jacksons dödsbo för 250 miljoner dollar. Dödsboet innehåller förutom Jacksons låtkatalog även den spruta genom vilken han fick den dödliga dosen narkosmedel, skriver TMZ.

Sony Music betalade 250 miljoner dollar för Michael Jacksons dödsbo, vilket är den högsta summan som betalats i liknande sammanhang någonsin. Dödsboet innehåller bland annat Michael Jacksons låtkatalog, hittills outgivna låtar och konsertbilder. Fem miljoner dollar.

Dessutom ingår den spruta genom vilken läkaren Conrad Murray sprutade in den dödliga dosen av narkosmedlet Propofol. Det är dock ännu oklart vad Sony Music ska göra med sprutan som dock verkar ha ett starkt symbolvärde och vars marknadsvärde uppskattas till fem miljoner dollar, skriver TMZ.

Källa.

Sprutan till salu


Sprutan som doktor Conrad Murray använde för att ge den sista, dödliga dosen propofol till Michael Jackson, ska säljas på auktion, skriver brittiska The Mirror. Tidningen uppger att Michaels syskon Janet och Tito fått reda på planerna av den anonyma säljarens advokat och den upprörda familjen gör nu allt för att stoppa den makabra affären. Enligt uppgift försöker säljaren engagera olika auktionshus i Las vegas till försäljningen, som beräknas kunna dra in upp mot fem miljoner dollar.

– Det här är en av de sjukaste ägodelar som någonsin sålts. Sprutan behövs inte längre som bevismaterial eller vid Murrays kommande rättegång, men de moraliska konsekvenserna går knappt att greppa, säger en källa som The Mirror citerar.

Tidningen uppger att säljaren gör efterforskningar om det verkligen är lagligt att sälja kanylen i USA och skriver också att denne kan tänka sig att göra transaktionen i något annat land, som Brasilien eller Lybien.

Källa.

The Jacksons - A family dystany del 2


Här är andra avsnittet som visades igår kväll. Du kan se den igen på TV4 Play. Vad tycker ni om den? Mycket man fick veta. Kanske kommer 3T splittras, men det hoppas jag inte att de gör. Jag hoppas också att bröderna Jackson kommer göra en jubleum för Jackson 5. De har mycket press på sig men vi kanske får se vad som händer på avsnitt nummer tre.

Jag trodde aldrig att jag skulle orka vara uppe så sent och kolla. Men det gjorde jag och det var värt det.

The Wiz


The Wiz är en rockigare version av Trollkarlen från Oz och handlar om en flicka som heter Dorothy, som genom en storm förs till landet Oz. Där ska hon försöka finna trollkarlen, ty hon tror att han kan hjälpa henne att komma hem igen. På vägen träffar hon fågelskrämman (Michael Jackson i versionen från 1978) som saknar en hjärna, plåtmannen som saknar ett hjärta och lejonet som saknar mod. Tillsammans beger dem sig på den gyllene vägen på väg till trollkarlen - och den vägen kantas av många faror och hinder.

Köp den på CDON för 69kr (Ord. pris 99 kr)!

Avsnitt 2 av 6


Idag är det avsnitt två av sex. Det är ändrade tider också. Istället så börjar den 22.40 - 23.35. Själv så tycker jag att det är lite dumt att det är så sent men det gör inte så mycket. Vad tycker du?

Avsnitt 2 av 6:
Efter att ha tagit farväl av sin bror Michael får bröderna Jackson veta att de förväntas uppfylla sitt kontrakt om jubileumskonserten. Bröderna oroar sig för negativ publicitet om de uppträder så nära inpå Michaels död, samtidigt som sprickan mellan Jermaine och hans bröder blir allt påtagligare.

Famous crime scene


VH1
Har tydligen en serie som heter Famous Crime Scene där man bla i ett avsnitt behandlar Jacksons död. I dokumentären använder man sig av en Lookalike. Dokumentären kan uppfattas som mycket stötande för vissa personer.

Dock vet jag inte om dokumentären kommer sändas här i Sverige eller på VH1 Norden.

Källa.

2300 Jackson Street


2300 Jackson Street var det sista albumet av den amerikanska gruppen The Jacksons. Den större delen av detta album utgjordes av Jermaine, Jackie, Randy, och Tito Jackson eftersom Michael och Marlon hade lämnat gruppen men de var med och sjöng titellåten tillsammans med deras bröder och de två systrarna Rebbie och Janet Jackson, La Toya Jackson hade kommit ifrån familjen på grund av flera bråk och dispyter därför var inte hon med i låten.

Låtlista:
1. Art of Madness
2. Nothin' (That Compares 2 U)
3. Maria
4. Private Affair
5. 2300 Jackson Street
6. Harley
7. She
8. Alright With Me
9. Play It Up
10. Midnight Rendezvous
11. If You'd Only Believe"

Källa. [Läs mer!]

När Vatikanen själv får välja


Katolska kyrkan och populärkulturen har väl, milt sagt, inte alltid gått hand i hand. Det var till exempel inte länge sedan påven sågade biosuccén "Avatar".

Desto mer uppseendeväckande när Vatikanens riksorgan, tidningen L´Osservatore Romano gör en uppräkning över vad de betraktar som "bra musik".

På listan finns till exempel The Beatles album "Revolver", Michael Jacksons "Thriller", Pink Floyds "The dark side of the moon", Carlos Santanas "Supernatural", Fleetwood Macs "Rumours", David Crosbys "If I could only remember my name", Paul Simons "Graceland" och brittrockens bad boys Oasis med albumet "(What's the story) Morning glory".

Mindre förvånande finns U2:s mästerverk "Achtung baby" med på listan.
Alla dessa är skivor som L´Osservatore Romano anser att man bör ha med sig om man råkar bli strandsatt på en öde ö.

Källa. [Läs mer!]

Justin Bieber


Justin Bieber är 16 år och har blivit stor i Sverige nu. Jag såg ett kipp på youtube då han sjöng Wanna Be Startin' Something på "Popcon" i lördags. Själv så tycker jag att det var okej, inte dålig och inte super bra heller. Vad tycker ni?

Vet inte riktig om det var en hyllning eller något. Hans nya musik video "Baby" har han fått inspiration från Michael Jacksons låt "The way you make me feel". Kanske är han ett stort fan? Vem vet, haha!

Påstår att han är pappa


Den norske rapparen Omar Bhatti, 25, har påståtts vara Michael Jacksons son.Nu hävdar han själv att Michael Jacksons barn är hans egna.

- Kalla mig för Michael, ska han ha sagt enligt Radaronline.

Omar Bhatti bor tillsammans med Michael Jacksons barn i Hayvenhurst i USA.Enligt källor till Radaronline försöker Omar Bhatti nu få dem att tro att han är deras pappa – och att han heter Michael.

Radaronlines källa säger:
-Omar har till och med sagt till barnen att han ändrat sitt namn till Omar Michael Bhatti.


Michael Jackson lämnade barnen Blanket, Paris och Prince efter sig när han gick bort i somras.

- Speciellt Prince har varit känslig för vad Omar säger, uppger Radaronlines källa.

Källa.

En ny header!


Som ni ser så kanske ni märker något nytt i bloggen? Jag har nänligen fått en ny header! Jonna har gjort den och hon har också en riktig bra Michael Jackson - minnesblogg. Tack igen för headern! Jag älskar den! Vad tycker ni andra om den?

Nytt Jacksonkontrakt - värt 2 miljarder kr


Michael Jacksons dödsbo har idag kammat hem historiens största musikkontrakt någonsin, värt otroliga ca 2 miljarder kronor! Det är mycket större än affären Sony gjorde med Bruce Springsteen för ett par år sedan på 100 miljoner dollar och blir därför historiens största musikkontrakt någonsin.

Affären innebär endast släpp och inspelningar för de kommande sju åren. Dealen innehåller redan soundtracket till "This Is It."
I sommar eller november kommer de första planerade släppen med en samling outgivna spår, kanske också en duett med Paul Anka och en eller två låtar som inte kom med på albumet "Thriller".

Två andra nyheter kommer att vara årsdags upplagor av albumet "Bad" och "Off the Wall" som kommer att inkludera extra och remixade låtar a la 25-årsdags upplagan av "Thriller".

Det finns också spår nog till minst en eller två livealbum från olika Jackson turneer.

Källa. Fick tips från Themoonwalker och Thebiggestmjfan, tack!

Släpps till Nintendo Wii i sommar


Sony Music företrädare, Mark Kozlov, spillde bönor om en kommande, oanmäld Michael Jackson videospel: "Vi försökte få en nyutgåva av den gamla Moonwalker spelet ut vid samma tidpunkt som This Is It DVD, men vi kunde 't work en grej med original Game Maker Sega i tid. Michael Jacksons egendom arbetar på släppa det nya spelet. Du får vänta och se. "Kozlov hade några andra detaljer, och tillade," Det är super hemligt. "
Det har ryktats i flera månader om en Moonwalker ska säppa, rapporterade PerizHilton detta redan i juni 2009: "Moonwalker, spelet uppgift kommer innehålla några av Jacksons mest minnesvärda hits och kommer att innehålla tal han hade innan hans bortgång."

Källa: Jacksonthrill - forum.

Midnight Madness Event


Kolla in när MJfans i New York dansar på releasedagen för Michel Jacksons "This Is It" Blu-ray och DVD. Den släpptes i USA den 25 januari 2010. Fansen dansade tillsammans med koreografen Travis Payne och MJs andra dansare för This Is It. En överraskande flash mob bröt plötsligt ut och uppträde till "Drill". Kolla in filmen här!

Källa: Michael's hemsida.

Make it a better place

Johanna  Elfwing

Michael Jackson är personen som inspirerat mig till att försöka hjälpa världen. Michael är mer än en artist han är även den personen som skänkt mest pengar till välgörenhet ! Nu är det dags att göra en skilland och som Michael sa “There’s nothing that can’t be done if we raise our voice as one” :) Vissa nu att vi vill ha en förändring i världen ! Till världen är du kanske bara en person men till en person kan du betyda mer än hela världen ! När du skänker pengar hjälper du inte bara en person du hjälper även dig själv då vi alla får en bättre värld att leva i :)

På UNICEF's hemsida har Johanna Elfwing skappat en insamling för att skänka pengar till välgörenhet. Hon inspirerades av Michael Jackson. Hittils har hon samlat 150 och mer ska det nog bli. Om du vill skänka perngar, klick här. Varje öre räknas!

Elin tipsade om insamligen, tack!

Barnen på "We Are The World"


Michael's tre barn kommer att visas på den nya välgörenhet enda "We Are The World". Efter accepterar hans Lifetime Achievement Award på Grammys och förhör med den nya versionen av Michael välgörenhetsorganisation enda, säger Michael barn att de ville skapa en speciell meddelande på låten, ett budskap ekar allt sin far ville ha för världen så de har spelat in ett speciell dikt och en gripande budskap som ett intro till låten.

Det är också tänkt att Janet Jackson kommer att spela in Michael's linjer på den nya singeln. "We Are The World" kommer att släppas i stöd från Haiti jordbävningen hjälparbetet.

Källa: MJworld.

Veckans fråga: 14/3 - 2010Tycker du att det var rätt person som van melodifestivalen?


Mitt svar: Nej, jag hejade på Salem Al Fakir - Keep on walking, haha!

Väcker känslor


Michael Jackson väckte extremt mycket känslor genom hela karriären, från tiden i Jackson 5 till beskedet om hans död i somras. Det här klippet är från en konsert i München – och inleds med ett fint exempel på gemenskap i megaformat. Michael slår ut med händerna och sjunger direkt till fansen – att de inte är ensamma. Tusentals tändare är uppsträckta i luften och stryker under budskapet. De allra starkaste känslorna drabbar naturligtvis den unga kvinnan som blir utvald att få komma upp på scenen och hålla om Michael – hon blir närmast hysterisk och går ner på knä och sträcker ut händerna honom för att visa sin beundran!
Hur människor beter sig i stora grupper är något som länge intresserat psykologer. Här finns en utmärkt sammanställning av sju myter om gruppsykologi – och vad forskningen säger om dom. Blir vi verkligen irrationella och spontana bara för att vi befinner oss i stora grupper?

Källa: SvD.

The Jacksons - A family dystany del 1


Efter som många inte visste när reprisen går så vill jag säga till er som missade programet, att det går att kolla på den hett gratis på TV4 play.

"Conrad Muray är ett monster"


Läkaren Conrad Murray som gav Michael Jackson sömnpiller precis före hans chockerande bortgång förra året blev idag [9/2] åtalad i domstol för drop. Han hävdar att han är oskyldig på alla punkter. Flera medlemmar av familjen Jackson, Michaels pappa, Joe Jackson, hans mamma Katherine Jackson och syster La Toya Jackson med flera var i rätten i dag med sina advokater och alla är mycket upprörda. Familjen anser att Doktor Murray borde bli åtalad för mord och inte dråp. De beskyller homom för Michaels död och Katherine kallade honom till och med för monster! Var än familjen Jackson går blir det alltid dramatik på högsta nivå! Vi kommer självklart hålla dig uppdaterad på det senaste från rättegången de närmaste dagarna.

Källa: Posh24 [+ fler bilder!].

Tribute By Jermaine


Michael kommer att firas på en minneskonsert markerar ett år anniverary av hans död. Den ursprungliga hyllning visa var tänkt att hållas i Wien, men ställdes in i förvirrande omständigheter. Bror Jermaine bokat Wembley Arena den 8 juni om artister på räkningen har ännu inte tillkännagivits.
Jermaine berättar australiska utlopp Undercover.com: "Det bästa sättet och bästa sättet är att samla världens största hyllning i historien som är passande att en man som flyttade hjärtan och själar en ofattbar mängd. " Serien sägs vara kallas Tribute By Jermaine, och kommer att filmas för en kommande DVD-utgåva. Han har ännu inte avslöja vem som kommer att uppträda på London show.

Källa: LegendaryMichaelJackson

Nå 1 miljon hyllingar


Skriv din egna hyllning till Michael Jackson på MJs hyllningsvägg för att hjälpa oss nå en miljon hyllningar till kungen av pop. Snart har vi nått en miljongränsen. Men vi behöver din  hjälp. När du har skrivit din hyllning kan du även dela med dig till dina vänner på Facebook och Twitter.

Källa: Michael's hemsida.

Why


Thebiggestmjfan skickade denna låten till mig och jag har den som Dagens låt som jag inte har haft så mycket. Michael Jackson sjunger med 3T 1996. De i 3T är söner till Tito Jackson.

Nytt album + ny singel till årsdagen!


Som vi berättade tidigare så är ett nytt Michael Jackson album, med helt nya låtar, på ingång.
Vi kan nu avslöja med våra insider källor att albumet planeras att släppas i slutet av augusti i samband med Michaels födelsedag. Även en singel planeras att släppas och ska enligt våra källor se ljuset någon gång före 25 juni i samband med 1 års dagen.
Våran källa berättar att den första singeln som kommer att släppas är låten "Another Day" med Michael och Lenny Kravitz. Another Day "läckte ut" i form av ett kort snipp på ca 1 minut tidigare i vintras och det ser nu alltså ut som det är denna låt som blir albumets första singel!
Albumet ska innehålla låtar som Michael hunnit göra klart men våran källa berättar också att en del låtar på albumet kommer att vara halvfärdigt material som Sony låter producenter prodda färdigt.
Bra eller dåligt?

Källa: Jacksonthrill [Läs mer!] och Themoonwalker tipsade, tack!

Mycket intelligenta och underbara


Michael tidigare sjuksköterska Cherilyn Lee kan inte längre anställas med familjen, men det betyder inte att det finns hårda känslor. I själva verket talade Lee till E! Nyheter på fredagens MMPA Oscar Vecka Student Filmskapare Lunch och hade inget annat än lysande saker att säga om Prince, Paris och Blanket. "Barnen är underbara. De är mycket intelligenta, de är mycket alert, de talar mer än ett språk, säger hon. "De är väl disciplinerade barn. De är mycket kärleksfull, välanpassade barn."
Lee, som fortfarande "kommunicerar" med  Jackson, sade barnen klarar sig bra efter förlusten av sin far, beror till stor del deras expansiva stödsystem.
"För varje barn förlorar en förälder är mycket svårt, men de har en stark familj och de har sina kusiner. De faktiskt är det bra." Och medan hon inte kan kommentera det elpistol berättelse från tidigare i veckan, sa Lee med ett skratt, "Allt jag kan säga är att pojkar är pojkar." Lee anser också att Katherine Jackson är absolut bästa möjliga vårdnadshavare för de tre barn, och ser stora saker i deras framtid. "De är mycket kreativa barn. De har det från sin far, sade hon. "Vad de än gör kommer att bli väldigt speciellt."

Källa: LegendaryMichaelJackson.

Gravplats är inte längre skyddad


Michael's gravplats är inte längre bevakas enbart, enligt RadarOnline. Jacksons en månad sedan drog sin egen säkerhetsvakt från portvakt titta på hans Forest Lawn tombsite. De ordnade efter Forest Lawn säkerhet för att övervaka den plats för upp till 12 timmar per dag, enligt hemsidan.
Men Forest Lawn Memorial Park har beslutat att åter tilldela sin personal och platsen inte längre bara tittade. Michael kropp ligger i Holly Terrace avsnitt av den stora Mausoleum. Den gravplats är begränsad till 12-15 besökare. Andra som vill betala sina avseenden måste klara med plysch kyrkogården kedjans Glendale huvudkontor.

Källa: LegendaryMichaelJackson.

We are the world live WMA 2006


Nadia
har hittat en till riktig bra och fin video! Det här är från den 15 november 2006 då Michael hämtade ett pris och sjöng lite av We are the world. Jag älskar det!

Vad tyckte ni om första avsnittet?


Jag tycker att första avsnittet var bra och mycket soligt slut. Jag satt och grät hur mycket som helt.
Jermain blev ju riktigt arg på Jackie när han raderade låten. Men de tyckas ju prata ut om det efter som de vill inte att barnen ska må dåligt av det. Men jag ska inte avslöja så mycket, för det kanske finns några som inte har sett den? Eller kanske jag redan har avslöjat allt, haha! Någon som vet när eller om det går på repris?

One Globe


Jag hittade denna riktig fin video på youtube. Det är många fans i världen som hyllar Michael och samtidigt så är det många som inte får vara med. Jag älskar verkligen videon.

"Han älskade kvinnor"


Michael Jackson ville ha ett normalt liv och brukade hångla med flickvänner i baksätet.Stjärnans tre livvakter förnekar i en tv-intervju att popkungen skulle ha varit en pedofil.
- Han älskade kvinnor.
Mike Garcia, Bill Whitfield och Javon "BJ" Beard var Michael Jacksons livvakter de sista åren. I går berättade de i "Good morning America" om sin chef.
- Han var inte så knepig som folk tror. Jag skulle hellre vilja säga att han var annorlunda, säger Bill Whitfield.
Trion, som planerar att skriva en bok ("I försvar av Kungen"), berättar om stjärnans möten i baksätet, om hångel bakom fördragna gardiner.
- Michael ville leva ett normalt liv.
Livvakterna är övertygade om att stjärnan inte var pedofil och menar att de som män och pappor borde ha märkt om något inte stod rätt till.

Källa: Expressen.

Du är inte ensam


Nadia
 vill att jag ska lägga in video på You are not alone, självklart gör jag det! Jag håller med dig om att det är helt underbart. Det tror jag att många här också tycker det.

"Barn var aldrig i någon fara"


En elpistol hittats i Jackson familjen substansen i Encino uppmärksammade välfärd länets barn tjänstemän. Tjänstemän från Los Angeles County Department of Children and Family Services besökte hem tisdag - enligt uppgift för att kontrollera om en rapport från en elpistol besatt av ett barn. Men Katherine Jacksons advokat, Adam Streisand, ett uttalande säger att det inte fanns någon fara för någon, inklusive Michael Jackson har tre barn, som bor med sin mormor.
"Två veckor sedan, Jermaine Jacksons 13-årige son, Jaafar, som bor med hans mor Alejandra hemma hos Katherine Jackson, fick ett paket med en elpistol han beställt på nätet,''löd meddelandet.
"Jaafar öppnade paketet ensam i sitt badrum och testade det på ett papper." Enligt uttalandet, Katherine Jackson och en säkerhet tjänsteman hörde ljudet, gick in i badrummet och beslagtog vapnet. Streisand sa ingen av Michael Jackson barn var aldrig i någon fara från vapnet.
"Alla barnen är glada, friska och underbara och som är Mrs Jacksons enda mål och oro,''Streisand sa. Det är oklart vilken dag elpistol upptäcktes. County tjänstemän kunde inte omedelbart nås för kommentar.

Källa: Latimesblogs.

Idag visas den i Sverige!


Som det står i rubriken så visas det idag. Om ni inte vet vad jag menar så är det programet Jackson 5 A family dynasty som visas idag på TV4 mellan 21.00 - 22.00. Riktig synd att Michael inte är med.

Avsnitt 1 av 6:
Bröderna Jackson meddelar omvärlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum. Men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael dör.

Chris Brown hyllar


Här är Chris Brwons hyllning till sin idol Michael Jackson. Han sjöng och dansade till Thriller, Rock With You och Billie Jean. Han lyckas rätt så bra tycker jag. Vad tycker ni?

Michaels livvakter berättar allt!


Michael Jacksons livvakter på GMA och berättade om deras tid då de jobbade åt Michael. Livvakterna har inte jobbat med Michael under hela hans livstid men under de senaste åren.
Intervjuen var väldigt positiv och de sa att de ville försvara Michael mot allt folk som bara ville honom illa. Sanningen om Michael var att Michael var en underbar och fantastisk människa. De sa också att de kanske kommer släppa en bok (bara positiv) vid namn "Defending the King".

Källa: Jacksonthrill - forum.

Barnen kan gå i vanlig skolaMichael Jackson har tre barn, Prince, 13, Paris, 11, och Blanket, 8, har stått under uppsikt av medierna för de flesta av sina liv - och ännu mer eftersom de förlorar sin pappa i juni 2009. Dock skulle tre barn snart har en chans på en "normal" del av barndomen.
En vän till familjen berättar RadarOnline.com att familjen, inklusive rättsliga deras förmyndare Katherine Jackson, överväger att trion till en vanlig skola här falla.
"Familjen debatterar sätta barnen i en skola i nästa sikt", säger vännen.
Närvarande barn blir homeschooled, samtidigt som deras kusiner som också bor på familjens Encino, Calif hem går i skola utanför föreningen. Inga beslut har fattats i nuläget. Nyligen kommenterade en källa på den hittade nytt förtroende att barnen har fått samtidigt som de bor med sin mormor, Katherine, sade: "Det hade varit svårt att föreställa sig dem att gå ut offentligt eller visa upp på någons hus umgås och spela videospel före. Det hade mycket att göra med Michael, för varje gång han dök upp fanns livvakter och [kaos]. Och nu, inte så mycket. Det känns mycket mer normalt och de har justerat riktigt bra på det. "

Källa: Examiner.

Tillbaka till domstol 5 april


Den 5 April ska Murray tillbaka till rättsalen för att få datum för rättegång. Vi i LA ber er som kan och har möljlighet att komma hit och visar ert stöd till familjen utanför byggnaden. Vi samlas för att visa världen att Michael inte kommer glömmas bort! Varför? Många kanske undrar... Tja, varför åkte fansen för att stå utanför 2005? Även om inte Michael är här och kan se oss så ser familjen. Och dom är väldigt tacksamma. Så har du råd, tid och möjlighet? Kom!

Datum: Måndag, 5 april, 2010
Tid: 8:30 till 5:30
Plats: Los Angeles Superior Court
Street: 210 West Temple Street, Dept 100
Ort: Los Angeles, CA

Källa: MJJ.

Jag vill verkligen dit men jag kan tyvärr inte.

The way he makes them feel


Jag har inte stavat fel eller något på rubriken utan att det är en dokumentär som faktisk heter The way he makes them feel. Det är en grupp som har gjort den som hyllning till Michael. Jag vet inte när det kommer visas. Det står ingenting på deras hemsida, Hisfans. Men trailern som ni kan se där uppe så låter det här verkligen som en bra idé som de har gjort. Det är lite synd att gjorde det efter hans död. Men, vad tycker ni om detta?

Källa: Jacksonthrill - forum.

Blir arg på Slash


Det är Michael Jacksons konser men Slash här kör lite på sitt sätt. Michael ser ganska arg ut när han inte spelar som han ska men ingen kan stoppa Slash. Slash är också en av mina favorit gitarrister. Alltid kul att höra när han spelar Michael Jackson låtar. Jag kan inte låta bli att skratta, haha! Men samtidigt så är det lite synd om Michael.

Grace's hemliga agenda - Michaels barn?


Som vi rapporterade nyligen så hittades en elpistol hemma hos familjen Jacksons, beställd online av Jermaine's son Jaafar.
Det har hänt en del sedan vi sist berättade om elpistolen. LAPD har intervjuat alla barn i huset samt andra familjemedlemmar. Rulla ned för att läsa mer!
Samma dag som avslöjandet om elpistolen kom ut ska barnens barnflicka Grace Rwaramba har försvunnit... Grace jobbade under flera år som barnflicka åt Michael Jacksons 3 barn. Efter många om och men så sparkade Michael ut Grace från huset och hon blev av med jobbet. Barnflickan och Michael ska ha hamnat i många stora gräl eftersom hon mer och mer försökte ta kontroll av Michaels barn. Efter Michaels död dök dock Grace upp igen och fick åter anställning i huset. Varför?
I helgen rapporterades det från en av Michael Jacksons bröder att någon "hon" - "försöker göra allt för att separera oss från barnen. Hon jobbar med sin ondska" Det har under helgen gått många rykten om vem denna "hon" kan vara. En del tror att det gällde Jermaines fru...Men i natt kom uppgifter som pekar ut Grace Rwaramba som boven i dramat.

Källa: Jacksonthrill [Läs mer!].

Veckans fråga: 7/3 - 2010Hur många soloturneer har Michael Jackson gjort?

Två demo
De här två demo skickade Jonna till min mail idag. Den första är till She´s out of my life och den andra är till Beat it. Jag älskar demo, fast jag är mer van vid orginalet, haha!

Stämmer Michael för en jacka


Dr Arnold Klein, som var Mikaels hudläkare lämnade in en stämning i oktober förra året på $ 48,522.89. Han har nu gjort en annan stämning men den här gången är det för en jacka som Michael lånat av honom som han inte har fått tillbaka. Jackan är av märket Gianfranco Ferre och är ljus grön med guld emblem på bröstfickan och Klein säger att jackan är värd $ 10.000.
Enligt stämningen "Jackan inte lämnats tillbaka före döden och har inte återlämnats efter döden (även om efterfrågan har gjorts)."

Källa: Jacksonthrill - forum.

Recording We are the world


Michael Jackson spelar in We are the world. Han vill verkligen sätta den "perfekt", men jag tycker att första försöket var super bra första gången, haha! Sen så håller han på dansa, så söt! Älskar denna video.

Chockerande våld pågår


En chockerande video från huset där Michael Jacksons barn bor visar en hel del våld. I videon ser man hur Jermaines son Jermajesty, 9 blir brutalt slagen i ansiktet av sin bror Jaafar,13 så han faller till maken. Detta hände efter händelsen då Jaafar beställde en elpistol och hotade Mikaels son Blanket, familjens advokat nekar dock till att Blanket blev hotad.Enligt uppgifter så bor sammanlagt 14 personer i huset och Jaafar har varit i centrum för två upprörande händelse, en medicinsk expert kommenterar händelsen "Jaafar beteende mot sin yngre bror tyder på att han är en översittare och han är förmodligen även en översittare över sina kusiner. Joseph S. Haraszti som är en kalifornisk psykiatriker som specialiserat sig på barn och ungdomar tror att våld kan ha negativ påverkan på Michael tre barn och våldet kan bero på en brist på vägledning och oroande släkthistoria och när han slår sin bror så hårt att han faller platt till golvet, ser det ut som om han slår ut honom. Det kan ha förekommit våld mot honom med tanke på hur han beter sig. "Säger Dr Haraszti.

Källa: Jacksonthrill - forum [Läs mer!]. Kolla på videon här.

His sweetest smile


Jag måste bara lägga in denan video som Cybéle skickade till mig. Gud så fint video! Han är så fint och söt på alla sätt när han ler. Och det smittar av sig, eller hur?

Bilden är fake
För de som inte redan har stött på den här nyheten, vilket dom flesta nog redan har gjort så är den "sista" bilden på Michael i ambulansen fejk. Detta är något som fans har spekulerat i sedan första veckan men nu har äntligen Brian Oxman gått ut och sagt att bilden är fejk. Denna bild tjänade fotografen som påstod sig ha tagit bilden över 1 miljon kronor. Men nu har det kommit fram till att det är en tjej på ett forum som har photoshopat ihop bilden för att de ska se ut som MJ ligger i ambulansen. Tjejen som gjorde detta använde sig av en bild där Michael ligger på scenen under en konsert. Nu är det så att klippet med Oxman är från Italien och italienare är ju inte kända för att vara bra på engelska så de väljer att lägga en italiensk röst över alla som pratar engelska vilket gör det enormt svårt att förstå vad han säger. Så därför lägger jag även upp ett klipp som ett fan har klippt ihop för att ni ska förstå vad jag menar!

Källa: Jacksonthrill - forum.

Kaan Baybağ


Killen heter Kaan Baybağ och är 12 [?] år. I denna videon så sökte han till Turkey got talent som Michael Jackson imitatör. Gud säger jag bara, så bra! Publiken och jag älskar honom, gör ni det?

Skapar fred mellan MJ och Jay Leno?


För första gången sedan dödsfallet av hennes legendariska bror, den sena King Of Pop Michael Jackson, inspelning superstjärnan Janet Jackson kommer att göra det sena omgångarna talkshow.
Trots tidigare rykten om att Janet Jackson hade snubbed The Jay Leno Show som återbetalning för alla skämt Jay Leno serveras på broderns bekostnad, är Janet Jackson tydligen ute efter att släta över år av komisk spänning mellan kungen av Late Night och The King Of Pop .
Enligt Access Hollywood, kommer Janet Jackson besöka "The Tonight Show med Jay Leno" den 18 mars, trots att hon bara är planerad att visas som en gäst, inte en artist.
Tillfällighet, det musikaliska gäst under kvällen kommer att Orianthi - Michael Jackson's gitarrist under repetitionerna för "This Is It" turné.
Janet Jacksons "Tonight Show" utseende blir bara hennes andra stora intervju sedan Michael Jackson död. Den första kom i november förra året med Robin Roberts av ABC News.

Källa: Examiner.

Omer Bhatti ägare av elpistol


Som vi rapporterade nyligen så hittades en elpistol hemma hos familjen Jacksons, beställd online av Jermaine's son Jaafar.
Källor berättar att Omer Bhatti, en 25-årig norsk vän till familjen som nu bor i Jackson familjens Encino hem, köpte en elpistol på nätet, precis som Jermaine s 13-årige son, Jaafar.
Källor säger att elpistolen Omer köpt finns kvar i fastigheten. Källor säger att vapnet var gömd någonstans i fastigheten.
DCFS undersöker fortfarande fallet och anser att det hela är "en mycket allvarlig situation."

Källa: Jacksonthrill.

Exfru grät vid graven


Hysteriskt gråtande har Michaels exfru Debbie Rowe besökt stjärnans grav.
Mamman till Jacksons barn, Prince och Paris, välkomnades av fansen. 
Debbie Rowe, nära vän till Jackson i 20 år och senare hans hustru, närmade sig Forest lawn memorial park i Glendale, Kalifornien, försiktigt i onsdags. Hon vågade sig först inte fram av rädsla för de många fans som samlats.
- Vi såg henne köra fram och tillbaka. Vi tog kontakt och presenterade oss, skriver ett av fansen på MichaelJacksonHoaxDeath.net.
- Hon grät och kramade oss, uppenbarligen förkrossad över Jacksons död.

Källa: Expressen och Themoonwalker tipsade, tack!

My Little Pony

My Lille Pony - Michael blir ny medlem i familjen! Michael Jackson är en av de tjugonde kultur-talets pop ikoner som har förvandlats till 20th century pop culture icon - My Little Pony. Det enda som inte är så litet är priset - varje ponny skulptur går för $400. Ponnysarna släpps snart i butik.

Källa: Jacksonthrill.

Projektet för att öppna Neverland


Michael Jackson är känd världen över som en superstjärna som sålt hundratals miljoner skivor, en innovatör inom musik, dans, uppträdande och låtskrivande. Men han var mycket mer än det - han var en även en fantastisk människa. Han inspirerande hundratusentals människor runt om i världen att hjälpa till att göra världen till en bättre plats och göra vad de kan för att hjälpa de mindre lyckligt lottade - i synnerhet barn.
Neverland var en plats där han inte bara kunde undgå skenet från allmänhetens ögon, utan också hjälpa sjuka och döende barn och deras familjer från hela världen. En plats där de kunde komma och ha en rolig dag och glömma sin sjukdom och bara vara barn på nytt. Han gjorde det som en gest från hans hjärta, med sina egna pengar, inte med hjälp av någon välgörenhets organisation och han krävde inget i gengäld mer än att se deras leende ansikten. Michael gav hundratals miljoner dollar och oräkneliga timmar av sin egen tid till välgörande ändamål och i synnerhet, sjuka och döende barn. Han fick många humanitära utmärkelser.
NU har det öppnats en sajt som kämpar för att öppna Neverland på nytt så att barn runt om i världen kan få uppleva lyckan och magin som många barn har fått uppleva på Neverland innan dom. Men man vill även genomföra detta för att rädda Neverland och för att fansen ska ha en plats att söka sig till och för att det var en plats som betydde mycket för Michael. Denna sajt är skapad av ett fan och hon skapade sajten för att fansen ska få säga sitt och för att försöka få igenom förslaget.
Om du vill stödja detta förslag, klick här.

Källa: Jacksonthrill - forum.

Murray skulle bli sparkad?


Michael Jackson och Dr. Conrad Murray hade ett stort gräl dagen innan Michael dog berättar en inside-källa till jacksonthrill.
Våran källa berättar att Murray ska ha väntat 45 minuter innan han ringde 911, detta för att vara helt säker på att Michael verkligen var död.
En person i familjen ska ha hört Michael säga till Murray att han skulle bli sparkad efter showerna i London, berättar våran källa.
Enligt våran källa som pratat med, Geraldine Hughes, stämmer det att det uppstod ett stort gräl, 24 Juni, natten innan Michael dog. Murray ska även ha lämnat huset i hela 4 timmar den morgonen.
Michaels död är ännu ett mysterium för många men man ska inte utesluta att det kan vara större fiskar i havet som dragit i trådarna.

Källa: Jacksonthill.

The real Michael Jackson


Idag fick jag tips från Thebiggestmjfan om en video på youtube. Låten heter "With a child's heart". I video sjunger han inte, dansar inte och han står inte på scen. Nej, utan det här är den rikiga Michael eller hur man nu ska säga det. Han som hjälper välrden och barnen som har det riktig svårt. Man förstår verkligen inte hur en människa kan förändra så mycket som han gjorde.

Michaels död fångad på film?


LAPD letar efter försvunna övervaknings filmer som tagits från Michaels Hollywood hem som kan lösa mysteriet kring de sista ögonblicken i hans liv.
Enligt detektiver saknas CCTV filmer från morgonen, som LAPD hoppas kommer bli ett stort bevis för att räkna ut händelseförloppet som ledde till Michaels död.
En källa berättar för National Enquirer, "Det var en mycket avancerad och högteknologisk övervakning och säkerhetssystem. Det fanns inte bara kameror utanför huset, utan det fanns kameror även inne också, på privata platser." Kanske fångades mordet på Michael på film, men videomaterialet har ännu inte återfunnits.
Det finns även luckor i vissa av de videomaterial från kameraövervakningen som finns lagrat på datorns hårddisk. Polisen gör nu allt för att återfinna de stulna videobanden.

Källa: Jacksonthrill och Themoonwalker tipsade, tack!

Cry by Michael Jackson


Jag fick ett tips om att jag skulle söka på "Cry by Michael Jackson" på youtube av en Anonym läsare som kallade dig för Ett stort MJfan! och jag gjorde det. Jag hoppas att det är denna video du menade, den är jättefint i alla fall men sorlig samtidigt.

Katherine - Barnen är glada


Jackson familjen har publicerat ett uttalande om elpistols-händelsen som utlöste en undersökning från LA County Department of Children and Family Services.
Enligt meddelandet, utfärdat av Katherine Jacksons advokat Adam Streisand, ska Jermaine: s 13-årige son Jaafar beställt en pistol på nätet som levererades till Jackson familjens hem för två veckor sedan i Encino. Uttalandet säger att pistolen var en "Taser". Andra källor säger att det var en elpistol.
Streisand säger att Jaafar öppnade paketet ensam i sitt badrum och ska ha "testat det på ett papper."
Nu här är några av skillnaderna. Streisand säger att det bara fanns en pistol. Andra Källor berättar att några av de anställda på fastigheten berättat för DCFS att det fanns två st.
Streisand säger varken Blanket eller Paris sett eller hört något om en "Taser". Andra källor berättar att några av de anställda kommer att berätta för DCFS att Jaafar var i samma rum med Blanket och Paris och riktade en elpistol på dem.
Streisand säger: "Alla barnen är glada, friska och underbara."

Källa: Jacksonthrill.

Blanket skjuten av Jermaine's son


Som vi rapporterade nyligen så hittades en elpistol hemma hos familjen Jacksons, beställd online av Jermaine's son Jaafar.
Nya uppgifter säger att den elpistol som Jermaine Jackson's 13-årige son köpte faktiskt användes av barnen i huset... och att Michael Jackson's yngsta son, Blanket var ett avsett mål.
Källor säger att Jermaine's barn använde pistolen på andra våningen i huset. Säkerhetsvakter på fastigheten var förbryllade, eftersom de inte kunde räkna ut var ljudet kom från. Inte heller kunde de identifiera ljudet.
En av säkerhetsvakterna ska dock ha gått uppför trappan och "stoppade Jermaine's barn från att skjuta på Blanket." Vakten ska då ha tagit pistolen.
Källor säger att Jermaines barn har en andra elpistol som DCFS inte tagit hand om och att den är någonstans i fastigheten.
DCFS går tillbaka till huset i dag för vidare utredning. Källor säger att DCFS anser att detta är "en mycket allvarlig situation."

Källa: Jacksonthrill.

Starlight sunMoa ville att jag ska lägga ut denna klippet. Efter som jag gör det kan jag ju skriva lite om den, haha!
Visste ni att Thriller skulle heta Starlight sun egentligen? Michael har skrivit låten [Starlight sun] men den ändras senare till Thriller som skrev av Rod Temperton.
Lite fakta var det. Alltid kul och veta och det är ju inte bara Thriller som har haft en annan namn förr eller hur? Men jag är mest van vid Thriller och inte Starlight sun.

Elpistol skickad till familjen


Jermaine Jackson's 13-årige son, Jaafar, beställde en elpistol online för 3 veckor sedan som utlöste ett besök från LA County Department of Children and Family Services (sociala myndigheter) ikväll.
Det var ca klockan 10:30 som DCFS besökte familjen Jacksons hem efter att någon berättade för dem att Jaafar beställt pistolen. Randy Jackson berättar att pistolen levererades till huset för 3 veckor sedan - men stoppades av säkerhetsstyrkor.
Katherine Jacksons advokat, Adam Streisand, berättar att Katherine direkt tog kontroll över pistolen och låste in den. DCFS tog vapnet i går kväll.
Två personer från DCFS intervjuade igår Katherine och några av barnen. Michael Jacksons tre barn bor hemma, tillsammans med några av sina kusiner.
Randy berättar att ingen av barnen någonsin fått tag på pistolen. Katherine berättar att Michael Jacksons 3 barn inte har något med elpistolen att göra och de ska ha tagit väldigt illa vid sig efter att fått veta om Jaafars utspel.

Källa: Jacksonthrill.

Blyg och förvånad


Fick ett tips från Nadia om den här video. Här är några klipp som de har satt ihop, där Michael är ganska blyg och förvånad. Jag tycker att låten passar perfekt till videon. Michael är riktig söt när han är både blyg och förvånad. Han är alltid söt, hihi. Tycker inte ni det?

Billie Jean while drunk


Jag fick denna video från Matilda för ett tag sen som ville att jag lägger upp den, självklart gör jag det. Den är rätt kul, haha! Jag har hört den ett par gånger innan också.

I'm so proud to say i love youMan In The Mirror
Heal The World. We Are The World. Black Or White.
Beat ItWill You Be There. Wanna Be Startin' Somethin'.


Var med och hedra Michael Jackson
, the king of pop, på din blogg. Är du ett fan? Gillar du hans musik eller tycker bara om honom? Var då med och hedra den avlidne popikonen! Allt du behöver göra är att lägga upp en bild på honom samt 7 av dina favorit låtar med honom. Spelar ingen roll vilka låtar du väljer, bara du väljer de som är speciella för just dig. Använd gärna samma rubrik som vi.  Kopiera texten eller skriv egen, får fler bloggare att vilja hedra MJ >  This is our tribute

Bedövningsmedel tros ha dödat Michael


En tom medicinflaska i ett hemligt skåp avslöjar nya detaljer om Michael Jacksons död.
Hans läkare misstänks nu ha gett stjärnan en kraftig dos dödande bedövningsmedicin genom en droppflaska och en kanyl i benet.
Nya fakta kring bedövningsmedlet Propofol, som ledde till Michael Jacksons död, avslöjar att hans läkare Conrad Murray ljugit och försökt gömma undan bevis, skriver nyhetssajten TMZ.
Källor inom Los Angeles-polisen och narkosspecialisten John Dombrowski misstänker att läkaren gett stjärnan bedövningsmedlet intravenöst i ett blodkärl i benet.
Conrad Murray har i förhör sagt att han gett Jackson 2,5 milliliter Propofol.
- Den dosen somnar man inte av och den kan inte ha varit dödande, säger doktor Dombrowski.

Källa: Expressen [Läs mer!]och Elli tipsade mig, tack!

YouTube Edition


Erica sickade denna video till mig idag och undrade om jag hade sett den. Detta är låten We are the world som de som har youtube spelade in tillsammans. Total är de 57 artister. Jag tycker det var jätte bra så att jag la in den här på bloggen. Fick rysningar på vissa som sjöng.

Förvaltare av Jackson-arvet


"Ni vet väl att Michael Jackson är en av mina stora inspirationskällor", säger Ne-Yo och låter kompbandet sväva ut i ett kort Jackson-medley. Jodå, det har vi förstått. Soulkungen är närmast något av en röd tråd när den amerikanske låtskrivaren, producenten, dansaren och sångaren Ne-Yo gör sin enda Sverigekonsert i Baltiska hallen i Malmö, föregången av ett gäng uppvärmande rappare.
29-årige Schaffer Chimere Smith, som han egentligen heter, inte bara sjunger och dansar som Jackson, han har även en svart handske (inte vit, det hade känts fel) på ena handen. Det hade kunnat vara problematiskt, men Ne-Yo är så bra på att förvalta, och i viss mån utveckla, arvet efter Jackson att det inte stör.

Källa: SvD [Läs mer!].

Mer fakta om programet


Nu vet jag lite mer om Jackson 5 A family dynasty som ska sendas på TV4 den 11 mars. Tiden är 21.00 - 22.00 torsdagar.
Seriestart. Del 1 av 6. Bröderna Jackson meddelar omvärrlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael dör.

Musikduellen 6 
Smooth criminal < VS > The way you make me feel


Visst är det dax för en ny Musikduell? Ni vill kanske veta vinanren från förra gången? Det är Smooth criminal! Märkte att många hade problem med att välja. Det är ju inte så lätt och välja mellan MJ låtar eller hur? Nu tävlar Smooth criminal mot The way you make me feel. Vilken av de gillar ni mest?

Ny tidning ute nu!


En ny tidning om Michael Jackson är nu ute. Den heter Remember the king och ni kan hittar den i bland annat på pressbyrån. Kostar 145. Vill ni har den så är det bäst att ni går ut och köper den. Den går ut snart!

Satsar 500GB extern hårddisk


Michael Jackson har efter sin bortgång förra året blivit ännu större än vad han tidigare var och försäljningen av skivor, filmer och MJ-inspirerade produkter går i taket. Nu har kungen av pop även hittat till PC-marknaden genom en extern hårddisk från tillverkaren Samsung. Samsung har förberett en specialversion av sin externa S2 Portable hårddisk som skeppas med filmen Michael Jackson: This Is It inlagd på den 500GB stora hårddisken.
Samsungs 2,5-tums enhet använder sig av USB2.0 gränssnittet och förutom dokumentärfilmen som ligger i hårddisken har tillverkaren även gett enhetens yttre ett unikt Michael Jackson tema. Som grädde på moset kommer Samsungs "This Is It" S2 Portable att skeppas med DVD och Blu-ray utgåvorna av filmen. Detta ger en indikation om att priset blir ganska väl tilltaget men exakt vad lappen säger får vi se den 22 februari när lanseringen väntas.

Uppdatering: Fick ett tips av Lisa att man kan köpa den här.

Källa: Nordichardware.

RSS 2.0
>
> >