Här är sista viloplatsten


Trots att det var familjens önskan, får Michael Jackson inte bli begraven på sin älskade Neverland Ranch i Santa Ynez, 200 kilometer norr om Los Angeles. Istället ser hans sista viloplats ut att bli Forest Lawn-kyrkogården i Hollywood Hills.  Varken familjen eller Colony Capital, som äger Neverland Ranch, lyckades få tillåtelse till en privat begravning hos de lokala myndigheterna.  

— Vi har försökt, men det gick dessvärre inte, säger en talesman för Colony Capital.  

Istället har nu familjen Jackson tvingats att ta till plan B.  

— Vi planerar en offentlig minnesceremoni för Michael Jackson. Men vi är ännu inte redo att berätta om detaljerna, sa familjens advokat Londell McMillan på onsdagen.  

Källa. [Läs mer!]

Kommentarer
Postat av: Simone

Det är jäkligt märkligt att han inte får begravas på sitt egna Neverland. Det är där han ska vara, det var hans plats på jorden. Suck..

2009-07-05 @ 12:21:49
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: linda-det handlar om helheten

tack så mkt hjärtat! =)

fast jag bytte kjolen mot stuprörsjeans, blev lite kallare än va jag trodde! hehe kram kramförresten, ska vi följas via bloglovin..? kanske? =)

2009-07-05 @ 13:12:46
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Anonym

men han ville inte begravas där, utan det var hans familj som ville det, så det är bara bra att han inte begravs där tycker jag!

2009-07-05 @ 13:38:10
URL: http://alexiaofsweden.blogg.se/
Postat av: Anna

Nej, han ville ju inte begravas på Neverland. Hans dotter Paris sa att hennes pappa inte besökt Neverland på flera år och avskydde det sedan pedofilanklagelserna...

2009-07-18 @ 13:10:00
URL: http://swebitz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0