Utredningen kring Dr. Conrad Murray


Mer än sex månader efter Michael Jackson bortgång, kan hans omtalade läkare Dr. Conrad Murray behöva stå inför rätta nästa vecka enligt TMZ. Angeles County District befullmäktigat ombud Steve Cooley och medlemmar I hans ämbete har träffats för att diskutera kring Dr. Conrad Murray och åtalanden kring ofrivilligt dråp vilket kan lämnas in redan nästa vecka. En talesman för Angeles County District kunde inte nås för en kommentar.

Tidigare i år rapporterade TMZ att Los Angeles-polisen hade avslutat sin utredning king Jacksons död och var redo att skicka ärendet till DA: s kontor inom några veckor. Enligt den senaste rapporten så har Los Angeles-polisen fortfarande inte lagt fram ärendet till DA, men medlemmar av DA: s kontor har arbetat nära med polisen i ärendet och är förtrogna med dess detaljer. Målet har tilldelats David Walgren och har enligt uppgifter informerat Cooley om ärendet och är i besittning av alla polisen anteckningar i ärendet. Murray har sagt till utredarna att han förvaltat kirurgisk bedövning propofol, liksom andra lugnande medel till Michael Jackson flera gånger under timmarna som leder fram till hans död, och rättsläkarens har kommit fram till att sångaren dog av dödliga halter av drogen. För att Murray ska komma undan med ofrivilligt dråp så krävs det att åklagare kan bevisa att Murray bedrev grov vårdslöshet i sina handlingar, men att det inte var med avsikt att skada eller döda Michael.

Källa. [Det är idag vi får veta om det blir en rättegång eller om Murray idag blir en fri man. Allt börjar klockan 21.30. Ni kan se en live video inne hos Jacksonthrills forum, men då måste ni vara medlem där.]
Kommentarer
Postat av: Emma

SVAR: tack! det hoppas jag också. :)

du som uppenbarligen är besatt av michael jackson, vet du hur han dog? det står ju olika överallt. :S

2010-08-23 @ 15:57:21
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: sigge

jätte fin blogg! :)

du verkar gilla mj! :p

han e verlkligen JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE bra!!!:D älskar honom!

2010-08-23 @ 16:02:15
URL: http://thisissigge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0