Full av nålstick


Skissen över Michael Jacksons kropp är chockerande. 13 märken efter injektioner på halsen, armar och ben. Tydligare än så kan stjärnans drogberoende inte beskrivas. Det var i måndags som obduktionsprotokollet blev offentligt. I en bilaga fanns den detaljerade beskrivningen av kroppens tillstånd.

Inte bara avslöjade rapporten att Michael Jacksons hår var en peruk utan också att kroppen var fullpumpad av starka mediciner. Conrad Murray sa i förundersökningen att Jackson led av kroniska sömnproblem och hade varit beroende av Propofol under flera år.

Murray erkände att han lämnat Jackson oövervakad i två minuter för att gå på toaletten, men en undersökning av hans mobil visade att han ringde ett 47 minuter långt samtal till sin flickvän. I rätten förklarade han sig oskyldig till Jacksons död. Den 4 april ska ett första domstolsförhör hållas.

Källa. Hittade nyheten hos Popkungen. Skissen på kroppen här.
Kommentarer
Postat av: Katta

Det är den 5:e april Murray ska tillbaka.

2010-03-22 @ 16:26:26
URL: http://moonwalker.webblogg.se/
Postat av: The Biggest MJ Fan

Logga in på MSN! :D

SNÄLLA!

2010-03-22 @ 16:41:27
URL: http://thebiggestmjfan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Han ska tillbaks i rätten den 4/4 om inget blivit ändrat. Och denna rapport som det står om här stämmer inte. Hans hår var inte en peruk utan hans eget hår, sen så hade han inga medeciner i kroppen förutom de som läkaren hade gett honom (alltså de som dödade honom)! Jag tycker att tidingarna som skriver detta borde tänka om fler ggr innan de publicerar nästa sak. Skriv ut sannaingen ist för att hitta på en massa saker, de försöker hänga ut michael som en kanarkare & pedofil. Ne fy skäms !! Och om jag minns rätt så va de Expressen som publicerade detta va?

2010-03-23 @ 17:25:31
Postat av: Gesala

man ska inte tro på allt dom skriver.. det mesta är faktiskt crap..

2010-03-25 @ 22:37:14
URL: http://quetzala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0