Varför han inte kunde sova: överstimulering


Michael Jackson sägs ha haft fruktansvärda problem med att få sova. Det är därför han enligt uppgift blev beroende av droger som Propofol för insomning, ett läkemedel som gavs till honom i mycket höga doser natten han dog. Men experter kan ha upptäckt den verkliga anledningen till att han inte kunde sova. Myndigheter hittade en flaska med starka stimulantia i Michael Jacksons rum, rapporterar TMZ.

Den omärkt flaska innehåller 13 piller, där varje piller innehållande av 25 mg efedrin, 200 milligram koffein (som motsvarar ett sex-pack av koks) och 80 mg acetylsalicylsyra. Den toxikologiska rapporten från Jacksons obduktionen hittades spår av efedrin i urinen. Efedrin används ofta som en aptit suppressant, men på grund av läkemedlets biverkningar - som kan inkludera hjärtattacker, stroke och död - det är också ett kontrollerat ämne.

Obduktionen visade att Propofol nivån i Michael Jacksons kropp var 10 till 100 gånger högre än dosen Dr Conrad Murray säger att han gav sångerskan. Murray försvar är att hävda att Jackson gav sig den mäktiga dos propofol som dödade honom.

Källa.
Kommentarer
Postat av: Matilde

haha jag med! :D

2010-04-14 @ 20:18:56
URL: http://matildeimani.blogg.se/
Postat av: Clara

sv:bara legat hemma i soffan:/

läget annars?

2010-04-14 @ 20:49:05
URL: http://innoncence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0