Stämmningsansökan mot AEG


Idag (inatt) var en stor dag, Katherine Jackson OCH Michael Jacksons barn (!) har begärt en rättegång och lämnat in en stämningsansökan mot AEG som kommer att få uppmärksamhet till mördarna och de som skyddar dem. Strålande drag enligt mig av Jackson familjen som alltid har vårt fulla stöd och kärlek. Nu ni kommer det börja hända saker!

Ansökan berör också att AEG orsakat obeskrivlig stress för Michael's son Prince eftersom han tvingades vittna se Michael lida och tillslut dö. Och för att "han sattes i en position som åskådare till dessa tragiska händelser."

Brian J. Panish gick även ut med ett statement inatt och berättade: "The purpose of this lawsuit is to prove to the world the truth about what happened to Michael Jackson, once and for all."

Här är dokumenten från Katherine och Jackson 3.

Kom ihåg att detta bara är början berättade även Randy inatt och berättade att utan fansen kommer inget hända, och tackade alla fans över hela världen. Randy berättade också att han var mycket stolt över mamma Jackson och Jackson 3 för de dom nu valt att göra och berättade att mer kommer att dyka upp, detta är bara början på en lång resa.

Källa. [Läs mer!] OPS! Det är inte jag som skriver detta utan Julian från Jacksonthrill.
Kommentarer
Postat av: TheKingOfPopMJ

Cool blogg! =)

2010-09-25 @ 14:43:50
URL: http://thekingofpopmj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0