Jag frågar er


Efter som jag har frågestud som nu håller på en kan inte jag låta bli att fråga er lite frågor. Det är väl okej? Jag vill ju veta mer om er läsare och Michael Jackson fan!

♥ Vad heter du?

♥ Hur gammal är du?

♥ Vilken stad är du ifrån?

♥ Hur ofta läser du denna bloggen?

♥ Hur fick du reda på att Michael är död?

♥ Hur reagerade du dig?

♥ Vad betyder Michael för dig?

Var ärliga nu! :) Speciellt på den sista frågan.
Kommentarer
Postat av: AH

2009-10-29 @ 13:05:38
URL: http://ahallqvist.blogg.se/
Postat av: AH

Vad heter du? Amanda.

Hur gammal är du? 16

Vilken stad är du ifrån? Trelleborg

Hur ofta läser du denna bloggen? Några gånger i veckan när jag sitter vid datorn som sagt!

Hur fick du reda på att Michael är död? Jag fick ett sms av mina vänner därefter satte jag mig framför tvn hela natten för att följa allting!

Hur reagerade du dig? Jag trodde inte det var sant först, men sen kom det tårar!

Vad betyder Michael för dig? Han betydde mycket, han ger musiken liv!

2009-10-29 @ 13:09:53
URL: http://ahallqvist.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vad heter du?

AlexandraHur gammal är du?

18Vilken stad är du ifrån?

Örebro-området. Men kommer inte härifrån från början, har bara bott här lite mer än 2 år :)Hur ofta läser du denna bloggen?

Läser så fort den är uppdaterad. Prenumererar på den på bloglovin :)Hur fick du reda på att Michael är död?`

Jag såg det på aftonbladet. Satt uppe rätt sent den kvällen av ingen orsak alls, och så skulle jag stänga ner, men tänkte att jag skulle kolla aftonbladet först (brukar aldrig göra det annars..). Och då såg jag det... Just då var det obekräftade uppgifter från nån amerikansk sida. Men ja, man fick ju reda på att det verkligen var sant sen...Hur reagerade du dig?

Jag blev ledsen, såklart. Även fast jag inte har vart världens fan innan. Det kändes så konstigt. Micheal Jackson kunde väl inte dö? Inte nu, bara 50 år gammal. Mådde rätt dåligt den närmsta veckan efter det. Man kunde liksom inte förstå det. Han är ju så stor. Efter det här började jag läsa en massa om honom, läsa hans självbiografi ja, allt som handlade om honom.Vad betyder Michael för dig?

Innan så var jag som sagt inte världens fan av honom. Inte det att jag inte gillade honom, utan jag gillade hans musik och läste om honom när det stod om honom i tidiningarna. Men inge mer än så. Det är nu förens efter hans död som jag blivit "riktigt" fan till honom. Vilket är synd tycker jag... Jag hade velat visa det på något sätt för honom.Kortfattat så betyder han och hans musik väldigt mycket för mig nu efter hans död. Innan så var han som vilken artist som helst som jag gillar. Låter hemskt att säga? Men jag hoppas ni förstår :)

2009-10-29 @ 13:12:39
URL: http://untilherheartstop.blogspot.com/
Postat av: Mejjah(:

* Jag heter Moa

*Jag är tonåring^^

* Får tyvärr inte ge ut ...

*Jag läser din blogg direkt när du har uppdaterat!!<3

*Det kommer jag inte riktigt ihåg..

*Ja, jag visste inte änns vem det var, men sen hör man hans låtar, och efter ett tag var jag gråtfärdig och längtade efter honom...( Ta det inte som att jag började gilla honom för att han dog, det är vekrligen inte så! Men jag visste knappt att han fanns innan hans död!)

*MJ betyder så mycket, hans låtar får mig att slappna av och vara glad, han får mig att le och jag älskar honom hur mycket som helst!<3Kramar

2009-10-29 @ 13:14:57
URL: http://moggie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Michael betyder så mycket för mig för att han hade talang och för att han ville rädda världen. Han gjorde så mycket och han var en underbar person! Rest in peace kING OF MUSIC

2009-10-29 @ 13:15:30
Postat av: L

♥ Jag heter Laila♥ är 18!♥ är ifrån Helsingborg♥ Varje dag!♥ en av mina kompisar ringde mej mitt i natten när jag låg och sov så fort hon fick reda på det.♥ jag la på och satt helt stilla i min säng och bara stirra ut i luften tills jag började gråta jättemycket och gick ut en lång runda och bara grät.♥ Michael betyder allting för mig. han är mitt liv. en del av mig dog med honom när han gick bort.jag älskar din blogg, keep up the good work !

2009-10-29 @ 13:27:59
URL: http://lajzz.blogg.se/
Postat av: 's

'jag heter Saja:)

'jag fyller 14 6 jaunari

'Alingsås

'varje inlägg tror jag :)

Det var när jag var i usa som jag fick reda på det

mamma sa det till mig, och hon visste att jag skulle bli ledsen, för att michael var den första jag visste fanns av alla artister, ända sen jag var sex eller fyra år tror jag :), och jag har gillat honom, min mammma gillar faktist inte michael, och hon sa till mig att han var död far att hon visste att jag skulle bli ledsen. och jag blev som in i helvete ledsen.

men min mamma vet ingenting, skulle hon lära känna han lite så skulle hon gillat honom faktist.

'jag blev otrolig ledsen

'han betyder allt för mi det går inte att beskriva hur han är för mig , och jag kan inte beskriiva min känsla när jag hör hans röst, känslan är likosm helt underbar, och ingen känsla för mig är mäktigare änn den ! jag växte upp medans jag gillade honom, men det finns en massa människor som började gilla honom efter hans död.

men michal har alltid betytt en massa för mig det vet alla i min familj !, och en annan sak måste jag säga" on his face is a map of the world" för mig

när jag ser hans ansikte kommer jag ihåg kartan av världen.

och i mitt hjärta kommer han alltid att leva !jag har lust att skriva mer , men det blir långt för dig att läsa så jag känner att jag stoppar här , hehehe

2009-10-29 @ 13:32:51
URL: http://sajjaamouishi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Namn: AmeliaÅlder:12 (13 i december)Stad:UmeåBloggen:Varje dagMJ's död:Jag satt och såg på tv i stugan och då blev det nyheterna och då sa dom det. :(Reaktion: Först blev jag chockad, sen försökte jag skylla ifrån det på att han gjorde en massa operationer, sen grät jag mig till sömns den natten.Betydelse: Michael betyder mycket för mig. Jag hör hans musik minst varje dag. Jag är också med i RIP-grupper för Michael. Där är jag aktiv och jag söker på många nyheter om honom varje dag. Jag intresserar mig också om hans barn så jag tycker det är bra att du skriver och berättar om dem också.

2009-10-29 @ 13:40:12
Postat av: Anonym

1.Frida

2.13 år

3.Umeå

4.Typ varje dag!

5.SMS...

6.Det var typ som ett knivhugg i hjärtat, jag var på fotbolls cup.

Jag stängde in mig på toan,och grät..

7.

2009-10-29 @ 13:51:39
Postat av: Frida

1. Frida

2. 13 år

3. Umeå

4. Typ varje dag

5. SMS

6. Det var som ett knivhugg i hjärtat, Jag var just då på en fotbolls cup, stängde bara in mig på toan och grät..

7. Michael är en otroligt stor del av mitt liv, jag älskar honom så fruktansvärt mycket, kan inte beskriva min kärlek med ord, asså det kanske låter konstigt att man älskar någon man aldrig har träffat men, ÄLSKAR HONOM.

Det går inte att beskriva...

2009-10-29 @ 13:57:13
URL: http://michaeljoejackson.blogg.se/
Postat av: Frida

Michael betyder allt för mig, han är typ solen i mitt liv, jag älskar honom, min kärleken kan inte beskrivas med ord, jag älskar att bara ta på mig hörlurar sätta på Michaels musik på högsta volym och bara smälta in i hans underbara röst, går inte att beskriva....ÄLSKAR HONOM!

2009-10-29 @ 14:03:20
URL: http://michaeljoejackson.blogg.se/
Postat av: Popkungen

Svar: Ja, filmen var väldigt rolig! :)

2009-10-29 @ 14:05:22
URL: http://popkungen.blogg.se/
Postat av: Nora

1. Nora2. Helsingborg3. Varje dag typ4. Tidningen5. Jag insåg inte det riktigt förräns den Memorial Ceremony var på tv. Grät sönder mig :| Som tur var så var ingen hemma då, för jag är inte den som gråter framför folk direkt, skäms över mycket då. Har blivit sjukt mycket känsligare för allt efter hans död :|6. ALLT! ;O..alltalltalltallt!! Jag lyssnar på honom VARJE DAG, och då menar jag VARJE DAG, har inte lyssnat på någon annan musik sen han dog. Känns konstigt när jag lyssnar på annat, det är bara när mamma sätter på annan musik (old soul) som jag inte lyssnar på Majki. Men så fort jag får chansen så bytar jag tillbaks till Majki! :)

2009-10-29 @ 14:12:19
URL: http://temsah.blogg.se/
Postat av: Anonym

ok :)

2009-10-29 @ 14:25:36
URL: http://sajjaamouishi.blogg.se/
Postat av: matilda

♥ Matilda

♥ 17år

♥ Skellefteå

♥ nästan varje dag!

♥ Jag var på jobbet när dom sa det, ur tidningen.

♥ Jag blev helt chockad. Jag var inget super fan då men det kändes som en stor del av mig försvann.

♥ Efter han dog så började jag lyssna mer och mer på hans musik och kolla på intervjuver osv.Jag tycker att han verkade vara en otroligt underbar människa och har lyssnat på honom varje dag sen den 25. Han betyder allt för mig och har verkligen hjälpt mig de senaste månaderna. Många av mina vänner kan inte förstå hur mycket han betyder men han betyder verkligen ALLT!

2009-10-29 @ 14:48:24
URL: http://matildaol.blogg.se/
Postat av: Antonia

Vad heter du?

Antonia.Hur gammal är du?

15 år.Vilken stad är du ifrån?

Ystad. Ni vet, Wallander-staden, haha.Hur ofta läser du denna bloggen?

Varje dag, tack vare bloglovin.Hur fick du reda på att Michael är död?

Jag skulle logga in på bilddagboken, och då möts jag av en bild där det står "R.I.P". Tänkte "Vadå? Har han ställt in konserterna?". Sen gick det kanske tio minuter innan jag satte på MTV och ser sedan ett inslag om honom, där det står "Michael Jackson, King of Pop, 1958-2009".Hur reagerade du dig?

Först förstod jag inte det alls. Sen slog det mig att min idol verkligen var död, han fanns inte mer. Jag grät och grät, och än får jag en stor klump i magen av att tänka på detta, för detta var inte rättvist. Inte alls.Vad betyder Michael för dig?

Han betyder så himla mycket för mig och jag hatar mig själv för att inte ha sett honom live. Utan han och hans musik skulle jag varit död. Så mycket betyder han för mig.

2009-10-29 @ 15:12:32
Postat av: Kajsa

- Kajsa

- 16 år

- Eksjö (ligger i Småland)

- Oftast varje dag :)

- Min kompis berättade det.

- Jag blev typ stum och helt tom.

- Michael betyder så obeskrivligt mycket för mig. Det känns som att hans musik är som en vän som alltid är med mig. Jag lyssnar på honom när jag är glad, ledsen, uppspelt osvosv. Så typ allt egentligen! :D2009-10-29 @ 15:17:55
URL: http://kajsee.blogg.se/
Postat av: Sara

~ Sara

~ 13 år

~ Karlskoga

~ Flera gånger varje dag

~ Jag såg det på internet

~ Världen tog helt stop och det kändes som jag frös till is, musikgeniet vad död!

Jag blev helt knäpp började skrika som om det gällde livet, mina tårar slutade aldrig att rinna och jag gråter fortfarande när tankarna kommer till Michael.

~ Han betyder allt för mig!<3

2009-10-29 @ 15:57:32
URL: http://februaritjej.blogg.se/
Postat av: Hanna: mj fan

1 Jag heter Hanna

2.Jag är 12år

4. Jag bor i Huddinge

5. Nästan varje dag

6. Jag var hemma hos min farmor och jag kom precis in i köket då jag hörde på radion att dom hade en halvtimmes minnes stund för michael jackson. Jag var tyvärr inget fan när det här hände, men jag tror att när jag hörde den lilla grejen på radion bestämmde jag mig för att börja lyssna på honom, och inse vem han var.

7. ALLT!! Jag lyssnade inte på radio under hela sommaren (Och jag brukade alltid lyssna på radio!)

så jag hade ingen anning om vilka Black eye pears va... Jag funderar myckket på honom när jag inte ltssnar på honom. Och..Ja.. Han är ganska stor del av vem jag är i dsg. det är nog bästa beskrivningen jag kan ge... I <3 MJ

2009-10-29 @ 16:20:52
URL: http://hannadacke.blogg.se/
Postat av: Viktor!

Jag följer bloggen dagligen för se det senaste!

2009-10-29 @ 16:21:38
Postat av: Sarah

1. Sarah

2. 19år

3. Bor i Gävle, men född i Sthlm ^^

4. Så ofta jag kan och har ork att läsa! :)

5. Via nyheter och vänner.. :(

6. Blev väldigt ledsen, förtvivlad och arg på samma gång! :/

7. Han betyder väldigt mycket för mig! Uppvuxen med honom sen jag var väldigt liten och jag älskar han låtar (alla!!!!) jag brydde mig inte om när massa sa att han är pedofil, för att jag visste innerst inne att han inte var det för mig eller någon annan!!

Han var sååå grymt snygg när han var yngre, men han blev vit så tappade han lite av sin snygghet (tyckte jag) men jag gillade hans musik och text såå mycket att det spelade ingen roll för mig! Han skulle alltid vara snygg och asgrym med det han gjorde för alla i världen och framför allt i musiken!

2009-10-29 @ 16:48:09
URL: http://insarahseyes.blogg.se/
Postat av: CLIP

Vad heter du? LinneaHur gammal är du? 16!Vilken stad kommer du ifrån? Jag kommer ifrån Fagersta, ligger ungefär två timmar från Stockholm.Hur ofta läser du denna bloggen? Haha, jag säger såhär; väldigt ofta. Har den dessutom på bloglovin så att när det har kommit upp nya inlägg där så går jag såklart in och tittar, men ibland kan jag tänka "Hmm.. det kanske är något fel på bloglovin eller något" så går jag in och tittar och läser ändå. Älskar att titta tillbaka i arkivet, mitt tidsfördriv när jag har tråkigt:)Hur fick du reda på att Michael vad död? Genom Stinalees blogg, låg i min säng och kunde inte sova, så jag gick in på hennes blogg på mobilen och då såg jag nyheten.Hur reagerade du? Det kändes som om någon hade stuckit något rakt igenom mig, allt stannade liksom. Sedan kastade jag mig upp ur sängen, satt på datorn, skrev ett inlägg och satt på BBC. Sedan visste jag inte vad jag skulle göra, kunde inte tro det, och sanningen är, jag tror det fortfarande inte. Vill aldrig inse det heller. Jag är rädd.Vad betyder Michael för dig? Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket han betyder för mig. Inga ord som är starka nog. Han var en underbar person, insidan och utsidan. Det finns inte någonting jag inte älskar med honom. Saknar honom så hemskt mycket.

2009-10-29 @ 17:15:29
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: mj fan <333333

♥ Vad heter du? Evelina♥ Vilken stad är du ifrån? Uppsala♥ Hur ofta läser du denna bloggen? Varje dag ,;)♥ Hur fick du reda på att Michael är död? Jag läste det i aftonbladet.♥ Hur reagerade du dig? Asså jag vet inte riktigt , för innan hans död hade jag inte lyssnat så mkt på hans musik och så. Jag började lyssna efter hans död , och det är jag kesen över (asså att jag inte upptäckte han tidigare). Men jag blev såklart ledsen när jag fick veta det.♥ Vad betyder Michael för dig? Michael betyder oooooerört mkt för mig. Han gör mig glad och när jag åker till skolan på morgonen så lyssnar jag på typ 18 låtar av han (haha) Som sagt så betyder han så himla mkt för mig , det är lite svårt att förklara hur.:)

LUV Y MJ! <3<3<3<<3<3<3333333333333333333333333332009-10-29 @ 17:38:28
URL: http://michaeljacksonblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny || Kallas även JennyPennanStar ♥

Vad heter du? Svar: JennyHur gammal är du? Svar: 13 årVilken stad är du ifrån? Svar: SthlmHur ofta läser du denna bloggen? Svar: Kikar in några gånger per dag!Hur fick du reda på att Michael är död? Sv: Min bästis messade mig tidigt på morgonen, och skrev "OMG, MICHAEL JACKSON ÄR DÖD!"... Ughh, kommer ihåg det så väl!Hur reagerade du dig? Svar: Jag blev helt chockad! Jag var inte ett sånt stort fan av honom innan, men jag blev ändå så chockad, för han var (är) ju en sådan legend! Jag sprang till mamma, och hon sa att hon visste om det. Sen så kramade hon mig, för hon såg på mig att jag var så chockad och ledsen.Vad betyder Michael för dig? Svar: Jag inspireras så mycket av honom. Alla vill vara honom! Alla vill vara lika bra som honom! Men... Ingen kommer någonsin bli större än Michael Jackson. Inte ens Madonna är större än honom, och kommer aldrig bli! Faktiskt. MJ är den största legenden.

2009-10-29 @ 17:39:48
URL: http://jennypennanstar.blogg.se/
Postat av: AWA

1. Jag heter Angeline.2. Jag är ifrån Stockholm och Kingston (Jamaica).3. Ganska ofta faktiskt. Dagligen :)4. Jag var ute med några kompisar. Jag var på riktigt dåligt humör så jag pratade inte med någon och satt en bit bort från alla. Plötsligt skriker en av mina kompisar: "Michael Jackson är död". Det hade ungefär bara gått en kvart eller tjugo minuter sedan hade han dött... (Det var mitt i natten).5. Hela min värld stannade. Jag har hört massa sådana saker innan när de säger "Åh nej, nu har Orlando Bloom dörr" eller "Britney hängde sig" och massa sånna saker om kändisar. Även om Michael. Men denna gång så kändes det verkligen som att det var sant. Jag var i chocktillstånd. Hela min värld stannade. Det fick inte hända. Det tog lång tid för mig att inse att han verkligen var borta. Jag kommer ihåg att vi lyssnade på You are not alone direkt efter dödsbudet. Jag grät riktigt mycket. Kändes som att gråta blod...6. Michael betyder jätte mycket. Han är en insperation för mig. En insperation i dans, musik, kreativitet till och med livet. Jag kommer alltid att vara ett fan av honom. Både ett fan av artisten Michael Joseph Jackson och personen Michael Joseph Jackson. Han får mig att känna mig glad, ledsen, arg, lycklig och alla känslor på samma gång. Det Michael gjorde för världen är otroligt. Och jag vet att alla som vet om vad han gjorde för så många människor, är evigt tacksamma. Jag är evigt tacksam.

2009-10-29 @ 18:13:57
URL: http://angeliine.blogg.se/
Postat av: giulli<3

1.det stavas giuliana men man säger juliana;)

2.12

3.stockholm

4.varje dag!<3

5.jag var i nyköping var i min husvagn, som jag brukar vara övr helgerna, jag satt o åt frukost så kom mamma te mej o sa ja tror att michael har dött... då gick pappa o titta på text nyheterna då kom han sakta till mej o sa: hjärtstillestånd...

6.världen stannade allt jag tittade på var stilla det var som en kniv huggit mej i hjärtat... tårarna bara rann...känslan jag fick gjode väldigt väldigt ont... även nu...

7. michael betydde allt för mej hans musik e allt jag har...

2009-10-29 @ 18:39:36
URL: http://giulli.blogg.se/
Postat av: felicia!

Vad heter du? FeliciaHur gammal är du? 11 årVilken stad är du ifrån? GBG (göteborg)Hur ofta läser du denna bloggen? Varje dag!Hur fick du reda på att Michael är död? Jag var hemma hon min mammas kompis. Senare fick hon ett sms, där det stog: "läs text-tv, Michael Jackson är död"!Hur reagerade du dig? Innan var jag väl inget sånt där stort fan. Hade lyssnat på hans musik när jag var lite yngre, men inget mer. Blev såklart chockad, och och ledsen, men eftersom att jag inte var så intresserad innan så kände jag väl inget mer.Vad betyder Michael för dig? Svårt att förklara asså! Men han betyder sjuukt mkt <3 Jag kommer alltid att vara ett fan av han, och alltid beundra, artisten Michael Jackson, och även personen Michael Joseph Jackson. I WILL ALWAYS LOVE YOU MIKE! <3

2009-10-29 @ 18:48:17
Postat av: Malin

♥ Vad heter du?

-Malin♥ Hur gammal är du?

-30 år♥ Vilken stad är du ifrån?

-Norrköping♥ Hur ofta läser du denna bloggen?

-Nästan varje gång jag går online, dvs nästan varje dag.♥ Hur fick du reda på att Michael är död?

-När jag satte på min dator på em 26 juni, o det stod på msn hemsida...♥ Hur reagerade du dig?

-Jag kunde inte fatta det. Jag kan ärligt erkänna att jag gråtit en hel del tårar för Michael och för hans barn... Samtidigt blev jag arg på alla människor som uttnyttjat honom...♥ Vad betyder Michael för dig?

-Han kommer alltid vara den största inom musik branchen, och han är ett orginal. Man hör direkt när det är han som sjunger... ingen låter som han.Jag lyssnar på hans musik VARJE dag!Och jag är VÄLDIGT glad att jag fick chansen att se honom LIVE i Göteborg 1997! Det var magiskt! Som person var han också väldigt annorlunda, och det sticker i folks ögon. Han var för god för denna världen, och allt han anklagats för säger egentligen mer om denna sjuka värld än om Michael... Han fattas en hel värld!//Malin

2009-10-29 @ 19:24:08
URL: http://mindcooler.blogg.se/
Postat av: Matilda

Matilda.

16 år.

Strömstad.Varje dag.Jag tror att jag läste det på msn's hemsida.Jag blev lite chockad.Jag gick in på google och

sökte på MJ, och där stod det svart på vitt. Nä,va tråkigt tänkte jag.Han betyder mycket för mej. Hans låtar är liksom unika på något sätt.

2009-10-29 @ 19:28:17
URL: http://tsamjohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Adelina

16 år

åmål

2-3 ggr om dagen

Syrran kom och skrek i mitt öra Mj är död , trodde hon skoja så bad henne bara sticka att det va inget kul å skoja om det !!!!Blev väldigt ledsen efter som han är den enda kändisen jag verkligen gillat sen jag va 8-9 år

2009-10-29 @ 21:45:02
URL: http://gloriousloveely.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Anna

2. 14 år

3. Stockholm

4. Klickar mig in på bloggen flera gånger om dagen för att den är så himla bra. 

5. Jag läste bet bara en kvart efter att han dött. Jag såg det på en tjejs blogg där hon skrivit R.I.P Michael Jackson.

6. Jag började gråta och skrek till mamma att det stod att han var död.

7. Han betyder allt, han är mitt allt. Jag skulle kunna dö för honom, jag skulle göra vad som helst för att få honom tillbaka. Jag kan inte förklara mina känslor för honom…

2009-10-29 @ 21:52:25
Postat av: A true fan of you, love from my heart michael

Hej jag heter eda och jag e 17.. Ja e väldigt glad över att du bloggar om michael, jag var i turkiet första gången ja hörde om michael först kunde inte ja tro på de men till sist insåg ja att de var sant sorlugt nog : ( det gör mig fortfarande tår ögt ja menar hur kunde detta hände michael den store den starka den grymma KUNGEN... Michael har o kommer fortfarande ha en stor påverkan i mitt liv kommer älska han o hans musik till döden... Fattar fortfarande inte vad allas problem var med honom han hade bara goda tankar inom sig inget ont men alla tolkade honom så negativt så ont o grymt att han till slut inte orkade, Är Ni Nöjda Nu!!!!!! Han bevisa en engång vad hans fans betydde för honom i filmen " this is it" rest in peace my one and only king <3 love you so much // eda :( tack en engång för denna blogg <3 du gör mig glad o säkert michael också tro mig

2009-10-29 @ 22:55:34
Postat av: jennifer

1. jennifer

2. 13 år

3. falköping

4. så fort det har kommit ett nytt inlägg, följer med bloglovin ^^

5. min syster sa det vid frukosten dagen efter.

6. först var jag bara helt tom, men efter några timmar bölade jag som en gris, haha

7. jag tänker inte säga allt som en del andra, men väldigt mycket. han har gjort mej till den jag är och han var en helt otrolig människa.

2009-10-29 @ 23:47:36
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: Anna

Anna19KristianstadVarje dagJag fick ett sms av min kompis.Jag blev jättechockad och kunde inte tro det först, sen så blev jag jätteledsen. Satt uppe sen typ hela natten och kollade på tv för att för att följa allt.Kan inte riktigt beskriva med ord hur mycket Michael betyder för mig. Det går inte att säga med ord hur mycket jag älskar MJ. Mitt första minne jag har av Michael var att min bror hade fått Historyskivan

2009-10-30 @ 00:09:27
URL: http://annategel.blogg.se/
Postat av: Anna

Anna19KristianstadVarje dagJag fick ett sms av min kompis.Jag blev jättechockad och kunde inte tro det först, sen så blev jag jätteledsen. Satt uppe sen typ hela natten och kollade på tv för att för att följa allt.Kan inte riktigt beskriva med ord hur mycket Michael betyder för mig. Det går inte att säga med ord hur mycket jag älskar MJ. Mitt första minne jag har av Michael var att min bror hade fått Historyskivan och han satte på Bille Jean och jag blev helt förtrollad. Detta var ju riktig bra tyckte jag! Har varit ett fan av han så länge jag kan minnas. Hans muisik får mig att må bra.

Jag kommer aldrig sluta att älska Michael Jackson. Jag kan lyssna på hans låtar hur mycket som helst, men jag tröttnar aldrig och det kommer jag inte heller.Michael Jackson är verkligen Kungen av Pop.

2009-10-30 @ 00:13:21
URL: http://annategel.blogg.se/
Postat av: Emelie

♥ Vad heter du?

Jag heter Emelie. :)♥ Hur gammal är du?

Fyllde 19 år i september..♥ Vilken stad är du ifrån?

Jag kommer ifrån ett litet samhälle där alla känner alla, haha!

♥ Hur ofta läser du denna bloggen?

Kollar så ofta jag kan, intressant information på denna blogg! :)

♥ Hur fick du reda på att Michael är död?

Min mamma sa det, sedan gick jag in på aftonbladet och läste allt som stod.

♥ Hur reagerade du dig?

Först tänkte jag "hur många kändisar ska dö egentligen..." Men sedan blev jag lite rörd faktiskt.

♥ Vad betyder Michael för dig?

När jag var liten lyssnade min äldsta syster jätte mycket på MJ. Hon har LP-skivor, cd-skivor och konserter inspelade på VHS. :) Jag brukade vara med henne ofta och började lyssna jag med. Älskade hans film "Moonwalker", och var jätte rädd för videon till Thriller, haha. :P

Jag tycker också att det är viktigt att folk förstår denna person, inte att läsa en rubrik och falla för den, utan att forska och dra egna slutsatser. :)2009-10-30 @ 09:15:35
URL: http://emeeliebergman.blogg.se/
Postat av: my

♥ Vad heter du?

My♥ Hur gammal är du?

14 år♥ Vilken stad är du ifrån?

utanför göteborg;)♥ Hur ofta läser du denna bloggen?

Varje dag:D♥ Hur fick du reda på att Michael är död?

Jag läste de på internet♥ Hur reagerade du dig?

Jag var ju inte hans största fan då, men jag tyckte att det var otroligt synd, världen ska ha en Michael Jackoson, även om man inte tyckte om honom eller inte, det var först några dagar där efter jag reagerade, jag kollade på filmen " an american dream" som gick på TV, och hans begravning. Då gick det verkligen upp för mig vilken otrolig människa han var.♥ Vad betyder Michael för dig?Just nu, betyder hans musik nästan allt. Hela dagarna går hans musik på. Kollade nyss på This is it. Han är helt otrolig, och hade så mycket kvar att ge, han hjälper verkligen många människor utan att ens veta om det. He´s a mircle of god!Antar att dom behövde honom där uppe nu. R.I.P MJ<3

2009-10-30 @ 10:24:15
Postat av: moa

1. Moa

2. 13

3. Hallsta

4. minst varje dag

5. en kompis smsa mig, jag gick in på internet från min mobil och såg "King of pop är död", jag började grina.

5. Jag grät, som sagt. Sen blev jag sjukt förvånad.

6. det går inte att beskriva, han är mitt allt och så mycket mer än så! han är min gud, hn är mitt liv, allt omkring mig, allt inom mig.

alltså jag kan inte säg mer.. börjar bara grinaäMichael Jackson, you know what you mean to me (L)

2009-10-30 @ 13:34:07
URL: http://skrot.blogg.se/
Postat av: Agnes

Vad heter du?

AgnesHur gammal är du?

14Vilken stad är du ifrån?

Göteborg, men bor numera i Lysekil.Hur ofta läser du denna bloggen?

Väldigt, väldigt ofta!Hur fick du reda på att Michael är död?

Läste det på aftonbladet :'(Hur reagerade du?

Jag fick som ett "knynäveslag" i magen och tårarna började leta sig fram. Sen tittade jag på alla programmen och tårarna bara trillade :'(Vad betyder Michael för dig?

Just nu ser jag honom som den största människan på jorden! Han, och framförallt hans musik är som nån slags terapi :S Jag blir verkligen glad när jag ser honom och jag blir väldigt sårad när folk trycker ner på mig och min passion för hans musik. Han bringade kärlek till så många liv och så många framgångsrika artister idag! Jag beundrar honom och ser upp till honom som en utav dem första inspirationskällorna!2009-10-30 @ 13:54:38
URL: http://billiejeean.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Emma

2. 14

3. Kga

4. Min mamma sa de till mig

5. Reagerade inte så hårt, visste inte vem han var, har börjat lyssna på honom sen han dog :(

6. Allt, ord kan inte beskriva <3

2009-10-30 @ 14:43:45
URL: http://eemmahjoort.blogg.se/
Postat av: Mariana

heeey!

mariana, 16 år. jag bor i stockholm.

jag läser din blogg varje dag.

jag fick reda på det genom fb, en kille skrev det på sin status men jag vägrade tro på det sen gick jag in på aftonbladets hemsida o kollade då stod det att han hade dött..

jag vägrade inse att det var sant, i typ en två veckor kändes allt som en hemsk mardröm som vägrade ta slut, jag mådde verkligen hemskt.. :s

mj betyder grovt mycket för mig hans musik inspirerar mig jävligt mycket, han var så snäll människa. han har lärt mig att förlåta.. alltid när jag e deppig elr ledsen så lyssnar jag på hans musik den ger mig styrka..! <3

2009-10-30 @ 15:41:57
URL: http://marianaas.blogg.se/
Postat av: rebbie

♥ Vad heter du?

Jag heter Rebecka♥ Hur gammal är du?

Fyller sexton i december♥ Vilken stad är du ifrån?

Stockholm♥ Hur ofta läser du denna bloggen?

Varje dag♥ Hur fick du reda på att Michael är död?

Min syrras kompis smsade henne.♥ Hur reagerade du dig?

Jag dog inombords. Jag började inte leva igen förrän några dagar sen. Helt ärligt.♥ Vad betyder Michael för dig?

Michael betyder allt. Jag skrev just ett litet inlägg i min blogg om vad Michael betyder, men det säger egentligen ingenting. Inga ord kan beskriva min kärlek för Michael. All the L O V E in the world and a big THANK U to that man.I'll be there to comfort you, build my world of dreams around you, I'm so glad that I found you. I'll be there with a love that's strong, I'll be your strength. I'll keep holding on. Forever, Michael.

2009-10-30 @ 23:25:13
URL: http://rebeckasclose.blogg.se/
Postat av: Emma

♥ Vad heter du?Emma pf♥ Hur gammal är du? 12 år♥ Vilken stad är du ifrån?Farsta♥ Hur ofta läser du denna bloggen?första gången:)♥ Hur fick du reda på att Michael är död?hade precis vaknat när ja hörde det på radion,ingen bra morgon♥ Hur reagerade du dig?jag fattade det inte,jag vågade inte visa tårar eftersom jag viste inte riktigt att det var sant,jag gick in på mitt rum och började gråta lite.♥ Vad betyder Michael för dig?även fast jag inte känner honom så känner jag honom i mitt hjärta,han är en bra person även fast jag inte har träffat honom så ser man ju hur många barn han har hjälpt,hur kärleksfull han va,hur bra texterna va hur bra röst han har,dansen allt fanns i honom allt e bra.Vi är hans familj alla människor är familjer.

2009-11-16 @ 20:13:32
Postat av: Anonym

♥ Vad heter du?Emma pf♥ Hur gammal är du? 12 år♥ Vilken stad är du ifrån?Farsta♥ Hur ofta läser du denna bloggen?första gången:)♥ Hur fick du reda på att Michael är död?hade precis vaknat när ja hörde det på radion,ingen bra morgon♥ Hur reagerade du dig?jag fattade det inte,jag vågade inte visa tårar eftersom jag viste inte riktigt att det var sant,jag gick in på mitt rum och började gråta lite.jag har lyssnat på hans sen jag va 5 år.när jag är i mitt lanställe så tänker jag på en av hans låtar.♥ Vad betyder Michael för dig?även fast jag inte känner honom så känner jag honom i mitt hjärta,han är en bra person även fast jag inte har träffat honom så ser man ju hur många barn han har hjälpt,hur kärleksfull han va,hur bra texterna va hur bra röst han har,dansen allt fanns i honom allt e bra.Vi är hans familj alla människor är familjer.

2009-11-16 @ 20:22:39
Postat av: JOSSEZ

svarar endast på den sista frågan:

läs inlägget om michael jackson i min blogg. den långa texten! :(

2009-11-22 @ 00:21:36
URL: http://jjossezz.blogg.se/
Postat av: julia

Hej!

* Jag heter julia.

* Jag går första året på gymnasiet, 16år.

* Jag kommer ifrån dalarna, borlänge men bor numera i göteborg.

* Jag upptäckte just denna blogg,men ska följa den framöver!

*Jag var på peace and love festivalen, och fick reda på det av en tjej brevid mig i publiken.

* Jag trodde inte på henne, sen när jag fick reda på sanningen, brast jag i gråt och min mage knöt sig av sorg.

* Michael betyder oerhört mycket för mig! Hans död har tagit mig hårt. Jag tänker på han varje dag, gråter och sörjer. Det känns som om jag förlorat en fantastisk vän!!rip michael

2009-11-23 @ 01:44:16
URL: http://juliapaulina.bubbleroom.se
Postat av: MJ biggest fan!

♥ Natalin

♥ 13 år

♥ Stockholm

♥ Lite ibland

♥ Jag låg och sov och hörde massa skrik. Jag sprang upp ur sängen och mina kusiner visade mig aftonbladet där det stod, då kom chocken jag blev kall och jag började gråta skit mkt.. Senare så tog vi bilen och körde runt i stan med högsta MJ musiken och öppna fönster, det var vår hyllning till MJ♥ sen kollade vi på VH1 hela dagen där de visade alla MJ låtar, vi kollade på massa intervjuer och hyllningsceremonien med alla kändisar

En del av mig dog den där torsdagen 25 juni 2009...

♥Michael betyder så fruktansvärt mkt för mig! han är min inspiration till att jag dansar och sjunger, han är kortfattat mitt liv! Han var min första idol och min första kärlek. Hela livet har jag älskat hans låtar och deras innebörd. JAG ÄLSKAR DIG SÅ MKT ATT DET INTE FINNS ORD ATT BESKRIVA MCIHAEL OCH DET KOMMER JAG ALLTID ATT GÖRA! ♥ ♥ ♥

2009-12-30 @ 14:06:42
URL: http://natalins.blogg.se/
Postat av: lotta

*Lotta

*13år

*neverland

*varje dag

*jag var i varberg i våran husvagn och var ute och cyklade lite. så cyklade jag förbi en kiosk på campingen och såg en tidning med det som framsida. jag hoppade av cykeln och sprang in i kiosken tog en tidning och sprang ut! den som jobbade där sprang efter mig, men det struntade jag i!!! när jag kom ut lutade jag mig mot väggen och bara tittade på framsidan av tidningen. ägaren till affären ryckte tidningen ur handen på mig, det var då som jag bara sjönk ihop på marken och grät och grät!!!!..... ägaren tittade på tidningen och såg framsidan och sa att hon förstod och sedan gick hon. men jag satt kvar och bara grät! min kompis kom och såg mig och undrade vad det var. då bara jag skrek rätt ut!! jag bara skrek och skrek!! bara rätt ut!!!! sen grät jag!! sen ramlade jag ihop igen på asfalten sen mins jag inte nåt fören det att jag vaknade på sjukhuset!!!... jag hade svimmat!!!!!! jag hade stora sår på knän och akslar m.m när jag kastade mig på marken!!!!! när jag kom tillbaka till husvagnen satt jag bara inne och grät!! jag ville inte äta eller nåt, jag ville ingenting hällre en att dö!!!!!! jag villa bara dö!

*min reaktion ingick i det ovan!!!

* det går inte att beskriva!! Se ovan så kanske ni förstår!!!!<3<33<3<3<3<3<33<3<3<<33<3<3<3<3<3<3<3

2010-02-21 @ 20:16:01
URL: http://lovemichaeljackson.bloggplatsen.se
Postat av: nadia

♥ Vad heter du? - Nadia♥ Hur gammal är du? 13 snart 14♥ Vilken stad är du ifrån? Göteborg♥ Hur ofta läser du denna bloggen? Varje dag, stänger aldrig ner sidan, älskar verkligen denna bloggen!♥ Hur fick du reda på att Michael är död? - Jag satt inne på datorn sent på kvällen, helt plötsligt fick den damp och jag blev sur. sen funkade den helt plötsligt och jag gick in på aftonbladet.se och det stod där med stora hemska bokstäver "michael jackson hittad död" jag började gråta och skrek till pappa att han var död, pappa trodde mig inte men så gick han in på text tvn på tv och det stod där med, då trodde han mig och jag sprang ner på mitt rum och somnade gråtandes..♥ Hur reagerade du dig? jag berättade på förra frågan, hehe..♥ Vad betyder Michael för dig? Han betyder allt, han betyder mer än min familj.

2010-03-08 @ 10:45:27
URL: http://nadiafantini.blogg.se/
Postat av: BaarIn

♥ Vad heter du?

BaarIn♥ Hur gammal är du?

19år♥ Vilken stad är du ifrån?

Göteborg♥ Hur ofta läser du denna bloggen?

Nästan varje dag/ Älskar denna blogg:)♥ Hur fick du reda på att Michael är död?

såg i Metro / kommer aldrig glömma den dagen :(♥ Hur reagerade du dig?

Inte sant tänkte jag först/ kom hem och kollade på tv och läste tidningar!! men :( tyvär♥ Vad betyder Michael för dig?

Michael är Allt för mig! han ger musiken liv!!

Måste lyssna på hans låtar varje dag vacknar av hans röst och sover av hans röst!<3

long live the king Michael Josef Jackson!

we love you more KING OF POP2010-03-14 @ 23:47:05
Postat av: Ebba.K

.Vad heter du?:Ebba

.Hur gammal är du?:12 år.

.Vilken stad är du i från?:Jag bor i Örebro,Men jag kommer i från Stockholm!

.Hur ofta läser du bloggen:Varenda dag!!!!!!!

.Hur fick du reda på att Michael är död?:Jag läste det i Expressen på morgonen.

.Hur reagerade du dig?:Jag blev jätte ledsen.Jag tänkte att det inte var möjligt,men det stod i nästan var enda tidning.Så...Mardrömmen hade inträffat!!!:(

Vad betyder Michael för dig?:Han betyder allt!Han är den bästa artisten någonsin!!!Love you MJ...<3

2011-05-31 @ 15:38:01
URL: http://mjackson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0