"Michaels barn har inga vänner"


Michael Jacksons barn är avskurna från omvärlden och har inga vänner – och de saknar sin pappa väldigt mycket. Det berättar Jacksons mamma Katherine i sin första intervju efter sonens död. Farmodern Katherine Jackson, 80 har tagit hand om barnen Prince, 13, Paris, 12, och Blanket, 8, sedan popstjärnan dog för snart ett år sedan. I sin första intervju efter sonens död berättar hon nu för Daily Mirror om hur barnen mår.

– De har inga vänner. De går inte i skolan, de får privatlektioner hemma. Men det blir ändring i september, då de ska börja på en privatskola, säger hon till tidningen.

Katherine, som är aktuell med en bok om sonen berättar också att barnen pratar mycket om sin pappa, att de lyssnar på hans musik och sätter upp bilder av honom på sitt rum. Hon hoppas att familjen snart kan lägga Michaels död bakom sig.

– Jag hoppas att nästa år ska bli bättre för oss alla. Michaels död förde oss närmre varandra, säger hon till Daily Mirror.

Källa.

Kommentarer
Postat av: ida

sv: tack detsamma!:D grym blogg!

2010-06-21 @ 19:45:47
URL: http://idajosefine.blogg.se/
Postat av: moa

hm, visste nästan att det var så. och jag längtar tills hennes bok kommer ut! :)

2010-06-21 @ 21:04:03
URL: http://skrot.blogg.se/
Postat av: bloggare

hemskt nog kan jag förstå det...

Dom lever i en sån isolerad värld, en helat anorlunda värld. Lider med dom, jag jag antar att det är det som händer när man har kända föräldrar... Det är tragiskt det är det verkligen.. :'(

2010-06-22 @ 13:48:20
URL: http://hannadacke.blogg.se/
Postat av: Hanna: MJ fan

Det är tragiskt, det är det verkligen, men samtidigt kan jag förstå att det är så det blir.. Man blir isolerad, en helat annan värld.. Det borde inte vara så, men det är så det blir.. :'(

2010-06-22 @ 13:49:41
URL: http://hannadacke.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så hemskt :(

Mår dåligt när ja läser sånt

Hoppas de mår bättre snart. :(MJ<333

2010-06-22 @ 20:33:45
Postat av: Louise

Det är ju sorgligt att barnen inte har några vänner, men man kan förstå hur Michael tänkte och kan förstå om hans mamma ville försöka att vänja av barnen typ och inte "släppa ut" dem till omvärlden direkt. Men det är ju bra att dem ska börja på privatskola, förhoppningsvis så blir dem kanske gladare! :)

2010-06-23 @ 21:52:36
URL: http://louiseeleonoras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0